Tule julkaistuksi Virukset.fi sivulla

Päivitetty

Onko sinulla jotain minkä haluat jakaa verkkoyhteisön kanssa? Saa artikkelisi julkaistuksi Virukset.fi sivulla!

Virukset.fi on kunnioitettu teknologian uutissivusto, joka keskittyy pääasiassa verkkoturvallisuuden aiheisiin, yksityisyyteen sekä viimeisin haittaohjelmien trendeihin. Meidän pääasiallinen maali on pitää verkkoyhteisö päivitettynä useista haasteista, joita virtuaalimaailma esittää päivittäin. Me toivotamme tervetulleeksi julkaisut, jotka liittyvät näihin aiheisiin.

On tärkeää huomata, että virukset.fi ei käytä sosiaalisen uutissivun formaattia, joten kaikki vastaanottamamme käyttäjien luoman materiaalin, jonka me vastaanotamme, käy läpi meidän editoijamme. Meidän henkilökuntamme varaa oikeuden muuttaa, muokata, editoida, lisätä tai lyhentää julkaisuja sisäisten sääntöjen sekä säännösten mukaan.

Meidän vaatimuksemme artikkeliisi

Submit an article

Löytyy muutamia sääntöjä, joita julkaisijoiden pitää noudattaa, mitä tulee julkaisun sisältöön, tekstin laatuun, artikkelin rakenteeseen sekä kuviin.

1. Aiheen valinta

 On kirjoittajan vastuulla tarkistaa lähteidensä luotettavuus. Vältä vääriä uutisia, sillä tällaisia kirjoituksia ei julkaista. Ennen artikkelin lähetystä, ole hyvä ja varmista ettei samasta aiheesta ole julkaistu artikkelia sivullamme.

Julkaisussa voi olla esitelty aihe, vain jos se tarjoaa siihen jotain uutta ja tärkeää tietoa. Avainsanojen haku sivuston sisällä näyttää tiedot mitä meillä jo sivullamme on.

TÄRKEÄÄ: me hyväksymme vain alkuperäistä materiaalia:

  • Me emme hyväksy kopioituja artikkeleita tai millään tavalla muokattuja tekstejä.
  • Jos lainaat muita artikkeleita, ole hyvä ja sisällytä tarkat lähteet kirjoittajista ja julkaisuista, joita lainasit (sisällytä ainakin 5).
  • Saman artikkelin ei pitäisi olla julkaistuna muulla sivustolla.
  • Me sallimme vain linkit huippulaadukkaisiin artikkeleihin. Kopioitu materiaali voidaan estää lopullisesti.

2. Tekstin valmistelu

Artikkeleissa tulisi olla vähintään 500 sanaa. Muista tehdä helppolukuinen, käyttäjäystävällinen teksi, käyttäen kieliopillisia ja lauseopillisia kielen sääntöjä. Käytä virallista kieltä ja pysy samassa tyylissä tekstin läpi.

Pienet virheet voidaan ohittaa, mutta me suosittelemme käyttämään oikolukutyökaluja parantamaan julkaisun laatua ja luettavuutta, niin paljon kuin mahdollista.

3. Artikkelin rakenne

Pitäydy artikkelissa perusrakenteessa:

  • esittely,
  • teksti,
  • päätelmät.

Toisin sanoen, tee tekstistäsi järkevä ja ymmärrettävä. Kappaleiden käyttö helpottaa ideoiden ja löytöjen esittelyä, se myös helpottaa artikkelin arviointia meidän osaltamme.

4. Kuvien lisääminen

Julkaisun kuvittaminen on todella suositeltavaa. Kuvien pitäisi olla alkuperäisiä ja niiden kuvasuhteen tulisi olla 16:9. Tekijänoikeuksia loukkaavia kuvia ei hyväksytä.

HUOM.: Me hyväksymme myös infografiikoita, jos haluat esitellä löytösi hieman visuaalisemmin.

Yleissäännöt artikkelin julkaisemiseen

Kaikki artikkelit tulee lähettää osoitteeseen articles@esolutions.lt. Käyttäjien aktiviteetista riippuen, kestää yleensä noin 10 päivää tarkastaa artikkelit. Jos artikkeli valitaan julkaistavaksi, me lähetämme vahvistussähköpostin, osoitteeseen josta artikkeli lähetettiin. Jos et kuule meistä kahden viikon kuluessa, niin voit julkaista artikkelisi muualla.

TÄRKEÄÄ: Meillä on tiukka menettely seurantalinkkejä kohtaan. Jos haluat lisätä linkin lähteeseesi, sinun pitää olla aktiivinen kirjoittaja ja julkaista VÄHINTÄÄN 2 artikkelia kuukaudessa. Kuukauden passiivisen vaiheen jälkeen, seurantalinkit muuttuvat automaattisesti ei-seurantalinkeiksi. Me haluamme muistuttaa, että me suoritamme tätä myös manuaalisesti, jos me huomaamme uusiutuvaa kopiointia tarjoamissasi lähteissä.

Me odotamme sinun olevan myös aktiivinen Virukset yhteisön jäsen, esim. asettaa profiili, jossa on sinun kuvasi, sinun oikea nimesi sekä lyhyt elämänkerta. Me otamme verkkoturvallisuuden vakavasti, joten me haluamme varmistaa, että myös yhteisömme tekee niin.

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa