Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Crypz virus (Parannellut Ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Crypz lunnasohjelma ja asiat jotka sinun tulee siitä tietää:

Crypz virus on uusi ja päivitetty versio pahamaineisesta CryptXXX viruksesta. Tämä virus on ansainnut nimensä koska .crypz tiedostopääte ilmaantuu saastuneisiin tiedostoihin. Aivan kuten muut lunnasohjelmat, tiedostot tullaan salaamaan käyttäen kohdistettua RSA4096 salausta, jonka salauksen poistoavain, valitettavasti, on verkkorikollisten käsissä. Hakkerit voivat luvata sinulle pääsyn tähän avaimeen suurta rahasummaa vastaan. Crypz viruksen kohdalla, se luojat eivät ole vaatimattomia vaan he vaativat 1.2 BitCoinia (~$500 US dollaria) salauksen poistosta. Teoriassa, kun maksat, yksityinen avain lähetetään sinulle välittömästi, joten voit poistaa salauksen tiedostoistasi. Käytännössä se on täysin erilainen. Rikolliset voivat huijata sinut maksamaan toimimattomasta salauksen poistajasta tai he eivät toimita sitä ollenkaan. Tämän lisäksi, lunnaat tulee maksaa nimettömän TOR verkon kautta, jossa sinut voidaan altistaa muille haittaohjelmille. Me todella suosittelemme, että et maksa koska tulet vain tukemaan verkkorikollisten ilkeitä toimia. On saatu myös selville, että virus poistaa salauksen ilmaiseksi, sinun pitää vain antaa henkilötunnuksesi maksusivulla. Ole varovainen koska hakkerit voivat korjata tämän vian koska tahansa, joten jos tämä tapa ei toimi, sinun ei kannata maksaa vaan poistaa Crypz kaikesta huolimatta.

An illustration of the Crypz ransomware virus

Tämä uusi versio ei vain muuta päätettä ja salaa tiedostoja. Virus leviää nyt niin kutsutun infostealer StillerX avulla ja se voi saastuttaa verkkolaitteet. StillerX voi hankkia kirjautumistietosi ja myös salasanasi. Heti kun se on saastuttanut tietokoneen, se pudottaa .html tiedoston satunnaisella nimellä, jossa on tiedot salauksen poistamisesta ja linkki lunnaiden maksu sivulle. Tämän dokumentin kopiot leviävät ympäri tietokonetta ja asettuvat työpöydän taustakuvaksi. Lunnaat tulee maksaa viikon kuluessa, ja jos tätä neuvoa ei noudateta, summan sanotaan tuplaantuvan. Onneksi verkkorikolliset eivät uhkaa poistaa salattuja tiedostoja. Tämä antaa uhreille mahdollisuuden salauksen poistamiseen kun Cryptz on poistettu. Ohjelmat, kuten PhotoRec, R-Studio tai Kaspersky virus-fighting utilities ovat omiaan tähän tarkoitukseen.

Suojaus lunnasohjelmia vastaan: Mitä tehdä ja mitä ei tehdä

Kun et tiedä milloin verkkotartunta voi iskeä, on välttämätöntä pysyä valppaana koko ajan. Vaikka automaattiset virusturvat ei suojaa tartunnoilta 100% varmuudella, on välttämätöntä pitää järjestelmäsi suojassa jos sinun tarvitsee taistella viruksia vastaan. Tämän lisäksi, kun lunnasohjelma ottaa vallan niin ne harvoin jättävät tietokoneen ennalleen. Tiedostosi voivat olla saastuneet ja järjestelmäsi epävakaa. Koska automaattiset työkalut eivät ole täysin varmoja niin ainoa vaihtoehto on tiedostojen varmuuskopiot. Me haluamme muistuttaa, että tiedostojen varmuuskopiointi verkkotallentimille ei ole vaihtoehto. Sinun pitää käyttää ulkoista laitetta joka voidaan irroittaa laitteesta ja verkosta. Muussa tapauksessa voit menettää myös varmuuskopiosi.

Asiat jotka tulee tietää Crypz poistosta:

Kun saat lunnasohjelman ja menetät äkkiä pääsyn tiedostoihisi niin voit joutua paniikkiin nopeasti. Jos kuitenkin suoritat Crypz poiston huolellisesti niin on mahdollista palauttaa tiedostosi. Me emme suosittele asioiden ottamista omiin käsiin, koska voit tietämättäsi aiheuttaa lisää vahinkoa PC:lle. On turvallisempaa luottaa tämä tehtävä ammattimaiselle ja luotettavalle anti-virus ohjelmalle. Jos tämä ohjelma ei poista Crypz lunnasohjelmaa niin älä anna periksi vaan seuraa artikkelin alla olevia ohjeita. Nämä askeleet heikentävät viruksen toimintaa ja voit suorittaa haittaohjelman poiston.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Crypz viruksen Poisto-ohje:

Poista Crypz käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Crypz

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Crypz poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Crypz käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Crypz pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Crypz on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Crypz ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä