Poista Search.searchlf.com virus (Viruksen Poisto-opas)

Search.searchlf.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search.searchlf.com virus?

Tietokonealan asiantuntijat ovat Search.searchlf.com (Login Faster) hakukonetta vastaan. He väittävät, että tämä kyseenalainen sivusto tarjoaa verkkohakuja joihin ei voida luottaa useista syistä. Ensimmäiseksi huomattiin, että tämä sivusto pystyy korvaamaan selaimen kotisivun ilman käyttäjän lupaa. Tällaista toimintaa ei kannata sietää. Tämän lisäksi, tämä sivusto tarjoaa kohtalaisen harhaanjohtavia hakutuloksia, jotka saavat meidät ihmettelemään miksi tämä sivusto toimii tällä tavalla. Me päätimme tehdä tutkimuksen tästä sivustosta. Ole hyvä ja lue alta mitä me saimme selville Search.searchlf.com hakusivusta.

Search.searchlf.com kuvaus

Vaikuttaa siltä, että Search.searchlf.com on itseasiassa ohjelma. Se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) joka on myös leimattu selaimen kaappaajaksi. Tämä epäilyttävä ohjelma voi päästä tietokoneellesi muiden epäilyttävien sovellusten kanssa, erityisesti jos asennat uusia ohjelmia varomattomasti. Teknisesti Search.searchlf.com selaimen kaappaaja ei itsessään ole vaarallinen vaikka se aiheuttaa epäilyttäviä ja tunkeilevia aktiviteetteja tietokoneella. Se voi seurata esimerkiksi nettiselaamistasi, hakusanojasi, klikkauksiasi ja muita tietoja. Kukaan ei tiedä mihin tarkoitukseen tämä selaimen kaappaaja näitä tietoja tarvitsee, mutta me emme usko sinun haluavan paljastaa suosikkisivujasi tai vastaavia asioita epäilyttäville lähteille.

Tämän lisäksi, Search.searchlf.com kaappaaja asettaa uuden kotisivun, uuden välilehden sivun ja hakukoneen jokaisella selaimella joka PC:lle on asennettu. Se asettaa tietenkin Search.searchlf.com sivuston ensisijaiseksi. Meidän on valitettavasti pakko sanoa, että tämä hakusivusto ei ole luotettava. Me olemme paljastaneet sen tosiasian, että tämän hakukoneen päätarkoitus on rahastus. Ollaksemme tarkempia, se koettaa ansaita maksu-klikkauksesta tuloja promotoimalla partnerien sivuja hämärällä tavalla. Tämä hakukone näyttää muunneltuja hakutuloksia ja joissain niissä on alkuperäinen linkki vaihdettuna linkkiin joka johdattaa sinut kolmannen osapuolen sivustolle. Toisin sanoen, voit kokea Search.searchlf.com uudelleenohjauksia kolmansien osapuolien sivuille.

Ole todella varovainen koska et voi koskaan tietää onko tällä tavalla promotoitu sivu turvallinen tai vaarallinen. Joissain tapauksissa epäluotettavat sivustot voivat teeskennellä, että ne promotoivat laillisia ja turvallisia ohjelmia kun ne todellisuudessa koettavat levittää vaarallisia ohjelmia. Voidaksesi välttää tällaiset riskit, me suosittelemme poistamaan Search.searchlf.com ohjelman heti ja harkitsemaan paremman hakukoneen käyttöä. Kokeile johtavia ja suosittuja hakukoneita, kuten Yahoo, Google tai Bing. Voit myös poistaa tämän selaimen kaappaajan automaattisesti (kokeile RestoroIntego ohjelmaa tai muuta haittaohjelman poistajaa), tai poista se manuaalisesti.

Kuinka Search.searchlf.com kaappasi tietokoneeni?

Search.searchlf.com PUP leviää ympäriinsä todella viekkaasti. Se lisätään usein muiden ilmaisohjelmien mukaan ja asennetaan niiden rinnalla. Useat tietokoneen käyttäjät eivät tiedä, että heillä on mahdollisuus estää näiden valinnaisten komponenttien asennus, siksi he usein saavat näitä tietokoneelleen. Ajattele turvallisuuttasi ja seuraa näitä askeleita aina kun suunnittelet uuden ohjelman asentamista tietokoneellesi:

 1. Varmista aina, että ohjelma jonka olet lataamassa tulee turvalliselta lataussivulta. On parasta ladata ohjelmat sivustoilta jotka kuuluvat ohjelman kehittäjille.
 2. Älä hoputa asennusta. Lue Käyttöehdot ja Yktyisyyden Suoja, lue jokainen rivi huolella.
 3. Muista varmistaa, että valitsemasi ohjelma ei promotoi mitään kolmansien osapuolien ohjelmia. Voit yleensä löytää tiedot mainitsemistamme dokumenteista, voit tehdä sen myös valitsemalla oikean asennustavan.
 4. Valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Poista ruksi ehdotuksista asentaa valinnaisia ohjelmia jotka on niputettu valitsemasi ohjelman kanssa.

Nämä vihjeet eivät auta jos Search.searchlf.com kaappaaja on jo asennettu tietokoneellesi. Saadaksesi selville miten voit poistaa tämän ohjelman tietokoneeltasi, ole hyvä ja jatka lukemista sivulle 2.

Search.searchlf.com poitotavat

On sanomattakin selvää, että kannattaa pysyä erossa Search.searchlf.com viruksesta. Me uskomme ettet pidä tällaisesta agressiivisesta levitystavasta jota tämä loinen käyttää. Jos haluat turvata tietokoneesi niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa tämä uhka niin pian kuin mahdollista. Se on onni, että Search.searchlf.com poisto on kohtalaisen helppoa. Sinun pitää vain lukea ohjeet tämän artikkelin alla.

Voit poistaa viruksen vahingot RestoroIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.searchlf.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Search.searchlf.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Search.searchlf.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Search.searchlf.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.searchlf.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.searchlf.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.searchlf.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.searchlf.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.searchlf.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.searchlf.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä