Vakavuus luokka:  
  (8/100)

Poista Adfoc.us virus (Chrome, Firefox, IE, Edge) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mitä ongelmia Adfoc.us virus voi aiheuttaa?

Adfoc.us virus kuuluu suureen ryhmään selaimen kaappaajia, jotka hyökkäävät nettiselaimille ja aiheuttavat ongelmia nettiselaamisessa. Ohjelmaa itsessään promotoidaan URL lyhentävänä laitteena, joka antaa maksun linkeistä, jotka käyttäjä jakaa netissä. Se voi vaikuttaa hyödylliseltä työkalulta verkkosivun omistajille, jotka haluavat parantaa tulojaan. Useilla foorumeilla voit kuitenkin löytää negatiivista palautetta, että tämä palvelu on huijaus. Me haluamme osoittaa muut syyt miksi sinun kannattaa välttää tätä sovellusta. Adfoc.us selaimen kaappaaja voi päästä tietokoneelle täysin huomaamatta ja muokata kohdeselaimen asetuksia. Nämä muokkaukset voivat liittyä muutettuun kotisivuun, ensisijaiseen hakukoneeseen ja uuden välilehden osoitteeseen. Tämän tuloksena sinut voidaan pakottaa käyttämään epäilyttävää hakukonetta, joka sallii vaarallisen materiaalin selaamisen. Tämän lisäksi, tämä sovellus voi näyttää valtavan määrän mainoksia ja uudelleenohjata sponsoroiduille kolmansien osapuolien sivuille. Adfoc.us uudelleenohjaus ei ole vain ärsyttävä, se voi myös vaarantaa tietokoneesi tai yksityisyytesi. Jotkut kolmansien osapuolien mainokset voivat johtaa vaarallisille sivuille, tai sinut voidaan uudelleenohjata teknisen tuen huijaus tai verkkourkinta sivulle.

Potentiaalisesti ei toivotun ohjelman olemassaolo tietokoneella lisää vaarallisen verkkouhan, kuten lunnasohjelman saamisen riskiä. Siksi uudelleenohjaukset ja lisääntyneet online mainokset ovat yksi syy miksi Adfoc.us poistoa ei tule viivyttää. Toinen syy liittyy yksityisyyteesi. Aivan kuten useimmat mainosten tukemat ohjelmat, tämä voi myös seurata käyttäjien tietoja. Sen Yksityisyyden Suojassa kerrotaan, että tämä sovellus kerää nettiselaamiseen liittyvää tietoa käyttäjästä evästeiden avulla. Tämän lisäksi, Adfoc.us viruksen kehittäjät voivat jakaa kerätyt tiedot kolmansien osapuolien kanssa, voidakseen tarjota ihmisille hyödyllisiä tietoja. Heillä on taatusti mielessä muutakin kuin online mainokset. Jos et siis halua nähdä lisää mainoksia selaimillasi, niin sinun pitää poistaa tämä sovellus heti. Jos tämä ohjelma on luikerrellut tietokoneellesi huomaamatta, niin me todella suosittelemme tarkistamaan tietokoneen ReimageIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Se on paras tapa poistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotka on voitu asentaa samalla. Voit poistaa Adfoc.us viruksen myös manuaalisesti. Löydät ohjeet artikkelin lopussa.

Adfoc.us viruksen kuvaAdfoc.us virus voi luikerrella tietokoneelle ohjelmisto paketissa ja tehdä nettiselaamisesta sietämätöntä.

Kuinka tämä ohjelma liikkuu ja tunkeutuu tietokoneille?

Käyttäjät voivat ladata tämän sovelluksen Google Play Kaupasta; tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa millä se leviää. Adfoc.us kaappaus voi tapahtua, kun käyttäjät lataavat erilaisia ilmaisohjelmia Internetistä. Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat liikkuvat usein ohjelmisto paketeissa. Jos käyttäjät eivät ”pura” uusia ohjelmia ennen niiden asennusta, kaikki valinnaiset ohjelmat astuvat järjestelmään. Voit ”purkaa” ja nähdä mitä kolmansien osapuolien sovelluksia sinulle tarjotaan, kun valitset Edistyneen/Kustomoidun asennustavan. Yksi askeleista tarjoaa listan ylimääräisistä sovelluksista ja sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta. Tällä välin, Pika/Suositeltu lataus ei tarjoa tätä toimintoa ja asentaa kaikki valinnaiset ohjelmat automaattisesti.

Kuinka  voin poistaa Adfoc.us viruksen tietokoneelta?

Tämä verkkoloinen ei ole oikea virus, se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma. Siksi voit poistaa Adfoc.us viruksen aivan kuten minkä tahansa ohjelman Ohjauspaneelista. Jos tarvitset lisää neuvoja, niin ole hyvä ja selaa alas, artikkelin loppuun ja lue valmistelemamme ohjeet. Kun poistat virusta manuaalisesti, niin muista että sinun pitää tarkistaa onko selaimen kaappaaja asentanut muita ohjelmia. Jos löydät joitain tuntemattomia ja epäilyttäviä sovelluksia, niin poista myös ne. Jos haluat tehdä Adfoc.us poistosta, niin valitse automaattinen poistotapa. Asenna haittaohjelman poistaja ja suorita täysi järjestelmän tarkistus.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Adfoc.us viruksen Poisto-ohje:

Poista Adfoc.us Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Adfoc.us viruksen manuaalisesti Windows käyttöjärjestelmästä, niin seuraa ohjeita huolellisesti. Tarkista myös viimeksi asennettujen ohjelmien lista. Jos löydät jotain epäilyttäviä sovelluksia, poista ne välittömästi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Adfoc.us sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Adfoc.us tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Adfoc.us selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Adfoc.us Mac OS X järjestelmästä

On harvinaista, että Mac OS X joutuu tällaisen ohjelman kaappaamaksi. Jos kuitenkin tarvitset apua Adfoc.us poistossa, niin ole hyvä ja seuraa alla olevia ohjeita:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Adfoc.us tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Adfoc.us Internet Explorer (IE) selaimelta

Adfoc.us kaappauksen jälkeen, voit löytää joitan epäilyttäviä liitteitä Internet Explorer selaimelta. Seuraa siis ohjeita korjataksesi kaikki ongelmat.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Adfoc.us sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Adfoc.us poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Adfoc.us virus Microsoft Edge selaimesta

Seuraa alla olevia ohjeita korjataksesi Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Adfoc.us pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Adfoc.us Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Kaappaaja voi olla muokannut Mozilla asetuksia. Poista se ja saat selaimen takaisin haltuusi, sinun pitää myös resetoida asetukset.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Adfoc.us sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Adfoc.us poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Adfoc.us Google Chrome selaimelta

Voidaksesi kumota kaikki muutokset, jotka Adfoc.us selaimen kaappaaja on tehnyt, sinun pitää seurata ohjeita ja resetoida Google Chrome.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Adfoc.us sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Adfoc.us poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Adfoc.us Safari selaimelta

Poistaaksesi Adfoc.us viruksen kokonaan, sinun pitää resetoida Safarin asetukset. Nämä askeleet auttavat sinua korjaamaan selaimesi:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Adfoc.us tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Adfoc.us on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Adfoc.us poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-adfoc-us-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Adfoc.us virus