Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista ByteFence uudelleenohjaus (Ilmaiset Ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - -   Search.bytefence.com | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

ByteFence haittaohjelman poistaja on turvallinen työkalu useilla ongelmilla

Bytefence

ByteFence on laillinen haittaohjelman poistaja, jonka kehittäjä on Byte Technologies. Se ei ole virus. Tämän ohjelman käynnistystiedosto on nimeltään bytefence.exe, joka toimii turvallisesti ”C:\Program Files” alakansiossa ohjelman asennuksen jälkeen. Sen toimintaperiaatteiltaan, tämä ohjelma on samanlainen kuin AVG anti-virus.

Vaikka itse sovellus on harmiton, online yhteisö on valittanut sen levitystavasta – heidän mukaansa, Bytefence voi asentaa itsensä tietokoneellesi ilman mitään varoitusta. Tässä tapauksessa sinun tulee tietää, että voit asentaa tämän sovelluksen tietokoneellesi nipussa muun ohjelman ”ilmaisena” komponenttina.

Sen levitystavoista johtuen, jotkut turvallisuustuotteiden valmistajat (Malwarebytes, Jiangmin, jne.) ovat leimanneet sen ”potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi”. Analyysi turvaohjelmista, jotka tunnistavat tämän haittaohjelman poistajan virukseksi, löydät täältä

Bytefence uudelleenohjaus Yahoo.com sivulle. Onko se vakavaa?

Ei ole suuri ongelma, että Bytefence ohjaa sinut Search.yahoo.com sivulla. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen, että tämä ongelma voi alkaa vaivaamaan sinua, heti kun asennat tämän ohjelman. Voit estää ne kieltämällä kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen vaihdon tähän hakukoneeseen, jonka näet asennuksen aikana.

Aikaisemmin tämä ohjelma uudelleenohjasi Search.ByteFence.com sivulla, joka on selaimen kaappaaja, joka lopetti toimintansa noin vuosi sitten. Jos satut törmäämään tähän ohjelmaan, kun etsit hakupalvelua, muista poistaa se, koska virallista Byte Fence ohjelmaa pidetään laillisena.

Välttääksesi ohjelmanippuja tulevaisuudessa, sinun pitää olla todella tarkkana, kun asennat tämän haittaohjelman poistajan tietokoneellesi. Muuten voit sallia järjestelmämuutokset ja valinnaisten komponenttien, kuten evästeiden asennuksen. 

  ByteFence kuvaVaikka ByteFence ei ole virus, sen hakukone Search.Bytefence.com on todella sitkeä ja voi tarttua selaimeesi, vaikka koetat poistaa sen. Voit nähdä kuvankaappauksen sivusta yllä.

Ohjelman levitystavat

Voit ladata ByteFence ohjelman PC järjestelmään sen viralliselta sivulta. Sinun pitää vain mennä sen pääsivulle ja klikata ”Ilmainen lataus” painiketta, joka on keskellä. Tällä hetkellä haittaohjelman poistaja on yhteensopiva Windows järjestelmän kanssa ja sitä ei voida käyttää Mac OS X kanssa.

Aikaisemmin sen kehittäjät käyttivät niputusta lisäämään ByteFence haittaohjelman poistajan levitystä. Alle vuosi sitten käyttäjät raportoivat löytäneensä tämän ohjelman, kun he päivittivät/latasivat ohjelmia, kuten Format Factory muunnin, erilaiset pelit ja muut ohjelmat.

Estääksesi ohjelmanippujen asennuksen, sinun pitää aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, kun asennat ilmaisohjelmia (latausmanagerit, PDF luojat, videoiden striimerit ja vastaavat ilmaisohjelmat) ja kieltäytyä asentamasta ”valinnaisia asennuksia”. Onneksi niputusta ei enää käytetä tämän haittaohjelman poistajan levitykseen.

Yhteenveto: kaikkein häiritsevimmät asiat liittyen Bytefence ohjelmaan

Me uskomme, että on useita vakoiluohjelman poistaja, kuten ReimageIntego or SpyHunter 5Combo Cleaner, jotka ovat luotettavampia kuin tämä ohjelma. Meidän pitää kuitenkin sanoa vielä kerran, että tämä ohjelma ei ole ollenkaan vaarallinen. Itseasiassa, se voi auttaa sinua poistamaan haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ja roskaohjelmia (niin sen virallisella sivulla ainakin sanotaan).

Muista kuitenkin ottaa nämä tosiasiat huomioon ennen tämän haittaohjelman lataamista tietokoneellesi:

 • Kyky tulla järjestelmään ilman SELKEÄÄ lupaa. Aikaisemmin, ByteFence levisi ilmaisohjelmien valinnaisena komponenttina. Se on kuitenkin lopettanut leviämisen niputuksen avulla.
 • Kyky muokata järjestelmän asetuksia. Kun ByteFence on ladattu, se voi tarjota muuttamaan aloitussivun, ensisijaisen hakukoneen, uuden välilehden sivun, jne. Sinun kannattaa kieltäytyä näistä tarjouksista, koska ne voivat aiheuttaa uudelleenohjauksia, hidastumisia ja kaupallisia mainoksia hakutuloksissasi.
 • Kyky hidastaa tietokonetta ja keskeyttää käyttäjää mainoksilla. Jos satut lataamaan tämän haittaohjelman poistajan järjestelmään, niin ole varuillasi, sillä voit huomata hidastumisia tietokonetta käyttäessäsi. Tämä ohjelma voi myös aiheuttaa ei toivottuja varoitusviestejä ja pyytää sinua ostamaan sen täyden version. 

ByteFence poisto

Voit aina poistaa ByteFence ohjelman manuaalisesti, koska se on laillinen haittaohjelman poistaja. Jos et kuitenkaan onnistu, kun koetat poistaa siihen liittyvän hakukoneen, koska et voi löytää kaikkia siihen liittyviä tiedostoja, jotka on asennettu tietokoneellesi.

Ei ole väliä vaikka se ei vaikuta tärkeältä tehtävältä, on tärkeää poistaa kaikki Search.ByteFence.com viruksen osat, koska ne voivat aiheuttaa tämän selaimen kaappaajan uudelleen ilmaantumisen. Helpoin tapa on automaattinen poisto.

Tietokoneen korjauksen auttamisessa, turvallisuusasiantuntijat ovat valinneet useita haittaohjelman poistajia. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
ByteFence uudelleenohjaus kuvankaappaus
ByteFence uudelleenohjaus kuvankaappausByteFence uudelleenohjaus kuvankaappausByteFence uudelleenohjaus kuvankaappausByteFence uudelleenohjaus kuvankaappaus
ByteFence uudelleenohjaus kuvankaappaus

Manuaalinen ByteFence uudelleenohjauksen Poisto-ohje:

Poista ByteFence Windows järjestelmistä

Jos haluat poistaa ByteFence ohjelman, niin voit käyttää alla olevia ohjeita. Muista poistaa kaikki ohjelman osat, jotta voit estää sen ilmaantumisen uudelleen.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ByteFence sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ByteFence tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista ByteFence selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista ByteFence Internet Explorer (IE) selaimelta

Sinun kannattaa resetoida IE poistaaksesi Search.ByteFence.com sivun tältä selaimelta lopullisesti. Käytä sen tekemiseen seuraavia ohjeita:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ByteFence sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ByteFence poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ByteFence uudelleenohjaus Microsoft Edge selaimesta

Jos näet ByteFence Searchin Microsoft Edge selaimella, voit poistaa sen näiden ohjeiden avulla:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ByteFence pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ByteFence Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Älä anna selaimen kaappaajan vallata Mozilla selainta. Poista se selaimelta, kuten näissä ohjeissa on kerrottu:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ByteFence sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ByteFence poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ByteFence Google Chrome selaimelta

Saadaksesi ensisijaisen kotisivun Google Chrome selaimelle, poista Search.ByteFence.com ja siihen liittyvät komponentit selaimelta näillä ohjeilla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ByteFence sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ByteFence poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ByteFence Safari selaimelta

Puhdista Safari näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ByteFence tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos ByteFence on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ByteFence poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-bytefence-redirect.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ByteFence redirect