Poista ”This PC Has Been Blocked” virus (Teknisen Tuen Huijaus) - Yksinkertaiset Poisto-ohjeet

”This PC Has Been Blocked” viruksen Poisto-ohje

Mikä on "This PC Has Been Blocked" virus?

Kaikki mitä sinun tulee tietää ”This PC Has Been Blocked” viruksesta

”This PC Has Been Blocked” virus on viekas Troijalainen hevonen, joka pääsee järjestelmään huomaamatta ja koettaa vakuuttaa ihmiset soittamaan tekniseen tukeen. Tämä uusi esimerkki teknisen tuen huijauksesta lukitsee saastuneen tietokoneen näytön ja toimittaa tekaistun turvaviestin, joka valheellisesti kertoo lukitusta tietokoneesta, koska PC:llä on huomattu epätavallista aktiviteettiä. Lukitusnäyttö kertoo myös, että tietokoneessa on viruksia ja se voi olla yhdistetty bottiverkkoon. Voidaksesi korjata ongelman, uhria pyydetään soittamaan lähimmälle Microsoft Teknikolle, numeroon 1-844-703-1130. ”This PC Has Been Blocked” lukitusnäyttö viesti voi huijata ja vakuuttaa useat käyttäjät, että se on aito Microsoft viesti. Jos otat kuitenkin tarkemman katsauksen viestiin, niin voit löytää kirjoitusvirheitä joiden tulisi paljastaa rikolliset. Annettuun numeroon soittaminen ei siis ole suositeltavaa. Huijarit voivat koettaa saada yksityiset tietosi, saada pääsyn tietokoneellesi tai vakuuttaakseen ostamaan tämän tekaistun ohjelman. Tietokoneessasi on tartunta ja siitä tulee pitää huolta, mutta sinun pitää keskittyä vain ”This PC Has Been Blocked” poistoon.

”This PC Has Been Blocked” virus voi tehdä järjestelmän muokkauksia voidakseen käynnistää itsensä aina kun käyttäjä käynnistää tietokoneen. Jos siis käynnistät tietokoneesi tai kirjaudut tilillesi, niin virus toimittaa lukitusnäytön, joka estää työpöydälle pääsyn. Haittaohjelma voi myös estää Tehtävien Hallinnan ja muut Windows palvelut, jotka vaikeuttavat yhä tietokoneen käyttöä. Haittaohjelmatutkijat ovat kuitenkin löytäneet uusia tapoja, jotka auttavat poistamaan lukituksen ja poistamaan ”This PC Has Been Blocked” huijauksen järjestelmästä, FortectIntego ohjelman tai muun maineikkaan haittaohjelman avulla. Lukitusnäyttö viestissä on myös painike, joka tarjoaa ”Etäapu” työkalun. Tämän painikkeen painallus lataa TeamViewer GmbH ohjelman. Se on laillinen sovellus, joka sallii etäyhteyden työpöydälle. Tämä työkalu on monen teknisen tuen käytössä. Huijarit voivat käyttää sen kustomoitua versiota saadakseen täyden pääsyn uhrien koneelle. Siksi sinun ei kannata painaa tätä painiketta ja ei soittaa annettuun numeroon.

"This PC Has Been Blocked" viruksen kuva"This PC Has Been Blocked" virus lukitsee tietokoneen näytön ja yllyttää soittamaan Microsoft teknikolle.

Kuinka Troijalainen leviää?

Troijalainen, joka on vastuussa ”This PC Has Been Blocked” teknisen tuen huijauksen levittämisestä, tunnetaan ohjelmisto pakettien levittämisestä. Kun lataat ilmaisohjelmia, niin sinun pitää siis olla varovainen. Muista varmistaa, että käytät luotettavia ja turvallisia lähteitä ohjelmien lataamiseen. Vältä Torrentteja ja tuntemattomia tiedoston jako sivuja. Tämän lisäksi, viruksen on huomattu myös levittävän tekaistua Chrome, Firefox ja Opera päivitystä. Ole siis varovainen epäilyttävien sivujen kanssa, jotka tarjoavat Java tai Adobe Flash päivityksiä, koska ne voivat piilottaa Troijalaisia.

Kuinka poistaa tietokoneen lukitus ja poistaa ”This PC Has Been Blocked” virus PC:ltä?

Voidaksesi poistaa ”This PC Has Been Blocked” haittaohjelman, sinun pitää saada tietokoneen hallinta takaisin poistamalla ruudunlukitus. Tällä Troijalaisella voi olla useita versioita, ja jotkut niistä eivät poista näppäimistön ja oikopolkujen toimintaa. Siksi voit koettaa poistaa ruudunlukituksen painamalla Alt + F4. Jos tämä tapa ei kuitenkaan auttanut, sinun pitää laittaa salasana lähelle “Submit painiketta.” koeta näitä salasanoja:

  • XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-RAA00
  • 123456
  • nvdiagpuareshit
  • 30264410

Kun olet sulkenut ruudunlukituksen, sinun pitää aloittaa ”This PC Has Been Blocked” poisto. Sen tekemiseksi, sinulla pitää olla antivirus tai haittaohjelman poistaja. Me suosittelemme asentamaan FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelman ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä ohjelmalla. Ole hyvä ja älä edes mieti manuaalista poistoa. Troijalainen voi piileskellä syvällä järjestelmässä ja nimetä itsensä laillisen tiedoston mukaan. Siksi se voi aiheuttaa yhä enemmän vahinkoa tietokoneellasi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä