Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Search.searchlf.com virus (Viruksen Poisto-opas)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Tietokonealan asiantuntijat ovat Search.searchlf.com (Login Faster) hakukonetta vastaan. He väittävät, että tämä kyseenalainen sivusto tarjoaa verkkohakuja joihin ei voida luottaa useista syistä. Ensimmäiseksi huomattiin, että tämä sivusto pystyy korvaamaan selaimen kotisivun ilman käyttäjän lupaa. Tällaista toimintaa ei kannata sietää. Tämän lisäksi, tämä sivusto tarjoaa kohtalaisen harhaanjohtavia hakutuloksia, jotka saavat meidät ihmettelemään miksi tämä sivusto toimii tällä tavalla. Me päätimme tehdä tutkimuksen tästä sivustosta. Ole hyvä ja lue alta mitä me saimme selville Search.searchlf.com hakusivusta.

Search.searchlf.com kuvaus

Vaikuttaa siltä, että Search.searchlf.com on itseasiassa ohjelma. Se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) joka on myös leimattu selaimen kaappaajaksi. Tämä epäilyttävä ohjelma voi päästä tietokoneellesi muiden epäilyttävien sovellusten kanssa, erityisesti jos asennat uusia ohjelmia varomattomasti. Teknisesti Search.searchlf.com selaimen kaappaaja ei itsessään ole vaarallinen vaikka se aiheuttaa epäilyttäviä ja tunkeilevia aktiviteetteja tietokoneella. Se voi seurata esimerkiksi nettiselaamistasi, hakusanojasi, klikkauksiasi ja muita tietoja. Kukaan ei tiedä mihin tarkoitukseen tämä selaimen kaappaaja näitä tietoja tarvitsee, mutta me emme usko sinun haluavan paljastaa suosikkisivujasi tai vastaavia asioita epäilyttäville lähteille.

Tämän lisäksi, Search.searchlf.com kaappaaja asettaa uuden kotisivun, uuden välilehden sivun ja hakukoneen jokaisella selaimella joka PC:lle on asennettu. Se asettaa tietenkin Search.searchlf.com sivuston ensisijaiseksi. Meidän on valitettavasti pakko sanoa, että tämä hakusivusto ei ole luotettava. Me olemme paljastaneet sen tosiasian, että tämän hakukoneen päätarkoitus on rahastus. Ollaksemme tarkempia, se koettaa ansaita maksu-klikkauksesta tuloja promotoimalla partnerien sivuja hämärällä tavalla. Tämä hakukone näyttää muunneltuja hakutuloksia ja joissain niissä on alkuperäinen linkki vaihdettuna linkkiin joka johdattaa sinut kolmannen osapuolen sivustolle. Toisin sanoen, voit kokea Search.searchlf.com uudelleenohjauksia kolmansien osapuolien sivuille.

Search.searchlf.com scammy search provider

Ole todella varovainen koska et voi koskaan tietää onko tällä tavalla promotoitu sivu turvallinen tai vaarallinen. Joissain tapauksissa epäluotettavat sivustot voivat teeskennellä, että ne promotoivat laillisia ja turvallisia ohjelmia kun ne todellisuudessa koettavat levittää vaarallisia ohjelmia. Voidaksesi välttää tällaiset riskit, me suosittelemme poistamaan Search.searchlf.com ohjelman heti ja harkitsemaan paremman hakukoneen käyttöä. Kokeile johtavia ja suosittuja hakukoneita, kuten Yahoo, Google tai Bing. Voit myös poistaa tämän selaimen kaappaajan automaattisesti (kokeile ReimageIntego ohjelmaa tai muuta haittaohjelman poistajaa), tai poista se manuaalisesti.

Kuinka Search.searchlf.com kaappasi tietokoneeni?

Search.searchlf.com PUP leviää ympäriinsä todella viekkaasti. Se lisätään usein muiden ilmaisohjelmien mukaan ja asennetaan niiden rinnalla. Useat tietokoneen käyttäjät eivät tiedä, että heillä on mahdollisuus estää näiden valinnaisten komponenttien asennus, siksi he usein saavat näitä tietokoneelleen. Ajattele turvallisuuttasi ja seuraa näitä askeleita aina kun suunnittelet uuden ohjelman asentamista tietokoneellesi:

 1. Varmista aina, että ohjelma jonka olet lataamassa tulee turvalliselta lataussivulta. On parasta ladata ohjelmat sivustoilta jotka kuuluvat ohjelman kehittäjille.
 2. Älä hoputa asennusta. Lue Käyttöehdot ja Yktyisyyden Suoja, lue jokainen rivi huolella.
 3. Muista varmistaa, että valitsemasi ohjelma ei promotoi mitään kolmansien osapuolien ohjelmia. Voit yleensä löytää tiedot mainitsemistamme dokumenteista, voit tehdä sen myös valitsemalla oikean asennustavan.
 4. Valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Poista ruksi ehdotuksista asentaa valinnaisia ohjelmia jotka on niputettu valitsemasi ohjelman kanssa.

Nämä vihjeet eivät auta jos Search.searchlf.com kaappaaja on jo asennettu tietokoneellesi. Saadaksesi selville miten voit poistaa tämän ohjelman tietokoneeltasi, ole hyvä ja jatka lukemista sivulle 2.

Search.searchlf.com poitotavat

On sanomattakin selvää, että kannattaa pysyä erossa Search.searchlf.com viruksesta. Me uskomme ettet pidä tällaisesta agressiivisesta levitystavasta jota tämä loinen käyttää. Jos haluat turvata tietokoneesi niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa tämä uhka niin pian kuin mahdollista. Se on onni, että Search.searchlf.com poisto on kohtalaisen helppoa. Sinun pitää vain lukea ohjeet tämän artikkelin alla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.searchlf.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Search.searchlf.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.searchlf.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.searchlf.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Search.searchlf.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Search.searchlf.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.searchlf.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.searchlf.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.searchlf.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.searchlf.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.searchlf.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.searchlf.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.searchlf.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.searchlf.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.searchlf.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.searchlf.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.searchlf.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.searchlf.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.searchlf.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.searchlf.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Search.searchlf.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.searchlf.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-search-searchlf-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Search.searchlf.com virus