Poista Ad.doubleclick.net mainokset (Poisto-ohjeet) - päivitetty maalis 2018

Ad.doubleclick.net mainosten Poisto-ohje

Mikä on Ad.doubleclick.net mainokset?

Uudelleenohjaukset Ad.doubleclick.net sivulle kertovat mainosohjelman tartunnasta

Ad.doubleclick.net mainokset

Ad.doubleclick.net on potentiaalisesti ei toivottu sivusto, joka on läheistä sukua mainosohjelmalle. Tätä sivustoa käytetään mainostukseen ja sen tiedetään ohjaavaan ihmisiä epäilyttäville kolmansien osapuolien sivuille vasten tahtoaan. Jotkut Ad.doubleclick.net mainokset voivat sisältää ammattimaisen suunnittelun ja houkuttavaa materiaalia, mutta voivat klikattuna johtaa oudoille sivuille, jotka promotoivat kolmansien osapuolien ohjelmia, ohjelmien päivityksiä, hyödyttömiä tuotteita, jne. dieviren.de asiantuntijoiden mukaan, tämä haittaohjelma voi vaikuttaa kaikkiin käyttöjärjestelmiin ja kaapata kaikki suositut nettiselaimet (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari, jne.).

Voit todellakin alkaa vastaanottamaan tunkeilevia mainoksia Ad.doubleclick.net virus tartunnan takia. Me käytämme termiä ”virus”, koska useat tietokoneen käyttäjät kutsuvat tätä ohjelmaa sillä nimellä. Se on kuitenkin vain vaatimaton tietokoneuhka, joka ei voi vahingoittaa tietokoneesi järjestelmää. Tämä ohjelma on itseasiassa ärsyttävämpi kuin se on vaarallinen.

Tässä artikkelissa me koetamme kertoa, miten tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma käyttäytyy, mitkä sen tavoitteet ovat, ja miten poistaa Ad.doubleclick.net mainosohjelma. Tämän lisäksi me kerromme, miten se onnistui pääsemään PC:lle huomaamatta.

Ensimmäiseksi, Ad.doubleclick.net haittaohjelma on harhaanjohtava termi levitystavasta ja käytöksestä. Kun se on asennettu kohdejärjestelmään, se lisää selaimen laajennuksen kaikille nettiselaimille. Pian sen jälkeen, Ad.doubleclick.net mainokset täyttävät kaikki sivut joilla vierailet. Ärsyttävyyden lisäksi, nämä mainokset ovat potentiaalisesti vaarallisia. Useimmat niistä luovat maksu-klikkauksesta tuloja kehittäjilleen. Muut auttavat kolmansia osapuolia parantamaan liikennettä vähemmän suosituille tai uusille sivuille. On kuitenkin aina vaarana klikata vaarallista, hakkerien suunnittelemaa, pop-uppia, joka voi ohjata verkkourkintasivulle tai huijata sinut asentamaan tekaistuja ohjelman päivityksiä, joissa piilee haittaohjelma.

Pidä mielessäsi, että mitä tahansa materiaalia Ad.doubleclick.net virus näyttää, tämän mainosalustan tarkoitus on ohjata sinut Ad.doubleclick sponsorin sivuille, ja et voi koskaan tietää voidaanko niihin luottaa vai ei. Luultavimmin nämä mainokset johdattavat sinut erilaisille kolmansien osapuolien sivuille. Jos et tiedä onko sivu turvallinen vai ei, pysy vain erossa epäilyttävistä latauslinkeistä, äläkä koskaan anna luottokorttitietojasi.

Kuva Ad.doubleclick.net mainosohjelmastaAd.doubleclick.net - mainosalusta, joka ohjaa ihmiset kolmansien osapuolien sivuille vasten tahtoaan

On parasta olla todella varovainen, siksi me suosittelemme poistamaan Ad.doubleclick.net mainosohjelman tietokoneelta, jotta voit pysäyttää nämä harhaanjohtavat mainokset. Helpoin tapa suorittaa mainosohjelman poisto, on käyttää luotettavaa haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego. Jos kuitenkin haluat poistaa PUPit tavallisella tavalla, niin löydät Ad.doubleclick.net poisto-ohjeet tämän artikkelin alta.

Mainosohjelmat leviävät niputtamalla

Suuri määrä pop-uppeja, julisteita, interstitiaalisia ja muita mainoksia, on merkki mainosohjelma tartunnasta. Jos nettiselaimesi ohjaa sinua määrätylle sivulle tai uuden välilehden sivulle, se tarkoittaa usein mainosohjelma tartuntaa.

Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat väittävät, että tällaiset ohjelmat ovat potentiaalisesti ei toivottuja (PUP) ja yleensä leviävät muiden ilmaisohjelmien mukana. PUPit lisätään usein ilmaisohjelmiin ja esitellään ”suositeltuina latauksina”. Paras tapa säilyttää nettiselaamisesi tavallisena, estä laajennusten, lisäosien tai työkalupalkkien asennus, vaikka ne esitellään kauniisti.

Välttääksesi niiden asennuksen, me ehdotamme valitsemaan Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan, kun asennat ohjelmia. Nämä tavat auttavat sinua näkemään mitä ylimääräisiä ohjelmia ilmaisohjelmaan on lisätty. Sinun pitää vain poistaa ruksi niiden vierellä olevista laatikoista.

Opi kuinka poistaa Ad.doubleclick.net haittaohjelma nopeasti

Tämän ohjelman kutsuminen Ad.doubleclick.net virukseksi ei ole hyvä idea, koska se ei ole vaarallinen ja se ei toimi viruksen tavoin. Sen käytökseen ja tunkeutumistapaan perustuen, se on tavallinen mainosohjelma ja potentiaalisesti ei toivottu ohjelma.

Ad.doubleclick.net poisto on tärkeä tehtävä ja mitä nopeammin sen teet, sitä parempi. Tämä johtuu siitä, että mainosten tukema sovellus voi näyttää ei toivottuja mainoksia, aiheuttaa uudelleenohjauksia ja seurata jopa nettiselaamista. Yksi tavoista poistaa Ad.doubleclick.net virus, on suorittaa tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Toinen tapa on tavallinen – poistaa ohjelma Ohjauspaneelista ja nollata kaikki saastuneet nettiselaimet:

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ad.doubleclick.net mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poista Ad.doubleclick.net Windows järjestelmästä näiden askeleiden avulla:

Poistaaksesi Ad.doubleclick.net mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Ad.doubleclick.net mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Ad.doubleclick.net Mac OS X järjestelmästä

Mainosohjelman poisto Mac OS X järjestelmästä ei vaadi IT-asiantuntemusta. Sinun pitää vain seurata näitä ohjeita tarkasti:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Ad.doubleclick.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Ad.doubleclick.net mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Ad.doubleclick.net mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Ad.doubleclick.net mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Jos Google Chrome ongelmana on Ad.doubleclick.net uudelleenohjaukset, poista PUP järjestelmästä ja nollaa selain:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Ad.doubleclick.net mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Ad.doubleclick.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä