Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Counterflix mainokset (Viruksen Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Kuinka luotettava on Counterflix sovellus?

Counterflix ads

Counterflix virus houkuttaa käyttäjiä, jotka etsivät reittiä sivustoille, jotka ovat rajoitettuja heidän alueellaan. Asiat voivat vaikuttaa olevan täysin hyvin mutta me emme suosittele käyttämään tätä epäilyttävää VPN sovellusta. Ensimmäiseksi, se on leimattu mainosohjelmaksi . Joka tarkoittaa sen sekoittavat DNS asetukset, jotka voivat myöhemmin johtaa vakaviin seurauksiin. Älä innostu vaan poista Counterflix jos olet jo asentanut sen. Tämän sovelluksen käyttö kauan johtaa uudelleenohjauksiin tuntemattomille sivuille. Kaiken kaikkiaan, ohjelman ei pitäisi olla PC:llä. 

Alustavasti tämä sovellus voi vaikuttaa helmeltä useiden ohjelmien joukossa, koska se antaa sinulle mahdollisuuden päästä suosikki kanavalle tai sivulle, joka on estetty määrätyllä alueella. Toisin sanoen, Counterflix on DNS palvelu, joka antaa sinun ohittaa maarajoitukset. Se toimii, kuten puhelinluettelo, joka muuttaa osoitteen, kuten www.netfix.com, IP-osoitteeksi.

Tämän lisäksi, sovellus tarjoaa sen omia DNS palvelimia, jotka antavat sinulle pääsyn halutulle sivustolle. Tällaisessa sovelluksessa on kuitenkin haittansa. Koska tämä sovellus on mainosohjelma, niin selaimesi voi täyttyä Counterflix mainoksista ja muista tarjouksista. Ne ovat yleensä maksu-klikkauksesta mainoksia , jotka koettavat houkuttaa mahdollisimman paljon käyttäjiä. Katseluiden lukumäärästä riippuen, omistajat saavat tuloja, käyttäjät vain ärsytystä.

Kehittäjät promotoivat mainosvapaata premium versiota saadakseen enemmän käyttäjiä. Siitä huolimatta se ei takaa sitä, kun ostat täyden version. Et vain näe joitain pop-up mainoksia. Tämän lisäksi, tämä mainosohjelma saa pääsyn DNS asetuksiin. Tämän seurauksena, sinut voidaan pakottaa tuntemattomille sivuille. Counterflix mainosten kuvaCounterflix mainokset alkavat ilmaantumaan, kun laajennus asennettaan selaimille. Mainoksissa on yleensä iskulauseita, kuten "Ad by Counterflix" tai "Powered by Counterflix". Esimerkki tällaisesta mainoksesta on alla.

 

Myös Counterflix uudelleenohjaukset voivat lisätä haittaohjelmien mahdollisuutta käyttöjärjestelmässä. Mainosohjelma seuraa myös online aktiviteettejäsi evästeillä, pikseleillä, majakoilla, jne. Sen yksityisyyden suojan mukaan, se voi siirtää kerätyt ”nimettömät” tiedot Counterflix myyjille ja kumppaneille. Näissä tiedoissa voi olla myös sähköpostiosoitteesi. Sen seurauksena voit saada valtavan määrän roskapostia.

Me haluamme varoittaa, että niiden avaaminen varomattomasti voi johtaa saastuneeseen liitteeseen. Pidä mielessäsi, että vakavat lunnasohjelmat hyökkäävät käyttäjiin roskapostin liitteillä. Vaikka uudelleenohjaus sivut eivät aina ole saastuneita aggressiivisilla viruksilla, mutta hidastavat selaamista ja PC prosesseja, tämä ei ole kovinkaan mukavaa. Älä siis odota Counterflix poiston kanssa. ReimageIntego nopeuttaa prosessia.

Milloin PUP pääsi laitteelle?

Se voidaan löytää suoraan sen viralliselta sivulta. Vaihtoehtoisesti, voit vahingossa asentaa sen itse. Voit ihmetellä milloin se tapahtui. Yleensä kaappaus tapahtuu, kun koetat asentaa uutta ohjelmaa. Ilmaisohjelma on yleensä ohjelma, jota käytetään naamioimaan mainosohjelmia, selaimen kaappaajia ja muita ei toivottuja digitaalisia työkaluja.

Jos siis valitset ”Perus” asennuksen ja painat ”Asenna” painiketta, niin ohitit lisäosan jossa on Counterflix kaappaaja. Tämän tuloksena, mainosohjelma asettuu tietokoneelle. On onneksi keinoja estää tulevat kaappaukset. Valitse aina ”Kustomoitu” asennustapa. Vasta kun varma, että ei toivottuja lisäosia ei asenneta, voit asentaa ohjelman.

Counterflix poistoprosessi

Ei onneksi ole vaikeaa poistaa PUPia . Asenna turvallisuusohjelma, erityisesti vakoiluohjelman poistaja, joka on ohjelmoitu löytämään ja poistamaan Counterflix muutamassa minuutissa. Se tarjoaa myös tarpeellisen suojan koko käyttöjärjestelmään. Se ei vain estä pieniä uhkia, mutta myös aggressiivisemmat virukset, kuten madot, troijalaiset ja jopa lunnasohjelmat.

Voit poistaa ohjelman manuaalisesti löytämällä sen sovellusten joukosta. Yksityiskohtaisten ohjeiden saamiseksi, käytä alla olevia ohjeita. Seuraavalla kerralla, kun olet asentamassa uutta sovellusta, tarkista käyttäjien arvostelut ja lue yksityisyyden suoja.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Counterflix mainokset kuvankaappaus
Counterflix mainokset kuvankaappausCounterflix mainokset kuvankaappaus
Counterflix mainokset kuvankaappaus

Manuaalinen Counterflix mainosten Poisto-ohje:

Poista Counterflix Windows järjestelmistä

Jos Windows käyttöjärjestelmässäsi on Counterflix virus ja et voi poistaa sitä automaattisesti, niin älä epäröi kokeilla meidän manuaalisen poiston ohjeita, jotka ovat alla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Counterflix sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Counterflix tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Counterflix Mac OS X järjestelmästä

Counterflix esiintyy yleensä Windows käyttöjärjestelmässä mutta mikään ei estä sitä saastuttamasta myös Mac järjestelmää. Kun virus iskee, ole valmis. Pidä alla olevat viruksen poisto-ohjeet mielessä.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Counterflix tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Counterflix Internet Explorer (IE) selaimelta

Voit poistaa Counterflix viruksen selaimilta seuraavien askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Counterflix sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Counterflix poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Counterflix mainokset Microsoft Edge selaimesta

Microsoft Edge on yksi selaimista, joka voi kärsiä Counterflix tartunnasta. Jos selaimesi on myös saastunut, puhdista se turvallisuusasiantuntijoiden mukaan:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Counterflix pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Counterflix Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Counterflix on haittaohjelma, joka pääsee selaimille helposti, mukaan lukien Mozilla. Voit vapauttaa tämän selaimen Counterflix kaappauksesta seuraamalla tämän artikkelin alla olevilla ohjeilla.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Counterflix sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Counterflix poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Counterflix Google Chrome selaimelta

Kun olet suorittanut Counterflix poiston, niin resetoi selain jotta kaikki komponentit on poistettu.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Counterflix sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Counterflix poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Counterflix Safari selaimelta

Vaikka Counterflix ei usein ilmaannu Safari selaimille, on parasta olla valmis. Opi kuinka poistaa Counterflix Safari selaimilta alla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Counterflix tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Counterflix poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-counterflix-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Counterflix ads