Vakavuus luokka:  
  (98/100)

GoldenEye lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

GoldenEye lunnasohjelma: vain sinun tiedostoillesi

Jos seuraat IT-maailman uutisia, niin GoldenEye viruksen ei pitäisi olla yllättävä ilmiö. Vaikka viruksessa on yhtäläisyys James Bond filmeihin, niin tätä verkkouhkaa ei kannata aliarvioida . Haittaohjelman on versio vaarallisesta Petya viruksesta. Se on elänyt hiljaiseloa hetken mutta vaikuttaa siltä, että tällainen viekas vetäytyminen oli vain tyyntä myrskyn edellä. Me suosittelemme aloittamaan GoldenEye poiston niin pian kuin mahdollista, ennen lisävahinkojen tapahtumista. Reimage nopeuttaa prosessia. Tässä artikkelissa tulet myös tutustumaan tiedostojen palautukseen.

Pop kulttuuri, mytologia ja poliittiset tapahtumat inspiroivat verkkorikollisia keksimään tarkkoja ja hauskoja lunnasohjelmien nimiä. Koska he valitsevat tällaisia otsikkoja, niin myös verkkotartunnan rakenne on monimutkainen. Käyttäjä gizmo21sai selville, että GoldenEye lunnasohjelman lunnasviestissä on keltainen kallo, joka muistuttaa sen edeltäjää. Se kertoo, että kovalevyjen tiedostot on salattu monimutkaisella armeijatason salauksella. Se on luultavimmin yhdistelmä AES ja RSA algoritmejä. Koska Petya alkuperäinen versio on ratkaistu, rikolliset eivät anna periksi uusien versioiden kehittelyssä . Kontrastina aikaisemmasta versiosta kun Mischa lunnasohjelma luotiin, että Petya voi ottaa tietokoneen haltuunsa uudelleenkirjoittamalla MBR (Master Boot Record) asetukset .

The image of Goldeneye ransomware

Tämä ohjelma hallitsee buuttaus prosesseja. Lyhyesti sanottuna, GoldenEye haittaohjelma salaa tiedostot ensin, jotta virus saa järjestelmänvalvojan oikeuden. Kaikki tiedostot merkitään päätteellä jossa on 8 satunnaista numeroa. Myöhemmin haittaohjelma käynnistää laitteesi uudelleen ja alkaa salaamaan kovalevyn tiedostoja. Tämä johtuu siihen, että kaikki tiedostosi blokataan. Aivan kuten aikaisemmat versiot, haittaohjelma näyttää tekaistun Windows viestin tarpeesta korjata tietokoneesi. Ilmoitus varoittaa, että et sulje ikkunaa koska se jättää jälkensä. Sinun kannattaa kuitenkin käyttäytyä päin vastoin ja keskeyttää lunnasohjelman prosessi. your_files_are_encrypted.txt viestissä uhreja kehotetaan saamaan pääsy Tor verkkoon ja suorittaa maksu. Yleensä se vaatii 1,3 BTC, joka on noin 1000$. On sanomatta selvää, että ei ole viisasta maksaa rikollisille koska huijarit ovat tienanneet huimia summia rahaa lunnasohjelmilla ja raportit palautetuista tiedostoista ovat harvassa .

The hardisks of your computer have been encrypted with an military grade encryption algorithm. There is no way to restore your data without a special key. You can purchase this key on the darknet page shown in step 2.
To purchase your key and restore your data, please follow these three easy steps:
1. Download Tor Browser . If you need help please google for “access onion page”.
2. Visit one of the following pages with the Tor browser :
[page link] [page link] 3. Enter your personal decryption code there:
[address]

If you already purchased your key, please enter it below.

Levitystavat

Kuten tavallista tällaisille viruksille, GoldenEye kaappaus tapahtuu kun uhri avaa saastuneen sähköpostin ja sallii makro asetukset . Tämän lunnasohjelman viimeisin versio on huomattu olevan Saksalainen versio. Kuten yleistä lunnasohjelmalle, virus on naamioitu tekaistuksi raportiksi. Viestin otsikkona on Bewerbung ja se puhuttelee uhria virallisesti. Se voi olla naamioitunut seuraaviin .xls tiedostoihin: Wiebold-Bewerbung.xls, Meinel-Bewerbung.xls, Seidel-Bewerbung.xls, Wüst-Bewerbung.xls, Born-Bewerbung.xls, ja Schlosser-Bewerbung.xls. Tämän jälkeen, kun ne on avattu, sinua pyydetään sallimaan sisältö. Tämän lisäksi, lunnasohjelma aktivoi base64 nauhat jotta se voi jatkaa salausta. Mitä tulee sen estoon, älä kiirehdi avaamaan mitään sähköposteja vaikka niiden lähettäjä olisi FBI tai poliisi. Tarkista lähettäjä ennen kuin avaat mitään liitteitä.

Onko keinoa pysäyttää Goldeneye lunnasohjelma?

Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa tiedostoja salaava lunnasohjelma. Tämän tekemiseksi, voit käyttää haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Muista varmistaa, että ohjelma on päivitetty, jotta voit poistaa GoldenEye viruksen kokonaan. Vain kun poisto on suoritettu, niin voit aloittaa tiedostojen palauttamisen. Me olemme antaneet useita vaihtoehtoja sen tekemiseen. Jos et voi poistaa GoldenEye virusta koska näyttö on lukittu tai tietokone ei vastaa, niin älä panikoi vaan seuraa ohjeita. Koska Petya on ratkaistu jo hetki sitten, uusi versiokin ratkaistaan, se voi kuitenkin kestää hetken.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen GoldenEye viruksen Poisto-ohje:

Poista GoldenEye käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto GoldenEye

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita GoldenEye poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista GoldenEye käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen GoldenEye pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että GoldenEye on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan GoldenEye tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet GoldenEye salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Vaihtoehto Data Recovery Pro

Tämä ohjelma voi olla yksi viimeisistä vaihtoehdoista poistaa tiedostojen salausta koska salauksen poistajaa ei ole.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka GoldenEye lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Mikä on Windows Previous Version ominaisuus?

Se on Windows järjestelmän sisäänrakennettu ominaisuus. On mahdollista palauttaa tiedostot yksitellen seuraamalla ohjeitamme.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kuinka hyvä on ShadowExplorer?

Tämä ohjelma antaa sinulle suuremman mahdollisuuden koska se palauttaa tiedostot käyttämällä varjokopioita. Se on tehokas tapa palauttaa tiedostoja jos lunnasohjelma ei poista kopioita ensin.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi GoldenEye ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-goldeneye-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä