Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista WebHelper virus (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Web Helper – mainoksia näyttävä virus, joka pudottaa mainoksia suosituille sivuille

WebHelper mainokset

WebHelper on mainosten tukema ohjelma, joka voi salaa tunkeutua järjestelmään utorrentie.exe ja webhelper.dll prosessien alla. Jos käytät uTorrent ohjelmaa tiedostojen ja ohjelmien lataamiseen, Web Helper voi avata ja näyttää mainoksia tietokoneesi työpöydällä. Tällainen aktiviteetti ei ole vaarallista, mutta todella ärsyttävää. Tästä syystä useat ihmiset etsivät tapoja poistaa WebHelperin tietokoneeltaan.

Se on valitettavaa, mutta Web Helper tiedostojen poistaminen ei auta sinua poistamaan mainosohjelmaa. Yleensä tiedosto luottaa browser helper objekteihin, joka asentavat sen uudelleen uTorrentin kanssa. Siksi me suosittelemme käyttämään luotettavaa turvaohjelmaa.

Jos löysit WebHelper prosessin tietokoneeltasi, niin sinun tulee tietää, että se näyttää mainoksiaan perustuen käyttäjän selaamiseen ja online hakuihin. Sen tekemiseksi se seuraa käyttäjää jonkin aikaa ja kerää tietoa hänen kiinnostuksen kohteistaan, kuten useimmiten vieraillut sivut, useimmiten klikatut mainokset, jne.

Kun kuvailtu mainosohjelma kerää tarvittavat tiedot, se alkaa soittamaan äänimainoksia ja hämää käyttäjää, koska on vaikeaa nähdä, mikä ohjelma tai prosessi sitä tekee. Äänen lähde voidaan tunnistaa avaamalla Windows Audio Mixer. Jos kuitenkin luulit, että äänen sammuttaminen WebHelperistä ratkaisee ongelman, niin meidän pitää tuottaa pettymys, koska se auttaa vain rajoitetun ajan.

WebHelper virus

Äänimainokset joita Web Helper näyttää, ovat todella ärsyttäviä. Meidän pitää kuitenkin varoittaa sinua myös sen pop-upeista ja julisteista, joita voit alkaa näkemään nettiselaamisen aikana. Ole varuillasi, sillä ne voivat sisältää linkkejä vaarallisille sivuille.

Tämän lisäksi, utorrentie.exe prosessi käyttää prosessorin tehoa kommunikoidakseen yhteistyösivujen kanssa ja ladatakseen niiden mainoksia tietokoneellesi. Suurin ongelma tällaisessa aktiviteetissa on tietokoneen jatkuva hidastuminen. Me olemme varmoja, ettet halua olla tekemisissä tällaisen kanssa, joten me suosittelemme WebHelperin poistoa.

Jos et voi poistaa virusta tavallisella mainosohjelman poistotavalla, voit käyttää automaattisen poiston ohjeita, jotka ovat tämän artikkelin alla. Ne lopettavat WebHelper (32 bit), utorrentie.exe, webhelper.dll ja vastaavat aktiviteetit. 

Kun olet tarkistanut tietokoneen suositellulla ReimageIntego tai Malwarebytesohjelmalla, voit poistaa WebHelperin järjestelmästä. Tietääksesi enemmän sen levityksestä, jatka lukemista.

WebHelper virusWebHelper on ohjelma, joka näyttää äänimainoksia uTorrentin käyttäjille. On kuitenkin tapa, jolla poistaa WebHelper virusta pysyvästi.

Tapoja estää mainosten tukemat lisäosat tietokoneellasi

Vaikka WebHelper on osa uTorrentia, voit asentaa vastaavan mainosten tukeman ohjelman tietämättäsi, joten me haluamme tarjota sinulle ohjeet, miten estää tämänkaltaiset tapahtumat.

 • Kun asennat ilmaisohjelmia, sinun kannattaa valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa. Nämä antavat sinulle tilaisuuden nähdä kaikki ylimääräiset osat, jotka lataukseesi on lisätty.
 • Jos et tee sitä, ja luotat Perus- tai Pika-asennukseen, voit täyttää tietokoneesi potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla, koska nämä asennustavat sisältävät yleensä luvan asentaa kaikki ehdotetut lisäosat.
 • Valitse siis Kustomoitu tai Edistynyt asennus ja poista ruksi kaikesta ylimääräisestä, joita et halua tietokoneellesi.

Poista WebHelper mainokset lopullisesti

Löytyy tapa poistaa WebHelper virus lopullisesti. Pidä mielessäsi, että se ei ole kriittinen tietokoneohjelma ja se ei aiheuta vaaraa turvallisuudellesi, Zondervirus.nl tiimi sanoo kuitenkin, että sen aktiviteetit ovat vähintäänkin ärsyttäviä.

Voit poistaa Web Helperin alla olevien askeleiden avulla. Sinun kannattaa myös tarkistaa järjestelmä mainosohjelmien/selaimen kaappaajien varalta, haittaohjelman poistajalla. Suosittelemiamme ohjelmia on alla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WebHelper viruksen Poisto-ohje:

Poista WebHelper Windows järjestelmistä

Poistaaksesi WebHelper (utorrentie.exe) Windows 10 tai vastaavalta Windows järjestelmältä, sinun pitää luoda tekaistu kopio sen käynnistystiedostosta. Tässä ohjeet mitä sinun pitää tehdä:

 1. Ensimmäiseksi, lopeta uTorrent prosessi tietokoneellasi. Paina vain Ctrl + Alt + Del, valitse se ja klikkaa End Task.
 2. Mene C:\Users\[YOUR COMPUTER NAME]\AppData\Roaming\uTorrent\updates ja avaa kansio, joka on nimetty käyttämäsi uTorrent version mukaan. Kansion sisältä löydät utorrentie.exe tiedoston. Älä tee mitään sen kanssa.
 3. Mene yksi kansio takaisin ja klikkaa siellä johonkin oikealla hiiren painikkeella. Valitset New > Text Document ja nimeä se miten tahansa, kuten test.txt. Klikkaa mihin tahansa kansioon tallentaaksesi nimen ja avaa luomasi tekstitiedosto. Mene File>Save As.
 4. Valitse sitten paikka mihin haluat tallentaa uuden tiedoston. Valitse kansion nimi, jossa utorrentie.exe tiedosto on ja tallenna tiedosto utorrentie.exe nimellä sinne. Sinun pitää valita All files osiossa Save as type.
 5. Sinulta kysytään haluatko korvata jo siellä olevan tiedoston. Klikkaa Yes.
 6. Voit nyt postaa test.exe tiedoston updates kansiossa. Mene kansioon, jossa on utorrentie.exe tiedosto. Klikkaa tiedostoa oikealla ja valitse Properties.
 7. General välilehdessä, laita ruksi Read-only vaihtoehtoon Attributes osiossa. Klikkaa Apply ja OK.

VIHJE: Jotkut tietokoneasiantuntijat ehdottavat poistamaan uTorrent päivitykset ongelman ratkaisemiseksi, me emme kuitenkaan pidä tätä turvallisena (kun puhutaan tietokoneesi turvallisuudesta).

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista WebHelper sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi WebHelper tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista WebHelper selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista WebHelper Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi WebHelper tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista WebHelper Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi WebHelper sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi WebHelper poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista WebHelper virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin WebHelper pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista WebHelper Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse WebHelper sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita WebHelper poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista WebHelper Google Chrome selaimelta

Jos Chrome selaimesi on joutunut tämän mainosohjelman kaappaamaksi, niin muista nollata se, jotta voit korjata tämän selaimen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse WebHelper sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi WebHelper poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista WebHelper Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi WebHelper tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos WebHelper on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi WebHelper poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-webhelper-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta WebHelper virus