Vakavuus luokka:  
  (68/100)

Citadel virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Troijalaiset

Citadel virus on muokattu versio ZeuS Trojan viruksesta joka valitsee kohteekseen internet pankkipalveluiden käyttäjiä. Useimmissa tapauksissa tätä virusta käytetään pankkitunnuksien ja muun yksityisen tiedon keräämiseksi saastuneelta tietokoneelta. Tämän lisäksi kone saattaa aiheuttaa jatkuvia hidastumistiloja, selaimen uudelleenohjauksia, saattaa ladata ja asentaa lisää viruksia, kuten haittaohjelmia ja “keylogger” ohjelmia jotka seuraavat käyttäjän tekemisiä ja tallentavat kaiken mitä käyttäjä kirjoittaa. Kuten huomaat, Citadel Virus on erityisen vaarallinen ohjelma, jonka yleisyys ja kehitysaste kasvaa nopeasti. Sinun tulee poistaa Citadel Virus viiveettä!

Mistä Citadel Viruksen tunnistaa?

Citadel Virus leviää nopeasti, koska sen kehittäjät ovat ottaneet käyttöön avoimen lähdekoodin kehitysmallin. Mielenkiintoista on, että tämän ohjelman ostavat rikolliset saavat avukseen ohjekirjan, “release noten”, joka sisältää tietoa ohjelman kehityksestä, bugeista ja parannuksista, sekä lisenssisopimuksen ja voivat ilmoittaa bugeista ja muista ohjelmaan liittyvistä ongelmista erityisen tukipalvelun kautta. Samalla tavalla kuten FBI Viruksen kanssa, Citadel Virus esittää harhaanjohtavia varoituksia siitä, että tietokoneen IP osoitteen kautta on löytynyt lapsipornografiaa ja pyytää maksamaan 100 dollarin sakkorangaistuksen luottokortilla. Tämä kuitenkin johtaa vain rahalliseen menetykseen ja rahat siirtyvät rikollisen tileille, ei suinkaan valtiolle.

Kuinka poistaa Citadel Virus?

Poistaaksesi Citadel Viruksen, on äärimmäisen suositeltavaa käyttää hyvämaineista anti-vakoiluohjelmaa, joka sisältää korjaukset ja päivitykset kaikkia viruksia vastaan. Suosittelemme Reimage ja Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmien käyttämistä.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Citadel virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Citadel virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä