Vakavuus luokka:  
  (19/100)

Poisto Advanced Identity Protector - helmi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Advanced Identity Protector ilmainen skanneri haluaa huijata sinut luulemaan, että yksityisyytesi on vaarassa

Advanced Identity Protector ohjelma

Advanced Identity Protector ohjelmaa, Systweak Software yritykseltä promotoidaan työkaluna, joka suojaa käyttäjien identiteettiä. Hyvistä lupauksista huolimatta, se toimii potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP), jossa on pelotteluohjelman ominaisuuksia.

AdvancedIdentityProtector lupaa nämä ominaisuudet, jotka voivat olla hyödyllisiä nettikansalaisille, jotka ottavat verkkoyksityisyytensä vakavasti:

 • nettiselainten, tiedostojen, sähköpostien ja Windows rekisterin tarkistuksen;
 • tiedostojen salaus ja poisto;
 • puhdistaa jäljet henkilökohtaisista tiedoista
 • suojaa identiteettivarkaudelta.

Advance Identity Protector on ladattavissa viralliselta sivulta. Sillä on ilmainen ja maksullinen versio. Kehittäjien on huomattu käyttävän kohtalaisen aggressiivista strategiaa, kun he promotoivat Advanced Identity Protector lisenssiä. Kun asennettu, tämä ohjelma näyttää ärsyttäviä pop-uppeja, jotka tarjoavat ohjelman päivitystä.

Jos asennat Advanced Identity Protection ilmaisversion, niin ensimmäisen tarkistuksen jälkeen huomaat, että se toimii vain skannerina. Se voi myös näyttää liioiteltuja tuloksia, jotka varoittavat kymmenistä ”henkilöllisyysjäljistä”. Ilmaisohjelma ei voi kuitenkaan korjata näitä ongelmia. Käyttäjiä pyydetään ostamaan lisenssi.

Tällä hämärällä identiteetin suojaajalla on tukilinja, jonka pitäisi auttaa sinua erilaisissa ongelmissa. Teknisen tuen henkilökunta koettaa kuitenkin vakuuttaa sinut maksamaan ohjelman täydestä versiosta. Siksi heille soittaminen ei ole suositeltavaa.

Turvallisuusasiantuntijat kertovat, että se voi toimia pelotteluohjelmana, jotta se voi parantaa ohjelman myyntiä. Me suosittelemme tarkistamaan tietokoneen luotettavalla turvaohjelmalla, asentamaan kaikki päivitykset ja poistamaan kyseenalaiset sovellukset, jotta identiteettisi ja järjestelmäsi on suojassa.

Joten lisenssin ostamisen sijaan, sinun kannattaa poistaa Advanced Identity Protector tietokoneelta. Voit poistaa sen Ohjauspaneelista. Sinun kannattaa myös tarkistaa, ettei se tuonut mitään ylimääräisiä komponentteja järjestelmään. Suurin osa PUP ohjelmista voi asentaa ylimääräisiä sovelluksia.

Me kuitenkin suosittelen järjestelmän tarkistusta ReimageIntego ohjelmalla, jos et ole varma miten tämä ohjelma tuli PC:lle. On mahdollista, että ohjelma leviää ohjelmanipuissa. Siksi se on voinut päästä järjestelmään muiden kyseenalaisten sovellusten mukana. Tästä syystä on parasta suorittaa Advanced Identity Protector poisto automaattisesti, tämä poistaa myös muut ohjelmat, jotka on asennettu ilman sinun lupaasi.

Advanced Identity Protector skanneriAdvanced Identity Protector voi näyttää tekaistuja tarkistustuloksia, jotta se voi vakuuttaa ihmiset sen lisenssin ostamiseen.

Suorat lataukset eivät ole tärkein levitystapa

Ohjelma on saatavilla virallisella sivulla advancedidentityprotector.com. Suora lataus ei kuitenkaan vaikuta olevan tapa, jolla tämä PUP tunkeutuu järjestelmään. Kehittäjät käyttävät niputusta asentaakseen ilmaisia skannereita huomaamatta ja tällä tavalla he huijaavat käyttäjät ostamaan koko ohjelman lisenssin.

Se on voitu liittää freeware ja shareware paketteihin. Siksi sinun pitää olla varovainen ja tarkkaavainen, kun lataat ilmaisohjelmia Internetistä, jotta voit välttää ei toivottujen ohjelmien asennuksen. Jos luotat Pika-/Perusasennukseen, niin olet voinut asentaa Advanced Identity Protector viruksen huomaamattasi.

Välttääksesi ei toivotut ohjelmat tai haittaohjelmat, sinun pitää käyttää luotettavia latauslähteitä ja käyttää Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa. Jos asennusvelho näyttää esivalittuja kolmansien osapuolien merkintöjä, poista ne kaikki.

No Virus asiantuntijat kertova, että oikea ilmaisohjelman asennus vie vähemmän aikaa kuin PUP poisto. Muista tämä ohjelmaa asentaessasi. Jos olet kuitenkin tehnyt virheen, jatka viruksen poisto-ohjeeseen.

Selitys miten poistaa Advanced Identity Protector

Voit poistaa Advanced Identity Protector ohjelman manuaalisesti näiden ohjeiden avulla:

 1. Klikkaa Start ja mene Add/Remove programs (tai Uninstall a Program).
 2. Etsi ohjelma asennettujen sovellusten joukosta. Klikkaa sitä ja klikkaa Uninstall painiketta.

Ohjelma on kuitenkin voinut luoda joitain rekisterimerkintöjä, jotka tulee myös poistaa. Muokkausten tekeminen Windows rekisteriin voi olla vaarallista, erityisesti jos et ole tehnyt sitä ennen. Siksi on parasta valita automaattinen Advanced Identity Protector poisto ja poistaa kaikki ohjelmaan liittyvät tiedostot haittaohjelman poistajalla.

Tämän vaarallisen ohjelman kohteena on alustavasti Windows OS. Jos kuitenkin sait Advanced Identity Protector viruksen Mac laitteelle, niin löydät yksityiskohtaiset poisto-ohjeet alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Advanced Identity Protector Poisto-ohje:

Poista Advanced Identity Protector Windows järjestelmistä

Tämä opas auttaa sinua poistamaan Advanced Identity Protector sovelluksen kokonaan. Sinun kannattaa myös etsiä epäilyttävät ohjelmat, jos tämä ohjelma asennettiin ilman sinun lupaasi. Tämän lisäksi, sinun kannattaa tarkistaa asennetut nettiselaimet, jotta voit varmistaa, ettei mitään kyseenalaisia lisäosia asennettu sen mukana.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Advanced Identity Protector sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Advanced Identity Protector tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Advanced Identity Protector Mac OS X järjestelmästä

Tämä ohjelma ei yleensä vaikuta Mac OS X järjestelmään. Jos kuitenkin löysit Advanced Identity Protector tarkistuksia näytöltäsi, niin seuraa näitä askeleita ohjelman poistamiseksi:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Advanced Identity Protector tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Advanced Identity Protector Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Advanced Identity Protector sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Advanced Identity Protector poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Advanced Identity Protector Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Advanced Identity Protector pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Advanced Identity Protector Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Advanced Identity Protector sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Advanced Identity Protector poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Advanced Identity Protector Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Advanced Identity Protector sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Advanced Identity Protector poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Advanced Identity Protector Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Advanced Identity Protector tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Advanced Identity Protector poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Advanced Identity Protector rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä