Poista Adfoc.us virus - Ilmainen Opas

Adfoc.us viruksen Poisto-ohje

Mikä on Adfoc.us virus?

Mitä ongelmia Adfoc.us virus voi aiheuttaa?

Adfoc.us virus kuuluu suureen ryhmään selaimen kaappaajia, jotka hyökkäävät nettiselaimille ja aiheuttavat ongelmia nettiselaamisessa. Ohjelmaa itsessään promotoidaan URL lyhentävänä laitteena, joka antaa maksun linkeistä, jotka käyttäjä jakaa netissä. Se voi vaikuttaa hyödylliseltä työkalulta verkkosivun omistajille, jotka haluavat parantaa tulojaan. Useilla foorumeilla voit kuitenkin löytää negatiivista palautetta, että tämä palvelu on huijaus. Me haluamme osoittaa muut syyt miksi sinun kannattaa välttää tätä sovellusta. Adfoc.us selaimen kaappaaja voi päästä tietokoneelle täysin huomaamatta ja muokata kohdeselaimen asetuksia. Nämä muokkaukset voivat liittyä muutettuun kotisivuun, ensisijaiseen hakukoneeseen ja uuden välilehden osoitteeseen. Tämän tuloksena sinut voidaan pakottaa käyttämään epäilyttävää hakukonetta, joka sallii vaarallisen materiaalin selaamisen. Tämän lisäksi, tämä sovellus voi näyttää valtavan määrän mainoksia ja uudelleenohjata sponsoroiduille kolmansien osapuolien sivuille. Adfoc.us uudelleenohjaus ei ole vain ärsyttävä, se voi myös vaarantaa tietokoneesi tai yksityisyytesi. Jotkut kolmansien osapuolien mainokset voivat johtaa vaarallisille sivuille, tai sinut voidaan uudelleenohjata teknisen tuen huijaus tai verkkourkinta sivulle.

Potentiaalisesti ei toivotun ohjelman olemassaolo tietokoneella lisää vaarallisen verkkouhan, kuten lunnasohjelman saamisen riskiä. Siksi uudelleenohjaukset ja lisääntyneet online mainokset ovat yksi syy miksi Adfoc.us poistoa ei tule viivyttää. Toinen syy liittyy yksityisyyteesi. Aivan kuten useimmat mainosten tukemat ohjelmat, tämä voi myös seurata käyttäjien tietoja. Sen Yksityisyyden Suojassa kerrotaan, että tämä sovellus kerää nettiselaamiseen liittyvää tietoa käyttäjästä evästeiden avulla. Tämän lisäksi, Adfoc.us viruksen kehittäjät voivat jakaa kerätyt tiedot kolmansien osapuolien kanssa, voidakseen tarjota ihmisille hyödyllisiä tietoja. Heillä on taatusti mielessä muutakin kuin online mainokset. Jos et siis halua nähdä lisää mainoksia selaimillasi, niin sinun pitää poistaa tämä sovellus heti. Jos tämä ohjelma on luikerrellut tietokoneellesi huomaamatta, niin me todella suosittelemme tarkistamaan tietokoneen FortectIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Se on paras tapa poistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotka on voitu asentaa samalla. Voit poistaa Adfoc.us viruksen myös manuaalisesti. Löydät ohjeet artikkelin lopussa.

Adfoc.us viruksen kuvaAdfoc.us virus voi luikerrella tietokoneelle ohjelmisto paketissa ja tehdä nettiselaamisesta sietämätöntä.

Kuinka tämä ohjelma liikkuu ja tunkeutuu tietokoneille?

Käyttäjät voivat ladata tämän sovelluksen Google Play Kaupasta; tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa millä se leviää. Adfoc.us kaappaus voi tapahtua, kun käyttäjät lataavat erilaisia ilmaisohjelmia Internetistä. Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat liikkuvat usein ohjelmisto paketeissa. Jos käyttäjät eivät ”pura” uusia ohjelmia ennen niiden asennusta, kaikki valinnaiset ohjelmat astuvat järjestelmään. Voit ”purkaa” ja nähdä mitä kolmansien osapuolien sovelluksia sinulle tarjotaan, kun valitset Edistyneen/Kustomoidun asennustavan. Yksi askeleista tarjoaa listan ylimääräisistä sovelluksista ja sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta. Tällä välin, Pika/Suositeltu lataus ei tarjoa tätä toimintoa ja asentaa kaikki valinnaiset ohjelmat automaattisesti.

Kuinka voin poistaa Adfoc.us viruksen tietokoneelta?

Tämä verkkoloinen ei ole oikea virus, se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma. Siksi voit poistaa Adfoc.us viruksen aivan kuten minkä tahansa ohjelman Ohjauspaneelista. Jos tarvitset lisää neuvoja, niin ole hyvä ja selaa alas, artikkelin loppuun ja lue valmistelemamme ohjeet. Kun poistat virusta manuaalisesti, niin muista että sinun pitää tarkistaa onko selaimen kaappaaja asentanut muita ohjelmia. Jos löydät joitain tuntemattomia ja epäilyttäviä sovelluksia, niin poista myös ne. Jos haluat tehdä Adfoc.us poistosta, niin valitse automaattinen poistotapa. Asenna haittaohjelman poistaja ja suorita täysi järjestelmän tarkistus.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Adfoc.us viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Adfoc.us viruksen manuaalisesti Windows käyttöjärjestelmästä, niin seuraa ohjeita huolellisesti. Tarkista myös viimeksi asennettujen ohjelmien lista. Jos löydät jotain epäilyttäviä sovelluksia, poista ne välittömästi.

Poistaaksesi Adfoc.us virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Adfoc.us virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Adfoc.us Mac OS X järjestelmästä

On harvinaista, että Mac OS X joutuu tällaisen ohjelman kaappaamaksi. Jos kuitenkin tarvitset apua Adfoc.us poistossa, niin ole hyvä ja seuraa alla olevia ohjeita:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Adfoc.us tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Seuraa alla olevia ohjeita korjataksesi Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Kaappaaja voi olla muokannut Mozilla asetuksia. Poista se ja saat selaimen takaisin haltuusi, sinun pitää myös resetoida asetukset.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Adfoc.us virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Adfoc.us virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Adfoc.us virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Voidaksesi kumota kaikki muutokset, jotka Adfoc.us selaimen kaappaaja on tehnyt, sinun pitää seurata ohjeita ja resetoida Google Chrome.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poistaaksesi Adfoc.us viruksen kokonaan, sinun pitää resetoida Safarin asetukset. Nämä askeleet auttavat sinua korjaamaan selaimesi:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Adfoc.us virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Adfoc.us rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä