Poista WeChat virus (Poisto-opas) - Ilmainen Opas

WeChat viruksen Poisto-ohje

Mikä on WeChat virus?

Verkkorikolliset kohdistavat WeChat käyttäjät, himoiten heidän rahojaan sekä arvokkaita tietoja

WeChat virus

WeChat virus on yleinen termi, jota käytetään kuvaamaan eri haittaohjelman versioita laillisen pikaviesti sovelluksen kautta. Rikolliset yleensä koettavat lähettää vaarallisia linkkejä potentiaalisille uhreille ei pikaviesti sovellusten kautta ja houkutella heidät saastuneelle tai verkkourkinta sivulla, tarkoituksenaan huijata rahaa tai henkilökohtaisia tietoja.

WeChat, Tencent, Ltd yritykseltä. on yksi suosituimmista viestisovelluksista. Sillä on yli 889 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää (perustuu ChinaChannel raporttiin) ja se dominoi Kiinassa. Se tunnetaan myös nimellä Weixin, ja se julkaistiin vuonna 2011.

Viruksia ja huijauksia, joita levitetään tämän viestialustan kautta ei voida liittaa sen kehittäjiin. WeChat/Weixin, aivan kuten Facebook, Whatsapp, Viber, Gmail tai eBay ovat vain suosittuja viestisovelluksia, jotka antavat huijareiden metsästää potentiaalisia uhreja, pettää heidät ja hakkeroida heidän tilit tai vakuuttaa heidät asentamaan vaarallisia viruksia.

Löytyy yksi määrätty “virus”, jonka me haluamme ottaa esille. Tammikuussa 2016, Tencent julkaisi verkkosivun nimeltä “The Story of Me and WeChat,” joka antaa käyttäjien nähdä kokonaiskatsauksen heidän aktiviteeteistaan tässä sovelluksessa, joita tilastoja sekä vastaavia tietoja.

Pian sen jälkeen huhut alkoivat leviämään, jotka sanoivat sivuston olevan saastunut ja sillä vierailu saa kaikki uhrin Alipay tilin rahat häviämään. Tencent on vahvistanut, että nämä viestit ovat huijauksia, ja että sivusto oli täysin turvallinen vierailla.

Viestisovellus saastui myös, kun App Storeen tehtiin vakava hyökkäys Syyskuussa 2015. Hyökkääjät loivat tekaistun kopion Xcodesta, ohjelma iOS sovellusten rakentamiseen. Väärennetylle kopiolle annettiin nimi XcodeGhost. Se salli hyökkääjien käyttää luotuja sovelluksia varastamaan yksityisiä tietoja uhreista ja siirtää ne rikollisten palvelimille. Yksi saastuneista sovelluksista oli WeChat. Tencent paljasti, että vain 6.2.5 versio on saastunut.

App Store on poistanut väärennetyn sovelluksen ja varmistanut, että sovelluksen kehittäjät käyttävät oikeaa Xcode versiota.

WeChat viruksen esimerkitWeChat on suosittu viestisovellus, jota verkkorikolliset joskus käyttävät levittämään petollisia viestejä, joissa on vaarallisia linkkejä. Ylempi viesti näyttää WeChat huijauksen - huhut “The Story of Me and WeChat" sivun viruksesta olivat tekaistuja.

Vihjeitä tilisi pitämiseen turvallisena:

 • Pitääksesi huijarit poissa ja jatkaaksesi tämän suositun viestisovelluksen käyttöä ilman huolia, älä lisää tuntemattomia ihmisiä;
 • Liitä tilisi luotettavaan sähköpostiin tai matkapuhelimeen, jotta voit palauttaa tilisi, jos hävität puhelimesi, tai jos se varastetaan;
 • Jos joku pyytää sinulta rahaa pikaviestin kautta, älä luota heihin. Vaikka se on henkilö kenet tunnet, soita heille ja kysy heiltä onko rahanpyyntö tullut heiltä;
 • Älä koskaan anna henkilökohtaisia tietojasi sosiaalisessa mediassa, erityisesti tuntemattomilla;
 • Pidä Weixin salasanasi yksityisenä;
 • Älä koskaan klikkaa tuntemattomilta tulleita linkkejä, vaikka ne lupaisivat sinulle valtavia alennuksia, lahjoja, kuponkeja tai ilmaisia palveluita suosituilla verkkokaupoilla. Sinut voidaan houkutella vaarallisille tai petollisille sivuille. Jos käytät WeChat palvelua verkossa, voit saada tietokoneeseesi jopa lunnasohjelman tai troijalaisen!

WeChat virusten levitystavat

WeChat sovellus on saatavilla Windows PC, Mac, iPhone sekä Android puhelimen käyttäjille. Me suosittelemme lataamaan sovelluksen vain sen viralliselta sivulta, www.wechat.com. Älä luota mihinkään muuhun sivuun ja älä koskaan suostu lataamaan ohjelmaa niiltä, koska ne voivat koettaa niputtaa ylimääräisiä ohjelmia valittuun ohjelmaasi ja pakottaa sinut niiden asennukseen.

Vaikka sinulla on laillinen ohjelma, niin se ei suojele sinua huijareilta, jotka koettavat huijata uhrinsa lähettämällä heille vakuuttavia viestejä. Jos kuitenkin seuraat antamiamme viestejä, niin olet luultavasti kunnossa. Käytä turvallisia salasanoja, älä koskaan anna niitä muille, älä lisää tuntemattomia ja älä koskaan avaan epäilyttäviä URL osoitteita, jotka tulevat tuntemattomilta henkilöiltä tai jopa sukulaisilta.

Poista WeChat virus

Jos epäilet, että tietokoneesi tai mobiililaitteesi on saastunut, sinun pitää poistaa WeChat haittaohjelma heti. Sen tekemiseen me suosittelemme käyttämään vakoiluohjelman tai haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego.Jos olet Mac käyttäjä, niin voit kokeilla Malwarebytes ohjelmaa.

Artikkelin alla olevissa ohjeissa ovat suunniteltu Windows käyttäjille, jotka ovat vahingossa saastuttaneet tietokoneensa haittaohjelmalla selatessaan pikaviesti sovelluksen nettiversiota. Jos Android laitteesi on saastunut, me suosittelemme lukemaan nämä Android virus poisto-ohjeet.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WeChat viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Valitse luotettava haittaohjelman poistaja Weixin viruksen poistamiseen. Poista uhka, kun olet käynnistänyt järjestelmän Vikasietotilassa Verkolla.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista WeChat käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen WeChat pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että WeChat on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi WeChat ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä