Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista AdsKeeper mainokset (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mitä AdsKeeper tekee tietokoneellesi?

AdsKeeper ads

Vaikka ohjelma josta me keskustelemme tänään on laillinen alusta mainostamiseen ja rahastukseen niin sitä kutsutaan usein “AdsKeeper virukseksi” pääasiassa johtuen sen tunkeilevasta ja aggressiivisesta strategiasta joita se käyttää tehdessään palveluitaan. Vaikka verkkoturvallisuus yhteisö on todella epäileväinen tämän projektin yhteistyökumppaneista sekä heidän luotettavuudesta.

Aidot ja täysin maineikkaat yritykset tai sivustot voivat käyttää tätä palvelua tuotteillaan rahastukseen, on myös riski että näiden luotettavien osapuolien joukossa on myös niitä joilla on vaaralliset tarkoitukset mielessä. He voivat käyttää AdsKeeperiä promotoimaan saastuneita ohjelmia, houkutella käyttäjät vaarallisille sivuille tai sekoittaa heidät online huijauksiin.

Koska tämän sovelluksen kehittäjät eivät ota vastuuta mainostetusta materiaalista niin on suositeltavaa poistaa AdsKeeper tietokoneelta. Jos olet kärsinyt tunkeilevista mainoksista jo jonkin aikaa niin on suositeltavaa tarkistaa järjestelmä ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla, varmuuden vuoksi.

AdsKeeper adsAdsKeeper mainokset

Pitäisi aina olla käyttäjän päätös haluaako hän osallistua mainoskampanjaan taiei. AdsKeeper kaappaa tietokoneet ilman lupaa tai varoitusta ja ei jätä sinulle mitään muuta mahdollisuutta. Me emme kuitenkaan ole edes päässyt pahimpaan kohtaan vielä.

Tutkijat ovat osoittaneet, että tämä ohjelma käyttää evästeitä ja muita seuranta tekniikoita vakoilemaan käyttäjiä ja keräämään tärkeää tietoa heistä. Kerätyt tiedot ovat onneksi ei henkilökohtaisia joka tarkoittaa, että virus kerää vain nettiselaamiseen liittyviä tietoja, kuten hakusanat, tietokoneen IP-osoite, vieraillut sivut, jne. He eivät tietenkään voi murtautua kenenkään pankkitilille käyttäen tämänkaltaista materiaalia, mutta ne kelpaavat hyvin promotoimaan jotain koska ne näyttävät mahdollisen ostajan kiinnostuksen kohteet.

Tämä on niin kutsuttu ”kohdistettu mainostus” voi olla hyödyllistä joissain tilanteissa mutta on aina mahdollista, että sinut altistetaan joillekin ei toivotuille AdsKeeper uudelleenohjauksille ja voit päätyä epäluotettaville sivuille.  Siksi me suosittelemme ettet käytä tämän mainosohjelman tarjouksia ja poistat sen tietokoneeltasi välittömästi. Kaikki AdsKeeper paras esitellään tämän artikkelin lopussa, jatka siis lukemista.

Kuinka tämä mainosohjelma pääsi PC:lle?

On sanomattakin selvää, että AdsKeeper mainokset ja uudelleenohjaukset eivät voi alkaa ilmaantumaan tyhjästä. Haittaohjelman tunkeutuminen on aina syy ja seuraus suhde. Ja useimmiten, käyttäjien pitää syyttää itseään. Suurin osa on huolimattomia mitä tulee ohjelmien lataamiseen ja asentamiseen. He ovat kiinnostuneita nopeista tuloksista ja unohtavat turvallisuuden kokonaan.

Tällaiset käyttäjät tekevät suuren palveluksen haittaohjelmien ja muiden PUPien kehittäjille. Heidän pitää vain saada heidän hämärä ohjelmansa PC:lle liittämällä sen johonkin muuhun suosittuun ohjelmaan ja sen ennalta valittuun ”Suositeltuun” tai ”Pika” asennustapaan. Kukaan ei yleensä vaivaudu vaihtamaan näitä asetuksia ”Kustomoituun” tai ”Edistyneeseen” tapaan, joka itseasiassa listaa kaikki ohjelmat jotka asennetaan tietokoneelle. Valitse aina nämä asennustavat jos et halua ottaa osaa AdsKeeperin toimintaan.

Kuinka voit poistaa AdsKeeper mainokset ja itse mainosohjelman?

Tunkeilevat mainokset, uudelleenohjaukset ja salaileva asennus saavat AdsKeeper viruksen vaikuttamaan kohtalaisen vakavalta tartunnalta. Mutta se ei ole. Se EI OLE tartunta tai virus mutta se voi aiheuttaa joitain ongelmia sen poistamisessa. Ohittaaksesi nämä mahdolliset esteet, ole hyvä ja seuraa AdsKeeper poisto-ohjeita, jotka ovat alla tai suorita automaattinen anti-virus tarkistus joka on nopeampi.

Toinen vaihtoehto on erityisen suositeltava jos tämä on ensimmäinen kerta kun poistat verkkouhkaa ja et ole varma mistä aloitat. Manuaaliset poisto-ohjeet jotka asiantuntija tiimimme on valmistellut ovat tietenkin kattavat ja yksityiskohtaiset. Jos päätät poistaa AdsKeeperin itse niin olet tervetullut käyttämään niitä ohjeenasi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen AdsKeeper mainosten Poisto-ohje:

Poista AdsKeeper Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista AdsKeeper sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi AdsKeeper tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista AdsKeeper Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi AdsKeeper tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista AdsKeeper Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi AdsKeeper sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi AdsKeeper poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista AdsKeeper mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin AdsKeeper pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista AdsKeeper Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse AdsKeeper sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita AdsKeeper poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista AdsKeeper Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse AdsKeeper sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi AdsKeeper poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista AdsKeeper Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi AdsKeeper tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi AdsKeeper poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-adskeeper-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta AdsKeeper ads