Poista White Screen virus

White Screen viruksen Poisto-ohje

Mikä on White Screen virus?

White Screen virus on ärsyttävä haittaohjelma, joka tukkii tietokoneen järjestelmän ja näyttää suuren valkoisen tyhjän ruudun, joka tukkii koko työpöydän. Se peittää kaikki työpöydän kuvakkeet, eikä näytä myöskään tehtäväpalkkia tai Käynnistä-valikkoa. Sen sijaan se näyttää Iso-Britannian, USA:n tai Kanadan valtion virkamiehen lähettämän viestin riippuen uhrin sijainnista. Lisäksi se näyttää tietokoneen IP-osoitteen ja väittää, että sen omistajan täytyy maksaa sakko erilaisista rikoksista. Jos uhri ei maksa sakkoa 48 tunnin sisällä, virus lupaa, että uhrilla on suuri mahdollisuus joutua vankilaan. ÄLÄ maksa tätä sakkoa, joka vaihtelee 100:sta dollarista 100:aan puntaan. Samalla tavalla kuin FBI Paypal-virus, FBI-virus ja monet muut haittaohjelmat, White Screen virus on täytyy poistaa niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, se kuuluu ransomwares-virusten luokkaan, joten sen poistaminen voi olla vaikeaa, koska tällaisilla uhilla on taipumus tukkia koko PC-järjestelmä. Sinun täytyy seurata yksityiskohtaista opastamme ja poistaa tämä ovela loinen pysyvästi.

MITEN SAAN White Screen-viruksen TARTUNNAN?

White Screen-virus on ollut aktiivisesti leviämässä näinä aikoina. Jos olet yksi niistä, jotka ovat saaneet tartunnan, sinun on täytynyt avata saastunut sähköposti tai vierailla hakkeroidulla sivustolla. Heti kun tällainen haittaohjelma pääsee tietokoneelle, se tukkii koneen ja näyttää varoituksen poliisiasemalta tai muulta valtion viranomaiselta. Tietenkin se yrittää pelotella PC:n käyttäjiä ja saada heidät maksamaan sakko. Sen takia se tukkii koko järjestelmän ja näyttää suuren huomautuksen monenlaisista havaituista rikoksista. White Sreen-virus käyttää englannin kieltä huijatakseen PC:n käyttäjiä ympäri maailmaa. Jos myös sinä olet saanut tartunnan, pysy erossa sen käskyistä äläkä koskaan maksa sakkoa, koska se ei auta, kun yrität vapauttaa järjestelmän. Tehdäksesi sen, sinun täytyy poistaa White Screen-virus tietokoneeltasi niin pian kuin mahdollista.

MITEN VOIN POISTAA WHITE SCREEN-VIRUKSEN?

Jos sinulla on White Screen-virus tietokoneellasi, sinun täytyy avata ensin tietokoneesi ja saada mahdollisuus käynnistää turvaohjelmasi. Tehdäksesi sen, seuraa näitä ohjeita:

* Flash-aseman menetelmä:

  1. Ota toinen kone ja käytä sitä lataaksesi FortectIntego tai jonkun muun turvaohjelman.

  2. Päivitä ohjelma ja siirrä se USB-levylle tai CD-levylle.

  3. Samalla käynnistä tietokone uudelleen vikasietotilaan komentorivillä ja kiinnitä USB-asema siihen.

  4. Käynnistä tartunnan saanut tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita täysi järjestelmän tarkistus.

* Käyttäjät, jotka ovat saaneet White Screen-viruksen, ovat sallittuja käyttää muita tilejä heidän Windows-järjestelmässään. Jos jollain näistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun pitäisi pystyä käynnistämään turvaohjelma.

* Yritä estää Flash tehdäksesi haittaohjelmien pysäyttämistoiminnon tarkoituksenmukaiseksi. Poistaaksesi Flashin käytöstä, mene Macromedia supportin sivulle ja valitse ‘Estä’:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Sen jälkeen suorita täysi järjestelmän tarkistus turvaohjelmalla.

* Manuaalinen White Screen-viruksen poistaminen:

  1. Käynnistä tartunnan saanut tietokone uudelleen ‘vikasietotilaan komentorivillä’ poistaaksesi White Sreen-viruksen (tämän pitäisi toimia kaikilla tämän uhan versioilla)

  2. Suorita Regedit

  3. Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot, jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.

  4. Etsi rekisteristä nämä tiedostot, jotka olet kirjoittanut ylös ja poista kaikki tiedostoihin liittyvät rekisteriavaimet.

  5. Käynnistä tietokone uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä FortectIntego poistaaksesi jäljellä olevat White Screen-viruksen tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä