Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Windows PC Backup Wizard. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Asioita joita sinun pitää tietää Windows PC Backup Wizard ohjelmasta

Windows PC Backup Wizard ei ehkä ole virus, mutta se on taaatusti potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Sitä promotoidaan taustaohjelmana, se yleensä asennetaan jonkin ilmaisohjelman mukana joka on ladattu netistä. PC Backup Wizard voi olla täysin laillinen ja kätevä ohjelma. Tämä ohjelman jatku tunku sen käyttöön voi olla kohtalaisen ärsyttävä. kun se on asennettu niin tämä ohjelma lähettää sinulle ilmoituksia, jotka on merkitty kriittisiksi hälytyksiksi, joka 10 minuutti ja pyytää ”Activate Windows Backup Now! (Aktivoi Windows Backup Nyt!)”. Klikkaamalla OK painiketta joudut rekisteröinti ruudulle joka pomppaa muiden käynnissä olevien ohjelmien eteen. Rekisteröinti ruutua ei voida sulkea jos et rekisteröidy tai lopeta prosessia tehtävienhallinnan kautta. Vaikuttaa siltä, että kriittinen hälytys ja se ettet voi sulkea ruutua helposti pakottaa käyttäjän kirjautumaan. Jotkut hieman kokemattomammat käyttäjät voivat rekisteröityä koska he vain haluavat lopettaa rekisteröinti ruudun häiritsemästä työtään. Toiset taas koska he ovat huolissaan järjestelmänsä turvallisuudesta tähän hälytykseen liittyen. Nämä ovat pääsyitä miksi sinun kannattaa poistaa Windows PC Backup Wizard tietokoneelta välittömästi.

Löytyy itseasiassa muita ohjelmia jotka toimivat samalla periaatteella. Esimerkiksi, ohjelma nimeltä PC Mechanic 2015 esitellään myös hyödyllisenä työkaluna tietokoneen järjestelmän hallitsemiseen, itseasiassa se on myös petollinen ohjelma. Se tarkistaa tietokoneen mahdollisten ongelmien varalta ja kun se on valmis, se näyttää useita ongelmia, kuten useita roskatiedostoja, huonoja rekisterimerkintöjä ja vastaavia. Sitten käyttäjälle tarjotaa täyden PC Mechanic 2015 version ostamista näiden ongelmien korjaamiseksi.
Kuten voit huomata, tällaiset ohjelmat voivat manipuloida tietoja jotta se saa käyttäjät lataamaan tai ostamaan heidän tuotteensa. Jos siis törmäät vastaaviin ongelmiin tietokoneellasi niin muista, että tällaisia hälytyksiä ehdottavat epäilyttävät ohjelmat eivät aina ole rehellisiä. Voit käyttää joitain vaihtoehtoisia haittaohjelman poistajia tuomaan tietoa näiden sovellusten laillisuudesta, kuten Reimage.

Windows PC Backup Wizard example screenshot

Kuinka PC Backup Wizard leviää?

Kuten me mainitsimme aikaisemmin, PC Backup Wizard, aivan kuten mitä tahansa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma leviää petollisella markkinointitavalla nimeltä “niputus.” Tämä tarkoittaa sitä, että PUP ohjelmat liitetään johonkin muuhun ohjelmaan. Yleensä PUPit liittyvät suosittuihin jaettuihin tiedostoihin, PDF luojiin, video ja musiikki soittimiin. Kun käyttäjät asentavat näitä ohjelmia tietokoneiden järjestelmiin niin lisäohjelma asentaa samaan aikaan. Ongelmana on, että nämä prosessit useimmiten tapahtuvat ilman käyttäjän tietämystä tai lupaa. Siksi on tärkeää olla todella varovainen kun ladataan ja asennetaan uusia ohjelmia. Koska kenelläkään ei ole aikaa huolehtia PUP ohjelmista, kuten Windows PC Backup Wizard removal, on parasta suojella itseäsi jo etukäteen etteivät ne pääse järjestelmääsi. Muista aina valita “Kustomoitu” tai “Edistynyt” asennustapa. Tämä auttaa sinua paljastamaan kaikki valinnaiset ohjelmat jotka odottavat asennusta.

Voinko poistaa Windows PC Backup Wizardin tietokoneelta?

Vastaus on KYLLÄ, sinä voit. Se ei ole järjestelmä tiedosto tai mitään tärkeää. Windows PC Backup Wizard virus on jälleen yksi tarpeeton sovellus tietokoneellasi joka ottaa tilaa ja ärsyttää sinua ei toivotuilla hälytyksillä. Jos haluat poistaa Windows PC Backup Wizardin tietokoneelta niin voit tehdä sen poistamalla ohjelman koska tämä vaihtoehto on tarjolla. Älä myöskään unohda tarkistaa järjestelmääsi jollain haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes jotta voit olla varma, että Windows PC Backup Wizard komponentit on poistettu.

Seuraa alla annettuja askeleita ja poista Windows PC Backup Wizard tietokoneeltasi:

  1. Paina ’Start’ ja valitse ’Control Panel’.
  2. Paina ’Uninstall a Program’ osiosta ’Programs’.
  3. Valitse ’Windows PC Backup Wizard’ ja vastaavat komponentit ja valitse sitten ’Uninstall/Change’ vaihtoehto.
  4. Paina ’Yes’ ja ’OK’ tallentaa muutokset.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-pc-backup-wizard.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä