Tilaa

Päivitetty

Haluatko pysyä ajan tasalla uusimmista vakoiluohjelma ja turvallisuus uutisista? Tilaa Virukset.fi uutiskirje!
Klikkaamalla lähetä painiketta, ilmaiset ymmärtäväsi, että virukset.fi käsittelee ja tallentaa tällä kaavakkeella antamasi tiedot, mukaan lukien kaikki päivitykset, yksityistyys käytäntöihimme mukaisesti.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

Virukset.fi on luotettava verkkoturvallisuuden, haittaohjelma- ja vakoiluohjelmauutisten lähde sekä lähde virusten poisto-oppaille. Jokainen tarina on IT-asiantuntijoiden valmistelema, jotka parantavat tietämystään jatkuvasti ja koettavat jakaa verkkorikollisuuden uutisia ammattilaisten ja kokemattomien käyttäjien kanssa.

Tietoverkkorikollisuus vaikuttaa meidän Internet-elämäämme sekä tietämykseen parhaista turvatavoista. Tuloksena on, että verkkorikollisuus on yhtä tavallista kuin tavallinen rikollisuus. Ei ole mitään epäilystä, että ajan tasalla pysyminen viimeisten haittaohjelma trendien ja turvauutisten kanssa on pakollista nykyään

Vastoin suosittua uskomusta, epäilyttävien linkkien klikkaaminen ei ole ainoa tapa päästää hakkereita tietokoneelle ja henkilökohtaisiin tietoihin.

Nykyään rikolliset voivat päästä tietokoneellesi helposti, jos viivytät ohjelmistojen päivityksiä, joista tietokoneesi aina muistuttaa. Tämän lisäksi, tietokoneesi voi saastua heti suosikkisivullasi vierailun jälkeen. Löytyy tietenkin useita tekniikoita, joita verkkorikolliset käyttävät päästäkseen käsiksi tietokoneeseesi tai sillä oleviin tiedostoihin.

Ei kuitenkaan ole helppoa suojata itseäsi haittaohjelmia, verkkourkintaa tai huijauksia vastaan, koska verkkorikollisilla on tapana vaihtaa tekniikoita, joita he käyttävät tietokoneen käyttäjän pettämiseen. Ei ole mitään tapaa, joka voisi pitää sinut 100% turvassa, koska huijarit löytävät nopeasti uusia tapoja ohittaa perinteiset turvakeinot.

Virukset.fi tiimi valitsee kaikkein tärkeimmät aiheet verkkorikollisuuden maailmasta ja antaa ne tutkijoille ymmärrettävällä kielellä. Jos haluat oppia viimeisistä petoksista, joita online huijarit käyttävät, niin tilaa virukset.fi uutiskirje ja saat kaikkein ajankohtaisimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Pysy ajan hermolla aamukahvisi ääressä: ole niiden ensimmäisten joukossa, jotka kuulevat viimeisimmistä Android haavoittuvuuksista, uusista lunnasohjelmista ja uusista verkkourkinta strategioista, joita huijarit käyttävät. Ottaa vain 10 minuuttia selata uutiset, jotka voivat auttaa sinua välttämään verkkorikoksen uhriksi tulemisen.

Auta meitä levittämään sanaa riehuvista tietokoneviruksista

Safety online is a matter of everyone's concern

Virukset.fi tiimi kutsuu myös webmastereita ystävällisesti liittymään taisteluun verkkorikollisia vastaan ja levittämään uutisia tietokoneuhista, jotka ovat nousussa maailmanlaajuisesti. Virus Activity lisäosa on monikielinen lisä sivustoosi, joka tarjoilee tietoja viimeisimmistä ja kaikkein vaarallisimmista haitta- ja vakoiluohjelmista.

Widget näyttää listan viimeksi löydetyistä tietokoneuhista sekä niistä, jotka on jälleen aktivoitu. Listan pituutta voidaan säätää näyttämään määrätty määrä aktiivisia tietokoneviruksia.

Virus Activity WordPress plugin

Anna vieraidesi tietää, että he voivat poistaa vakoiluohjelmat nopeasti

Lisää Virus Activity lisäosa työkalupalkkiin ja anna vieraidesi olla varuillaan uusista tietokoneuhista. Yksi vilkaisu widgettiin kertoo vieraalle sen hetkisistä lunnasohjelma kampanjoista, uusista pankkiviruksista tai selaimen kaappaajista, joita levitetään aktiivisesti ilmaisohjelmien rinnalla.

Meidän sivustomme vierailijat saavat uusimmat tiedot aggressiivisista Windows, Mac sekä Android OS haittaohjelmista, koska listaa päivitetään jatkuvasti – se voi muokkautua sivustosi suunnitteluun automaattisesti tai se sen suunnittelu voidaan kustomoida sinun tarpeiden mukaan.