Poista Deloton.com virus (Ilmaiset Ohjeet) - Ilmaiset Ohjeet

Deloton.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Deloton.com virus?

Deloton mainosohjelma ohjaa hämärille sivuille ja luo loputtomia pop-up mainoksia

Suuri määrä Deloton.com mainoksia

Deloton.com on epäilyttävä sivusto, joka on suunniteltu luomaan petollisia mainoksia ja aiheuttamaan uudelleenohjauksia muille epäilyttäville sivuille, kuten bigpicturepop.com, thepopularlinks.com, codeonclick.com, jne. Tutkijoiden mukaan, käyttäjät ohjataan deloton.com/afu.php?zoneid= sivulle muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUPien) toimesta ilman heidän lupaansa.

Tässä artikkelissa kuvailtu epäilyttävä sivusto aiheuttaa URL uudelleenohjauksia:

 • Aikuissivustoilla;
 • Epäilyttäville sivuille, jotka promotoivat clickbait artikkeleita;
 • Pelisivuille;
 • Sivuille, jotka promotoivat vaarallisia järjestelmän optimointityökaluja ja muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

URL uudelleenohjaukset ja mainokset, jotka johtuvat Deloton olemassaolosta järjestelmässä voivat liittyä paljon vakavampiin ongelmiin, kuten järjestelmän hidastumisiin, sanoo Zondervirus.nl tiimi.

Pidä mielessäsi, että mainosten tukemat ohjelmat, kuten Deloton, usein liittävät mainosten tukemia laajennuksia nettiselaimiin, ja vaaralliset voivat louhia verkkovaluuttaa sinun tietokoneesi tehoilla. Tämän seurauksena tietokoneesi voi hidastua ja törmäät ongelmiin, kuten jatkuvat ohjelmien kaatumiset.

Jos tämä ei vielä riitä, PUP ja muut lisäosat voivat jatkuvasti kerätä nettiselaustietoja, jotka voivat olla henkilökohtaisia ja aiheuttaa ongelmia yksityisyydessä. Kaikki yllä mainitut aktiviteetit tehdään ilman käyttäjien lupaa.

Huijatakseen käyttäjät vierailemaan tällä vaarallisella sivulla, kehittäjät usein tarjoavat useita ”hyödyllisiä ominaisuuksia”, kuten säätiedot, jne. Todellisuudessa se vain heikentää nettiselaamista tavalliselle käyttäjälle. PUPin tärkein tarkoitus on luoda tuloja kehittäjilleen.

Uudelleenohjaukset Deloton.com sivulta muille epäilyttäville sivuille voivat johtaa vakavaan tietokonetartuntaan, koska tunkeilevat mainokset voivat suorittaa skriptejä, jotka asentavat automaattisesti erilaisia mainosohjelmia. Siksi jopa vahinkoklikkaukset voivat johtaa vakaviin tietokonetartuntoihin.

Jos huomaat selaimesi uudelleenohjausten menevän kuvaillun sivuston kautta, me suosittelemme poistamaan PUPin tai lisäosat ja välttämään sivua tulevaisuudessa.

Sinun kannattaa myös tarkistaa tietokoneesi turvaohjelmalla, jotta voit poistaa kaikki mainosohjelmat, haittaohjelmat ja muut vaaralliset ohjelmat, joilla tietokoneesi on voinut saastua. Me suosittelemme käyttämään FortectIntego turvaohjelmaa.

Deloton.com mainoksetDeloton.com mainokset ovat todella ärsyttäviä. Ne ilmaantuvat johtuen uudelleenohjauksista Deloton sivulle, joiden aiheuttaja on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (mainosohjelma).

Deloton voidaan asentaa muiden ilmaisten sovellusten mukana

Analyytikkojen mukaan, mainosohjelma voi saastuttaa tietokoneesi, kun lataat muita tavallisia ohjelmia. Se on suosittu markkinointitapa nimeltä ”niputus”. Kehittäjät käyttävät hyväkseen käyttäjiä, jotka ovat kiireisiä ja piilottavat tiedot viruksesta arkisten sovellusten ”valinnaisiin komponentteihin”.

Yleensä käyttäjät valitsevat Pika-/Suositellun asennuksen ja eivät siksi huomaa mainosohjelmaa. Siksi sinun kannattaa välttää näitä asetuksia. Valitse niiden sijaan Kustomoitu/Edistynyt asennustapa, sitten voit välttää Deloton tartunnan tai muut vastaavat virukset.

Muita hyödyllisiä vihjeitä potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennuksen välttämiseksi:

1. Älä tule tunkeilevien mainosten houkuttelevan ulkonäön huijaamaksi. Kehittäjät koettavat luoda aidon ulkonäön ja mainoksen alkuperän selvittäminen voi olla vaikeaa. Siksi sinun kannattaa välttää mainosten klikkaamista, jotta sinua ei huijata ja voit suojella tiedostoja.
2. Hakkereilla on tapana käyttää hyväkseen järjestelmän haavoittuvuuksia, kun he kehittävät haittaohjelmia, mainosohjelmia tai muita vaarallisia ohjelmia. Pidä siis ohjelmasi päivitettynä.
3. Käytä vain virallisia sivustoja ja suoria linkkejä, kun lataat sovelluksia, jos se on mahdollista. Toinen ratkaisu on tarkistaa liitteet etukäteen.
4. Älä koskaan ohita askeleita latauksen/asennuksen aikana, koska tiedot mahdollisista mainosohjelmista voidaan nähdä vain Kustomoiduissa/Edistyneissä asetuksissa.

Deloton poistoprosessi

Voit poistaa Deloton viruksen kahdella tavalla — manuaalinen ja automaattinen poisto. Meidän IT-asiantuntijat kehottavat valitsemaan automaattisen poiston, koska et muuten ehkä huomaa muita haittaohjelmia, jotka voivat olla mukana.

Me todella suosittelemme käyttämään FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes turvaohjelmaa Deloton.com poistoon. Turvallisin tapa poistaa mainosohjelma on käynnistää tietokone Vikasietotilaan ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Turvaohjelma poistaa kaikki saastuneet tiedostot ja auttaa sinua säilyttämään turvallisuutesi tulevaisuudessa.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Deloton.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi kaikki Deloton.com uudelleenohjaus viruksen komponentit, tarkista mitä ohjelmia on juuri asennettu tietokoneellesi. Poista epäilyttävät antamiemme ohjeiden avulla.

Poistaaksesi Deloton.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Deloton.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Deloton.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Deloton.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Deloton.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Deloton.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Deloton.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Puhdista Chrome poistamalla epäilyttävän näköiset laajennukset virukset.fi asiantuntijoiden valmistelemilla ohjeilla. Vaaralliset laajennukset selaimellasi voivat aiheuttaa Deloton uudelleenohjauksia päivittäin.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Deloton.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Deloton.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä