Vakavuus luokka:  
  (5/100)

Poisto Ads X (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Ads X on mainosohjelma, joka näyttää ei toivottuja mainoksia Google Chrome tai muilla selaimilla

Ads X virus

Ads X on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jonka turvallisuustutkijat ovat leimanneet mainosohjelmaksi. Nämä vaaralliset sovellukset pääsevät käyttäjien tietokoneille nipussa ilmaisohjelman tai sen päivityksen kanssa, joita he lataavat netistä. Vaikka useat ihmiset eivät ole huomanneet sen pääsyä koneelle, niin mainosohjelma huomataan, heti kun käyttäjä avaa heidän Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari tai muun selaimen: tunkeilevat pop-upit, julisteet, tekstiin sisällytetyt mainokset, sponsoroidut linkin haittaavat selaimen tai tietokoneen käyttöä. Tämän lisäksi Ads X voi johtaa virustartuntaan tai henkilökohtaisten tietojen vuotoon, erityisesti jos saastuneen tietokoneen käyttäjä on varomaton. Siksi ärsyttävän sovelluksen nopea poisto on kriittistä.

Nimi Ads X
Kategoria Mainosohjelma
Alakategoria PUP
Tarkoitus Saada tuloja maksu-klikkauksesta markkinoinnilla
Vaarat Voi viedä sinut potentiaalisesti vaarallisille sivuille
Poisto Hanki ReimageIntego

Ads X mainosohjelma voi myös asentaa ylimääräisiä komponentteja (joskus ilman lupaa):

 • Selaimen laajennukset;
 • Lisäosat;
 • Työkalupalkit;
 • Pelotteluohjelmat;
 • jne.

Jos huomaat useita Ads X mainoksia ja selaimesi ei pysty käsittelemään niitä (lagaa, hitaat lataukset, kaatumiset, jäätymiset, jne.), niin tietokoneessasi on varmasti mainosohjelma, joka pitää poistaa ennen normaalin PC käytön palauttamista.

Mainosohjelman tyyppiset ohjelmat, kuten Ads X, voivat kerätä ei henkilökohtaisia tietoja, jotka liittyvät käyttäjän nettiselaamiseen. Kehittäjät keräävät kaikki yksityiskohdat käyttäjien usein vierailluista sivuista ja tarjoavat mainoksia, jotka liittyvä tällaisiin sivuihin, jotta pop-upit näyttävät houkuttelevimmilta uhrille.

Voit huomata Ads X mainosohjelman myös useista uudelleenohjauksista. Jos olet saanut tämän PUPin, niin se voi viedä sinut kehittäjää mainostavalla tai jopa potentiaalisesti vaaralliselle sivulle. Kun sinut ohjataan kyseenalaiselle sivulle, niin voit törmätä vaaralliseen materiaaliin ja laukaista jonkinlaisen haittaohjelman suoraan tietokoneesi järjestelmään.

Erilaiset uudelleenohjaukset ovat pääsyy miksi sinun pitää poistaa Ads X virus tietokoneelta ja puhdistaa saastuneet selaimet. Voit korjata vahingot ReimageIntego ohjelmalla tai muulla vastaavalla tietokoneen turva- ja korjausohjelmalla. Tällaiset ohjelmat antavat sinun suorittaa prosessin muutamassa minuutissa.

On myös mahdollista poistaa Ads X manuaalisesti. Voit löytää tällaiset ohjeet tämän artikkelin alta. Seuraa niitä huolellisesti parhaiden tulosten saamiseksi. Tämän jälkeen sinun pitää tehdä muutama varotoimi, jotta mainosohjelman tyyppiset tartunnat ja PUPit pysyvät tulevaisuudessa kaukana.

Ads X mainosohjelmaAds X - mainosohjelma, joka pääsee järjestelmään vaarallisten sivujen tai niputuksen avulla.

Vältä epäilyttäviä sivustoja ja varo ohjelmien niputusta

IT-ammattilaisten mukaan, erilaisia PUPeja levitetään yleensä ohjelmien niputuksella ja epäilyttävillä sivuilla. Tarkista siis jokainen sivu johon klikkaat, jotta varmistat sen sopivan turvavaatimuksiin (esim., tarkista onko turvasertifikaatti yhä voimassa).

Tämän lisäksi, jos lataa ohjelmia netistä, niin on suositeltavaa mennä Kustomoituihin tai Edistyneisiin asennusvaihtoehtoihin ja tarkistaa sisääntulevien latausten lista, jotta löydät epäilyttävän näköiset. Sinun pitää myös poistaa Suositeltu tai Pika-asennus, jotta eri PUPit eivät pääse koneelle niin helposti.

Asenna antivirus suoja automaattiseksi turvatyökaluksi. LosVirus.es asiantuntijat suositteleva pitämään tällaista ohjelmaa tietokoneella, koska tällaiset ohjelmat voivat tunnistaa erilaiset uhat, joita käyttäjä ei ehkä ole huomannut.

Poista Ads X ja korjaa sen tekemät vahingot korjaustyökalulla

Jos olet huomannut oireita mainosohjelmaan liittyen ja haluat poistaa Ads X viruksen, niin sinun pitää poistaa mainosohjelman lisäämät selaimen laajennukset, lisäosat ja muut kyseenalaiset komponentit. Jos haluat suorittaa tällaiset toimet varovasti, niin sinun pitäisi onnistua puhdistamaan selaimet, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, sekä muut.

Tämän lisäksi voit ladata ja asentaa haittaohjelman poiston Ads X poistoon. Nämä työkalut nopeuttavat prosessia, joten voit poistaa verkkouhat muutamassa minuutissa. Kun poisto on suoritettu, niin muista päivittää PUPin saastuttamat selaimet, jotta voit varmistaa kaikkien ei toivottujen komponenttien poistuneen onnistuneesti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ads X Poisto-ohje:

Poista Ads X Windows järjestelmistä

Poista mainosohjelma Windows Järjestelmästä näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Ads X sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Ads X tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Ads X Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Ads X sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Ads X poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Ads X Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Ads X pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Ads X Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Puhdista Mozilla Firefox ja poista mainosohjelman lisäämät komponentit näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Ads X sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Ads X poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Ads X Google Chrome selaimelta

Päivitä Chrome suorittamalla jokainen askel huolellisesti:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Ads X sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Ads X poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Ads X Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Ads X tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Ads X poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ads-x.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Ads X