Poisto Windows Active HotSpot

Windows Active HotSpot Poisto-ohje

Mikä on Windows Active HotSpot?

Windows Active HotSpot on vaarallinen valeviruksentorjuntaohjelma, joka toimii kuten Windows Expert Console ja Windows Cleaning Toolkit. Useimmiten virusta ei huomata välittömästi, koska se tulee järjestelmään troijanhevosen mukana. Valeviruksentorjuntaohjelmat huomaa kuitenkin niiden aloittaessa näyttämään tekaistuja virusvaroituksia ja tarjoamaan ilmaisia virustarkistuksia. Windows Active HotSpot tarjoaa sinulle juuri tällaista tarkistusta ja väittää sitten löytäneensä kymmenittäin viruksia tietokoneestasi. Käyttäjän saatua tietää hänen tietokoneensa olevan ’vaarassa’ ohjelma vaatii lisenssin ostamista ennen kuin se korjaa ongelmat. Tajuathan, että kyseessä on huijaus, jonka tarkoituksena on vain saada sinut ostamaan ohjelmalisenssi. Lisenssin ostamisen sijaan sinun tulisi poistaa Windows Active HotSpot välittömästi.

KUINKA WINDOWS ACTIVE HOTSPOT VOI SAASTUTTAA TIETOKONEENI?

Kuten jo aiemmin mainitsimme, Windows Active HotSpot tunkeutuu järjestelmään huomaamattomasti. Tämä onnistuu troijalaista eli viattomaksi naamioitua haittaohjelmaa hyödyntäen. Muista, että troijalaiset voivat aiheuttaa myös muita ongelmia valeviruksentorjuntaohjelmien levittämisen lisäksi. Windows Active HotSpotin näyttämät varoitukset ovat lähes poikkeuksetta seuraavanlaisia:

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:windowssystem32iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Nämä varoitukset ovat täyttä puppua, joten älä edes kiinnitä niihin huomiota äläkä missään nimessä osta ohjelman kokoversiota, koska se aiheuttaa vain lisää ongelmia! Voit poistaa tämän valeviruksentorjuntaohjelman tietokoneestasi noudattamalla seuraavia ohjeita:

KUINKA POISTAA WINDOWS ACTIVE HOTSPOT?

Jos epäilet, että tietokoneesi on Windows Active HotSpotin saastuttama, tulisi sinun tehdä virustarkistus käyttäen AITOA viruksentorjuntaohjelmaa. Itse suosittelemme käyttämään jotain seuraavista: SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego tai Malwarebytes. Jos erehdyit ostamaan ohjelmalisenssin, ota välittömästi yhteyttä pankkiisi tai luottokorttiyhtiöösi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä