Poista Cryp1 virus (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Cryp1 viruksen Poisto-ohje

Mikä on Cryp1 lunnasohjelma virus?

Kuinka Cryp1 virus toimii?

Cryp1 virus toimii aivain kuin muutkin lunnasohjelmat. Se hyötyy käyttäjistä lukitsemalla tärkeät tiedostot tietokoneella ja vaatimalla lunnaita tiedostoja vastaan. Ei valitettavasti ole tunnettua parannusta tälle verkkouhalle, vaikka löytyy tapauksia kun virustutkijat ovat onnistuneet kehittämään lunnasohjelmien salauksen poistoavaimen. On mahdollista, että Cryp1 salauksen poistaja tullaan myös kehittämään, jos siis olet saastunut niin voit vain toivoa, että tämä tapahtuu pian. Muussa tapauksessa on suositeltavaa alkaa miettimään Cryp1 poistoa tietokoneelta niin pian kuin mahdollista koska tämä ohjelma on arvaamaton ja sen pitäminen asennettuna on todella vaarallista. Voit käyttää kehittyneitä ja tunnettuja anti-virus ohjelmia, kuten ReimageIntego puhdistamaan tietokoneesi.

An image of the Cryp1 ransomware virus

Cryp1 virus on nimetty .Cryp1 laajennuksen mukaan jonka virus lisää kaikkiin saastuneisiin tiedostoihin salauksen jälkeen. Tiedostot joissa on tämä laajennus eivät ole käytettävissä ja niiden päätteen muuttaminen ei poista salausta. Tämä ohjelma eroaa muista, kehittyneemmistä lunnasohjelmista koska sen salaamiseen kuluu aikaa ja resursseja. Tämä on tavallaan käyttäjän etu koska heti kun hän huomaa järjestelmän hidastumisia ja virheitä niin hän voi poistaa viruksen. Jos huomaat joitain epäilyttäviä ja outoja aktiviteetteja tietokoneellasi niin sinun kannattaa katkaista nettiyhteys ja tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Jos olet nopea ja tarkkaavainen niin voit pysäyttää Cryp1 viruksen ennen kuin se salaa tiedostosi.

Toinen tämän ohjelman mielenkiintoinen ominaisuus on, että heti kun lunnasviesti on jätetty saastuneisiin kansioihin niin toinen viesti ilmaantuu, se kehoittaa käyttäjää hankkimaan lunnasohjelma työkalun. Voi vaikuttaa hyvältä idealta ladata tämä työkalu ja korjata kaikki ongelmasi, sinun kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tämä työkalu on verkkorikollisten tarjoama joten se tuskin auttaa sinua. On suuri riski, että se tekee asioista vain vaikeampia paljastamalla tietokoneesi muille riskeille.

Voidaanko tämä lunnasohjelma pysäyttää?

Lunnasohjelmat ovat todella vaarallisia mutta kohtalaisen helppoja luoda, joten näiden ohjelmien pysäyttäminen kokonaan on mahdotonta, elleivät verkkorikolliset löydä toista parempaa tapaa kiristää rahaa käyttäjiltä. Kun et maksa lunnaita ja poistat viruksen tietokoneeltasi niin heikennät hakkerien motivaatiota luoda vastaavia ohjelmia tulevaisuudessa. Paras tapa pysäyttää tällaiset ohjelmat tietokoneella on varustaa se useilla tehokkailla virus työkaluilla, kuten palomuuri ja anti-virus. Ole myös varovainen verkossa ja vältä tuntemattomia sähköposteja, epäilyttävien ohjelmien päivitysten lataamista tai vilkkuvien mainosten ja arpajaisvoittojen klikkaamista.

Kuten me olemme valitettavasti maininneet, salattuja tiedostoja ei voida palauttaa ilman erityistä avainta. Voit kuitenkin koettaa palauttaa tiedostot tiedostojen palautustyökaluilla, kuten Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities tai R-Studio. Vaikka nämä ohjelmat eivät auta palauttamaan kaikkia tiedostojasi niin on toivoa, että edes jotkut tiedostot tulevat tomimaan. Ennen kuin koetat palauttaa tiedostojasi niin sinun tulee varmistaa, että tietokoneesi on täysin puhdas lunnasohjelmista ja muista tartunnoista. Cryp1 poisto kannattaa suorittaa testatulla ja tunnetulla anti-virus työkalulla. Jos tartunta ei poistu niin seuraa alla annettuja ohjeita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cryp1 viruksen Poisto-ohje

Poista Cryp1 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cryp1

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cryp1 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cryp1 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cryp1 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Cryp1 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cryp1 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä