Poisto YourOptimizer (Ilmaiset Ohjeet)

YourOptimizer Poisto-ohje

Mikä on YourOptimizer?

Kaikki mitä sinun tulee tietää YourOptimizer ohjelmasta:

YourOptimizer yritykseltä Elektro Kod (tunnetaan myös nimellä Your Optimizer) voi näyttää lailliselta työkalulta joka on suunniteltu auttamaan sinua ajureilla ja niiden päivityksillä. Kun olet asentanut tämä ohjelman järjestelmään niin voit tulla pettyneeksi. Sinun kannattaa itseasiassa pysyä siitä erossa koska YourOptimizer voi maksaa sinulle suuren summan rahaa! Virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat raportoineet, että tämä sovellus on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma. Toinen asia joka sinun tulee tietää, että tämä ohjelma luottaa viekkaaseen levitystapaan. Yleensä se tulee tietokoneelle nipussa muiden ohjelmien kanssa (mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja muut PUPit) tai jopa Flash Player päivityksenä, joten ihmiset asentavat your_optimizer_setup.exe ja muut tiedostot jotka liittyvät Your Optimizer virukseen huomaamattaan. Kun tämä on tehty niin voit pettyä ärsyttäviin ilmoituksiin joita tämä PUP aiheuttaa. Yleensä ne on suunniteltu kertomaan ihmisille, että heidän pitää korjata tuhansia virheitä tietokoneillaan. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea näihin hälytyksiin koska niiden päätarkoitus on huijata sinun rahasi! Jos epäilet, että sinut on saastutettu tällä tekaistulla optimointityökalulla niin sinun pitää jättää sen mainokset huomiotta ja tarkistaa tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla tai vastaavalla haittaohjelmall jotta voit poistaa kaikki sen tiedostot.

YourOptimizer

Mikä on tämän optimoijan päätarkoitus?

Kun Your Optimizer pääsee järjestelmään niin se alkaa heti tekemään muutoksia PC järjestelmään. Ensimmäiseksi, se tiputtaa tiedostonsa ja ja piilottaa ne laillisiin tiedostoihisi. Kun se on tehnyt tämän niin se alkaa ”tarkistamaan” tietokonettasi ja raportoi erilaisista ongelmista. Yleensä tämän ohjelman harhaanjohtavat ilmoitukset ja virheviestit ilmoittavat sadoista tai jopa tuhansista PC ongelmista. Se voi ilmoittaa sinulle roskatiedostoista, viallisista rekistereistä ja jopa Internet virheistä. Kun se tekee tämän niin ohjelma koettaa saada sinut huolehtimaan tietokoneestasi. Älä mene paniikkiin. Kaikki nämä viestit ja hälytykset ovat tekaistuja ja niitä näytetään jotta sinut voidaan huijata lataamaan YourOptimizer täysi versio. Se voidaan asettaa myös myös vakuuttamaan sinulle, että sinun pitää ostaa päivitys tai tai vastaava optimoijan versio. Jos lankeat sen mainoksiin ja klikkaat yhtä niistä niin sinut voidaan automaattisesti ohjata tämän ohjelman sivustolle, jota pidetään vaarallisena. Yhteenvetona, on täysin selvää että kun sinulla on tämä ohjelma tietokoneellasi niin se aiheuttaa enemmän kuin yhden ongelman. Jos haluat välttää turhia huolia ja välttää PC:si vaarantumista vakaville uhille niin sinun kannattaa poistaa YourOptimizer laitteeltasi nyt.

Kuinka poistaa YourOptimizer?

Jos sinulle on jo YourOptimizer virus niin ensimmäinen asia joka sinun tulee tietää, et ole yksin. Tämän ohjelman kehittäjät ovat itseasiassa jättäneet uhreilleen tilaisuuden päästä eroon tästä ohjelmasta. Voit tehdä sen näiden askeleiden avulla:

1. Paina “Start” painiketta;
2. Mene “Control Panel”;
3. Etsi “YourOptimizer” (voidaan löytää myös nimillä ”Your Optimizer by Elektro Kod”) valitse “Uninstall” toiminto;
4. Viimeistele prosessi painamalla “OK”.

Kun pidetään kuitenkin mielessä, että useimmat käyttäjät huijataan asentamaan tämä ohjelma ilman tietämystä niin sinun kannattaa miettiä järjestelmän tarkistusta luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Tämä ohjelma on todella viekas, joten se voi koettaa estää poistonsa piilottamalla tiedostonsa ja vastaavat komponentit syvälle tietokoneeseen. Tämän estämiseksi sinun kannattaa asentaa FortectIntego tai Malwarebytes ja luottaa niihin kun koetat poistaa YourOptimizer sovelluksen lopullisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä