Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto 0123movies.com (Helpot Poisto-ohjeet) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

0123movies – todella kyseenlainen sivusto, joka voi ottaa selaimesi haltuun ilman sinun lupaasi

Kuvankaappaus 0123movies.com viruksesta

0123movies sivua promotoidaan maineikkaana online videoiden sivustona. Se tarjoaa pääsyn satoihin ilmaisiin elokuviin, tv-sarjoihin ja paljon muuhun. Sen kehittäjät koettavat korottaa käyttäjien määrää, väittämällä että palvelu on mainosvapaa. Tämä palvelu ei kuitenkaan ole niin luotettava kuin se väittää.

FaraVirus.ro asiantuntijoiden mukaan 0123movies.com täyttää selaimen kaappaajan ja potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) tunnusmerkit. Tällainen luokitus tarkoittaa, että tämä kyseenalainen sivu voi olla mukana yhteistyökumppanien markkinoinnissa ja voi koettaa promotoida kyseenalaisia sivuja, palveluita tai ohjelmia.

0123movies.com virus suuntautuu Australian, Kanadan, Kiinan, Saksan, Iso-Britannian ja USAn käyttäjiin, vaikka useat Eurooppalaiset ovatkin raportoineet tämän kaappaajan muokanneen heidän selaimensa asetuksia. 0123movies palvelua usein promotoidaan laajennuksena ohjelmanipuissa, siksi kuka tahansa voi langeta asentamaan sen vahingossa suositun ilmaisohjelman mukana.

Onnistuneen tunkeutumisen jälkeen, 0123movies laajennus asettuu Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari tai muulle selaimelle. Se muuttaa ensisijaisen aloitussivun ja hakupalvelun 0123movies.com sivuksi ja alkaa luomaan muunneltuja hakutuloksia. Vaikka tällaiset muutokset eivät aluksi vaikuta vaarallisilta, niin ne voivat aiheuttaa harmia, koska tämän sivun yhteistyökumappnit eivät ole tiedossa, joten et voi tietää mille sivulle sinut voidaan huijata vierailemaan. Pahimmassa tapauksessa 0123movies.com uudelleenohjaus virus voi ohjata sinut verkkourkinta sivuille ja aiheuttaa haittaohjelman asennuksen.

On useita syitä aloittaa 0123movies.com poisto. Harhaanjohtavat uudelleenohjaukset eivät ole ainoa syy sen tekemiseksi. Tämä kolmannen osapuolen hakupalvelu voi aktivoida seuranta evästeitä kaikilla nettiselaimilla ja aloittaa nettiselaustietojen keräämisen. Hakusanojen tai klikkausten vuoto ei ole todella vaarallista. 0123movies.com virus voi kuitenkin myös vakoilla IP-osoitettasi, sähköpostiasi, sijaintiasi, puhelinnumeroasi ja muita kohtalaisen arkaluontoisia tietojasi.

0123movies.com selaimen kaappaajan kuva0123movies.com kaappaa nettiselaimet ohjatakseen liikennettä yhteistyökumppanien sivuille

Jos yllä mainitut faktat ei riitä poistamaan 0123movies.com virusta järjestelmästä heti, niin myös tämän haun mainostama mainosvapaus on vale. Viimeisten raporttien mukaan, tämä selaimen kaappaaja voi liittää kolmansien osapuolien mainoksia satunnaisille sivuille. Tässä kohtaa meidän on painotettava tosiasiaa, että 0123movies.com virus ei ota mitään vastuuta mainosten sisällöstä, joten niiden klikkaaminen on sinun vastuullasi.

Välttääksesi kaikki riskit, sinun kannattaa vaihtaa luotettavampaan hakukoneeseen. Tämä voidaan tehdä, kun 0123movies.com on kokonaan poistettu. Voit tehdä sen ReimageIntego ohjelmalla tai artikkelin alla olevilla manuaalisilla poisto-ohjeilla.

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat leviävät luotettavien ilmaisohjelmien mukana

Tutkijat ovat huomanneet, että potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (mainosohjelmien, selaimen kaappaajien) leviäminen ilmaisohjelmien mukana ei ole hidastumassa. Potentiaalisesti ei toivottujen laajennusten, lisäosien ja työkalupalkkien kehittäjät liittävät tuotteitaan ”ylimääräisinä ilmaisina komponentteina”

Nämä komponentit ovat valinnaisia. Koska useimmat ihmiset valitsevat Pika- tai Suositut asetukset ilmaisohjelmien asennukseen, he eivät voi huomata potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Poistaakseen valinnaiset lataukset, ihmisten pitää tottua Edistyneeseen tai Kustomoituun asennustapaan ja alkaa valvomaan ilmaisohjelman asennusta.

Poista 0123movies.com virus

Vaikka 0123movies.com virus ei ole vakava tietokonetartunta, niin se voi salaa lisätä epäilyttäviä laajennuksia, muokata selainten asetuksia, käyttää evästeitä ja aloittaa vastaavia ei toivottuja aktiviteetteja.

Ei ole kovinkaan helppoa tunnistaa kaikki kyseenalaiseen sovellukseen liittyviä komponentteja. Siksi helpoin tapa poistaa 0123movies.com on luotettavat antivirus ohjelman hankinta. Voit ladata sen viralliselta sivulta tai muusta luotettavasta lähteestä

Tämän lisäksi, 0123movies.com poisto voidaan suorittaa manuaalisesti. Vaikka tämä prosessi voi olla hankala, koska sinun pitää löytää ja poistaa siihen liittyvät tiedostot ja sovellukset, voit koettaa sen suorittamista tämän ohjeen avulla:

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen 0123movies.com Poisto-ohje:

Poista 0123movies.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi 0123movies.com viruksen järjestelmästä, sinun pitää poistaa kaikki ei toivotut ohjelmat järjestelmästä. Se onnistuu näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista 0123movies.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi 0123movies.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista 0123movies.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista 0123movies.com Mac OS X järjestelmästä

PUP poisto Mac OS X järjestelmästä, vaatii kaikkien epäilyttävien/tuntemattomien merkintöjen poistamista Mac kirjastosta:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi 0123movies.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista 0123movies.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi 0123movies.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi 0123movies.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista 0123movies.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin 0123movies.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista 0123movies.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

0123movies.com uudelleenohjaukset eivät katoa, jos et nollaa selaimen asetuksia. Jos et tiedä miten se tehdään, voit käyttää näitä ohjeita:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse 0123movies.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita 0123movies.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista 0123movies.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse 0123movies.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi 0123movies.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista 0123movies.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi 0123movies.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos 0123movies.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi 0123movies.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-0123movies-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta 0123movies.com