Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista .dot virus (Paranneltu Opas)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä sinun tulee tietää .dot Tiedosto Laajennus viruksesta?

Löytyy useita erilaisia lunnasohjelmia ja .dot Tiedosto Laajennus virus kuuluu siihen ryhmään viruksia jotka tunkeutuvat tietokoneelle ja salaavat henkilökohtaisia tiedostoja. Nykyinen uhka on tullut tunnetuksi siitä, että se voi liittää .dot päätteen salattuihin tiedostoihin. Jos tämä uhka on päässyt sinun tietokoneellesi niin jatka lukemista ja opit .rot viruksen poistamisesta.

Löytyy vain vähän tietoa tämän lunnasohjelman käyttäytymisestä. On kuitenkin hyvin tiedossa, että virus käyttää kehittynyttä AES salausavainta tiedostojen lukitukseen. Tämän lisäksi, .dot Tiedosto Laajennus virus luo julkisen ja yksityisen avaimen. Vaikuttaa siltä, että virus kuuluu lunnasohjelmien ryhmään jotka käyttävät nimetöntä sivustoa uhrien maksujen käsittelyyn. Yleensä TOR selainta käytetään tähän tarkoitukseen. Tämän ominaisuuden takia on todella vaikeaa löytää tartunnan lähde. Tämän lisäksi, .dot lunnasohjelma koettaa salata tiedostot, laskut, raportit joissa on seuraavat päätteet:

.dbx, .doc, .docx, .jnt, .jpg, .mapimail, .msg, .oab, .ods, .pdf, .pps, .ppsm, .ppt, .pptm, .prf, .pst, .rar, .rtf, .txt, .wab, .xls, .xlsx, .xml, .zip, .1cd, .3ds, .3g2, .3gp, .7z, .7zip, .accdb, .aoi, .asf, .asp, .aspx, .asx, .avi, .bak, .cer, .cfg, .class, . z, .s3db, .sd0, .sda, .sdf, .sqlite, .sqlite3, .sqlitedb, .sr2, .srf, .srw, .st5, .st8, .std, .sti, .stw, .stx, .sxd, .sxg, .sxi, .sxm, .tex, .wallet, .wb2, .wpd, .x11, .x3f, .xis, .ycbcra, .yuv.

The note of .dot virus ransomware

.dot Tiedosto Laajennus viruksen levitys

Kun puhutaan levitystavoista niin .dot lunnasohjelma leviää kahdella päätavalla, roskaposteilla ja exploit kiteillä. Verkkorikolliset ovat hioneet suostuttelun huippuunsa. Jos siis saat sähköpostin joka vaikuttaa tulleen valtion laitokselta niin älä tee mitään hätiköityä ja älä avaa sitä postia. Sähköposteissa on liitteenä tiedosto joka sisältää lunnasohjelman. Kun tiedosto on avattu niin virus aktivoituu ja aloittaa henkilökohtaisten tiedostojen salauksen. Virus liittää .dot päätteen kaikkiin tiedostoihin. Tämän ominaisuuden takia on todella vaikeaa erottaa tavalliset Word tiedostot, joissa on sama pääte, ja saastuneet tiedostot.

Kun tämä harhautus on suoritettu niin virus luo .txt tiedoston joka kertoo salatuista tiedostoista. Tässä tiedostossa voit löytää summan joka sinun pitää maksaa jotta voit saada tiedostosi takaisin. Se voi pyytää 400$ tai jopa enemmän, älä odota saavasi tiedostojasi takaisin kun olet suorittanut maksun. Jos olet tehnyt varmuuskopion tiedostoistasi niin sinun ei kannata huolehtia tietojen menetyksestä. Muussa tapauksessa voit kokeilla ohjelmia, kuten PhotoRec tai R-studio. Vaikka nämä ohjelmat on luoto tiedostojen palauttamiseen niin sinun ei kannata toivoa liikaa tiedostojen palautuksesta.

Me todella suosittelemm asentamaan haittaohjelman poistajan, kuten ReimageIntego, järjestelmäsi tarkistukseen Troijalaisten ja muiden haittaohjelmien varalta. On hyvin tiedossa, että .dot Tiedosto Laajennus virus leviää myös exploit kittien avulla. Koska ne voivat naamioida itsensä laillisiksi ohjelmiksi niin jotkin haittaohjelman poistajat eivät huomaa niitä. Siksi tarvitset useita verkkoturvallisuus ohjelmia. Lopuksi voimme siirtyä osioon jossa me kerromme tavoista joilla voit poistaa .dot viruksen.

.dot Tiedosto Laajennus viruksen poisto-ohjeet

Kun puhutaan tämän lunnasohjelman monimutkaisuudesta niin sinun kannattaa asentaa haittaohjelman poistaja joka poistaa .dot viruksen nopeasti ja tehokkaasti. Koska sovellus pystyy löytämään tehokkaasti potentiaalisesti vaarallisia tiedostoja niin voit olla varma, että se poistaa kaikki uhat. Tämän lisäksi, tällainen ohjelma on omiaan pieniä haittaohjelmia vastaan. Jos olet tarpeeksi luottavainen niin voit myös kokeilla alla olevia manuaalisia poisto-ohjeita. Tarkkuus ja huomaivaasuus ovat tärkeä vaatimus viruksen poistamisessa. Kun .dot virus on poistettu niin mieti tärkeiden tiedostojen tallennusta ulkoisiin laitteisiin jos lunnasohjelma hyökkää tietokoneellesi uudelleen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .dot viruksen Poisto-ohje:

Poista .dot käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .dot

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .dot poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .dot käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .dot pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että .dot on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .dot ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-dot-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta .dot virus