Vakavuus luokka:  
  (80/100)

Poisto Update your browser

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

”Update your browser” on tekaistu ilmoitus joka on suunniteltu huijaamaan käyttäjiä asentamaan haittaohjelmia. Tämä tekaistu ilmoitus vaikuttaa olevan Googlelta mutta tämä on vain temppu jolla koetetaan saada käyttäjät uskomaan tämän tekaistun ilmoituksen olevan laillinen vaikka se ei sitä todellakaan ole.

Update your browser
This page does not support your version of browser. Please update your software.

Jos klikkaat päivitä painiketta niin se lopulta lataa ja asentaa haittaohjelman tietokoneellesi. Se voi olla mitä tahansa, vakoiluohjelma, troijalainen, rootkitti tai muu haittaohjelma. Jos näet tämän tekaistun päivityksen tietokoneellasi selain ilmoituksina kuten alapuolella, sulje selain ja lataa haittaohjelman poistaja. Meidän suosittelema haittaohjelman poistja on STOPzilla. Sinun kannattaa myös suorittaa TDSSKiller.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Update your browser kuvankaappaus
Update your browser kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-update-your-browser.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä