Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Searches.vi-view.com (Opas)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Searches.vi-view.com on hakusivu joka voi ilmaantua aloitussivusi, uuden välilehden sivun ja/tai ensisijaisen hakukoneen sijaan. Tämän seurauksena voit alkaa näkemään ärsyttäviä pop-up mainoksia hakutuloksissasi, ne voivat olla täynnä erilaisia alennuksia. Mitä sinun myös pitää tietää tästä ohjelmasta? Tässä kokonainen artikkeli joka on omistettu Searches.vi-view.com virukselle.

Searches.vi-view.com levitystekniikat:

Ihmiset yleensä huomaavat Searches.vi-view.com kaappaajan hyökkäyksen heti freeware, shareware tai vastaavan ohjelman asennuksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että tätä hakukonetta levitetään aktiivisesti nipussa näiden ohjelmien valinnaisena komponenttina. Vaikka voitkin valita tämän hakukoneen vapaaehtoisesti niin me haluamme varoittaa sinua, että se ei ole niin harmiton kuin se koettaa esittää.

Onneksi, Searches.vi-view.com sekä muut kaappaajat vi-view.com jengistä voidaan estää suorittamalla kolme helppoa askelta jotka annamme alla:

 • Lue Yksityisyyden Suoja ja Loppukäyttäjän Lisenssisopimus osio kaikista ilmaisohjelmista;
 • Valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa;
 • Seuraa jokaista asennusvaihetta ja poista ruksit jotka väittävät sinun suostuvan tekemään Searches.vi-view.com sivusta aloitussivusi ja ensisijaisen hakukoneesi.

Kuten voit huomata, ilmaisohjelmien asennuksen seuraaminen on todella tärkeää jos haluat pitää tietokoneesi puhtaana ei toivotuista ohjelmista. Muista aina lukea Yksityisyyden Suoja ja Loppukäyttäjän Lisenssisopimus, ne antavat sinulle tarvittavat tiedot haluamastasi ohjelmasta. Jos löydät jotain epäilyttävää niin sinun kannattaa etsiä jokin toinen ohjelma. Jos et löydä yhtään lausetta seurannasta tai muiden ohjelmien asennuksesta niin sitten sinun kannattaa valita sille ohjelmalle Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Älä unohda poistaa ennalta merkattuja rukseja jotka sanovat sinun haluavan asentaa valinnaisia komponentteja. Ei ole mitään väliä vaikka ei ole vaikeaa välttää Searches.vi-view.com selaimen kaappaajaa, joskus ihmiset huijataan kuitenkin asentamaan se. jos olet yksi heistä niin voit poistaa tämän ohjelman asentamalla ReimageIntego ohjelman, päivittämällä sen ja sitten suorittamalla täyden järjestelmän tarkistuksen löytääksesi kaikki tiedostot jotka liittyvät tähän potentiaalisesti ei toivottuun ohjelmaan. Lisätietoja tämän ohjelman poistamisesta löydät tämän artikkelin toiselta sivulta.

The newest version of Vi-view browser hijacker

Aktiviteetit joita voin odottaa kun olen asentanut tämän hakukoneen tietokoneelleni:

Teknisesti, Searches.vi-view.com ei ole virus. Löytyy kuitenkin useita aktiviteetteja joita tämä ohjelma voi aiheuttaa. Voit alkaa näkemään jatkuvia pop-up mainoksia, tekstiin sisällytettyjä linkkejä ja vastaavia ilmoituksia. Me todella suostittelemme välttämään niitä jotka ’suosittelevat’ sinua päivittämään ohjelmiasi (Java, Adobe, nettiselain, jne.) koska voit saada muita ei toivottuja ohjelmia tietokoneellesi. Voit myös huomata Searches.vi-view.com uudelleenohjauksia kun selaat nettiä etsien tietoja. ole hyvä ja ÄLÄ jää näille sivuille joita tämä epäilyttävä tekniikka promotoi koska voit löytää itsesi todella vaaralliselta sivustolta. Lopuksi, meidän on pakko mainita nettiselaamisesi seuraaminen. Tämä ohjelma pystyy seuraamaan ihmisten nettiselaamista. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, näitä tietoja pidetään ei-henkilökohtaisina. Niitä voidaan kuitenkin käyttää markkinointiin. Jos olet jo kärsinyt Searches.vi-view.com mainoksista, uudelleenohjauksista ja vastaavista aktiviteeteista niin sinun EI KANNATA jättää sitä huomiotta koska sinusta voi tulla yhä vakavamman viruksen, kuten vaarallisen haittaohjelman poistajan tai haittaohjelman uhri. Jos näin on käynyt niin meidän suositus on poistaa Searches.vi-view.com.

Searches.vi-view.com poistoprosessi:

Jos PC on Searches.vi-view.com viruksen saastuttama niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan seurata alla annettuja ohjeita. Kuten voit huomata niin turvallisuusasiantuntijamme ovat valmistelleet kaksi erilaista ohjetta ihmisten tietokoneiden korjaamiseen. Jos olet kokenut PC käyttäjä niin voit käyttää manuaalisen poiston ohjeita. Ole kuitenkin todella varovainen kaikkien askeleiden kanssa jotta et vahingossa poista hyödyllisiä komponentteja. Jos olet aloittelija tai et halua nähdä vaivaa Searches.vi-view.com poistossa niin sinun kannattaa valita automaattinen poistotapa. Kaikki tähän sopivat ohjelmat on lueteltu alapuolella.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Searches.vi-view.com kuvankaappaus
Searches.vi-view.com kuvankaappaus

Manuaalinen Searches.vi-view.com Poisto-ohje:

Poista Searches.vi-view.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Searches.vi-view.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Searches.vi-view.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Searches.vi-view.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Searches.vi-view.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Searches.vi-view.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Searches.vi-view.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Searches.vi-view.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Searches.vi-view.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Searches.vi-view.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Searches.vi-view.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Searches.vi-view.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Searches.vi-view.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Searches.vi-view.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Searches.vi-view.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Searches.vi-view.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Searches.vi-view.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Searches.vi-view.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Searches.vi-view.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Searches.vi-view.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Searches.vi-view.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-searches-vi-view-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Searches.vi-view.com