Poista Go.mail.ru virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mail.ru virus – verkkouhka, jonka kohteena ovat Chrome ja Firefox selaimet

Go.mail.ru viruksen kuva

Go.mail.ru on Venäläinen sivusto, jota promotoidaan aktiivisesti potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) avulla. Se toimii selaimen kaappaajana, jonka kohteena yleensä ovat Venäjää puhuvien käyttäjien selaimet. Tämän verkkouhan kohteena ovat yleensä Google Chrome sekä Mozilla Firefox.

Mail.ru virus leviää nipussa freeware ja shareware asentajien mukana. Tämä levitystapa auttaa sitä pääsemään huolimattomien käyttäjien tietokoneille, jotka eivät kiinnitä huomiota asennusprosessiin. Vaikka selaimen kaappaajaa ei yleensä huomata, niin uhrit pian näkevät selaimen kaappaaja aiheuttamat ongelmat ja etsivät vastausta ”как удалить go.mail.ru из chrome/firefox” ongelmaan verkossa.

Mail ru virus on suunniteltu ottamaan kohdistetut selaimet ja käyttäjän selaustavat haltuunsa. Tämä selaimen kaappaaja voi:

 • asettaa hxxp://go.mail.ru/search sivun hakupalveluksi sekä ensisijaiseksi aloitussivuksi;
 • sisällyttää sponsoroituja linkkejä hakutuloksiin;
 • ohjata epäilyttäville kolmansien osapuolien sivuille;
 • näyttää mainoksia, pop-uppeja, tekstiin sisällytettyjä ja muuta kaupallista materiaalia vierailluilla sivuilla;
 • seurata tietoja käyttäjistä;
 • estää käyttäjien Go.mail.ru poiston.

Kuten voit huomata, ohjelma joka promotoi go.mail.ru вирус on suunniteltu vaikeuttamaan nettiselaamista saastuneella tietokoneella. Yksi ärsyttävimmistä ominaisuuksista on, etteivät käyttäjät voi asettaa haluamaansa aloitussivua ja sisäänrakennettua hakukonetta kaappaajan toimintojen takia.

Mail.ru virus suojelee itseään asentamalla ylimääräisiä selaimen lisäosia ja laajennuksia, jotka automaattisesti asettavat vaarallisen sivun kotisivuksi, kun käyttäjä yrittää poistaa tai nollata ne. On myös hyvin tiedossa, että kaappaaja luo C:\Program Files (x86)\Mail.Ru\ sekä C:\Users\Home\AppData\Local\Mail.Ru kansiot järjestelmään.

Tästä huolimatta, Mail.ru poisto on yhä mahdollista ja suositeltavaa epäilyttävien uudelleenohjausten ja yksityisyyden ongelmien takia. Nopeaan kaappaajan poistoon, sinun kannattaa käyttää ReimageIntego ohjelmaa ja nollata saastuneen selaimen asetukset.

Go.mail.ru virusGo.mail.ru on ärsyttävä hakusivu, joka on täynnä linkkejä ulkoisille sivuille. On uskottu, että sitä promotoidaan potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien, kuten selaimen kaappaajien, toimesta.

Mail.ru virus voi huijata vierailemaan todella epäilyttävillä sivuilla

Mail.ru virus pakottaa ihmiset käyttämään kyseenalaista hakukonetta, joka voi sisältää linkkejä todella epäilyttäville sivuille. Jotkut tulossivun linkit on voitu muuttaa, sinut voidaan siis huijata klikkaamaan sponsoroituja linkkejä, joissa ei ole paljoakaan samaa sinun hakujesi kanssa.

Suurin Go.mail.ru uudelleenohjaukseen liittyvä ongelma on kaappaajan kyky huijata sinut verkkourkinta, teknisen tuen tai saastuneille sivuille. Siksi verkkorikoksen uhriksi joutumisen uhka kasvaa selaimen kaappauksen jälkeen.

Tästä huolimatta, Mail ru virus ei itsessään ole vaarallinen, se luo oikeat olosuhteet turvattomilla tai potentiaalisesti vaarallisilla selaamiseen. Pidä mielessäsi, että sama ongelma on mainoksissa, joita voidaan näyttää myös millä tahansa sivulla.

Ongelma Mail.ru viruksen näyttämissä mainoksissa on niiden laillinen ja hyödyllinen ulkonäkö. Syy tähän on todella yksinkertainen. PUP voi kerätä tietoja nettiselaamisesta, kuten hakusanoista, selaushistoriasta, IP-osoitteen sekä muita ei-henkilökohtaisia tietoja evästeiden ja verkkomajakoiden avulla.

Kerätyt tiedot auttavat näyttämään kohdistettuja mainoksia, joita olet todella halukas klikkaamaan. Pidä mielessäsi, että kaappaajan kirjoittajat luovat tuloja mainosten klikkauksista sekä liikenteen lisäämisestä sponsoroiduille sivuille. Tehdäkseen mahdollisimman paljon rahaa, kaappaaja voi näyttää suuren määrän kaupallista materiaalia, joka heikentää nettiselaamista. Siksi on tärkeää poistaa mail.ru haittaohjelma, jotta voit selata nettiä turvallisesti.

Selaimen kaappaaja voidaan lisätä mihin tahansa ilmaisohjelmapakettiin

Kuten jo tiedät, Go.mail.ru on Venäläinen sivusto, mutta se ei tarkoita, että voit saastuttaa tietokoneesi vain määrätyllä alueella, vierailemalla Venäläisillä sivuilla tai ladata ohjelmia tästä maasta. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma yleensä liikkuu ohjelmanipuissa, joten ei ole väliä mihin ohjelmaan se on liitetty.

Tärkeä asia on tietää, miten paljastaa tällaiset ohjelmat ja pysäyttää niiden asennus tietokoneellesi. Se on onneksi kohtalaisen helppoa. Kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi, valitse ”Edistynyt” asennustapa ja seuraa asennusta tarkasti. Jos näet joitain hämäriä komponentteja, poista ne heti ja jatka asennusta turvallisesti.

Selitys, miten poistaa mail.ru

Selaimen kaappauksen jälkeen, useilla käyttäjillä on vaikeuksia Mail.ru poistossa. Kaappaaja voi olla vaikea poistettava, koska se voi muuttaa selainten asetuksia ja Windows Rekisteriä. Siksi yritykset vaihtaa tämä Venäläinen sivusto haluttuun aloitussivuun eivät onnistu.

Jos kuitenkin etsit tapoja poistaa go.mail.ru viruksen jatkuvien yritysten jälkeen, jolla poistaa tämä sivu, me suosittelemme asentamaan haittaohjelman poistajan ja tarkistamaan järjestelmän. Löydät ehdotetut poistotyökalut alta, tai voit valita minkä tahansa luotettavan haittaohjelman/vakoiluohjelman poistajan.

Voit myös seurata valmisteltuja ohjeita tämän artikkelin lopussa ja valita manuaalisen Go.mail.ru poiston. Tämä tapa vaatii epäilyttävien ohjelmien, lisäosien ja muiden kyseenalaisten merkintöjen poistamisen. Selaimen nollaus vaaditaan seurantaevästeiden poistoon.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Go.mail.ru viruksen Poisto-ohje:

Poista Go.mail.ru Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Go.mail.ru viruksen Windows laitteelta, sinun pitää poistaa siihen liittyvät ohjelmat. Niiden pitäminen järjestelmässä on suuri ongelma ja kaikki antivirus ohjelmat eivät tunnista niitä, koska jotkut niistä liittyvät vakoiluohjelmiin, ei haittaohjelmiin.

Siksi me olemme valmistelleet nämä ohjeet, joiden avulla poistat viruksen manuaalisesti. Me toivomme, että onnistut löytämään viruksen (joka voi olla eri nimen alla) ja poistamaan sen järjestelmästä onnistuneesti.

Vielä tärkeämpää on tarkistaa kuvakkeet Chrome, Firefox, ja muilta suosituilta selaimilta, kuten me alla näytämme. Joskus selaimen kaappaajat saastuttavat nämä kuvakkeet, jotta käyttäjä kokisi uudelleenohjauksia epäilyttäville hakusivuille, aina kun hän avaa nettiselaimen

VIHJE. Tämä selaimen kaappaaja usein muokkaa Rekisteri avaimia, selaimen kuvakkeita ja järjestelmän asetuksia pitääkseen itsensä järjestelmässä. Järjestelmän asetukset, erityisesti Windows Rekisterin asetukset ovat vain IT-ammattilaisten muokattavissa, jos et siis halua kuluttaa koko päivää viruksen manuaaliseen poistoon, me todella suosittelemme käyttämään automaattista haittaohjelman poistajaa. Muista päivittää se viimeisimpään versioon ja suorita muutama järjestelmän tarkistus uhan täydelliseen poistoon.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Go.mail.ru sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Go.mail.ru tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Go.mail.ru Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Go.mail.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Go.mail.ru Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Go.mail.ru sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Go.mail.ru poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Go.mail.ru virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Go.mail.ru pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Go.mail.ru Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poistamaan go.mail.ru uudelleenohjaus viruksen Firefox selaimelta, sinun pitää poistaa Firefox lisäosat, jotka siihen liittyvät. Me ehdotamme etsimään kaikkia epäilyttäviä lisäosia, erityisesti niitä, jotka lupaavat ”parannettua hakukokemusta.” Kun poistat epäilyttävät Firefox lisäosat, päivitä selaimesi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Go.mail.ru sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Go.mail.ru poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Go.mail.ru Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi go.mail.ru Chrome selaimelta, sinun pitää:

1. Nollata siihen liittyvät selaimen laajennukset.

2. Poistaa epäilyttävät URLit ”Käynnistys” asetuksista, sekä ”Ensisijainen Haku” asetuksista.

3. Nollaa Chrome selain.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Go.mail.ru sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Go.mail.ru poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Go.mail.ru Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Go.mail.ru tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Go.mail.ru poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Go.mail.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä