Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Windows Active HotSpot. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Windows Active HotSpot on vaarallinen valeviruksentorjuntaohjelma, joka toimii kuten Windows Expert Console ja Windows Cleaning Toolkit. Useimmiten virusta ei huomata välittömästi, koska se tulee järjestelmään troijanhevosen mukana. Valeviruksentorjuntaohjelmat huomaa kuitenkin niiden aloittaessa näyttämään tekaistuja virusvaroituksia ja tarjoamaan ilmaisia virustarkistuksia. Windows Active HotSpot tarjoaa sinulle juuri tällaista tarkistusta ja väittää sitten löytäneensä kymmenittäin viruksia tietokoneestasi. Käyttäjän saatua tietää hänen tietokoneensa olevan ’vaarassa’ ohjelma vaatii lisenssin ostamista ennen kuin se korjaa ongelmat. Tajuathan, että kyseessä on huijaus, jonka tarkoituksena on vain saada sinut ostamaan ohjelmalisenssi. Lisenssin ostamisen sijaan sinun tulisi poistaa Windows Active HotSpot välittömästi.

KUINKA WINDOWS ACTIVE HOTSPOT VOI SAASTUTTAA TIETOKONEENI?

Kuten jo aiemmin mainitsimme, Windows Active HotSpot tunkeutuu järjestelmään huomaamattomasti. Tämä onnistuu troijalaista eli viattomaksi naamioitua haittaohjelmaa hyödyntäen. Muista, että troijalaiset voivat aiheuttaa myös muita ongelmia valeviruksentorjuntaohjelmien levittämisen lisäksi. Windows Active HotSpotin näyttämät varoitukset ovat lähes poikkeuksetta seuraavanlaisia:

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:windowssystem32iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Nämä varoitukset ovat täyttä puppua, joten älä edes kiinnitä niihin huomiota äläkä missään nimessä osta ohjelman kokoversiota, koska se aiheuttaa vain lisää ongelmia! Voit poistaa tämän valeviruksentorjuntaohjelman tietokoneestasi noudattamalla seuraavia ohjeita:

KUINKA POISTAA WINDOWS ACTIVE HOTSPOT?

Jos epäilet, että tietokoneesi on Windows Active HotSpotin saastuttama, tulisi sinun tehdä virustarkistus käyttäen AITOA viruksentorjuntaohjelmaa. Itse suosittelemme käyttämään jotain seuraavista: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Jos erehdyit ostamaan ohjelmalisenssin, ota välittömästi yhteyttä pankkiisi tai luottokorttiyhtiöösi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Windows Active HotSpot kuvankaappaus
Windows Active HotSpot kuvankaappaus

Windows Active HotSpot käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
%AppData%\guard-fvtb.exe


Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "GuardSoftware" = "%AppData%\guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "Shell"="C:\\Users\\User\\AppData\\Roaming\\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Pyyhi tiedostot:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-active-hotspot.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä