Vakavuus luokka:  
  (47/100)

Skeleton-Key. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Troijalaiset
12

Mikä on Skeleton-Key?

Skeleton-Key (voidaan löytää myös nimellä Skeleton Key) on vaarallinen verkkouhka joka kuuluu Troijalaisten sekä Keyloggereiden kategoriaan. Jos tämä virus pääsee kohde tietokoneelleen, sen pääasiallinen tehtävä on tallentaa uhrin näppäimistön lyönnit. Ole varuillasi sillä tämä voi helposti johtaa henkilökohtaisten tietojesi menetykseen, mukaanlukien pankkitietosi, käyttäjänimesi, salasanasi, jne. Aivan kuten mikä tahansa Troijalainen, Skeleton Key virus voi helposti hautautua syvälle käyttömuistiin, joten sinulla ei ole mitään tietoa että joku seuraa sinua. Meidän pitää myös lisätä, että tämä virus on kohtalaisen vanha. Hakkerit jatkavat kuitenkin sen käyttämistä kun koetetaan varastaa ihmisten henkilökohtaisia ja muita tietoja. Voidaksesi pysyä turvassa, sinun tulee tarkistaa haittaohjelman poistajasi ja varmistaa että käytät sen viimeisintä versiota. Jos sinulla ei ole tällaista ohjelmaa, sinun pitää asentaa se välittömästi sillä Internet on täynnä tällaisia ohjelmia. Tähän tarkoitukseen me todella suosittelemme käyttämään Reimage ohjelmaa tai muuta tunnettua haittaohjelman poistajaa. Se auttaa tarkistamaan tietokoneesi ja se voi myös paljastaa kaikki virukset jotka sillä piileskelevät. Ole hyvä ja poista Skeleton Key virus HETI sillä se voi koettaa myös saastuttaa tietokoneesi haittaohjelmalla tai muulla verkkouhalla.

Kuinka Skeleton Key voi saastuttaa tietokoneeni?

Oletko kiinnostunut miten Skeleton Key sekä muut Troijalaiset saastuttavat tietokoneesi? Vastaus on todella yksinkertainen. Aivan kuten mikä tahansa Troijalainen, tämä uhka käyttää hyväkseen turvallisuusaukkoja ja pääsee kohde PC:lle kaikessa hiljaisuudella. Jos PC:si ei ole kunnolla suojattu ja siinä on turvallisuusaukkoja, tämä Troijalainen voi helposti ilmestyä sille. Tässä tapauksessa sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja poistaa kaikki haitalliset tiedostot jotka Skeleton Key Troijalainen on sinne jättänyt. Muussa tapauksessa tämä uhka voi päivittää itsensä ja alkaa suorittamaan haitallisia aktiviteettejaan. Kuten me olemme jo maininneet, niiden päätarkoitus on seurata uhrejaan, tallentaa heidän näppäimen iskunsa ja lähettää kerätyt tiedot omistajilleen (hakkereille). Jos haluat suojella itseäsi sekä käyttäjänimiäsi/salasanojasi, sinun kannattaa myös välttää laittomia verkkosivuja jotka ovat täynnä kiellettyä materiaalia. Tämän lisäksi sinun pitää pysyä erossa harhaanjohtavista pop-up mainoksista jotka päivityksiä ohjelmille, kuten Adobe Flash Player, FLV Player sekä vastaaville. Lopuksi, jätä huomiotta harhaanjohtavat sähköpostit jotka pyytävät sinua avaamaan liitteen tai klikkaamaan linkkiä joka viestiin on liitetty sillä voit ladata viruksen, kuten Skeleton Key tietokoneellesi.

Kuinka poistaa Skeleton Key virus?

Jos sinulla on edes pieni epäilys siitä, että tämä uhka voi olla piilossa tietokoneellasi, sinun pitää suorittaaa järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla ja tarkistaa tietokoneesi kunnolla. Muussa tapauksessa tämä uhka voi helposti loukata yksityisyyttäsi varastamalla henkilökohtaisia tietojasi. Tähän tarkoitukseen voit käyttää Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sekä Malwarebytes Anti Malware ohjelmia.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Skeleton-Key suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Skeleton-Key poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Skeleton-Key käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
login.exe

Pyyhi tiedostot:
key.asm, key.com, login.c, login.exe, readkey.asm, skel_key.doc

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-skeleton-key.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä