Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista AmazingTab mainokset (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

Tietoa AmazingTab mainoksista:

AmazingTab on ohjelma joka lupaa parantaa nettiselaamistasi. Tämä sovellus lankeaa mainosohjelmat kategoriaan, tämä tarkoittaa sen olevan mainosten tukema potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Sinun ei kuitenkaan kannata uskoa mitä tämä sovellus lupaa tehdä, se ei tule täyttämään lupauksiaan. Tässä on mitä tämä vaarallinen sovellus sanoo itsestään sen virallisella verkkosivulla:

AmazingTab is a metro style Chrome new tab page, which organize all your favorite links in one place. Customize wallpaper, arrange your favorite links in groups and enjoy our recommended apps.

Kuten voit jo nähdä, AmazingTab antaa sinulle vihjeen, että se pakottaa sinut “nauttimaan suositelluista sovelluksista.” Ole varuillasi sillä se tarkoittaa, että tämä sovellus tulee promotoimaan erilaisia freeware ja shareware ohjelmia sekä Amazing Tabin kolmannen osapuolen sponsoreita. On tärkeää tietää, että tällaiset ohjelmat ovat todella riskialttiita ja ne voivat sisältää jopa vaarallisia komponentteja.

ads by AmazingTab examples on AmazingTab website

AmazingTab mainosohjelma tulee lähettämään sinulle erilaisia mainoksia, jotka voivat aluksi näyttää todella houkuttelevilta. Syy miksi mainosohjelmat näyttävät houkuttelevia mainoksia on, että tällaiset ohjelmat voivat kerätä erilaisia tietoja jotka liittyvät uhrin selaustapoihin. esimerkiksi, AmazingTab virus Voi kerätä sinusta tietoja, kuten selaushistoria, hakusanat, suosikki verkkosivut, lataukset, jne. Tämä ja vastaavat selaukseen liittyvät tiedot sallivat AmazingTab sovelluksen ennustavan mielenkiintosi kohteet. Siksi se pystyy valikoimaan oikeat mainokset serveriltään ja näyttämään ne sinulle. Ole varuillasi sillä nämä mainokset eivät yleenä tarjoa mitään kunnon tarjouksia. Sinun pitää myös tietää, että nämä mainokset hyppäävät näytöllesi tunkeilevaan tapaan, ne koettavat pakottaa sinut klikkaamaan niitä vahingossa, ei vain tarkoituksella. Me voimme lyödä vetoa, että tulet ärsyyntymään AmazingTab aktiviteetteihin todella pian ja siksi me suosittelemme käyttämään Reimage Reimage Cleaner ohjelmaa tämän epäilyttävän mainosohjelma poistamiseen HETI.

En asentanut AmazingTab sovellusta. Kuinka AmazingTab kaappasi tietokoneeni?

Aivan kuten mikä tahansa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, AmazingTab sovellusta levitetään epäsuorasti. AmazingTab kehittäjät niputtavat tämän ohjelman freeware ja shareware ohjelmien kanssa. Joten jos siis lataat ilmaisohjelman jossa on AmazingTab liite, voit asentaa AmazingTab viruksen haluamasi ohjelman rinnalla. Ei ole väliä vaikka AmazingTab sovelluksella on virallinen verkkosivu, se ei tarkoita sen olevan luotettava ja turvallinen ohjelma. Me haluamme opettaa sinulle kuinka voit estää valinnaisten sovellusten, kuten AmazingTab asennuksen tulevaisuudessa:

 • Lue aina Käyttöehdot ja Yksityisyyden Suoja dokumentit jotta tiedät jos haluamasi ohjelma sisältää ehdotuksia asentaa valinnaisia sovelluksia.
 • Lataa ilmaisohjelmia vain luotettavilta sivustoilta. Tee myös aina pieni tutkimus ennen kuin lataat ohjelman tietokoneellesi, lue käyttäjien kommentit ja palautteet.
 • Asenna uusia ohjelmia käyttämällä vain “Edistynyttä” tai “Kustomoitua” asennustapaa ja poista ehdotukset asentaa bonus sovelluksia.

Kuinka voin poistaa tämän vaarallisen sovelluksen tietokoneeltani?

AmazingTab virus on helposti poistettavissa haittaohjelman poistajalla. Meidän tutkimustiimimme on tutkinut tämän kyseenalaisen ohjelman ja saanut selville, että sen kehittäjä on Nullsoft Scriptable Install System, joka tarkoittaa että AmazingTab ei välttämättä näy Ohjauspaneelissasi, tämä tekee sen manuaalisesta poistosta hankalampaa. Jos et kuitenkaan halua poistaa tätä epäsovinnaista ohjelmaa automaattisesti niin voit valita manuaalisen poistotavan ja poistaa tämän sovelluksen automaattisesti. Virukset.fi tiimi on laatinut manuaalisen poiston ohjeet niin selaimille kuin järjestelmällekin. Löydät poisto-ohjeet tämän artikkelin alapuolelta. Muista jakaa kokemuksesi AmazingTab mainosohjelman kanssa jättämällä kommentin meidän kommentit osioon. Onnea matkaan!

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Reimage Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage Cleaner ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen AmazingTab mainosten Poisto-ohje:

Poista AmazingTab Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista AmazingTab sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi AmazingTab tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista AmazingTab Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi AmazingTab tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista AmazingTab Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi AmazingTab sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi AmazingTab poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista AmazingTab mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin AmazingTab pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista AmazingTab Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse AmazingTab sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita AmazingTab poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista AmazingTab Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse AmazingTab sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi AmazingTab poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista AmazingTab Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi AmazingTab tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi AmazingTab poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-amazingtab-ads.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä