Poista ByteFence uudelleenohjaus (Ilmaiset Ohjeet) - heinä 2018 päivitys

ByteFence uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Mikä on ByteFence uudelleenohjaus?

ByteFence haittaohjelman poistaja on turvallinen työkalu useilla ongelmilla

Bytefence

ByteFence on laillinen haittaohjelman poistaja, jonka kehittäjä on Byte Technologies. Se ei ole virus. Tämän ohjelman käynnistystiedosto on nimeltään bytefence.exe, joka toimii turvallisesti ”C:\Program Files” alakansiossa ohjelman asennuksen jälkeen. Sen toimintaperiaatteiltaan, tämä ohjelma on samanlainen kuin AVG anti-virus.

Vaikka itse sovellus on harmiton, online yhteisö on valittanut sen levitystavasta – heidän mukaansa, Bytefence voi asentaa itsensä tietokoneellesi ilman mitään varoitusta. Tässä tapauksessa sinun tulee tietää, että voit asentaa tämän sovelluksen tietokoneellesi nipussa muun ohjelman ”ilmaisena” komponenttina.

Sen levitystavoista johtuen, jotkut turvallisuustuotteiden valmistajat (Malwarebytes, Jiangmin, jne.) ovat leimanneet sen ”potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi”. Analyysi turvaohjelmista, jotka tunnistavat tämän haittaohjelman poistajan virukseksi, löydät täältä.

Bytefence uudelleenohjaus Yahoo.com sivulle. Onko se vakavaa?

Ei ole suuri ongelma, että Bytefence ohjaa sinut Search.yahoo.com sivulla. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen, että tämä ongelma voi alkaa vaivaamaan sinua, heti kun asennat tämän ohjelman. Voit estää ne kieltämällä kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen vaihdon tähän hakukoneeseen, jonka näet asennuksen aikana.

Aikaisemmin tämä ohjelma uudelleenohjasi Search.ByteFence.com sivulla, joka on selaimen kaappaaja, joka lopetti toimintansa noin vuosi sitten. Jos satut törmäämään tähän ohjelmaan, kun etsit hakupalvelua, muista poistaa se, koska virallista Byte Fence ohjelmaa pidetään laillisena.

Välttääksesi ohjelmanippuja tulevaisuudessa, sinun pitää olla todella tarkkana, kun asennat tämän haittaohjelman poistajan tietokoneellesi. Muuten voit sallia järjestelmämuutokset ja valinnaisten komponenttien, kuten evästeiden asennuksen.

ByteFence kuvaVaikka ByteFence ei ole virus, sen hakukone Search.Bytefence.com on todella sitkeä ja voi tarttua selaimeesi, vaikka koetat poistaa sen. Voit nähdä kuvankaappauksen sivusta yllä.

Ohjelman levitystavat

Voit ladata ByteFence ohjelman PC järjestelmään sen viralliselta sivulta. Sinun pitää vain mennä sen pääsivulle ja klikata ”Ilmainen lataus” painiketta, joka on keskellä. Tällä hetkellä haittaohjelman poistaja on yhteensopiva Windows järjestelmän kanssa ja sitä ei voida käyttää Mac OS X kanssa.

Aikaisemmin sen kehittäjät käyttivät niputusta lisäämään ByteFence haittaohjelman poistajan levitystä. Alle vuosi sitten käyttäjät raportoivat löytäneensä tämän ohjelman, kun he päivittivät/latasivat ohjelmia, kuten Format Factory muunnin, erilaiset pelit ja muut ohjelmat.

Estääksesi ohjelmanippujen asennuksen, sinun pitää aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, kun asennat ilmaisohjelmia (latausmanagerit, PDF luojat, videoiden striimerit ja vastaavat ilmaisohjelmat) ja kieltäytyä asentamasta ”valinnaisia asennuksia”. Onneksi niputusta ei enää käytetä tämän haittaohjelman poistajan levitykseen.

Yhteenveto: kaikkein häiritsevimmät asiat liittyen Bytefence ohjelmaan

Me uskomme, että on useita vakoiluohjelman poistaja, kuten FortectIntego or SpyHunter 5Combo Cleaner, jotka ovat luotettavampia kuin tämä ohjelma. Meidän pitää kuitenkin sanoa vielä kerran, että tämä ohjelma ei ole ollenkaan vaarallinen. Itseasiassa, se voi auttaa sinua poistamaan haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ja roskaohjelmia (niin sen virallisella sivulla ainakin sanotaan).

Muista kuitenkin ottaa nämä tosiasiat huomioon ennen tämän haittaohjelman lataamista tietokoneellesi:

 • Kyky tulla järjestelmään ilman SELKEÄÄ lupaa. Aikaisemmin, ByteFence levisi ilmaisohjelmien valinnaisena komponenttina. Se on kuitenkin lopettanut leviämisen niputuksen avulla.
 • Kyky muokata järjestelmän asetuksia. Kun ByteFence on ladattu, se voi tarjota muuttamaan aloitussivun, ensisijaisen hakukoneen, uuden välilehden sivun, jne. Sinun kannattaa kieltäytyä näistä tarjouksista, koska ne voivat aiheuttaa uudelleenohjauksia, hidastumisia ja kaupallisia mainoksia hakutuloksissasi.
 • Kyky hidastaa tietokonetta ja keskeyttää käyttäjää mainoksilla. Jos satut lataamaan tämän haittaohjelman poistajan järjestelmään, niin ole varuillasi, sillä voit huomata hidastumisia tietokonetta käyttäessäsi. Tämä ohjelma voi myös aiheuttaa ei toivottuja varoitusviestejä ja pyytää sinua ostamaan sen täyden version.

ByteFence poisto

Voit aina poistaa ByteFence ohjelman manuaalisesti, koska se on laillinen haittaohjelman poistaja. Jos et kuitenkaan onnistu, kun koetat poistaa siihen liittyvän hakukoneen, koska et voi löytää kaikkia siihen liittyviä tiedostoja, jotka on asennettu tietokoneellesi.

Ei ole väliä vaikka se ei vaikuta tärkeältä tehtävältä, on tärkeää poistaa kaikki Search.ByteFence.com viruksen osat, koska ne voivat aiheuttaa tämän selaimen kaappaajan uudelleen ilmaantumisen. Helpoin tapa on automaattinen poisto.

Tietokoneen korjauksen auttamisessa, turvallisuusasiantuntijat ovat valinneet useita haittaohjelman poistajia.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ByteFence uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos haluat poistaa ByteFence ohjelman, niin voit käyttää alla olevia ohjeita. Muista poistaa kaikki ohjelman osat, jotta voit estää sen ilmaantumisen uudelleen.

Poistaaksesi ByteFence uudelleenohjaus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät ByteFence uudelleenohjaus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos näet ByteFence Searchin Microsoft Edge selaimella, voit poistaa sen näiden ohjeiden avulla:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Älä anna selaimen kaappaajan vallata Mozilla selainta. Poista se selaimelta, kuten näissä ohjeissa on kerrottu:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy ByteFence uudelleenohjaus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos ByteFence uudelleenohjaus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa ByteFence uudelleenohjaus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Saadaksesi ensisijaisen kotisivun Google Chrome selaimelle, poista Search.ByteFence.com ja siihen liittyvät komponentit selaimelta näillä ohjeilla:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Puhdista Safari näiden ohjeiden avulla:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy ByteFence uudelleenohjaus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ByteFence rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä