Poista Ad.doubleclick.net mainokset (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Ad.doubleclick.net mainosten Poisto-ohje

Mikä on Ad.doubleclick.net mainokset?

Uudelleenohjaukset Ad.doubleclick.net sivulle kertovat mainosohjelman tartunnasta

Ad.doubleclick.net mainokset

Ad.doubleclick.net on potentiaalisesti ei toivottu sivusto, joka on läheistä sukua mainosohjelmalle. Tätä sivustoa käytetään mainostukseen ja sen tiedetään ohjaavaan ihmisiä epäilyttäville kolmansien osapuolien sivuille vasten tahtoaan. Jotkut Ad.doubleclick.net mainokset voivat sisältää ammattimaisen suunnittelun ja houkuttavaa materiaalia, mutta voivat klikattuna johtaa oudoille sivuille, jotka promotoivat kolmansien osapuolien ohjelmia, ohjelmien päivityksiä, hyödyttömiä tuotteita, jne. dieviren.de asiantuntijoiden mukaan, tämä haittaohjelma voi vaikuttaa kaikkiin käyttöjärjestelmiin ja kaapata kaikki suositut nettiselaimet (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari, jne.).

Voit todellakin alkaa vastaanottamaan tunkeilevia mainoksia Ad.doubleclick.net virus tartunnan takia. Me käytämme termiä ”virus”, koska useat tietokoneen käyttäjät kutsuvat tätä ohjelmaa sillä nimellä. Se on kuitenkin vain vaatimaton tietokoneuhka, joka ei voi vahingoittaa tietokoneesi järjestelmää. Tämä ohjelma on itseasiassa ärsyttävämpi kuin se on vaarallinen.

Tässä artikkelissa me koetamme kertoa, miten tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma käyttäytyy, mitkä sen tavoitteet ovat, ja miten poistaa Ad.doubleclick.net mainosohjelma. Tämän lisäksi me kerromme, miten se onnistui pääsemään PC:lle huomaamatta.

Ensimmäiseksi, Ad.doubleclick.net haittaohjelma on harhaanjohtava termi levitystavasta ja käytöksestä. Kun se on asennettu kohdejärjestelmään, se lisää selaimen laajennuksen kaikille nettiselaimille. Pian sen jälkeen, Ad.doubleclick.net mainokset täyttävät kaikki sivut joilla vierailet. Ärsyttävyyden lisäksi, nämä mainokset ovat potentiaalisesti vaarallisia. Useimmat niistä luovat maksu-klikkauksesta tuloja kehittäjilleen. Muut auttavat kolmansia osapuolia parantamaan liikennettä vähemmän suosituille tai uusille sivuille. On kuitenkin aina vaarana klikata vaarallista, hakkerien suunnittelemaa, pop-uppia, joka voi ohjata verkkourkintasivulle tai huijata sinut asentamaan tekaistuja ohjelman päivityksiä, joissa piilee haittaohjelma.

Pidä mielessäsi, että mitä tahansa materiaalia Ad.doubleclick.net virus näyttää, tämän mainosalustan tarkoitus on ohjata sinut Ad.doubleclick sponsorin sivuille, ja et voi koskaan tietää voidaanko niihin luottaa vai ei. Luultavimmin nämä mainokset johdattavat sinut erilaisille kolmansien osapuolien sivuille. Jos et tiedä onko sivu turvallinen vai ei, pysy vain erossa epäilyttävistä latauslinkeistä, äläkä koskaan anna luottokorttitietojasi.

Kuva Ad.doubleclick.net mainosohjelmastaAd.doubleclick.net - mainosalusta, joka ohjaa ihmiset kolmansien osapuolien sivuille vasten tahtoaan

On parasta olla todella varovainen, siksi me suosittelemme poistamaan Ad.doubleclick.net mainosohjelman tietokoneelta, jotta voit pysäyttää nämä harhaanjohtavat mainokset. Helpoin tapa suorittaa mainosohjelman poisto, on käyttää luotettavaa haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego. Jos kuitenkin haluat poistaa PUPit tavallisella tavalla, niin löydät Ad.doubleclick.net poisto-ohjeet tämän artikkelin alta.

Mainosohjelmat leviävät niputtamalla

Suuri määrä pop-uppeja, julisteita, interstitiaalisia ja muita mainoksia, on merkki mainosohjelma tartunnasta. Jos nettiselaimesi ohjaa sinua määrätylle sivulle tai uuden välilehden sivulle, se tarkoittaa usein mainosohjelma tartuntaa.

Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat väittävät, että tällaiset ohjelmat ovat potentiaalisesti ei toivottuja (PUP) ja yleensä leviävät muiden ilmaisohjelmien mukana. PUPit lisätään usein ilmaisohjelmiin ja esitellään ”suositeltuina latauksina”. Paras tapa säilyttää nettiselaamisesi tavallisena, estä laajennusten, lisäosien tai työkalupalkkien asennus, vaikka ne esitellään kauniisti.

Välttääksesi niiden asennuksen, me ehdotamme valitsemaan Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan, kun asennat ohjelmia. Nämä tavat auttavat sinua näkemään mitä ylimääräisiä ohjelmia ilmaisohjelmaan on lisätty. Sinun pitää vain poistaa ruksi niiden vierellä olevista laatikoista.

Opi kuinka poistaa Ad.doubleclick.net haittaohjelma nopeasti

Tämän ohjelman kutsuminen Ad.doubleclick.net virukseksi ei ole hyvä idea, koska se ei ole vaarallinen ja se ei toimi viruksen tavoin. Sen käytökseen ja tunkeutumistapaan perustuen, se on tavallinen mainosohjelma ja potentiaalisesti ei toivottu ohjelma.

Ad.doubleclick.net poisto on tärkeä tehtävä ja mitä nopeammin sen teet, sitä parempi. Tämä johtuu siitä, että mainosten tukema sovellus voi näyttää ei toivottuja mainoksia, aiheuttaa uudelleenohjauksia ja seurata jopa nettiselaamista. Yksi tavoista poistaa Ad.doubleclick.net virus, on suorittaa tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Toinen tapa on tavallinen – poistaa ohjelma Ohjauspaneelista ja nollata kaikki saastuneet nettiselaimet:

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ad.doubleclick.net mainosten Poisto-ohje

Poista Ad.doubleclick.net Windows järjestelmistä

Poista Ad.doubleclick.net Windows järjestelmästä näiden askeleiden avulla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Ad.doubleclick.net sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Ad.doubleclick.net tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Ad.doubleclick.net Mac OS X järjestelmästä

Mainosohjelman poisto Mac OS X järjestelmästä ei vaadi IT-asiantuntemusta. Sinun pitää vain seurata näitä ohjeita tarkasti:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Ad.doubleclick.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Ad.doubleclick.net mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Ad.doubleclick.net pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Ad.doubleclick.net Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Ad.doubleclick.net sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Ad.doubleclick.net poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Ad.doubleclick.net Google Chrome selaimelta

Jos Google Chrome ongelmana on Ad.doubleclick.net uudelleenohjaukset, poista PUP järjestelmästä ja nollaa selain:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Ad.doubleclick.net sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Ad.doubleclick.net poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Ad.doubleclick.net Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Ad.doubleclick.net tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Ad.doubleclick.net poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Ad.doubleclick.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä