Poista Clicksgear.com virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Clicksgear.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Clicksgear.com virus?

Potentiaaliset ongelmat, joita Clicksgear.com voi laukaista tietokoneellasi

Clicksgear.com virus

Clicksgear.com virus on mainosohjelma perusteinen tartunta, joka käyttää uudelleenohjauksia, pop-up mainoksia ja muita online markkinointi tapoja myydäkseen tai promotoidakseen sponsoroituja tuotteita. Tilastojen mukaan sivusto saa 3828795 ainutlaatuista vierailijaa päivittäin maista, kuten Yhdysvallat, Intia, Japani , sekä Italia. Sen lisäksi, arviot osoittavat sivuston luovan tuhansien dollarien tulot mainostuksesta.

Yllä esitellyt numerot voivat vaikuttaa hyviltä. Samaa et kuitenkaan voi sanoa itse sivustosta. Jos laitoit www.clicksgear.com osoitteen URL palkkiin ja päädyit sivuilla, jossa on vain kaksi lyhyttä riviä:

If you want to sell traffic please send mail to publishers@admeasures.com
If you want to buy traffic please send mail to advertisers@admeasures.com

Tämä on todella selvä merkki, että Clicksgear on kauppasivu ja, muista tilastot, kohtalaisen hyvä sellainen. Miksi palvelun luojat siis haluavat pysyä nimettöminä? Ja miksi turvallisuusasiantuntijat kehottavat Clicksgear.com poistoon? Siihen on useita syitä:

 • Ensimmäinen on ohjelman levitystapa. Ohjelma tunkeutuu tietokoneille ilman käyttäjien epäilystä. Se voi käyttää niputusta tai muuta tapaa luikerrellakseen silmiesi ja turvaohjelmiesi ohi.
 • Sitten on ohjelman käytön tietokoneella. Ohjelma voi muuttaa selaimen asetuksia, asettaa itsensä ensisijaiseksi sivuksi, jolle selain ohjaa sinut aina, kun uusi selaimen välilehti tai ikkuna avataan. Tämän lisäksi, kun se toimii tietokoneella, niin ohjelma voi myös hidastaa sen prosesseja, aiheuttaen muita häiriöitä.
 • Lopuksi, haittaohjelma pilaa nettiselaamisesi, pidät siitä tai et. Kaikki nettihakusi uudelleenohjataan http://www.clicksgear.com/watch?shu= sivulle, kunnes päädyt jollekin epäilyttävälle sivulle, jolla et halunnut vierailla.

Jos haluat estää luvattomien aktiviteettien suorittamisen tietokoneellasi, poista Clicksgear.com PC:ltä ReimageIntego ohjelmalla tai muulla turvaohjelmalla johon voit luottaa.

Clicksgear.com mainosohjelma viruksen kuvaClicksgear.com on uudelleenohjaus virus, joka promotoi sponsoroitua materiaalia luodakseen mainostuloja. Se uudelleenohjaa verkkohaut sen servereille, kuten yllä olevassa kuvassa on näytetty.

Käyttäjät yleensä kohtaavat mainosohjelman, kun he asentavat uusia ohjelmia

Ohjelmat, jotka kuuluvat selaimen kaappaajat kategoriaan, mukaan lukien Clicksgear.com, sisältävät oman levitystapansa. Useimmissa tapauksissa, ainakin yksi näistä on järjestelmään tunkeutuminen ohjelmien niputuksella. Niputettuja ohjelmia promotoidaan sivuilla, kuten download.com, soft32.com sekä vastaavilla ohjelmien jakosivuilla sekä myös peer-to-peer verkoilla .

Tämä on yksi pääsyistä miksi sinun pitää tarkistaa ladatut ohjelmapaketit niputettujen ohjelmien varalta, joka kerta, kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi. Voit tehdä sen manuaalisesti, suorittamalla asennuksen Edistyneellä tai Kustomoidulla asennustavalla.

Karkota vaaralliset komponentit PC:ltä suorittamalla Clicksgear.com poisto

Voidaksesi varmistaa, että Clicksgear.com poisto on onnistunut, sinun pitää paikantaa ja poistaa kaikki tämän viruksen komponentit. On kaksi tapaa sen tekemiseen. Voit poistaa viruksen antivirus ohjelmalla tai etsiä vaaralliset tiedostot tietokoneelta manuaalisesti.

Automaattinen turvaohjelma auttaa sinua poistamaan Clicksgear.com viruksen PC:ltä helposti, jos sinulla ei mahdollisuuksia käyttää tällaisia ohjelmia tietokoneen kapasiteetin tai muiden syiden takia, me suosittelemme katsomaan artikkelin alla olevia poisto-ohjeita, jotka me olemme valmistelleet.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Clicksgear.com viruksen Poisto-ohje

Poista Clicksgear.com Windows järjestelmistä

Clicksgear.com viruksen poisto ei ole vaikeaa, kun sinulla on kunnon ohjeet käsilläsi. Alta löydät askel-askeleelta ohjeet, kuinka poistaa kaappaaja Windows PC:ltä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Clicksgear.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Clicksgear.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Clicksgear.com Mac OS X järjestelmästä

Jos mainosohjelma on tullut Mac OS X laitteelle, niin älä jätä sitä valvomatta. Poista se heti alla olevien ohjeiden avulla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Clicksgear.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Clicksgear.com virus Microsoft Edge selaimesta

Mainosohjelman poisto Microsoft Edge selaimelta voidaan suorittaa vain resetoimalla selain alkuperäisiin asetuksiin. Voit tehdä sen kohtalaisen yksinkertaisesti. Koko prosessi on kuvailtu alla:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Clicksgear.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Clicksgear.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Clicksgear.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Clicksgear.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Clicksgear.com Google Chrome selaimelta

Jos haluat päästä tavallisiin asetuksiin Google chrome selaimella, sinun pitää resetoida se alkuperäisiin asetuksiin. Prosessi on selitetty tässä:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Clicksgear.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Clicksgear.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Clicksgear.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Clicksgear.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Clicksgear.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Clicksgear.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä