Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Chrominio Message Center virus (Poisto-opas) - Opas

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Chrominio virus on pop-up viesti, joka tarjoaa kyseenalaisten ohjelmien asennusta

Chrominio Message Center virus

Chrominio Message Center virus on mainosohjelma ja yksi Chromium viruksen variantteja. Tekaistu pop-up näyttää viestiä, joka kehottaa käyttäjiä päivittämään Chromium selaimen. Uhrit ohjataan sitten kyseenalaisille sivustoille, jotka promotoivat tekaistuja ohjelmia, kuten optimointi työkaluja, lisäosia, työkalupalkkeja, selaimen laajennuksia sekä vastaavia. Tämän lisäksi, Chrominio virus voi aiheuttaa useita muita sponsoroituja materiaaleja, näyttämällä petollisia hakutuloksia ja näyttämällä mainoksia, jotka on lisätty suoraan Google Chrome, Mozilla Firefox tai muulle selaimelle, se voi myös ohjata käyttäjät vaarallisille sivuille.

Nimi Chrominio Message Center virus; Chrominio virus
Yhteydessä Chromium virus
Tyyppi Mainosohjelma
Vaaran taso Keskitaso. Voi asentaa tekaistuja sovelluksia, ei vahingoita järjestelmää suoraan
Oireet Näyttää pop-up mainoksia, joissa on tekaistuja osto ehdotuksia
Levitys Ohjelmaniput, vaaralliset sivut, pop-up mainokset
Poisto Paras työkalu PUP poistoon on ReimageIntego

Google foorumeilla on useita valituksia Chrominio viesteistä. Esimerkki, otsikko voi olla ”Onko Chrominio Message Center työsi?.” On täysin selvää, että käyttäjät ovat hämmentyneitä, onko Google ja Chrome ovat sukua näille tekaistuille pop-upeille. Me voimme vakuuttaa, että tämä ei ole totta ja näillä tekaistuilla hälytyksillä ei ole mitään tekemistä maineikkaan yhdistyksen kanssa. Tämän lisäksi käyttäjät sanovat, että laitteen tarkistus haittaohjelman poistajalla löysi useita ongelmia, ja pian sen jälkeen he poistivat mainosohjelmia.

Ärsyttävä Chrominio Message Center hälytys voidaan laukaista aina nettiselaamisen aikana. Koska pop-upit ilmaantuvat odottamatta ja niillä vaikuttaa olevan laillinen Chromium logo (laillinen avoimen lähdekoodi selain, jonka julkaisija on Google), käyttäjät voivat hämmentyä ja pitävät tätä huijausta oikeana viestinä. Ikkunassa ei ole ”X” painiketta sen sulkemiseen, ja ainoa painike on ”Configure.”

Seuraava viesti ilmaantuu pop-up ikkunassa: 

Chromino Message Center
New Chromium version is available
Would you like to install the latest version?
[configure] button

Jos käyttäjä klikkaa ”Configure” painiketta, heiltä pyydetään henkilötietoja, kuten nimeä, sähköpostia, tai jopa pankkitietoja; tai tarjotaan tekaistua ohjelmaa, joka on täysin hyödytön. Tämän lisäksi käyttäjät voivat vahingossa tilata tarpeettoman palvelun, ja heidän luottokorttiaan laskutetaan (yleensä noin $50) kuukaudessa tai viikossa. Uhrit eivät valitettavasti tajua sen hyväksymistä. Ole siis tarkkana verkossa – opi tunnistamaan huijaukset.

Chrominio Message Center mainosohjelmaChrominio Message Center virus on ohjelma, joka näyttää useita petollisia viestejä, joissa on kaupallista materiaalia

Chrominio virus luotiin yhteen tarkoitukseen – luomaan tuloja viattomilta käyttäjiltä. Aina kun käyttäjä huijataan asentamaan epäilyttäviä sovelluksia, mainosohjelman kehittäjät saavat rahaa. Tällainen huijaus on nimeltään maksu-asennuksesta ja se hyödyttää tekaistujen ohjelmien kehittäjiä, sekä mainosohjelman tekijöitä. Älä siis viivytä Chrominio Message Center viruksen poistoa, älä anna rikollisten rahastaa sinun saastuneella selaimella.

Mainosohjelma kerää yleensä useita ei henkilökohtaisia tietoja (joissain tapauksissa, jotkut epäilyttävät ohjelmat voivat kerätä arkaluontoisia tietoja – turvallisuusasiantuntijat kutsuvat sitä mainosohjelmaksi), ja Chrominio Message virus ei ole poikkeus. Ohjelma voi:

 • valvoa aktiviteettiasi Twitterissä tai muussa sosiaalisessa mediassa; 
 • saada pääsyn hakuhistoriaasi ja tarkistaa mitä alennuksia, tarjouksia ja muita sinä haluat;
 • nähdä suosikki elokuvasi, pelit tai musiikin;
 • nähdä tietoja internet palveluntarjoajastasi, sekä IP-osoitteesi.

Näitä tietoja käytetään myöhemmin mainostukseen. Virusai.lt tiimi haluaa sinun tietävän, että julkaisija luo, säätää ja muokkaa niiden materiaalia perustuen sinun mieltymystesi mukaan, voidakseen huijata sinua. Tällä tavalla mainostajat voivat taata, että rakastamasi tuote ostetaan heiltä, laillisen myyjän sijaan.

Sinun kannattaa poistaa Chrominio virus tietokoneeltasi sen kaikkien komponenttien kanssa. Paras tapa sen tekemiseen on ReimageIntego ohjelma tai muu haittaohjelman poistaja. Tällaiset ammattilaisten ohjelmat voivat tarkistaa koko järjestelmäsi ja poistaa kaikki uhat, mukaan lukien ne, jotka mainosohjelma on voinut asentaa ilman sinun lupaasi.

Chrominio virus

Chrominio Message Center voi piileskellä ohjelmanipuissa

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat luodaan hyödyttämään kehittäjiään, ei loppukäyttäjää. Siksi mainosohjelman uhrit eivät tarkoituksella saastuta laitteitaan ei toivotuilla mainoksilla, jotka pommittavat heitä koko päivän – kukaan ei pidä siitä. Siksi kyseenalaisten ohjelmien kehittäjät käyttävät ohjelmien niputusta tunkeutuakseen niin useaan tietokoneeseen kuin mahdollista.

Tämä markkinointitekniikka antaa freeware ja shareware ohjelmien kehittäjien lisätä valinnaisia komponentteja asennustiedostoihin ja piilottaa ne Edistyneen ja Kustomoidut asennustavan alle. Se on tavallista käyttäjille, jotka eivät kiinnitä paljon huomiota ilmaisohjelmien asennukseen, sillä he haluavat tehdä sen mahdollisimman nopeasti. Sen takia he aina valitsevat Suositellun tai Pika-asennuksen, jonka tuloksena mainosohjelma tai muu PUP pääsee tietokoneelle. 

Kun olet valinnut Edistyneen asennustavan, muista poistaa kaikki ruksit optimointi työkaluista, selaimen laajennuksista, PDF luojista ja muista kyseenalaisista sovelluksista. Me voimme taata, että useimmat tarjotut ohjelmat ovat hyödyttömiä ja täyttävät tietokoneesi vain roskalla.

Chrominio Message Center viruksen poisto

Poistaaksesi Chrominio viruksen oikein, sinun kannattaa käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Tämä vaihtoehto antaa sinun vaivattomasti tunnistaa mainosohjelman kaikki komponentit, jotka olet voinut asentaa, ja poistaa ne nopeasti.

Chrominio Message tekaitu hälytys

Jos olet taitava tietokoneiden kanssa, niin voit yrittää manuaalista Chrominio Message Center poistoa. Tämä tapa voi kestää kohtalaisen kauan, ja se vaatii todella paljon tarkkaavaisuutta. Kun olet suorittanut täydellisen mainosohjelman poiston, sinun pitää nollata kaikki selaimesi, sillä PUPit voivat muuttaa niitä ilman varoitusta. Selaa siis alaspäin ja katso, miten asettaa kaikki asennustiedostot ensisijaiseen tilaan.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Chrominio Message Center viruksen Poisto-ohje:

Poista Chrominio Message Center Windows järjestelmistä

Poista Chrominio Message Center virus Windows järjestelmästä näiden askeleiden avulla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Chrominio Message Center sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Chrominio Message Center tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Chrominio Message Center Mac OS X järjestelmästä

Jos haluat poistaa PUPin Mac OS X laitteelta, seuraa näitä ohjeita:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chrominio Message Center tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Chrominio Message Center Internet Explorer (IE) selaimelta

Kun mainosohjelma on poistettu, nollaa Internet Explorer selaimesi:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Chrominio Message Center sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Chrominio Message Center poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Chrominio Message Center virus Microsoft Edge selaimesta

Nollataksesi Microsoft Edge selaimen, tee seuraavaa:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Chrominio Message Center pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Chrominio Message Center Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tee Firefox selaimesta jälleen puhdas:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Chrominio Message Center sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Chrominio Message Center poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Chrominio Message Center Google Chrome selaimelta

Google Chrome pitää nollata tälla tavalla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Chrominio Message Center sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Chrominio Message Center poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Chrominio Message Center Safari selaimelta

Jos potentiaalisesti ei toivottu ohjelma saastuttaa Safari selaimen, tee seuraavat muutokset:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Chrominio Message Center tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Chrominio Message Center poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-chrominio-message-center-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Chrominio Message Center virus