Poisto 30Tab.com (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

30Tab.com Poisto-ohje

Mikä on 30Tab.com?

30Tab – harhaanjohtava hakukone, jota ei voida verrata Googleen

30tab.com kuva

30Tab selaimen kaappaaja PUP, joka tunnetaan sen kyvystä saastuttaa järjestelmät ilman käyttäjän tietämystä. Tämä petollinen hakupalvelu voi aiheuttaa myös jatkuvia uudelleenohjauksia epäluotettaville sivuilla ja kerätä yksityisiä tietoja ilman käyttäjien tietämystä. Näiden ominaisuuksien takia, turvallisuusasiantuntijat ovat lisänneet 30tab.com potentiaalisesti ei toivottuihin ohjelmiin (PUP) sekä selaimen kaappaajiin.

Yleensä 30Tab virus asennettaan tietokoneelle, kun asennetaan tavallisia sovelluksia. Se tulee yhdessä määrätyn laajennuksen kanssa, joka antaa muuttaa ensisijaisen selaimen ja asettaa itsensä ensisijaiseksi hakulähteeksi. Siksi ihmiset huomaavat uudelleenohjauksia hxxp://30tab.com/ sivulle, kun he avaavat uuden ikkunan tai välilehden. Uudelleenohjaukset tuntemattomille sivuille voivat olla vaarallisia, koska viimeisen kuuden kuukauden aikana, huijausten määrä on kasvanut huimasti.

Vaikka nämä muutokset eivät vaikuta sinusta pahoilta, niin 30Tab voi myös muokata vaadittuja hakutuloksia. Ne lisäävät sponsoroituja mainoksia niihin lisätäkseen liikennettä ja tuodakseen maksu-klikkauksesta tuloja. Jos etsit tämän epäluotettavan sivun kautta, niin et koskaan saa laadukkaita hakutuloksia.

Tämän lisäksi, kaappauksen jälkeen voit huomata suurta kasvua mielipidekysely pop-upeissa tai alennuksia ja kuponkitarjouksia. Nämä muutokset liittyvät myös potentiaalisesti ei toivottuun ohjelmaan. Pidä kuitenkin mielessäsi, että näiden mainosten klikkaaminen voi vahingoittaa tietokonettasi tai johtaa verkkourkinta sivuille. Vähentääksesi saastuneen mainoksen saamisen riskiä, me suosittelemme, että poistat 30Tab viruksen tietokoneeltasi. Sen tekemiseen, ReimageIntego on yksi tehokkaimpia työkaluja tämän kaappaajan poistamiseen.

30tab.com kuva30tab.com imitoi laillista hakukonetta ja tarjoaa sen lisäksi nopean pääsyn kaikkein yleisimmin käytettyihin sosiaalisen median alustoihin.

Promotoidut mainostajat usein tyrkyttävät huonoja tuotteita, jotka ovat ylihinnoitettuja ja hyödyttömiä. Tämän lisäksi, koska 30tab.com kehittäjät väittävät, että he eivät ole vastuussa näiden mainosten sisällöstä, ihmiset voivat päätyä epäilyttäville sivuille ja saastuttaa järjestelmänsä potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla.

Jos luulet, että uudelleenohjauksen on helppo jättää huomiotta, niin ole varuillasi sillä tämä hakukone piilottaa Yksityisyyden Suojansa sekä Käyttöehtonsa. Jos siis käytät sen palveluita, niin suostut kaikkiin epäilyttäviin aktiviteetteihin. Me haluamme varoittaa, että PUP voi kerätä henkilökohtaisia tietoja ja käyttää niitä omiin tarpeisiinsa.

Sinun ei siis kannata epäröidä vaan poistaa 30tab.com tietokoneeltasi heti. Se auttaa sinua pääsemään eroon ärsyttävistä mainoksista ja järjestelmän hidastumisista heti. Käytä ReimageIntego parhaiden tulosten saamiseksi, koska se poistaa myös muut tietokoneuhat, jotka PC:llä voivat olla

Vihjeitä miten estää selaimen kaappaajien ja muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsy tietokoneelle

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee PUP:sta tietää, on että niitä levitetään ohjelmanipuissa. Se on tekniikka, joka pettää kokemattomat tietokoneen käyttäjät piilottamalla selaimen kaappaajan tavallisen ohjelman asennustiedostoon. Tämän prosessin aikana, sinulle tarjotaan valittavaksi Pika tai Perus asennustapa syystä — jotta ohitat askeleet, jotka näyttävät ennalta merkityt luvat asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Valitse siis Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poista ruksi näistä kohdista. Tämän lisäksi on viisasta välttää lataamasta ohjelmia, kuten järjestelmän optimoijat, PDF tai video konvertterit. Nämä ohjelmat yleensä pitävät sisällään PUPeja tai joskus jopa haittaohjelmia. Sinun kannattaa myös pysyä erossa kaikista mainoksista tai mainoksiin liittyvästä materiaalista, jotta voit suojella järjestelmäsi.

30Tab.com poistotavat

Vaikka 30Tab.com virus ei ole vaarallinen ohjelma, sen poisto voi olla todella vaikeaa. Kuten me olemme aikaisemmin maininneet, selaimen kaappaajat tuovat ylimääräisiä lisäosia, jotka asettavat sen ensisijaiseksi hakupalveluksi. Siksi tavallinen tietokoneen käyttäjä ei ole tarpeeksi kokenut löytämään ja poistamaan niitä.

Me suosittelemme poistamaan 30Tab viruksen tehokkaalla turvaohjelmalla, joka on suunniteltu poistamaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia ja niiden komponentteja. Pidä myös mielessäsi, että tämä on turvallisin tapa, koska vältät tärkeiden tiedostojen vahingoittamiseen.

Losvirus.es asiantuntijoiden mukaan, 30Tab.com poisto tulee suorittaa todella huolella — seuraa alla olevia ohjeita ja tee se askel kerrallaan. Tämän lisäksi, me suosittelemme käyttämään yhtä alla annetuista antivirus työkaluista. Voit tietenkin käyttää jotain muutakin ohjelmaa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen 30Tab.com Poisto-ohje

Poista 30Tab.com Windows järjestelmistä

Voidaksesi poistaa 30tab.com viruksen Windows järjestelmästä, sinun pitää seurata alla olevia ohjeita.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista 30Tab.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi 30Tab.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista 30Tab.com Mac OS X järjestelmästä

Mac käyttäjien tulisi etsiä kaikki komponentit huolellisesti, jotka voivat liittyä selaimen kaappaajaan:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi 30Tab.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista 30Tab.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin 30Tab.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista 30Tab.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos haluat palauttaa Mozilla selaimen aikaisempaan tilaan, sinun kannattaa poistaa kaikki laajennukset, jotka tukevat 30tab.com virusta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse 30Tab.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita 30Tab.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista 30Tab.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse 30Tab.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi 30Tab.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista 30Tab.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi 30Tab.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi 30Tab.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan 30Tab.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä