Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Cryakl virus (Parannellut Ohjeet) - marras 2016 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mitä sinun tulee tehdä jos Cryakl lunnasohjelma virus saastuttaa tietokoneesi?

Valitettavasti, Cryakl virus sattuu olemaan jälleen yksi lunnasohjelma, joka voi tunkeutua tietokoneelle ja lukita kaikkein tärkeimmät tiedostot. Vaikuttaa siltä, että virus seuraa muiden tiedostoja salaavien virusten jalan jäljillä. Se salaa tiedostot AES salauksella, joka on matemaattisesti monimutkainen koodisarja. Älä mieti lunnaiden maksua, koska sinun ei kannata luottaa hakkereiden syyllisyyden tuntoon palauttaa tiedostot. Lue sen sijaan kuinka poistaa Cryakl lunnasohjelma virus. Aloita suorittamalla järjestelmän tarkistus Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla.

Tämä virtuaaliuhka on ilmaantunut Huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Se rauhoittui muutamaksi kuukaudeksi, mutta se on tullut jälleen esille. Haittaohjelma on kohtalaisen hienotunteinen, se ei paljasta paljoakaan sen aikomuksista tai vaatimuksista. Virus käynnistää vaaralliset tiedostot, se voi olla schvost.exe tai muu tiedosto, joka muistuttaa tavallista ja laillista järjestelmän tiedostoa. Myöhemmin se aloittaa etsimään tiedostoja joissa on seuraavan listan päätteet:

.dif, .dip, .djv, .djvu, .doc, .docb, .docm, .docx, .dot, .dotm, .dotx, .dtd, .dwg, .dxf, .eml, .eps, .fdb, .fla, .flv, .frm, .gadget, .gbk, .gbr, .ged, .gif, .gpg, .gpx, .gz, .h, .htm, .html, .hwp, .ibd, .ibooks, .iff, .indd, .jar, .java, .jks, .jpg, .js, .jsp, .key, .kml, .kmz, .lay, .lay6, .ldf, .lua, .m3u, .m4a, .m4v, .max, .mdb, .mdf, .mfd, .mid, .mkv, .mml.

The image revealing Cryakl virus

Virus kohdistaa pääasiassa kaikkein suosituimmat tiedostot tehdäkseen mahdollisimman paljon vahinkoa. Tämän viruksen jotkin versiot liittävät .cryakl päätteen saastuneisiin tiedostoihin, joten voit erottaa saastuneet tiedostot terveistä. Koska Cryakl haittaohjelma käyttää kahden matemaattisen sarjan koodia niin vaikuttaa, että ei ole mitään tapaa palauttaa tiedostoja paitsi maksaa vaaditut lunnaat. Voit kuitenkin ohittaa tämän vaihtoehdon koska Kaspersky IT-asiantuntijat ovat julkaisseet Cryakl Salauksen poistajan.

Kuinka virus pääsee laitteille?

Hakkereiden yleinen strategia on levittää heidän inhottavia haittaohjelmiaan roskapostilla. Tämä tekniikka on yhä valitettavan tuottoisa. Verkkorikolliset ovat tulleet niin luoviksi, että he pystyvät väärentämään sähköpostit näyttämään tulleen kuljetusyrityksiltä, tullilta tai paikallisilta virastoilta. Käyttäjät, jotka eivät ole kohdanneet lunnasohjelmaa aikaisemmin ja eivät tunne levitystapoja avaavat tällaiset sähköpostit ja huomaavat myöhemmin, että Cryakl tai vastaava lunnasohjelma on heidän tietokoneellaan. Siksi jopa FBI kannustaa pysymään valppaana ja välttämään roskaposteja. Kun olet epäileväinen niin kysy lähettäjältä suoraan, jotta voit välttää haittaohjelman pääsyn koneelle. Lopuksi me haluamme siirtyä Cryakl poistoon.

Voinko poistaa Cryakl lunnasohjelman tehokkaasti?

Kun lunnasohjelma ottaa tietokoneen hallintaan niin me suosittelemme siirtymään automaattiseen poistoon. Asenna haittaohjelman poistaja, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes, ja päivitä se. Myöhemmin, aloita käyttöjärjestelmän tarkistus. Kun prosessi on valmis niin ohjelma suorittaa Cryakl poiston. Sen jälkeen voit joutua käynnistämään laitteesi uudelleen. Sinun tulee pitää mielessä, että haittaohjelman poistaja ei poista tiedostojen salausta, se poistaa vain viruksen. Tiedostojen salauksen poistamiseksi sinun tulee käyttää alla annettua salauksen poistajaa. Lopuksi, jos sinulla on vaikeuksia ja et voi käynnistää turvaohjelmaa, tarkista ohjeet alta koneen haltuun ottamiseksi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cryakl viruksen Poisto-ohje:

Poista Cryakl käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cryakl

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cryakl poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cryakl käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cryakl pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Cryakl on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cryakl ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryakl-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Cryakl ransomware virus