Vakavuus luokka:  
  (30/100)

Sirefef. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Troijalaiset
12

Sirefef on Troijalaisten perhe johon kuuluu erilaisia loisia, jotka tekevät erilaisia asioita. Jokaisella versioilla on oma tehtävänsä, yksi komponentti avaa kaikki palomuurin estot, toinen lataa haitalliset tiedostot sekä päivitykset Internetistä, ja toinen taas koettaa piilottaa ne kaikki järjestelmältä. Jotkin muut versiot uudelleenohjaavat nettiliikennettä luodakseen maksu-klikkauksesta tuloja ja näyttääkseen ärsyttäviä pop-uppeja.

On todella tärkeää poistaa Sirefef Troijalainen tietokoneeltasi, sillä se ei voi ainoastaan kayttää tietokonettasi sekä Internettiäsi laittomiiin tarkoituksiin, mutta se voi myös poistaa tiedostoja järjestelmästäsi, etsiä arkaluontoisia tietoja, kuten salasanat, tulotiedot ja lähettää ne etäservereille jossa verkkorikolliset pääsevät niihin käsiksi. Se voi myös avata etäyhteyden PC:llesi.

Jos et poista Sirefef Troijalaista PC:ltä, se jatkaa rekisteriasetuksiesi ja muiden tärkeiden Windows tiedostojen muuttamista, joka voi johtaa tietokoneen kaatumiseen. Se voi tämän lisäksi hidastaa tietokonettasi sekä hakukoneitasi huomattavasti ja voit huomata nettiselaamisen olevan todella hankalaa.

Sirefef Maksu-klikkauksesta tulokset Bing sekä Yahoo hauissa

Microsoft ei etsi tarpeeksi heidän maksettuja tuloksiaan ja Yahoo näyttää maksetut tulokset Bingissä. Asiantuntijat GFI labsissa löysivät Sirefefin heidän maksu-klikkauksesta tuloksissaan. Jos etsit Adobe Flash playeria Bing sekä Yahoo hakukoneilla, olisit saanut nämä tulokset jo jokin aika sitten. Ne näyttävät viattomilta, mutta jos koetat saada Flash päivityksen niiden kautta (tässä tapauksessa getadobeflash.com sivulta), sinut uudelleenohjataan sivulle joka näyttää sivulta jolta Flash voidaan ladata.

Sivusto jolle päädyt näyttää viralliselta Adobe sivustolta, josta voit hakea päivityksiä. Pienenä erona on että se ei ole Adobe sivusto. Se uudelleenohjaa tekaistulle arkistosivulle arulbrothers.com, lataa tiedoston torreandaluz (piste) com/flash/Flash Player 10 Setup.exe. Kun he tarkistivat tämän tiedoston Virustotal.com sivulla, GFI löysi Sirefef Troijalaisen.

Kuinka poistaa Sirefef virus?

Sirefef tuhoaa kaikki poisto yrityksen ja se on melkein mahdoton poistaa. Haittaohjelman poistajien kehittäjät onneksi löysivät keinon poistaa Sirefef Troijalaisen PC järjestelmästä. Huono uutinen on että sen manuaalinen poisto ei toimi sillä Sirefef mutatoituu, voit kuitenkin käyttää automaattista poistoa. Sirefef Troijalaisen poistoon me suosittelemme käyttämään Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware ohjelmaa.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Sirefef suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Sirefef poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Sirefef kuvankaappaus
Sirefef kuvankaappaus

Sirefef käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
%windir%PCHealthHelpCtrBinariesHelpSvc.exe

Poista merkinnöistä DLLssät:
c:windowssystem32logevent.dll
c:windowssystem32logevent.dll

Pyyhi tiedostot:
%systemdrive%windowssystem32logevent.dll
%systemdrive%windowssystem32logevent.dll
%systemdrive%windowswin32k.sys:1
%systemdrive%windowswin32k.sys:2
%commondocuments%Thumbs.db

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-sirefef.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä