Poisto A.Kaytri.com (Poisto-opas) - elo 2017 päivitys

A.Kaytri.com Poisto-ohje

Mikä on A.Kaytri.com?

A.Kaytri.com mainosten ilmaantuminen selaimella voi kertoa mainosohjelma tartunnasta

A.Kaytri.com pop-up esimerkki

A.Kaytri.com (tunnetaan myös nimellä Kaytri.com) on online markkinointialusta, jota roskaposti ja mainosohjelman kehittäjät käyttävät. Jos mainosten tukema sovellus luikerteli järjestelmään, niin se alkaa uudelleen ohjaamaan epäilyttäville sivuille, näyttää pop-up mainoksia, ja valitettavasti, kerätä joitain tietoja käyttäjästä.

A.Kaytri.com pop-up mainokset voivat alkaa ilmaantumaan PC:si näytölle syystä, ja syy on todella yksinkertainen. Olet ehkä juuri ladannut ilmaisohjelman, joka oli täynnä epäilyttäviä selaimen lisäosia ja laajennuksia.

Jos tällainen potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee PC järjestelmään, se voi muokata kaikkia asetuksia ja sitten se voi aiheuttaa pahaa tuhoa selaimellasi. Tämä johtuu siitä, että A.Kaytri.com viruksella on tapana näyttää jatkuvia pop-up mainoksia ja ilmoituksia kaikilla selaimilla, kuten Mozilla Firefox, Google Chrome, Mozilla Firefox sekä muut nettiselaimet. Se tekee tämän kaiken tietenkin ilman mitään lupaa ja koettaa ansaita rahaa kehittäjilleen.

Ole varuillasi, sillä nämä pop-up mainokset voivat olla täynnä epäilyttäviä linkkejä, jotka voivat ohjata sinut epäilyttäville sivuille. Jos olet kärsinyt A.Kaytri.com mainoksista nettiä selatessa, tai kun vierailet suosikki sivullasi, niin sinun ei kannata jättää tätä huomiotta. Yleensä se aiheuttaa tuhansia pop-up mainoksia sekä laatikoita, joissa on aliviivattuja sanoja, jotka raportoivat puuttuvista päivityksistä Java, Flash Player tai vastaaviin ohjelmiin. Vaikka ne näyttävät luotettavilta, niin sinun kannattaa välttää niitä.

Sinun kannattaa myös tarkistaa laitteesi päivitetyllä vakoiluohjelman poistajalla, niin pian kuin mahdollista. Sen tekemiseen meidän suosituksemme on FortectIntego. Tämä turvaohjelma auttaa sinua poistamaan A.Kaytri.com viruksen ja unohtamaan kaikki sen jo aiheuttamat epämukavuudet.

Mainosohjelmat, tai mainosten tukemat ohjelmat, yleensä keräävät tietoja käyttäjistä. Siksi Kaytri tekee luultavasti samaa. Nettiselaamisen ja online käytöksen seuraaminen auttaa näyttämään kohdistettuja mainoksia. Nämä mainokset voivat näyttää mielenkiintoisilta, joten kehittäjät odottavat lisää pop-uppien, julisteiden, hyperlinkkien ja muiden mainosten klikkauksia.

A.Kaytri.com uudelleenohjaus ongelmaa ei tule ohittaa. Yleensä nämä mainokset ovat harhaanjohtavia ja uudelleenohjaavat sivuille, joilla ei ole mitään tekemistä näytetyn materiaalin kanssa. Tällaisella sivulla sinut voidaan huijata ostamaan tekaistu ohjelma, jonka voit ladata ilmaiseksi muualta, sekä paljastamaan henkilökohtaisia tietoja tai saastuttaa sinut lunnasohjelmalla.

On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa suorittaa A.Kaytri.com poisto niin pian kuin mahdollista. Voit epäillä mainosohjelma tartuntaa, jos:

 • huomaat kasvaneen online mainosten määrän;
 • mainoksissa on merkki, kuten “Ads by A.Kaytri.com;”
 • sinua ohjataan jatkuvasti epäilyttäville sivuille;
 • kotisivusi/hakukoneesi tai uuden välilehden sivu on muuttunut;
 • selaimesi hyytyy ja kaatuu jatkuvasti.

A.Kaytri.com pop-up mainosten kuvaA.Kaytri.com pop-up mainokset tarjoavat yleensä harhaanjohtavaa materiaalia.

Mainosohjelma voi kaapata laitteesi, kun asennat freeware tai shareware ohjelmia

Yleensä mainosohjelmat pääsevät PC järjestelmään nipussa freeware tai shareware ohjelmien valinnaisena komponenttina, joka voidaan nähdä vain, kun ollaan tarkkana ilmaisohjelman asennuksessa. Sinun pitää siis aina tarkistaa mitä haluamassasi ohjelmassa on mukana ja estää epäilyttävien selaimen lisäosien, laajennusten sekä liitteiden asennus.

Tämän tekemiseksi, sinun kannattaa aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa kaikille ilmaisohjelmille. Tämän lisäksi, sinun tulee seurata jokaista asennusvaihetta ja poistaa ruksi näiden tarjousten kohdalta. Pidä myös mielessäsi, että tämän mainosohjelman levitystapa ei ole suosittu vain Yhdysvalloissa, mutta myös Aasian ja Euroopan maissa, kuten Ruotsi, Suomi ja Viro,.

Muista pitää mielessäsi, että löytyy useita sivustoja, jotka näyttävät sinulle erilaisia pop-up mainoksia, saadakseen sinut asentamaan A.Kaytri.com mainosohjelman tai myös muita PUP ohjelmia. Pysy siis erossa niistä.

A.Kaytri.com viruksen poisto-ohjeet

Jos olet tekemisissä mainosohjelman kanssa ensimmäistä kertaa ja sinulla ei ole tietokone taitoja, niin sinun kannattaa valita automaattinen A.Kaytri.com poistotapa. Tämä tapa vaatii järjestelmän tarkistusta päivitetyllä turvaohjelmalla.

Voit poistaa A.Kaytri.com viruksen myös manuaalisesti. Alla olevat ohjeet kertovat mistä voit etsiä mainosohjelman komponentteja. Muista varmistaa, että poistat kaikki ohjelmat, selaimen laajennukset ja muut komponentit, jotka voivat olla vastuutta mainosohjelman tuomisesta takaisin.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen A.Kaytri.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Tarkista asennetut ohjelmat ja poista kaappaajaan liittyvät merkinnät.

Poistaaksesi A.Kaytri.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät A.Kaytri.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista A.Kaytri.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi A.Kaytri.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Seuraa alla olevia askeleita korjataksesi Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista epäilyttävät lisäosat, jotka voivat liittyä Kaytri virukseen. Resetoi sitten Mozilla Firefox.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy A.Kaytri.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos A.Kaytri.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa A.Kaytri.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Laajennusten listalta, poista tuntemattomat lisäosat, laajennukset sekä työkalupalkit, jotka voivat olla vastuussa A.Kaytri.com mainoksista.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy A.Kaytri.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan A.Kaytri.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä