Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poisto Fast Browser Search (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mikä on Fast Browser?

Fast Browser Search

Kaikkein tärkeimpänä, tämä selaimen kaappaaja pystyy tallentamaan käyttäjän aktiviteetit Internetissä ja alkaa kerätä tietoja, kuten hakusanat, vieraillut sivut, niillä vietetyn ajan, niille annetut tiedot, klikkaukset ja vastaavat tiedot.

Tämä loukkaa selvästi yksityisyyttä ja sitä ei tule jättää huomiotta. Jos FastBrowser Search on jo kaapannut nettiselaimesi (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, jne.) ja alkanut jo aiheuttamaan uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivuille, niin voit seurata tämän artikkelin alla olevia ohjeita. Järjestelmän täyden tarkistuksen suorittaminen luotettavalla vakoiluohjelman poistajalla (kokeile ReimageIntego) on helpoin tapa, jolla voidaan poistaa Fast Browser Search.

Jos etsit Fast Browser selainta Windows 8, 10 tai muulle järjestelmälle, niin tämä selaimen kaappaaja ei voi olla vaihtoehto. Se ei paranna tietokoneesi suorituskykyä – se vain alkaa hallitsemaan sitä ja voi jopa hidastaa sitä. On sanomattakin selvaa, että ainoa tapa päästä siitä eroon, on poistaa Fast Browser Search virus tehokkaalla haittaohjelman poistajalla tai meidän tiimin valmistelemilla ohjeilla.

Fast Browser Search virusFast Browser Search virus on sitkeä tietokonetartunta, joka koettaa pakottaa käyttäjät hakemaan nettihakuja fastbrowsersearch.com hakukoneella.

Vältä selaimen kaappaajat helposti

Fast Browser Search virusta levitetään kahdella tavalla. Useimmissa tapauksissa, käyttäjät lataavat sen normaalin ohjelman tapaan. Se voi kuitenkin ilmaantua tietokoneellesi myös ilman kunnollista lupaa sen tekemiseen. Tässä tapauksessa sinun tulee tietää, että voit ladata tämän selaimen kaappaajan nipussa muiden ohjelmien kanssa.

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, se leviää useimmin käyttäen latausmanagereita, videoiden striimiohjelmia, videon tallentimia, PDF luojia ja vastaavia ohjelmia, joita levitetään netissä ilmaiseksi. Jos haluat välttää sen pääsyn koneelle, sinun tulee poistaa ruksi kaikista laatikoista, jotka suostuvat vaihtamaan aloitussivusi, uuden välilehden sivusi ja ensisijaisen hakukoneesi.

Tämän lisäksi, sinun kannattaa välttää asentamasta selaimen lisäosia, liitteitä, laajennuksia ja liitännäisiä. Tämän tekemiseksi, sinun kannattaa aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ilmaisohjelmalle. Sinun kannattaa valita yksi näistä tavoista, kun aloitat asennuksen.

If you have just noticed that your searches are redirected to FastBrowserSearch.com, it means that this hijacker is already hiding in your computer. Please, do NOT ignore that as it may try to redirect you to unknown websites that are used for spreading questionable programs. To fix your computer, you follow the guide which is given below.

Poista Fast Browser Search

Nopea tapa poistaa Fast Browser Search virus on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua pysäyttämään ärsyttävät fastbrowsersearch.com uudelleenohjaukset, pop-up mainokset, hidastumiset ja vastaavat ongelmat. Me suosittelemme käyttämään ohjelmia alla olevasta listasta tai niitä joita olemme arvostelleet (tarkista Ohjelmat osio sivultamme).

Jos olet päättänyt poistaa tämän loisen manuaalisesti, sinun kannattaa lukea huolellisesti Fast Browser Search poisto-ohjeet, jotka olemme valmistelleet. Tällä kaappaajalla on myös tapana piileskellä eri nimien alla, siksi se on vaikeasti huomattavat tietokone uhka.

Jos kuitenkin tulit tähän artikkeliin etsien ohjeita poistaa Fast Browser. koska et halua käyttää automaattista haittaohjelman poistajaa, alla löydät ne.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Fast Browser Search Poisto-ohje:

Poista Fast Browser Search Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Fast Browser Search Windows laitteelta, sinun pitää poistaa nämä ohjelmat Ohjauspaneelista:

 • My Web Tattoo;
 • Fast Browser Search;
 • Make the Web Better;
 • Search Guard;
 • Search Guard Plus.

Tämän lisäksi sinun pitää mennä Program Files tai Program Files x86 kansioon ja etsiä kansio nimeltä SGPSA. Täällä sinun pitää poistaa nämä kaksi tiedostoa:

 • BHO.dll;
 • FBStoolbar.dll.

Palaa sitten yhden kansion verran takaisin ja poista SGPSA kansio.

Paina sitten alas Windows Key + ja kirjoita  regedit. Paina OK.

Windows Rekisterissä, etsi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\ ja poista {F0626A63-410B-45E2-99A1-3F2475B2D695} avain siitä.

Sitten, Esti HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\ ja poista {F0626A63-410B-45E2-99A1-3F2475B2D695} siltä.

Lopuksi, mene HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\ ja poista {E3EA4FD9-CADE-4ae5-84F7-086EEE888BE4} Rekisteriavain.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Fast Browser Search sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Fast Browser Search tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Fast Browser Search Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Fast Browser Search tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Fast Browser Search Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Fast Browser Search sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Fast Browser Search poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Fast Browser Search Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Fast Browser Search pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Fast Browser Search Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Puhdistaaksesi Firefox selaimen FastBrowserSearch jäänteistä, poista laajennukset, jotka asennettiin ilman sinun lupaasi. Sinun kannattaa etsiä Search Guard, Seach Assistant ja My Web Tattoo laajennukset.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Fast Browser Search sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Fast Browser Search poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Fast Browser Search Google Chrome selaimelta

Avaa Google Chrome ja poista FastBrowser Search laajennus. Jos löydät muita epäilyttäviä merkintöjä, kuten My Web Tattoo, Fast Browser Search Toolbar Helper, poista myös ne.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Fast Browser Search sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Fast Browser Search poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Fast Browser Search Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Fast Browser Search tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Fast Browser Search poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Fast Browser Search rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä