Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista DMA-Locker virus (Päivitetty Ohje)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Jos et ole koskaan kuullut lunnasohjelmasta niin et luultavasti tiedä mitä nämä virukset tekevät ja miksi turvallisuusasiantuntijat tekevät valtavasti töitä levittääkseen tietoa niistä. Lunnasohjelma on petollinen ja vaarallinen tietokonetartunta, joka tuhoaa uhrin henkilökohtaiset tiedostot. Sinun tulee tietää, että lunnasohjelman tuhoisten seurausten korjaus on melkein mahdotonta ja siksi sinun pitää tietää kuinka voit välttää sen ennen kuin se hyökkää sinun tietokoneellesi.

DMA-Locker lunnasohjelma, mitä se tekee kun se on päässyt kohdetietokoneelle?

DMA-Locker virus, kuten mikä tahansa lunnasohjelma, voi tulla tietokoneelle Troijalaisen hevosena teeskennellen olevansa laillinen tiedosto. Kun se saastuttaa PC:n niin se aloittaa vaarallisia prosesseja jotka salaavat henkilökohtaiset tiedostot. Tämä tietokoneuhka koettaa salata video, kuva, teksti ja muut tiedostot. Esimerkiksi, se salaa tiedostot joissa on .xls, .tif ,.gif, .png, .jpg, .jpeg, ,.bmp, .raw, .max ,.accdb ,.db ,.dbf, .3dm, .mdb, .sql, .wma ,.ra ,.avi, .mov, .3g2, .pdb, .mp4 ,.3gp, .asf ,.asx, .mpeg, .pdf pääte.

Kun tämä vaarallinen tietokoneuhka varastaa henkilökohtaiset tiedostosi niin se jättää viestin .html tai .txt tiedoston. Voit löytää nämä viestit jokaisesta kansiosta joissa on salattuja tiedostoja. Tämä viesti pitää sisällään tietoa verkkorikollisista jotka ovat luoneet tämän viruksen. Tämä viesti kertoo mitä tietokoneellesi on tapahtunut. Se kertoo myös, että ulkoiset kovalevyt jotka on kytketty tietokoneeseen ovat myös saastuneet. Sitten nämä inhottavat rikolliset pyytävät rahaa näiden tiedostojen palauttamisesta:

The only way to get your files back is to pay us for unique decryption key. Otherwise, your files will be lost.

Tämä lunnasohjelma eroaa muista koska se pyytää yllätävän valtavaa lunnasta. Kun muut virukset pyytävät 0,3 – 3 (joka on noin 125-1248 Euroa) Bitcoinia, DMA-Locker vaatii jopa 15 (noin 6236 Euroa) Bitcoinia! Me EMME todellakaan suosittele lunnaiden maksamista. EI OLE mitään takuita, että nämä verkkorikolliset auttavat sinua saamaan tiedostosi takaisin! Ensimmäinen asia joka sinun tulee tehdä on poistaa tämä haittaohjelma tietokoneelta (jos ei ole liian myöhäistä niin voi jopa pysäyttää salausprosessin ja pelastaa joitain tiedostoja). Me suosittelemme poistamaan viruksen automaattisesti haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego. Se löytää ja poistaa kaikki haitalliset DMA Locker tiedostot.

DMA-Locker virus message

Kuinka voit saada DMA-Locker viruksen?

Voit saada tämän Troijalaisen jos sinulla on tapana tutkia vaarallista materiaalia Internetissä. Sinun pitää ymmärtää, että verkkorikolliset koettavat eri tapoja päästä käyttäjän tietokoneelle useilla petollisilla tavoilla. Sinun pitää siis olla valmiina ja sinun pitää tietää kuin voit estää tartunnan!

 • Useimmiten lunnasohjelmia levitetään vaarallisten sähköpostien mukana, joissa on petollisia liitteitä. Tällaiset liitteet voivat vaikuttaa turvallisilta, ne usein teeskentelevät olevansa dokumentteja, PDF ja muita tiedostoja. Tällaiset liitteet kuitenkin pitävät sisällään itsepurkautuvia komponentteja. Sinun ei kannata koskaan avata tällaisia sähköposteja tai liitteitä!
 • Viruksia voidaan levittää myös saastuneiden sivustojen kautta. Älä klikkaa epäilyttäviä linkkejä sivuilla jotka tarjoavat uhkapeli tai porno materiaalia. Näitä sivustoja käytetään usein levittämään vaarallisia tartuntoja.
 • Asenna ohjelmia tietokoneellesi VAIN Edistyneellä ja Kustomoidulla asennustavalla ja poista kaikki ehdotukset asentaa epäilyttäviä sovelluksia ilmaiseksi.

Jos haluat oppia kuinka voit poistaa tämän lunnasohjelman manuaalisesti, mene seuraavalle sivulle. Me selitämme myös kuinka voit palauttaa kadonneet tiedostot.

Kuinka voit korjata tämän sotkun?

Sinun pitää poistaa DMA-Locker virus ennen kuin koetat mitään muuta. Sinun pitää poistaa se kokonaan jotta voit olla varma, että se ei aiheuta harmia järjestelmässäsi myöhemmin. Siksi me todella suosittelemme poistamaan tämän haittaohjelman automaattisesti. Voit kuitenkin koettaa poistaa sen myös manuaalisesti. Poisto-ohjeet ovat tämän artikkelin alla.

Valitettavasti ainoa tapa saada tiedostot takaisin on palauttaa ne varmuuskopioista. Sinun pitää poistaa DMA-Locker uhka ja vasta kun uhka on kokonaan poissa, kiinnitä laite jossa varmuuskopio on. Voit kokeilla myös näitä sovelluksia palauttamaan saastuneet tiedostot:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen DMA-Locker viruksen Poisto-ohje:

Poista DMA-Locker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto DMA-Locker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita DMA-Locker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista DMA-Locker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen DMA-Locker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että DMA-Locker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi DMA-Locker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-dma-locker-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta DMA-Locker ransomware