Poista Chrominio Message Center virus (Poisto-opas) - Opas

Chrominio Message Center viruksen Poisto-ohje

Mikä on Chrominio Message Center virus?

Chrominio virus on pop-up viesti, joka tarjoaa kyseenalaisten ohjelmien asennusta

Chrominio Message Center virus

Chrominio Message Center virus on mainosohjelma ja yksi Chromium viruksen variantteja. Tekaistu pop-up näyttää viestiä, joka kehottaa käyttäjiä päivittämään Chromium selaimen. Uhrit ohjataan sitten kyseenalaisille sivustoille, jotka promotoivat tekaistuja ohjelmia, kuten optimointi työkaluja, lisäosia, työkalupalkkeja, selaimen laajennuksia sekä vastaavia. Tämän lisäksi, Chrominio virus voi aiheuttaa useita muita sponsoroituja materiaaleja, näyttämällä petollisia hakutuloksia ja näyttämällä mainoksia, jotka on lisätty suoraan Google Chrome, Mozilla Firefox tai muulle selaimelle, se voi myös ohjata käyttäjät vaarallisille sivuille.

Nimi Chrominio Message Center virus; Chrominio virus
Yhteydessä Chromium virus
Tyyppi Mainosohjelma
Vaaran taso Keskitaso. Voi asentaa tekaistuja sovelluksia, ei vahingoita järjestelmää suoraan
Oireet Näyttää pop-up mainoksia, joissa on tekaistuja osto ehdotuksia
Levitys Ohjelmaniput, vaaralliset sivut, pop-up mainokset
Poisto Paras työkalu PUP poistoon on FortectIntego

Google foorumeilla on useita valituksia Chrominio viesteistä. Esimerkki, otsikko voi olla ”Onko Chrominio Message Center työsi?.” On täysin selvää, että käyttäjät ovat hämmentyneitä, onko Google ja Chrome ovat sukua näille tekaistuille pop-upeille. Me voimme vakuuttaa, että tämä ei ole totta ja näillä tekaistuilla hälytyksillä ei ole mitään tekemistä maineikkaan yhdistyksen kanssa. Tämän lisäksi käyttäjät sanovat, että laitteen tarkistus haittaohjelman poistajalla löysi useita ongelmia, ja pian sen jälkeen he poistivat mainosohjelmia.

Ärsyttävä Chrominio Message Center hälytys voidaan laukaista aina nettiselaamisen aikana. Koska pop-upit ilmaantuvat odottamatta ja niillä vaikuttaa olevan laillinen Chromium logo (laillinen avoimen lähdekoodi selain, jonka julkaisija on Google), käyttäjät voivat hämmentyä ja pitävät tätä huijausta oikeana viestinä. Ikkunassa ei ole ”X” painiketta sen sulkemiseen, ja ainoa painike on ”Configure.”

Seuraava viesti ilmaantuu pop-up ikkunassa:

Chromino Message Center
New Chromium version is available
Would you like to install the latest version?
[configure] button

Jos käyttäjä klikkaa ”Configure” painiketta, heiltä pyydetään henkilötietoja, kuten nimeä, sähköpostia, tai jopa pankkitietoja; tai tarjotaan tekaistua ohjelmaa, joka on täysin hyödytön. Tämän lisäksi käyttäjät voivat vahingossa tilata tarpeettoman palvelun, ja heidän luottokorttiaan laskutetaan (yleensä noin $50) kuukaudessa tai viikossa. Uhrit eivät valitettavasti tajua sen hyväksymistä. Ole siis tarkkana verkossa – opi tunnistamaan huijaukset.

Chrominio Message Center mainosohjelmaChrominio Message Center virus on ohjelma, joka näyttää useita petollisia viestejä, joissa on kaupallista materiaalia

Chrominio virus luotiin yhteen tarkoitukseen – luomaan tuloja viattomilta käyttäjiltä. Aina kun käyttäjä huijataan asentamaan epäilyttäviä sovelluksia, mainosohjelman kehittäjät saavat rahaa. Tällainen huijaus on nimeltään maksu-asennuksesta ja se hyödyttää tekaistujen ohjelmien kehittäjiä, sekä mainosohjelman tekijöitä. Älä siis viivytä Chrominio Message Center viruksen poistoa, älä anna rikollisten rahastaa sinun saastuneella selaimella.

Mainosohjelma kerää yleensä useita ei henkilökohtaisia tietoja (joissain tapauksissa, jotkut epäilyttävät ohjelmat voivat kerätä arkaluontoisia tietoja – turvallisuusasiantuntijat kutsuvat sitä mainosohjelmaksi), ja Chrominio Message virus ei ole poikkeus. Ohjelma voi:

 • valvoa aktiviteettiasi Twitterissä tai muussa sosiaalisessa mediassa;
 • saada pääsyn hakuhistoriaasi ja tarkistaa mitä alennuksia, tarjouksia ja muita sinä haluat;
 • nähdä suosikki elokuvasi, pelit tai musiikin;
 • nähdä tietoja internet palveluntarjoajastasi, sekä IP-osoitteesi.

Näitä tietoja käytetään myöhemmin mainostukseen. Virusai.lt tiimi haluaa sinun tietävän, että julkaisija luo, säätää ja muokkaa niiden materiaalia perustuen sinun mieltymystesi mukaan, voidakseen huijata sinua. Tällä tavalla mainostajat voivat taata, että rakastamasi tuote ostetaan heiltä, laillisen myyjän sijaan.

Sinun kannattaa poistaa Chrominio virus tietokoneeltasi sen kaikkien komponenttien kanssa. Paras tapa sen tekemiseen on FortectIntego ohjelma tai muu haittaohjelman poistaja. Tällaiset ammattilaisten ohjelmat voivat tarkistaa koko järjestelmäsi ja poistaa kaikki uhat, mukaan lukien ne, jotka mainosohjelma on voinut asentaa ilman sinun lupaasi.

Chrominio virus

Chrominio Message Center voi piileskellä ohjelmanipuissa

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat luodaan hyödyttämään kehittäjiään, ei loppukäyttäjää. Siksi mainosohjelman uhrit eivät tarkoituksella saastuta laitteitaan ei toivotuilla mainoksilla, jotka pommittavat heitä koko päivän – kukaan ei pidä siitä. Siksi kyseenalaisten ohjelmien kehittäjät käyttävät ohjelmien niputusta tunkeutuakseen niin useaan tietokoneeseen kuin mahdollista.

Tämä markkinointitekniikka antaa freeware ja shareware ohjelmien kehittäjien lisätä valinnaisia komponentteja asennustiedostoihin ja piilottaa ne Edistyneen ja Kustomoidut asennustavan alle. Se on tavallista käyttäjille, jotka eivät kiinnitä paljon huomiota ilmaisohjelmien asennukseen, sillä he haluavat tehdä sen mahdollisimman nopeasti. Sen takia he aina valitsevat Suositellun tai Pika-asennuksen, jonka tuloksena mainosohjelma tai muu PUP pääsee tietokoneelle.

Kun olet valinnut Edistyneen asennustavan, muista poistaa kaikki ruksit optimointi työkaluista, selaimen laajennuksista, PDF luojista ja muista kyseenalaisista sovelluksista. Me voimme taata, että useimmat tarjotut ohjelmat ovat hyödyttömiä ja täyttävät tietokoneesi vain roskalla.

Chrominio Message Center viruksen poisto

Poistaaksesi Chrominio viruksen oikein, sinun kannattaa käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Tämä vaihtoehto antaa sinun vaivattomasti tunnistaa mainosohjelman kaikki komponentit, jotka olet voinut asentaa, ja poistaa ne nopeasti.

Chrominio Message tekaitu hälytys

Jos olet taitava tietokoneiden kanssa, niin voit yrittää manuaalista Chrominio Message Center poistoa. Tämä tapa voi kestää kohtalaisen kauan, ja se vaatii todella paljon tarkkaavaisuutta. Kun olet suorittanut täydellisen mainosohjelman poiston, sinun pitää nollata kaikki selaimesi, sillä PUPit voivat muuttaa niitä ilman varoitusta. Selaa siis alaspäin ja katso, miten asettaa kaikki asennustiedostot ensisijaiseen tilaan.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Chrominio Message Center viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poista Chrominio Message Center virus Windows järjestelmästä näiden askeleiden avulla:

Poistaaksesi Chrominio Message Center virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Chrominio Message Center virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Chrominio Message Center Mac OS X järjestelmästä

Jos haluat poistaa PUPin Mac OS X laitteelta, seuraa näitä ohjeita:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chrominio Message Center tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollataksesi Microsoft Edge selaimen, tee seuraavaa:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Tee Firefox selaimesta jälleen puhdas:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Chrominio Message Center virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Chrominio Message Center virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Chrominio Message Center virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Google Chrome pitää nollata tälla tavalla:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Jos potentiaalisesti ei toivottu ohjelma saastuttaa Safari selaimen, tee seuraavat muutokset:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Chrominio Message Center virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Chrominio Message Center rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä