Vakavuus luokka:  
  (99/100)

White Screen virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

White Screen virus on ärsyttävä haittaohjelma, joka tukkii tietokoneen järjestelmän ja näyttää suuren valkoisen tyhjän ruudun, joka tukkii koko työpöydän. Se peittää kaikki työpöydän kuvakkeet, eikä näytä myöskään tehtäväpalkkia tai Käynnistä-valikkoa. Sen sijaan se näyttää Iso-Britannian, USA:n tai Kanadan valtion virkamiehen lähettämän viestin riippuen uhrin sijainnista. Lisäksi se näyttää tietokoneen IP-osoitteen ja väittää, että sen omistajan täytyy maksaa sakko erilaisista rikoksista. Jos uhri ei maksa sakkoa 48 tunnin sisällä, virus lupaa, että uhrilla on suuri mahdollisuus joutua vankilaan. ÄLÄ maksa tätä sakkoa, joka vaihtelee 100:sta dollarista 100:aan puntaan. Samalla tavalla kuin FBI Paypal-virus, FBI-virus ja monet muut haittaohjelmat, White Screen virus on täytyy poistaa niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, se kuuluu ransomwares-virusten luokkaan, joten sen poistaminen voi olla vaikeaa, koska tällaisilla uhilla on taipumus tukkia koko PC-järjestelmä. Sinun täytyy seurata yksityiskohtaista opastamme ja poistaa tämä ovela loinen pysyvästi.

MITEN SAAN White Screen-viruksen TARTUNNAN?

White Screen-virus on ollut aktiivisesti leviämässä näinä aikoina. Jos olet yksi niistä, jotka ovat saaneet tartunnan, sinun on täytynyt avata saastunut sähköposti tai vierailla hakkeroidulla sivustolla. Heti kun tällainen haittaohjelma pääsee tietokoneelle, se tukkii koneen ja näyttää varoituksen poliisiasemalta tai muulta valtion viranomaiselta. Tietenkin se yrittää pelotella PC:n käyttäjiä ja saada heidät maksamaan sakko. Sen takia se tukkii koko järjestelmän ja näyttää suuren huomautuksen monenlaisista havaituista rikoksista. White Sreen-virus käyttää englannin kieltä huijatakseen PC:n käyttäjiä ympäri maailmaa. Jos myös sinä olet saanut tartunnan, pysy erossa sen käskyistä äläkä koskaan maksa sakkoa, koska se ei auta, kun yrität vapauttaa järjestelmän. Tehdäksesi sen, sinun täytyy poistaa White Screen-virus tietokoneeltasi niin pian kuin mahdollista.

MITEN VOIN POISTAA WHITE SCREEN-VIRUKSEN?

Jos sinulla on White Screen-virus tietokoneellasi, sinun täytyy avata ensin tietokoneesi ja saada mahdollisuus käynnistää turvaohjelmasi. Tehdäksesi sen, seuraa näitä ohjeita:

* Flash-aseman menetelmä:

  1. Ota toinen kone ja käytä sitä lataaksesi Reimage tai jonkun muun turvaohjelman.

  2. Päivitä ohjelma ja siirrä se USB-levylle tai CD-levylle.

  3. Samalla käynnistä tietokone uudelleen vikasietotilaan komentorivillä ja kiinnitä USB-asema siihen.

  4. Käynnistä tartunnan saanut tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita täysi järjestelmän tarkistus.

* Käyttäjät, jotka ovat saaneet White Screen-viruksen, ovat sallittuja käyttää muita tilejä heidän Windows-järjestelmässään. Jos jollain näistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun pitäisi pystyä käynnistämään turvaohjelma.

* Yritä estää Flash tehdäksesi haittaohjelmien pysäyttämistoiminnon tarkoituksenmukaiseksi. Poistaaksesi Flashin käytöstä, mene Macromedia supportin sivulle ja valitse ‘Estä’:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Sen jälkeen suorita täysi järjestelmän tarkistus turvaohjelmalla.

* Manuaalinen White Screen-viruksen poistaminen:

  1. Käynnistä tartunnan saanut tietokone uudelleen ‘vikasietotilaan komentorivillä’ poistaaksesi White Sreen-viruksen (tämän pitäisi toimia kaikilla tämän uhan versioilla)

  2. Suorita Regedit

  3. Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot, jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.

  4. Etsi rekisteristä nämä tiedostot, jotka olet kirjoittanut ylös ja poista kaikki tiedostoihin liittyvät rekisteriavaimet.

  5. Käynnistä tietokone uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä Reimage poistaaksesi jäljellä olevat White Screen-viruksen tiedostot.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan White Screen virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma White Screen virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden White Screen virus poistamisessa (2013-08-05)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden White Screen virus poistamisessa (2013-08-05)

White Screen virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-white-screen-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä