Poisto Fast Browser Search (Poisto-opas) - elo 2017 päivitys

Fast Browser Search Poisto-ohje

Mikä on Fast Browser Search?

Mikä on Fast Browser?

Fast Browser Search

Kaikkein tärkeimpänä, tämä selaimen kaappaaja pystyy tallentamaan käyttäjän aktiviteetit Internetissä ja alkaa kerätä tietoja, kuten hakusanat, vieraillut sivut, niillä vietetyn ajan, niille annetut tiedot, klikkaukset ja vastaavat tiedot.

Tämä loukkaa selvästi yksityisyyttä ja sitä ei tule jättää huomiotta. Jos FastBrowser Search on jo kaapannut nettiselaimesi (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, jne.) ja alkanut jo aiheuttamaan uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivuille, niin voit seurata tämän artikkelin alla olevia ohjeita. Järjestelmän täyden tarkistuksen suorittaminen luotettavalla vakoiluohjelman poistajalla (kokeile FortectIntego) on helpoin tapa, jolla voidaan poistaa Fast Browser Search.

Jos etsit Fast Browser selainta Windows 8, 10 tai muulle järjestelmälle, niin tämä selaimen kaappaaja ei voi olla vaihtoehto. Se ei paranna tietokoneesi suorituskykyä – se vain alkaa hallitsemaan sitä ja voi jopa hidastaa sitä. On sanomattakin selvaa, että ainoa tapa päästä siitä eroon, on poistaa Fast Browser Search virus tehokkaalla haittaohjelman poistajalla tai meidän tiimin valmistelemilla ohjeilla.

Fast Browser Search virusFast Browser Search virus on sitkeä tietokonetartunta, joka koettaa pakottaa käyttäjät hakemaan nettihakuja fastbrowsersearch.com hakukoneella.

Vältä selaimen kaappaajat helposti

Fast Browser Search virusta levitetään kahdella tavalla. Useimmissa tapauksissa, käyttäjät lataavat sen normaalin ohjelman tapaan. Se voi kuitenkin ilmaantua tietokoneellesi myös ilman kunnollista lupaa sen tekemiseen. Tässä tapauksessa sinun tulee tietää, että voit ladata tämän selaimen kaappaajan nipussa muiden ohjelmien kanssa.

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, se leviää useimmin käyttäen latausmanagereita, videoiden striimiohjelmia, videon tallentimia, PDF luojia ja vastaavia ohjelmia, joita levitetään netissä ilmaiseksi. Jos haluat välttää sen pääsyn koneelle, sinun tulee poistaa ruksi kaikista laatikoista, jotka suostuvat vaihtamaan aloitussivusi, uuden välilehden sivusi ja ensisijaisen hakukoneesi.

Tämän lisäksi, sinun kannattaa välttää asentamasta selaimen lisäosia, liitteitä, laajennuksia ja liitännäisiä. Tämän tekemiseksi, sinun kannattaa aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ilmaisohjelmalle. Sinun kannattaa valita yksi näistä tavoista, kun aloitat asennuksen.

If you have just noticed that your searches are redirected to FastBrowserSearch.com, it means that this hijacker is already hiding in your computer. Please, do NOT ignore that as it may try to redirect you to unknown websites that are used for spreading questionable programs. To fix your computer, you follow the guide which is given below.

Poista Fast Browser Search

Nopea tapa poistaa Fast Browser Search virus on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua pysäyttämään ärsyttävät fastbrowsersearch.com uudelleenohjaukset, pop-up mainokset, hidastumiset ja vastaavat ongelmat. Me suosittelemme käyttämään ohjelmia alla olevasta listasta tai niitä joita olemme arvostelleet (tarkista Ohjelmat osio sivultamme).

Jos olet päättänyt poistaa tämän loisen manuaalisesti, sinun kannattaa lukea huolellisesti Fast Browser Search poisto-ohjeet, jotka olemme valmistelleet. Tällä kaappaajalla on myös tapana piileskellä eri nimien alla, siksi se on vaikeasti huomattavat tietokone uhka.

Jos kuitenkin tulit tähän artikkeliin etsien ohjeita poistaa Fast Browser. koska et halua käyttää automaattista haittaohjelman poistajaa, alla löydät ne.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Fast Browser Search Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Fast Browser Search Windows laitteelta, sinun pitää poistaa nämä ohjelmat Ohjauspaneelista:

 • My Web Tattoo;
 • Fast Browser Search;
 • Make the Web Better;
 • Search Guard;
 • Search Guard Plus.

Tämän lisäksi sinun pitää mennä Program Files tai Program Files x86 kansioon ja etsiä kansio nimeltä SGPSA. Täällä sinun pitää poistaa nämä kaksi tiedostoa:

 • BHO.dll;
 • FBStoolbar.dll.

Palaa sitten yhden kansion verran takaisin ja poista SGPSA kansio.

Paina sitten alas Windows Key + ja kirjoita  regedit. Paina OK.

Windows Rekisterissä, etsi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\ ja poista {F0626A63-410B-45E2-99A1-3F2475B2D695} avain siitä.

Sitten, Esti HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\ ja poista {F0626A63-410B-45E2-99A1-3F2475B2D695} siltä.

Lopuksi, mene HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\ ja poista {E3EA4FD9-CADE-4ae5-84F7-086EEE888BE4} Rekisteriavain.

Poistaaksesi Fast Browser Search Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Fast Browser Search (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Fast Browser Search Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Fast Browser Search tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Puhdistaaksesi Firefox selaimen FastBrowserSearch jäänteistä, poista laajennukset, jotka asennettiin ilman sinun lupaasi. Sinun kannattaa etsiä Search Guard, Seach Assistant ja My Web Tattoo laajennukset.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Fast Browser Search ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Fast Browser Search ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Fast Browser Search poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Avaa Google Chrome ja poista FastBrowser Search laajennus. Jos löydät muita epäilyttäviä merkintöjä, kuten My Web Tattoo, Fast Browser Search Toolbar Helper, poista myös ne.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Fast Browser Search ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Fast Browser Search rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä