Poista Counterflix mainokset (Viruksen Poisto-opas) - heinä 2017 päivitys

Counterflix mainosten Poisto-ohje

Mikä on Counterflix mainokset?

Kuinka luotettava on Counterflix sovellus?

Counterflix ads

Counterflix virus houkuttaa käyttäjiä, jotka etsivät reittiä sivustoille, jotka ovat rajoitettuja heidän alueellaan. Asiat voivat vaikuttaa olevan täysin hyvin mutta me emme suosittele käyttämään tätä epäilyttävää VPN sovellusta. Ensimmäiseksi, se on leimattu mainosohjelmaksi . Joka tarkoittaa sen sekoittavat DNS asetukset, jotka voivat myöhemmin johtaa vakaviin seurauksiin. Älä innostu vaan poista Counterflix jos olet jo asentanut sen. Tämän sovelluksen käyttö kauan johtaa uudelleenohjauksiin tuntemattomille sivuille. Kaiken kaikkiaan, ohjelman ei pitäisi olla PC:llä.

Alustavasti tämä sovellus voi vaikuttaa helmeltä useiden ohjelmien joukossa, koska se antaa sinulle mahdollisuuden päästä suosikki kanavalle tai sivulle, joka on estetty määrätyllä alueella. Toisin sanoen, Counterflix on DNS palvelu, joka antaa sinun ohittaa maarajoitukset. Se toimii, kuten puhelinluettelo, joka muuttaa osoitteen, kuten www.netfix.com, IP-osoitteeksi.

Tämän lisäksi, sovellus tarjoaa sen omia DNS palvelimia, jotka antavat sinulle pääsyn halutulle sivustolle. Tällaisessa sovelluksessa on kuitenkin haittansa. Koska tämä sovellus on mainosohjelma, niin selaimesi voi täyttyä Counterflix mainoksista ja muista tarjouksista. Ne ovat yleensä maksu-klikkauksesta mainoksia , jotka koettavat houkuttaa mahdollisimman paljon käyttäjiä. Katseluiden lukumäärästä riippuen, omistajat saavat tuloja, käyttäjät vain ärsytystä.

Kehittäjät promotoivat mainosvapaata premium versiota saadakseen enemmän käyttäjiä. Siitä huolimatta se ei takaa sitä, kun ostat täyden version. Et vain näe joitain pop-up mainoksia. Tämän lisäksi, tämä mainosohjelma saa pääsyn DNS asetuksiin. Tämän seurauksena, sinut voidaan pakottaa tuntemattomille sivuille. Counterflix mainosten kuvaCounterflix mainokset alkavat ilmaantumaan, kun laajennus asennettaan selaimille. Mainoksissa on yleensä iskulauseita, kuten "Ad by Counterflix" tai "Powered by Counterflix". Esimerkki tällaisesta mainoksesta on alla.

Myös Counterflix uudelleenohjaukset voivat lisätä haittaohjelmien mahdollisuutta käyttöjärjestelmässä. Mainosohjelma seuraa myös online aktiviteettejäsi evästeillä, pikseleillä, majakoilla, jne. Sen yksityisyyden suojan mukaan, se voi siirtää kerätyt ”nimettömät” tiedot Counterflix myyjille ja kumppaneille. Näissä tiedoissa voi olla myös sähköpostiosoitteesi. Sen seurauksena voit saada valtavan määrän roskapostia.

Me haluamme varoittaa, että niiden avaaminen varomattomasti voi johtaa saastuneeseen liitteeseen. Pidä mielessäsi, että vakavat lunnasohjelmat hyökkäävät käyttäjiin roskapostin liitteillä. Vaikka uudelleenohjaus sivut eivät aina ole saastuneita aggressiivisilla viruksilla, mutta hidastavat selaamista ja PC prosesseja, tämä ei ole kovinkaan mukavaa. Älä siis odota Counterflix poiston kanssa. FortectIntego nopeuttaa prosessia.

Milloin PUP pääsi laitteelle?

Se voidaan löytää suoraan sen viralliselta sivulta. Vaihtoehtoisesti, voit vahingossa asentaa sen itse. Voit ihmetellä milloin se tapahtui. Yleensä kaappaus tapahtuu, kun koetat asentaa uutta ohjelmaa. Ilmaisohjelma on yleensä ohjelma, jota käytetään naamioimaan mainosohjelmia, selaimen kaappaajia ja muita ei toivottuja digitaalisia työkaluja.

Jos siis valitset ”Perus” asennuksen ja painat ”Asenna” painiketta, niin ohitit lisäosan jossa on Counterflix kaappaaja. Tämän tuloksena, mainosohjelma asettuu tietokoneelle. On onneksi keinoja estää tulevat kaappaukset. Valitse aina ”Kustomoitu” asennustapa. Vasta kun varma, että ei toivottuja lisäosia ei asenneta, voit asentaa ohjelman.

Counterflix poistoprosessi

Ei onneksi ole vaikeaa poistaa PUPia . Asenna turvallisuusohjelma, erityisesti vakoiluohjelman poistaja, joka on ohjelmoitu löytämään ja poistamaan Counterflix muutamassa minuutissa. Se tarjoaa myös tarpeellisen suojan koko käyttöjärjestelmään. Se ei vain estä pieniä uhkia, mutta myös aggressiivisemmat virukset, kuten madot, troijalaiset ja jopa lunnasohjelmat.

Voit poistaa ohjelman manuaalisesti löytämällä sen sovellusten joukosta. Yksityiskohtaisten ohjeiden saamiseksi, käytä alla olevia ohjeita. Seuraavalla kerralla, kun olet asentamassa uutta sovellusta, tarkista käyttäjien arvostelut ja lue yksityisyyden suoja.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Counterflix mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos Windows käyttöjärjestelmässäsi on Counterflix virus ja et voi poistaa sitä automaattisesti, niin älä epäröi kokeilla meidän manuaalisen poiston ohjeita, jotka ovat alla:

Poistaaksesi Counterflix mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Counterflix mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Counterflix Mac OS X järjestelmästä

Counterflix esiintyy yleensä Windows käyttöjärjestelmässä mutta mikään ei estä sitä saastuttamasta myös Mac järjestelmää. Kun virus iskee, ole valmis. Pidä alla olevat viruksen poisto-ohjeet mielessä.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Counterflix tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Microsoft Edge on yksi selaimista, joka voi kärsiä Counterflix tartunnasta. Jos selaimesi on myös saastunut, puhdista se turvallisuusasiantuntijoiden mukaan:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Counterflix on haittaohjelma, joka pääsee selaimille helposti, mukaan lukien Mozilla. Voit vapauttaa tämän selaimen Counterflix kaappauksesta seuraamalla tämän artikkelin alla olevilla ohjeilla.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Counterflix mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Counterflix mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Counterflix mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Kun olet suorittanut Counterflix poiston, niin resetoi selain jotta kaikki komponentit on poistettu.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Vaikka Counterflix ei usein ilmaannu Safari selaimille, on parasta olla valmis. Opi kuinka poistaa Counterflix Safari selaimilta alla:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Counterflix mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Counterflix rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä