Poista DMA-Locker virus (Päivitetty Ohje)

DMA-Locker viruksen Poisto-ohje

Mikä on DMA-Locker lunnasohjelma?

Jos et ole koskaan kuullut lunnasohjelmasta niin et luultavasti tiedä mitä nämä virukset tekevät ja miksi turvallisuusasiantuntijat tekevät valtavasti töitä levittääkseen tietoa niistä. Lunnasohjelma on petollinen ja vaarallinen tietokonetartunta, joka tuhoaa uhrin henkilökohtaiset tiedostot. Sinun tulee tietää, että lunnasohjelman tuhoisten seurausten korjaus on melkein mahdotonta ja siksi sinun pitää tietää kuinka voit välttää sen ennen kuin se hyökkää sinun tietokoneellesi.

DMA-Locker lunnasohjelma, mitä se tekee kun se on päässyt kohdetietokoneelle?

DMA-Locker virus, kuten mikä tahansa lunnasohjelma, voi tulla tietokoneelle Troijalaisen hevosena teeskennellen olevansa laillinen tiedosto. Kun se saastuttaa PC:n niin se aloittaa vaarallisia prosesseja jotka salaavat henkilökohtaiset tiedostot. Tämä tietokoneuhka koettaa salata video, kuva, teksti ja muut tiedostot. Esimerkiksi, se salaa tiedostot joissa on .xls, .tif ,.gif, .png, .jpg, .jpeg, ,.bmp, .raw, .max ,.accdb ,.db ,.dbf, .3dm, .mdb, .sql, .wma ,.ra ,.avi, .mov, .3g2, .pdb, .mp4 ,.3gp, .asf ,.asx, .mpeg, .pdf pääte.

Kun tämä vaarallinen tietokoneuhka varastaa henkilökohtaiset tiedostosi niin se jättää viestin .html tai .txt tiedoston. Voit löytää nämä viestit jokaisesta kansiosta joissa on salattuja tiedostoja. Tämä viesti pitää sisällään tietoa verkkorikollisista jotka ovat luoneet tämän viruksen. Tämä viesti kertoo mitä tietokoneellesi on tapahtunut. Se kertoo myös, että ulkoiset kovalevyt jotka on kytketty tietokoneeseen ovat myös saastuneet. Sitten nämä inhottavat rikolliset pyytävät rahaa näiden tiedostojen palauttamisesta:

The only way to get your files back is to pay us for unique decryption key. Otherwise, your files will be lost.

Tämä lunnasohjelma eroaa muista koska se pyytää yllätävän valtavaa lunnasta. Kun muut virukset pyytävät 0,3 – 3 (joka on noin 125-1248 Euroa) Bitcoinia, DMA-Locker vaatii jopa 15 (noin 6236 Euroa) Bitcoinia! Me EMME todellakaan suosittele lunnaiden maksamista. EI OLE mitään takuita, että nämä verkkorikolliset auttavat sinua saamaan tiedostosi takaisin! Ensimmäinen asia joka sinun tulee tehdä on poistaa tämä haittaohjelma tietokoneelta (jos ei ole liian myöhäistä niin voi jopa pysäyttää salausprosessin ja pelastaa joitain tiedostoja). Me suosittelemme poistamaan viruksen automaattisesti haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego. Se löytää ja poistaa kaikki haitalliset DMA Locker tiedostot.

Kuinka voit saada DMA-Locker viruksen?

Voit saada tämän Troijalaisen jos sinulla on tapana tutkia vaarallista materiaalia Internetissä. Sinun pitää ymmärtää, että verkkorikolliset koettavat eri tapoja päästä käyttäjän tietokoneelle useilla petollisilla tavoilla. Sinun pitää siis olla valmiina ja sinun pitää tietää kuin voit estää tartunnan!

 • Useimmiten lunnasohjelmia levitetään vaarallisten sähköpostien mukana, joissa on petollisia liitteitä. Tällaiset liitteet voivat vaikuttaa turvallisilta, ne usein teeskentelevät olevansa dokumentteja, PDF ja muita tiedostoja. Tällaiset liitteet kuitenkin pitävät sisällään itsepurkautuvia komponentteja. Sinun ei kannata koskaan avata tällaisia sähköposteja tai liitteitä!
 • Viruksia voidaan levittää myös saastuneiden sivustojen kautta. Älä klikkaa epäilyttäviä linkkejä sivuilla jotka tarjoavat uhkapeli tai porno materiaalia. Näitä sivustoja käytetään usein levittämään vaarallisia tartuntoja.
 • Asenna ohjelmia tietokoneellesi VAIN Edistyneellä ja Kustomoidulla asennustavalla ja poista kaikki ehdotukset asentaa epäilyttäviä sovelluksia ilmaiseksi.

Jos haluat oppia kuinka voit poistaa tämän lunnasohjelman manuaalisesti, mene seuraavalle sivulle. Me selitämme myös kuinka voit palauttaa kadonneet tiedostot.

Kuinka voit korjata tämän sotkun?

Sinun pitää poistaa DMA-Locker virus ennen kuin koetat mitään muuta. Sinun pitää poistaa se kokonaan jotta voit olla varma, että se ei aiheuta harmia järjestelmässäsi myöhemmin. Siksi me todella suosittelemme poistamaan tämän haittaohjelman automaattisesti. Voit kuitenkin koettaa poistaa sen myös manuaalisesti. Poisto-ohjeet ovat tämän artikkelin alla.

Valitettavasti ainoa tapa saada tiedostot takaisin on palauttaa ne varmuuskopioista. Sinun pitää poistaa DMA-Locker uhka ja vasta kun uhka on kokonaan poissa, kiinnitä laite jossa varmuuskopio on. Voit kokeilla myös näitä sovelluksia palauttamaan saastuneet tiedostot:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen DMA-Locker viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista DMA-Locker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen DMA-Locker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että DMA-Locker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi DMA-Locker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä