Poisto 30Tab.com (Poisto-opas) - joulu 2017 päivitys

30Tab.com Poisto-ohje

Mikä on 30Tab.com?

30Tab – harhaanjohtava hakukone, jota ei voida verrata Googleen

30tab.com kuva

30Tab selaimen kaappaaja PUP, joka tunnetaan sen kyvystä saastuttaa järjestelmät ilman käyttäjän tietämystä. Tämä petollinen hakupalvelu voi aiheuttaa myös jatkuvia uudelleenohjauksia epäluotettaville sivuilla ja kerätä yksityisiä tietoja ilman käyttäjien tietämystä. Näiden ominaisuuksien takia, turvallisuusasiantuntijat ovat lisänneet 30tab.com potentiaalisesti ei toivottuihin ohjelmiin (PUP) sekä selaimen kaappaajiin.

Yleensä 30Tab virus asennettaan tietokoneelle, kun asennetaan tavallisia sovelluksia. Se tulee yhdessä määrätyn laajennuksen kanssa, joka antaa muuttaa ensisijaisen selaimen ja asettaa itsensä ensisijaiseksi hakulähteeksi. Siksi ihmiset huomaavat uudelleenohjauksia hxxp://30tab.com/ sivulle, kun he avaavat uuden ikkunan tai välilehden. Uudelleenohjaukset tuntemattomille sivuille voivat olla vaarallisia, koska viimeisen kuuden kuukauden aikana, huijausten määrä on kasvanut huimasti.

Vaikka nämä muutokset eivät vaikuta sinusta pahoilta, niin 30Tab voi myös muokata vaadittuja hakutuloksia. Ne lisäävät sponsoroituja mainoksia niihin lisätäkseen liikennettä ja tuodakseen maksu-klikkauksesta tuloja. Jos etsit tämän epäluotettavan sivun kautta, niin et koskaan saa laadukkaita hakutuloksia.

Tämän lisäksi, kaappauksen jälkeen voit huomata suurta kasvua mielipidekysely pop-upeissa tai alennuksia ja kuponkitarjouksia. Nämä muutokset liittyvät myös potentiaalisesti ei toivottuun ohjelmaan. Pidä kuitenkin mielessäsi, että näiden mainosten klikkaaminen voi vahingoittaa tietokonettasi tai johtaa verkkourkinta sivuille. Vähentääksesi saastuneen mainoksen saamisen riskiä, me suosittelemme, että poistat 30Tab viruksen tietokoneeltasi. Sen tekemiseen, FortectIntego on yksi tehokkaimpia työkaluja tämän kaappaajan poistamiseen.

30tab.com kuva30tab.com imitoi laillista hakukonetta ja tarjoaa sen lisäksi nopean pääsyn kaikkein yleisimmin käytettyihin sosiaalisen median alustoihin.

Promotoidut mainostajat usein tyrkyttävät huonoja tuotteita, jotka ovat ylihinnoitettuja ja hyödyttömiä. Tämän lisäksi, koska 30tab.com kehittäjät väittävät, että he eivät ole vastuussa näiden mainosten sisällöstä, ihmiset voivat päätyä epäilyttäville sivuille ja saastuttaa järjestelmänsä potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla.

Jos luulet, että uudelleenohjauksen on helppo jättää huomiotta, niin ole varuillasi sillä tämä hakukone piilottaa Yksityisyyden Suojansa sekä Käyttöehtonsa. Jos siis käytät sen palveluita, niin suostut kaikkiin epäilyttäviin aktiviteetteihin. Me haluamme varoittaa, että PUP voi kerätä henkilökohtaisia tietoja ja käyttää niitä omiin tarpeisiinsa.

Sinun ei siis kannata epäröidä vaan poistaa 30tab.com tietokoneeltasi heti. Se auttaa sinua pääsemään eroon ärsyttävistä mainoksista ja järjestelmän hidastumisista heti. Käytä FortectIntego parhaiden tulosten saamiseksi, koska se poistaa myös muut tietokoneuhat, jotka PC:llä voivat olla

Vihjeitä miten estää selaimen kaappaajien ja muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsy tietokoneelle

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee PUP:sta tietää, on että niitä levitetään ohjelmanipuissa. Se on tekniikka, joka pettää kokemattomat tietokoneen käyttäjät piilottamalla selaimen kaappaajan tavallisen ohjelman asennustiedostoon. Tämän prosessin aikana, sinulle tarjotaan valittavaksi Pika tai Perus asennustapa syystä — jotta ohitat askeleet, jotka näyttävät ennalta merkityt luvat asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Valitse siis Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poista ruksi näistä kohdista. Tämän lisäksi on viisasta välttää lataamasta ohjelmia, kuten järjestelmän optimoijat, PDF tai video konvertterit. Nämä ohjelmat yleensä pitävät sisällään PUPeja tai joskus jopa haittaohjelmia. Sinun kannattaa myös pysyä erossa kaikista mainoksista tai mainoksiin liittyvästä materiaalista, jotta voit suojella järjestelmäsi.

30Tab.com poistotavat

Vaikka 30Tab.com virus ei ole vaarallinen ohjelma, sen poisto voi olla todella vaikeaa. Kuten me olemme aikaisemmin maininneet, selaimen kaappaajat tuovat ylimääräisiä lisäosia, jotka asettavat sen ensisijaiseksi hakupalveluksi. Siksi tavallinen tietokoneen käyttäjä ei ole tarpeeksi kokenut löytämään ja poistamaan niitä.

Me suosittelemme poistamaan 30Tab viruksen tehokkaalla turvaohjelmalla, joka on suunniteltu poistamaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia ja niiden komponentteja. Pidä myös mielessäsi, että tämä on turvallisin tapa, koska vältät tärkeiden tiedostojen vahingoittamiseen.

Losvirus.es asiantuntijoiden mukaan, 30Tab.com poisto tulee suorittaa todella huolella — seuraa alla olevia ohjeita ja tee se askel kerrallaan. Tämän lisäksi, me suosittelemme käyttämään yhtä alla annetuista antivirus työkaluista. Voit tietenkin käyttää jotain muutakin ohjelmaa.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen 30Tab.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Voidaksesi poistaa 30tab.com viruksen Windows järjestelmästä, sinun pitää seurata alla olevia ohjeita.

Poistaaksesi 30Tab.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät 30Tab.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista 30Tab.com Mac OS X järjestelmästä

Mac käyttäjien tulisi etsiä kaikki komponentit huolellisesti, jotka voivat liittyä selaimen kaappaajaan:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi 30Tab.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Jos haluat palauttaa Mozilla selaimen aikaisempaan tilaan, sinun kannattaa poistaa kaikki laajennukset, jotka tukevat 30tab.com virusta.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy 30Tab.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos 30Tab.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa 30Tab.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy 30Tab.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan 30Tab.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä