Poista Cassiopesa.com uudelleenohjaus (Viruksen Poisto-opas) - marras 2015 päivitys

Cassiopesa.com uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Mikä on Cassiopesa.com uudelleenohjaus?

Voinko käyttää cassiopesa.com hakusivua Googlen sijaan?

Jos olet juuri löytänyt Cassiopesa.com sivun ensisijaisen hakupalvelusi sijaan ja mietit sen käyttämistä, sinun kannattaa miettiä, että sitä pidetään potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana ja selaimen kaappaajana. Ole varuillasi sillä se voi aiheuttaa ei toivottuja ongelmia nettiselaamisesi aikana. Se voi voi esimerkiksi aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia tuntemattomille ja epäilyttäville sivustoille, heikentäen nettiselainten suorituskykyä tai jopa seuraten sinun nettiaktiviteettejasi. Tämän lisäksi, tätä kyseenalaista hakusivustoa levitetään yleensä ympäri Internettiä ohjelmistopakettien mukana, sen voit löytää promotoituna kaikkein suosituimmilla verkkosivuilla. Jos et siis kiinnitä tarpeeksi huomiota ilmaisohjelmien asennukseen niin voit huomaamattasi sallia cassiopesa.com uudelleenohjaus viruksen korvata ensisijaisen hakukoneesi ja hakupalvelun tarjoajan Google Chrome, Mozilla Firefox ja Internet Explorer selaimilla.

Se voi myös estää kaikki yrityksesi resetoida muutoksesi asentamalla ’avustusobjekteja (helper objects)’; kaikille edellä mainituille selaimille. Kun nämä muutokset on tehty niin cassiopesa.com hakukone saa kyvyn ohjata vierailijoiden liikennettä ennalta määrätyille verkkosivuille näyttämällä muunneltuja hakutuloksia. Tästä ohjelmasta tehtyjen viimeisten tutkimusten mukaan näyttää siltä, että jotkut sen näyttämät linkit voivat olla vaarallisia koska ne yleensä uudelleenohjaavat ihmiset epäilyttävän näköisille sivustoille jotka ovat täynnä erilaisia mainoksia, linkkejä, tekaistuja ohjelmisto päivityksiä ja vastaavia asioita. Tämän lisäksi, on saatu selville, että cassiopesa.com hakukoneen mukana tulee seuranta evästeitä jotka keräävät erilaisia tietoja, kuten IP-osoite, sähköpostiosoite, PC:n sijainti, hakusanat, vieraillut verkkosivut, niille annetut tiedot, klikkaukset, selaimen tyyppi, kieli, jne. Kun siis pidät tämän selaimen kaappaajan tietokoneellasi niin vaarannat henkilökohtaiset ja ei henkilökohtaiset tietosi, voit joutua epäilyttäville sivustoille, saastuttaa tietokoneesi epäilyttävillä ohjelmilla jne. On siis sanomattakin selvää, että cassiopesa.com sivun välitön poisto on suositeltavaa.

Kun puhutaan tämän lisäosan poistamisesta niin on tärkeää tietää, että ohjelmistopaketit joissa voi olla cassiopesa.com virus voi sisältää myös muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, kuten Browser Guardian, Driver Support, ShopperMaster, jne. Siksi sinä voit joutua poistamaan muitakin ei toivottuja ohjelmia tietokoneeltasi. Järjestelmän täyden tarkistuksen tekemiseksi me suosittelemme luotettavaa haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego.

Cassiopesa.com redirect

Kuinka cassiopesa.com voi kaapata tietokoneeni?

Pääsyy miksi cassiopesa.com on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi on sen levitystapa. Tätä tapaa käytetään jotta tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee tietokoneille petollisella ja epäreilulla tavalla. Se tunnetaan nimellä ’niputus’ helposti sanottuna, se leviää yhdessä paketissa muiden ilmaisohjelmien mukana. Tällaisia ohjelmistopaketteja promotoidaan yleensä suosituilla ja maineikkailla lataussivustoilla, kuten download.com, softonic.com, soft32.com, cnet.com, jne. koska promotoimalla ohjelmistopaketteja he saavat mahdollisuuden rahastaa tuotteilla joita tarjotaan ilmaiseksi. Ei ole mitään väliä kuinka houkuttelevasti ’valinnaisia komponentteja’ esitellään niin älä unohda, että useimmat niistä ovat mainosohjelmia, selaimen kaappaajia tai muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP). Voidaksesi suojella tietokonettasi cassiopesa.com uudelleenohjauksilta, sinun pitää poistaa kaikki kaikki liitteet jotka valitsemasi ilmaisohjelman mukana tulevat. Saadaksesi mahdollisuuden tämän tekemiseksi, sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja valvoa prosessia askel-askeleelta.

Kuinka poistaa cassiopesa.com virus?

Jos Cassiopesa.com on jo ladattu tietokoneellesi luotettavana hakukoneena, sinun kannattaa pysyä siitä erossa. Muussa tapauksessa voit huomata ei toivottuja aktiviteetteja, kuten uudelleenohjaukset, tuhannet pop-p mainokset ja jopa selaimen kaatumiset. Helpoin tapa tämän hakikoneen poistamiseen on seurata alla annettuja manuaalisen poiston ohjeita tai valita automaattinen poistotapa. Kaikki haittaohjelman poistajat jota me kokeilimme tämän selaimen kaappaajan poistamiseksi on listattu alla. Tämä on helpoin tapa varmistaa, että tietokoneesi on täysin turvallinen ja vapaa kaikista tällaisista tunkeilijoista.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cassiopesa.com uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Cassiopesa.com uudelleenohjaus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Cassiopesa.com uudelleenohjaus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Cassiopesa.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Cassiopesa.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Cassiopesa.com uudelleenohjaus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Cassiopesa.com uudelleenohjaus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Cassiopesa.com uudelleenohjaus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Cassiopesa.com uudelleenohjaus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Cassiopesa.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä