Vakavuus luokka:  
  (10/100)

CB Ad Rotator mainokset. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

Mitä järjestelmän muutoksia CB Ad Rotator virus aiheuttaa?

CB Ad Rotator virus ei ole tavallinen mainosohjelma. Kun se on päässyt PC järjestelmään niin se muuttaa lupa-asetuksia jotta se voi uudelleenohjata uhrinsa Privoxy palvelimelle. Tämä palvelin on myös julkaistu kohdekoneella oxy.exe tiedostona, jos siis näet tämän käynnistystiedoston toiminnassa niin koneesi voi olla saastunut. Tämän lisäksi sinun pitäisi nähdä CB Ad Rotator mainoksia suosikkisivuillasi. useimmissa tapauksissa ne ilmaantuvat sponsoroituna pop-up mainoksina ja mainosjulisteina. Sen mainokset voivat olla todella ärsyttäviä koska niiden tavoite on kerätä suuria summia rahaa mainostamisesta. Todellisuudessa, tämä ohjelma käyttää kyseenalaisia tapoja tarjotessaan tätä palvelua ja sinun ei kannata luottaa sen kehittäjiin. Jos huomaat mainoksia joita tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma aiheuttaa niin on varma, että se on jo tietokoneellasi. Tässä tapauksessa, sinun kannattaa käynnistää Reimage tarkistus tai jokin muu anti-virus ohjelma ja poistaa CB Ad Rotator tietokoneeltasi välittömästi.

An illustration of CB Ad Rotator ads

Tämä virus kuuluu mainosohjelmiin jotka käyttävät Privoxy palvelimia näyttämään mainoksiaan. Joten heti kun CB Ad Rotator pääsee uhrin tietokoneelle niin se muuttaa selaimen lupa-asetuksia ja alkaa ohjaamaan liikennettä tälle määrätylle palvelimille. Voit löytää tämän prosessin koneeltasi oxy.exe nimellä. Uudelleenohjaus antaa virukselle mahdollisuuden luoda mainoksia sivuille joilla vierailet ja jopa seurata online aktiviteettiasi. Yleensä mainosmateriaali vaihtelee. Pop-upit, julisteet ja muut mainokset voivat johtaa uhkapelisivuille, teknisen tuen huijauksiin tai kehottaa lataamaan epäilyttäviä sovelluksia, ne promotoivat myös laillista materiaalia. Ei ole mitään mahdollisuutta tietää mitkä mainokset ovat saastuneita. Sinun ei kannata siis tulla huijatuksi tai saastuttaa laitettasi haittaohjelmilla vaan siirtyä CB Ad Rotator poisto-ohjeisiin jotka ovat alla. Jos kuitenkin haluat tietää kuinka mainosohjelma leviää ja kuinka estää sen kaappaus, ole hyvä ja jatka lukemista.

Kuinka voin suojatua kaappaukselta?

CB Ad Rotator on tyypillinen esimerkki mainosohjelmasta koska se leviää ohjelmapakettien avulla ja se asennetaan ilman käyttäjän lupaa. Lupa pitää kuitenkin saada. Muussa tapauksessa ohjelma ei voi asentua. Haittaohjelman luojien onneksi, käyttäjät harvoin lukevat Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen (EULA) tai muita tietoja. Tämä tarkoittaa sitä, että he eivät kiinnitä paljoakaan huomiota mihin he suostuvat. Useimmat viruksen uhrit suostuvat nopeaan ohjelman asennukseen käyttäen “Quick (Pika)” tai “Recommended (Suositeltua)” asennustapaa ennen kuin he löytävät CB Ad Rotator viruksen tietokoneiltaan. Nämä vaihtoehdot eivät valitettavasta paljasa täyttä ohjelmistopakettien listaa vaan asentavat ne automaattisesti. “Advanced (Edistynyt)” tai “Custom (Kustomoitu)” asennustapa taas antaa sinulle mahdollisuuden tehdä listaan muutoksia ja peruuttaa ei toivottuja materiaaleja.

CB Ad Rotator poisto-ohjeet:

Ennen kuin kiirehdit poistamaan CB Ad Rotator virusta tietokoneeltasi, sinun kannattaa tietää poistovaihtoehdot joita sinulla on. Voit yrittää poistaa viruksen manuaalisesti, mutta tämä tapa on kömpelö ja vie aikaa. Löytyy myös nopeampi ja tehokkaampi tapa poistaa CB Ad Rotator. Voit tarkistaa tietokoneesi ammattilaisten haittaohjelman poistajalla ja poistaa viruksen komponentit automaattisesti. Automaattinen järjestelmän tarkistus takaa myös sen, että muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat löydetään ja poistetaan laitteelta.

Voit poistaa CB Ad Rotator ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan CB Ad Rotator mainokset suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma CB Ad Rotator mainokset poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

CB Ad Rotator mainokset käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
netsafe.exe
oxy.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet SettingsProxyServer 127.0.0.1:8118
HKLMSOFTWAREWow6432NodeMicrosoftWindowsCurrentVersionRunSecured Net "C:Windows[your_PC_name]_020716netsafe.exe"
HKLMSYSTEMCurrentControlSetservicesNetSecure

Poista merkinnöistä DLLssät:
Interop.SHDocVw.dll
mgwz.dll
Trackerbird.Tracker.dll
Trackerbird.x64.dll
Trackerbird.x86.dll

Pyyhi tiedostot:
C:Windowsie.vbs
C:Windows[your_PC_name]_020716
C:Windows[your_PC_name]_020716config.txt
C:Windows[your_PC_name]_020716default.action
C:Windows[your_PC_name]_020716default.filter
C:Windows[your_PC_name]_020716Interop.SHDocVw.dll
C:Windows[your_PC_name]_020716mgwz.dll
C:Windows[your_PC_name]_020716netsafe.exe
C:Windows[your_PC_name]_020716netsafe.exe.config
C:Windows[your_PC_name]_020716oxy.exe
C:Windows[your_PC_name]_020716oxy.log
C:Windows[your_PC_name]_020716tbconfig.xml
C:Windows[your_PC_name]_020716tbinfo.xml
C:Windows[your_PC_name]_020716tblog.log
C:Windows[your_PC_name]_020716Trackerbird.Tracker.dll
C:Windows[your_PC_name]_020716Trackerbird.Tracker.xml
C:Windows[your_PC_name]_020716Trackerbird.x64.dll
C:Windows[your_PC_name]_020716Trackerbird.x86.dll

Manuaalinen CB Ad Rotator mainosten Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista CB Ad Rotator Windows järjestelmistä

Poistaaksesi CB Ad Rotator mainokset niin sinun pitää poistaa kaikki siihen liittyvät komponentit. Muista poistaa NetSecure, Privoxy liittyvät tiedostot ja vastaavat komponentit.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista CB Ad Rotator sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi CB Ad Rotator tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista CB Ad Rotator Mac OS X järjestelmästä

CB Ad Rotator virus poistuu tietokoneeltasi vain kun poistat kaikki sen komponentit, mukaanlukien Netsecure, Privoxy ja muut. Muista myös poistaa ne koetat poistaa tämän mainosohjelman manuaalisesti.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi CB Ad Rotator tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista CB Ad Rotator Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi CB Ad Rotator sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi CB Ad Rotator poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista CB Ad Rotator Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse CB Ad Rotator sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita CB Ad Rotator poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista CB Ad Rotator Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse CB Ad Rotator sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi CB Ad Rotator poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista CB Ad Rotator Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi CB Ad Rotator tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi CB Ad Rotator poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä