Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto A.Kaytri.com (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

A.Kaytri.com mainosten ilmaantuminen selaimella voi kertoa mainosohjelma tartunnasta

A.Kaytri.com pop-up esimerkki

A.Kaytri.com (tunnetaan myös nimellä Kaytri.com) on online markkinointialusta, jota roskaposti ja mainosohjelman kehittäjät käyttävät. Jos mainosten tukema sovellus luikerteli järjestelmään, niin se alkaa uudelleen ohjaamaan epäilyttäville sivuille, näyttää pop-up mainoksia, ja valitettavasti, kerätä joitain tietoja käyttäjästä.

A.Kaytri.com pop-up mainokset voivat alkaa ilmaantumaan PC:si näytölle syystä, ja syy on todella yksinkertainen. Olet ehkä juuri ladannut ilmaisohjelman, joka oli täynnä epäilyttäviä selaimen lisäosia ja laajennuksia.

Jos tällainen potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee PC järjestelmään, se voi muokata kaikkia asetuksia ja sitten se voi aiheuttaa pahaa tuhoa selaimellasi. Tämä johtuu siitä, että A.Kaytri.com viruksella on tapana näyttää jatkuvia pop-up mainoksia ja ilmoituksia kaikilla selaimilla, kuten Mozilla Firefox, Google Chrome, Mozilla Firefox sekä muut nettiselaimet. Se tekee tämän kaiken tietenkin ilman mitään lupaa ja koettaa ansaita rahaa kehittäjilleen.

Ole varuillasi, sillä nämä pop-up mainokset voivat olla täynnä epäilyttäviä linkkejä, jotka voivat ohjata sinut epäilyttäville sivuille. Jos olet kärsinyt A.Kaytri.com mainoksista nettiä selatessa, tai kun vierailet suosikki sivullasi, niin sinun ei kannata jättää tätä huomiotta. Yleensä se aiheuttaa tuhansia pop-up mainoksia sekä laatikoita, joissa on aliviivattuja sanoja, jotka raportoivat puuttuvista päivityksistä Java, Flash Player tai vastaaviin ohjelmiin. Vaikka ne näyttävät luotettavilta, niin sinun kannattaa välttää niitä.

Sinun kannattaa myös tarkistaa laitteesi päivitetyllä vakoiluohjelman poistajalla, niin pian kuin mahdollista. Sen tekemiseen meidän suosituksemme on ReimageIntego. Tämä turvaohjelma auttaa sinua poistamaan A.Kaytri.com viruksen ja unohtamaan kaikki sen jo aiheuttamat epämukavuudet.

Mainosohjelmat, tai mainosten tukemat ohjelmat, yleensä keräävät tietoja käyttäjistä. Siksi Kaytri tekee luultavasti samaa. Nettiselaamisen ja online käytöksen seuraaminen auttaa näyttämään kohdistettuja mainoksia. Nämä mainokset voivat näyttää mielenkiintoisilta, joten kehittäjät odottavat lisää pop-uppien, julisteiden, hyperlinkkien ja muiden mainosten klikkauksia.

A.Kaytri.com uudelleenohjaus ongelmaa ei tule ohittaa. Yleensä nämä mainokset ovat harhaanjohtavia ja uudelleenohjaavat sivuille, joilla ei ole mitään tekemistä näytetyn materiaalin kanssa. Tällaisella sivulla sinut voidaan huijata ostamaan tekaistu ohjelma, jonka voit ladata ilmaiseksi muualta, sekä paljastamaan henkilökohtaisia tietoja tai saastuttaa sinut lunnasohjelmalla.

On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa suorittaa A.Kaytri.com poisto niin pian kuin mahdollista. Voit epäillä mainosohjelma tartuntaa, jos:

 • huomaat kasvaneen online mainosten määrän;
 • mainoksissa on merkki, kuten “Ads by A.Kaytri.com;”
 • sinua ohjataan jatkuvasti epäilyttäville sivuille;
 • kotisivusi/hakukoneesi tai uuden välilehden sivu on muuttunut;
 • selaimesi hyytyy ja kaatuu jatkuvasti.

A.Kaytri.com pop-up mainosten kuvaA.Kaytri.com pop-up mainokset tarjoavat yleensä harhaanjohtavaa materiaalia.

Mainosohjelma voi kaapata laitteesi, kun asennat freeware tai shareware ohjelmia

Yleensä mainosohjelmat pääsevät PC järjestelmään nipussa freeware tai shareware ohjelmien valinnaisena komponenttina, joka voidaan nähdä vain, kun ollaan tarkkana ilmaisohjelman asennuksessa. Sinun pitää siis aina tarkistaa mitä haluamassasi ohjelmassa on mukana ja estää epäilyttävien selaimen lisäosien, laajennusten sekä liitteiden asennus.

Tämän tekemiseksi, sinun kannattaa aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa kaikille ilmaisohjelmille. Tämän lisäksi, sinun tulee seurata jokaista asennusvaihetta ja poistaa ruksi näiden tarjousten kohdalta. Pidä myös mielessäsi, että tämän mainosohjelman levitystapa ei ole suosittu vain Yhdysvalloissa, mutta myös Aasian ja Euroopan maissa, kuten Ruotsi, Suomi ja Viro,.

Muista pitää mielessäsi, että löytyy useita sivustoja, jotka näyttävät sinulle erilaisia pop-up mainoksia, saadakseen sinut asentamaan A.Kaytri.com mainosohjelman tai myös muita PUP ohjelmia. Pysy siis erossa niistä.

A.Kaytri.com viruksen poisto-ohjeet

Jos olet tekemisissä mainosohjelman kanssa ensimmäistä kertaa ja sinulla ei ole tietokone taitoja, niin sinun kannattaa valita automaattinen A.Kaytri.com poistotapa. Tämä tapa vaatii järjestelmän tarkistusta päivitetyllä turvaohjelmalla.

Voit poistaa A.Kaytri.com viruksen myös manuaalisesti. Alla olevat ohjeet kertovat mistä voit etsiä mainosohjelman komponentteja. Muista varmistaa, että poistat kaikki ohjelmat, selaimen laajennukset ja muut komponentit, jotka voivat olla vastuutta mainosohjelman tuomisesta takaisin.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen A.Kaytri.com Poisto-ohje:

Poista A.Kaytri.com Windows järjestelmistä

Tarkista asennetut ohjelmat ja poista kaappaajaan liittyvät merkinnät.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista A.Kaytri.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi A.Kaytri.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista A.Kaytri.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi A.Kaytri.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista A.Kaytri.com Internet Explorer (IE) selaimelta

A.Kaytri.com uudelleenohjaukset loppuvat, kun Internet Explorer on puhdistettu.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi A.Kaytri.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi A.Kaytri.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista A.Kaytri.com Microsoft Edge selaimelta

Seuraa alla olevia askeleita korjataksesi Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin A.Kaytri.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista A.Kaytri.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista epäilyttävät lisäosat, jotka voivat liittyä Kaytri virukseen. Resetoi sitten Mozilla Firefox.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse A.Kaytri.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita A.Kaytri.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista A.Kaytri.com Google Chrome selaimelta

Laajennusten listalta, poista tuntemattomat lisäosat, laajennukset sekä työkalupalkit, jotka voivat olla vastuussa A.Kaytri.com mainoksista.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse A.Kaytri.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi A.Kaytri.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista A.Kaytri.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi A.Kaytri.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi A.Kaytri.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan A.Kaytri.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä