Poista Go.mail.ru virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty huhti 2018

Go.mail.ru viruksen Poisto-ohje

Mikä on Go.mail.ru virus?

Mail.ru virus – verkkouhka, jonka kohteena ovat Chrome ja Firefox selaimet

Go.mail.ru viruksen kuva

Go.mail.ru on Venäläinen sivusto, jota promotoidaan aktiivisesti potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) avulla. Se toimii selaimen kaappaajana, jonka kohteena yleensä ovat Venäjää puhuvien käyttäjien selaimet. Tämän verkkouhan kohteena ovat yleensä Google Chrome sekä Mozilla Firefox.

Mail.ru virus leviää nipussa freeware ja shareware asentajien mukana. Tämä levitystapa auttaa sitä pääsemään huolimattomien käyttäjien tietokoneille, jotka eivät kiinnitä huomiota asennusprosessiin. Vaikka selaimen kaappaajaa ei yleensä huomata, niin uhrit pian näkevät selaimen kaappaaja aiheuttamat ongelmat ja etsivät vastausta ”как удалить go.mail.ru из chrome/firefox” ongelmaan verkossa.

Mail ru virus on suunniteltu ottamaan kohdistetut selaimet ja käyttäjän selaustavat haltuunsa. Tämä selaimen kaappaaja voi:

 • asettaa hxxp://go.mail.ru/search sivun hakupalveluksi sekä ensisijaiseksi aloitussivuksi;
 • sisällyttää sponsoroituja linkkejä hakutuloksiin;
 • ohjata epäilyttäville kolmansien osapuolien sivuille;
 • näyttää mainoksia, pop-uppeja, tekstiin sisällytettyjä ja muuta kaupallista materiaalia vierailluilla sivuilla;
 • seurata tietoja käyttäjistä;
 • estää käyttäjien Go.mail.ru poiston.

Kuten voit huomata, ohjelma joka promotoi go.mail.ru вирус on suunniteltu vaikeuttamaan nettiselaamista saastuneella tietokoneella. Yksi ärsyttävimmistä ominaisuuksista on, etteivät käyttäjät voi asettaa haluamaansa aloitussivua ja sisäänrakennettua hakukonetta kaappaajan toimintojen takia.

Mail.ru virus suojelee itseään asentamalla ylimääräisiä selaimen lisäosia ja laajennuksia, jotka automaattisesti asettavat vaarallisen sivun kotisivuksi, kun käyttäjä yrittää poistaa tai nollata ne. On myös hyvin tiedossa, että kaappaaja luo C:\Program Files (x86)\Mail.Ru\ sekä C:\Users\Home\AppData\Local\Mail.Ru kansiot järjestelmään.

Tästä huolimatta, Mail.ru poisto on yhä mahdollista ja suositeltavaa epäilyttävien uudelleenohjausten ja yksityisyyden ongelmien takia. Nopeaan kaappaajan poistoon, sinun kannattaa käyttää FortectIntego ohjelmaa ja nollata saastuneen selaimen asetukset.

Go.mail.ru virusGo.mail.ru on ärsyttävä hakusivu, joka on täynnä linkkejä ulkoisille sivuille. On uskottu, että sitä promotoidaan potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien, kuten selaimen kaappaajien, toimesta.

Mail.ru virus voi huijata vierailemaan todella epäilyttävillä sivuilla

Mail.ru virus pakottaa ihmiset käyttämään kyseenalaista hakukonetta, joka voi sisältää linkkejä todella epäilyttäville sivuille. Jotkut tulossivun linkit on voitu muuttaa, sinut voidaan siis huijata klikkaamaan sponsoroituja linkkejä, joissa ei ole paljoakaan samaa sinun hakujesi kanssa.

Suurin Go.mail.ru uudelleenohjaukseen liittyvä ongelma on kaappaajan kyky huijata sinut verkkourkinta, teknisen tuen tai saastuneille sivuille. Siksi verkkorikoksen uhriksi joutumisen uhka kasvaa selaimen kaappauksen jälkeen.

Tästä huolimatta, Mail ru virus ei itsessään ole vaarallinen, se luo oikeat olosuhteet turvattomilla tai potentiaalisesti vaarallisilla selaamiseen. Pidä mielessäsi, että sama ongelma on mainoksissa, joita voidaan näyttää myös millä tahansa sivulla.

Ongelma Mail.ru viruksen näyttämissä mainoksissa on niiden laillinen ja hyödyllinen ulkonäkö. Syy tähän on todella yksinkertainen. PUP voi kerätä tietoja nettiselaamisesta, kuten hakusanoista, selaushistoriasta, IP-osoitteen sekä muita ei-henkilökohtaisia tietoja evästeiden ja verkkomajakoiden avulla.

Kerätyt tiedot auttavat näyttämään kohdistettuja mainoksia, joita olet todella halukas klikkaamaan. Pidä mielessäsi, että kaappaajan kirjoittajat luovat tuloja mainosten klikkauksista sekä liikenteen lisäämisestä sponsoroiduille sivuille. Tehdäkseen mahdollisimman paljon rahaa, kaappaaja voi näyttää suuren määrän kaupallista materiaalia, joka heikentää nettiselaamista. Siksi on tärkeää poistaa mail.ru haittaohjelma, jotta voit selata nettiä turvallisesti.

Selaimen kaappaaja voidaan lisätä mihin tahansa ilmaisohjelmapakettiin

Kuten jo tiedät, Go.mail.ru on Venäläinen sivusto, mutta se ei tarkoita, että voit saastuttaa tietokoneesi vain määrätyllä alueella, vierailemalla Venäläisillä sivuilla tai ladata ohjelmia tästä maasta. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma yleensä liikkuu ohjelmanipuissa, joten ei ole väliä mihin ohjelmaan se on liitetty.

Tärkeä asia on tietää, miten paljastaa tällaiset ohjelmat ja pysäyttää niiden asennus tietokoneellesi. Se on onneksi kohtalaisen helppoa. Kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi, valitse ”Edistynyt” asennustapa ja seuraa asennusta tarkasti. Jos näet joitain hämäriä komponentteja, poista ne heti ja jatka asennusta turvallisesti.

Selitys, miten poistaa mail.ru

Selaimen kaappauksen jälkeen, useilla käyttäjillä on vaikeuksia Mail.ru poistossa. Kaappaaja voi olla vaikea poistettava, koska se voi muuttaa selainten asetuksia ja Windows Rekisteriä. Siksi yritykset vaihtaa tämä Venäläinen sivusto haluttuun aloitussivuun eivät onnistu.

Jos kuitenkin etsit tapoja poistaa go.mail.ru viruksen jatkuvien yritysten jälkeen, jolla poistaa tämä sivu, me suosittelemme asentamaan haittaohjelman poistajan ja tarkistamaan järjestelmän. Löydät ehdotetut poistotyökalut alta, tai voit valita minkä tahansa luotettavan haittaohjelman/vakoiluohjelman poistajan.

Voit myös seurata valmisteltuja ohjeita tämän artikkelin lopussa ja valita manuaalisen Go.mail.ru poiston. Tämä tapa vaatii epäilyttävien ohjelmien, lisäosien ja muiden kyseenalaisten merkintöjen poistamisen. Selaimen nollaus vaaditaan seurantaevästeiden poistoon.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Go.mail.ru viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Go.mail.ru viruksen Windows laitteelta, sinun pitää poistaa siihen liittyvät ohjelmat. Niiden pitäminen järjestelmässä on suuri ongelma ja kaikki antivirus ohjelmat eivät tunnista niitä, koska jotkut niistä liittyvät vakoiluohjelmiin, ei haittaohjelmiin.

Siksi me olemme valmistelleet nämä ohjeet, joiden avulla poistat viruksen manuaalisesti. Me toivomme, että onnistut löytämään viruksen (joka voi olla eri nimen alla) ja poistamaan sen järjestelmästä onnistuneesti.

Vielä tärkeämpää on tarkistaa kuvakkeet Chrome, Firefox, ja muilta suosituilta selaimilta, kuten me alla näytämme. Joskus selaimen kaappaajat saastuttavat nämä kuvakkeet, jotta käyttäjä kokisi uudelleenohjauksia epäilyttäville hakusivuille, aina kun hän avaa nettiselaimen

VIHJE. Tämä selaimen kaappaaja usein muokkaa Rekisteri avaimia, selaimen kuvakkeita ja järjestelmän asetuksia pitääkseen itsensä järjestelmässä. Järjestelmän asetukset, erityisesti Windows Rekisterin asetukset ovat vain IT-ammattilaisten muokattavissa, jos et siis halua kuluttaa koko päivää viruksen manuaaliseen poistoon, me todella suosittelemme käyttämään automaattista haittaohjelman poistajaa. Muista päivittää se viimeisimpään versioon ja suorita muutama järjestelmän tarkistus uhan täydelliseen poistoon.

Poistaaksesi Go.mail.ru virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Go.mail.ru virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Go.mail.ru Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Go.mail.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poistamaan go.mail.ru uudelleenohjaus viruksen Firefox selaimelta, sinun pitää poistaa Firefox lisäosat, jotka siihen liittyvät. Me ehdotamme etsimään kaikkia epäilyttäviä lisäosia, erityisesti niitä, jotka lupaavat ”parannettua hakukokemusta.” Kun poistat epäilyttävät Firefox lisäosat, päivitä selaimesi.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Go.mail.ru virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Go.mail.ru virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Go.mail.ru virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poistaaksesi go.mail.ru Chrome selaimelta, sinun pitää:

1. Nollata siihen liittyvät selaimen laajennukset.

2. Poistaa epäilyttävät URLit ”Käynnistys” asetuksista, sekä ”Ensisijainen Haku” asetuksista.

3. Nollaa Chrome selain.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Go.mail.ru virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Go.mail.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä