Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Deloton.com virus (Ilmaiset Ohjeet) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Deloton mainosohjelma ohjaa hämärille sivuille ja luo loputtomia pop-up mainoksia

Suuri määrä Deloton.com mainoksia

Deloton.com on epäilyttävä sivusto, joka on suunniteltu luomaan petollisia mainoksia ja aiheuttamaan uudelleenohjauksia muille epäilyttäville sivuille, kuten bigpicturepop.com, thepopularlinks.com, codeonclick.com, jne. Tutkijoiden mukaan, käyttäjät ohjataan deloton.com/afu.php?zoneid= sivulle muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUPien) toimesta ilman heidän lupaansa.

Tässä artikkelissa kuvailtu epäilyttävä sivusto aiheuttaa URL uudelleenohjauksia:

 • Aikuissivustoilla;
 • Epäilyttäville sivuille, jotka promotoivat clickbait artikkeleita;
 • Pelisivuille;
 • Sivuille, jotka promotoivat vaarallisia järjestelmän optimointityökaluja ja muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

URL uudelleenohjaukset ja mainokset, jotka johtuvat Deloton olemassaolosta järjestelmässä voivat liittyä paljon vakavampiin ongelmiin, kuten järjestelmän hidastumisiin, sanoo Zondervirus.nl tiimi.

Pidä mielessäsi, että mainosten tukemat ohjelmat, kuten Deloton, usein liittävät mainosten tukemia laajennuksia nettiselaimiin, ja vaaralliset voivat louhia verkkovaluuttaa sinun tietokoneesi tehoilla. Tämän seurauksena tietokoneesi voi hidastua ja törmäät ongelmiin, kuten jatkuvat ohjelmien kaatumiset.

Jos tämä ei vielä riitä, PUP ja muut lisäosat voivat jatkuvasti kerätä nettiselaustietoja, jotka voivat olla henkilökohtaisia ja aiheuttaa ongelmia yksityisyydessä. Kaikki yllä mainitut aktiviteetit tehdään ilman käyttäjien lupaa.

Huijatakseen käyttäjät vierailemaan tällä vaarallisella sivulla, kehittäjät usein tarjoavat useita ”hyödyllisiä ominaisuuksia”, kuten säätiedot, jne. Todellisuudessa se vain heikentää nettiselaamista tavalliselle käyttäjälle. PUPin tärkein tarkoitus on luoda tuloja kehittäjilleen.

Uudelleenohjaukset Deloton.com sivulta muille epäilyttäville sivuille voivat johtaa vakavaan tietokonetartuntaan, koska tunkeilevat mainokset voivat suorittaa skriptejä, jotka asentavat automaattisesti erilaisia mainosohjelmia. Siksi jopa vahinkoklikkaukset voivat johtaa vakaviin tietokonetartuntoihin.

Jos huomaat selaimesi uudelleenohjausten menevän kuvaillun sivuston kautta, me suosittelemme poistamaan PUPin tai lisäosat ja välttämään sivua tulevaisuudessa.

Sinun kannattaa myös tarkistaa tietokoneesi turvaohjelmalla, jotta voit poistaa kaikki mainosohjelmat, haittaohjelmat ja muut vaaralliset ohjelmat, joilla tietokoneesi on voinut saastua. Me suosittelemme käyttämään ReimageIntego turvaohjelmaa.

Deloton.com mainoksetDeloton.com mainokset ovat todella ärsyttäviä. Ne ilmaantuvat johtuen uudelleenohjauksista Deloton sivulle, joiden aiheuttaja on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (mainosohjelma).

Deloton voidaan asentaa muiden ilmaisten sovellusten mukana

Analyytikkojen mukaan, mainosohjelma voi saastuttaa tietokoneesi, kun lataat muita tavallisia ohjelmia. Se on suosittu markkinointitapa nimeltä ”niputus”. Kehittäjät käyttävät hyväkseen käyttäjiä, jotka ovat kiireisiä ja piilottavat tiedot viruksesta arkisten sovellusten ”valinnaisiin komponentteihin”.

Yleensä käyttäjät valitsevat Pika-/Suositellun asennuksen ja eivät siksi huomaa mainosohjelmaa. Siksi sinun kannattaa välttää näitä asetuksia. Valitse niiden sijaan Kustomoitu/Edistynyt asennustapa, sitten voit välttää Deloton tartunnan tai muut vastaavat virukset.

Muita hyödyllisiä vihjeitä potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennuksen välttämiseksi:

1. Älä tule tunkeilevien mainosten houkuttelevan ulkonäön huijaamaksi. Kehittäjät koettavat luoda aidon ulkonäön ja mainoksen alkuperän selvittäminen voi olla vaikeaa. Siksi sinun kannattaa välttää mainosten klikkaamista, jotta sinua ei huijata ja voit suojella tiedostoja.
2. Hakkereilla on tapana käyttää hyväkseen järjestelmän haavoittuvuuksia, kun he kehittävät haittaohjelmia, mainosohjelmia tai muita vaarallisia ohjelmia. Pidä siis ohjelmasi päivitettynä.
3. Käytä vain virallisia sivustoja ja suoria linkkejä, kun lataat sovelluksia, jos se on mahdollista. Toinen ratkaisu on tarkistaa liitteet etukäteen.
4. Älä koskaan ohita askeleita latauksen/asennuksen aikana, koska tiedot mahdollisista mainosohjelmista voidaan nähdä vain Kustomoiduissa/Edistyneissä asetuksissa.

Deloton poistoprosessi

Voit poistaa Deloton viruksen kahdella tavalla — manuaalinen ja automaattinen poisto. Meidän IT-asiantuntijat kehottavat valitsemaan automaattisen poiston, koska et muuten ehkä huomaa muita haittaohjelmia, jotka voivat olla mukana.

Me todella suosittelemme käyttämään ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes turvaohjelmaa Deloton.com poistoon. Turvallisin tapa poistaa mainosohjelma on käynnistää tietokone Vikasietotilaan ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Turvaohjelma poistaa kaikki saastuneet tiedostot ja auttaa sinua säilyttämään turvallisuutesi tulevaisuudessa. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Deloton.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Deloton.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi kaikki Deloton.com uudelleenohjaus viruksen komponentit, tarkista mitä ohjelmia on juuri asennettu tietokoneellesi. Poista epäilyttävät antamiemme ohjeiden avulla.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Deloton.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Deloton.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Deloton.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Deloton.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Deloton.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Deloton.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Deloton.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Deloton.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Deloton.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Deloton.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Deloton.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Deloton.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Deloton.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Deloton.com Google Chrome selaimelta

Puhdista Chrome poistamalla epäilyttävän näköiset laajennukset virukset.fi asiantuntijoiden valmistelemilla ohjeilla. Vaaralliset laajennukset selaimellasi voivat aiheuttaa Deloton uudelleenohjauksia päivittäin.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Deloton.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Deloton.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Deloton.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Deloton.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Deloton.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Deloton.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-deloton-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Deloton.com virus