Vakavuus luokka:  
  (18/100)

Poisto Google Customer Reward Program scam (Poisto-ohjeet) - marras 2020 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Google Customer Reward Program – tyypillinen huijaus, joka koettaa huijata henkilökohtaiset tietosi

Google Customer Reward Program huijaus

Google Customer Reward Program on jälleen yksi huijaus, jota käytetään huijaamaan käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, saaden heidät uskomaan, että he voivat voittaa arvokkaan palkinnon. Yleensä sen aiheuttaja on mainosohjelman tyyppinen sovellus, joka voi kaapata kaikki nettiselaimet ja alkaa näyttämään vaarallista materiaalia saastuneella selaimella. Kun tämä huijaus tunkeutuu järjestelmääsi erilaisten ohjelmanippujen avulla, se alkaa näyttämään tätä tekaistua viestiä. IT-ammattilaisten mukaan, tämä kaikki tehdään, jotta voidaan ohjata käyttäjät ennalta määrätyille sivuilla ja huijata heidän henkilökohtaiset tiedot. Tämän lisäksi, Google Customer Reward Program virus voi huijata sinut ottamaan yhteyttä oikeisiin huijareihin, jotka voivat pakottaa sinut asentamaan vaarallisia ohjelmia tietokoneellesi.

Nimi Google Customer Reward Program
Tyyppi Mainosohjelma/huijaus
Päätarkoitus Huijata käyttäjien henkilökohtaiset tiedot, saastuttaa heidän järjestelmä haittaohjelmalla, ansaita rahaa maksu-klikkauksesta tavalla
Levitys Tekaistut mainokset, joiden aiheuttaja on mainosohjelma, joka kohdistaa järjestelmät ohjelmanipuilla
MITEN välttää Käytä vain alkuperäisiä asennustiedostoja, älä vieraile epäilyttävillä sivuilla, asenna antivirus ohjelma
Poisto Voit poistaa tähän huijaukseen liittyvän mainosohjelman ReimageIntegoohjelmalla. Suorita täysi järjestelmän tarkistus, jotta löydät kaikki vaaralliset komponentit

Kuten me olemme jo maininneet, Google Customer Reward Program huijaus on läheistä sukua mainosohjelmalle, joka voi helposti tunkeutua järjestelmään niputuksella. Kun se on sisällä, virus kaappaa kohdeselaimet, jotta se voi aloittaa useat uudelleenohjaukset ennalta määrätyille sivuille. Tyypillisten mainosten näyttämisen sijaan, tämä virus aiheuttaa harhaanjohtavia pop-up viestejä, jotka teeskentelevät tulevansa Googlelta. Tässä on yleensä tällaisia tietoja:

Congratulations!
You can win the new Samsung Galaxy S9, iPhone X or iPad Pro. the only thing you have to do to receive a gift is to answer the following 8 questions.

Remember: 100 randomly selected users have received this invitation.
The number of gifts is limited. You have 0 minutes and 00 seconds to answer the following questions before ew give your gift to other graceful users! Good luck!
What device do you see now?
PC/Notebook
Smartphone
Tablet
Other

Huijauksen vaihtoehtoiset versiot näyttävät tältä:

Google Customer reward program
Congratulations!
We wish to thank you for the long use of a services from Google!
Every Monday we randomly select several users to take a short survey. In return, we offer them the chance to receive a valuable gift from our sponsors. This survey allows us to better understand users and make our products better. It will not take mew than 30 seconds of your time.
You can win the new Samsung Galaxy S9, Movie Card Streaming or iPad Pro. All you need to do to receive a gift is to answer the following 8 questions.
Remember: 10 randomly selected users have received this invitation. The number of gifts is limited.
You have 4 minutes to answer the following questions before we give your gift to another happy user. Good Luck!

Kuten voit huomata, nämä tekaistut pop-up viestit kehottavat uhria tekemään tarvittavat toimenpiteet, jotta hän voi voittaa älypuhelimen tai vastaavan palkinnon. Me voimme kuitenkin vakuuttaa sinulle, että palkintoa ei ole, ja että viimeinen Google Customer Reward Program kysymys on henkilökohtaiset tiedot. Me EMME suosittele paljastamaan mitään sinun liittyviä tietoja, esim. osoite, puhelinnumero, pankkitiedot, jne., koska sinusta voit tulla identiteettivarkauden uhri.

Tämän lisäksi, aivan kuin muut mainosohjelman tyyppiset sovellukset, myös tämä voi kerätä nettiselaukseen liittyviä tietoja. Sivut ja linkit joille menet, kirjanmerkit, IP-osoitteet, sekä muut samanlaiset tiedot voidaan siirtää hakkereiden palvelimille, siten ne ovat verkkorikollisten saatavilla.

Voidaksesi välttää huijauksen, me todella suosittelemme poistamaan Google Customer Reward Program virus tietokoneesi järjestelmästä. Voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa, koska ammattilaiset auttavat tällaisten ongelmien poistossa. Pidä aina mielessäsi, että tämän huijauksen takan piileskelevät ihmiset voivat helposti huijata rahasi, kirjaamalla sinut hyödyttömiin palveluihin tai vain varastamalla pankkitietosi.

Jos olet harkinnut Google Customer Reward Program manuaalista poistoa, meidän on pakko varoittaa, että me emme voi nimetä mainosohjelmaa, joka on vastuussa näistä tekaistuista viesteistä. Jos edelleen haluat korjata nettiselaimesi manuaalisesti, sinun pitää poistaa kaikki kyseenalaiset selaimen lisäosat, laajennukset ja liitteet. Tämän lisäksi, muista nollata selaimesi aikaisempaan tilaan.

Google Customer Reward Program huijausGoogle Customer Reward Program huijaus on tekaistu pop-up, jonka aiheuttaja on mainosohjelman tyyppinen sovellus.

Ole varuillasi, koska mainosohjelmaa voidaan levittää usealla tavalla

Jos haluat löytää päätavat, joilla mainosohjelma leviää, on todella tärkeää ymmärtää, että tällaiset sovellukset pääsevät järjestelmään ilman käyttäjän apua. Kaikkein yleisimmät mainosohjelman levitystavat:

 • Ohjelmaniput. Vältä lataamasta sovelluksia kolmansilta osapuolilta, jotta voit estää ylimääräiset komponentit. Yleensä tällaiset komponentit eivät ole hyvin esillä, joten ainoa tapa niiden estämiseksi on Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa. Muista poistaa ruksi valinnaisista komponenteista, joita nipussa tarjotaan.
 • Kolmansien osapuolien asennustiedostot. Kolmansien osapuolien asennustiedostot ovat yleensä täynnä ylimääräisiä ohjelmia, sillä se on päätapa, jolla kehittäjät hyötyvät ohjelmistaan. Pysyäksesi turvassa, sinun kannattaa välttää näitä sovelluksia. Jos kuitenkin käytät niitä, valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja tarkista huolellisesti kaikki lataukset. Sinun kannattaa myös poistaa ruksi kaikista tuntemattomista.
 • Epäilyttävät linkit ja sivut. Kiinnitä huomiota millaisilla sivuilla vierailet. Tällaiset sivut voivat sisältää linkkejä vaarallisiin kohteisiin tai sivuille, jotka ovat täynnä vaarallisia komponentteja.

Välttääksesi huijaukset, muista varmistaa, että sinulla on luotettava antivirus tai vakoiluohjelman poistaja tietokoneellasi. Tämän lisäksi, pidä se päivitettynä, jotta se pitää huolta järjestelmästäsi kunnolla. 

Poista Google Customer Reward Program huijaus poistamalla siihen liittyvä mainosohjelma

Poistaaksesi Google Customer Reward Program viruksen, sinun pitää poistaa mainosohjelma ja muut vaaralliset komponentit järjestelmästäsi. Tähän kuuluvat selaimen laajennukset, erilaiset tarpeettomat sovellukset, sekä selaimen lisäosat, joita et muista asentaneesi. Sen tekemiseksi voit tarkistaa järjestelmäsi päivitetyllä vakoiluohjelman poistajalla tai suorittaa alla olevat ohjeet, jotta voit poistaa nämä virukset manuaalisesti. Muista, että sinun pitää nollata selaimesi, jotta mainosohjelma poistetaan kokonaan.

Jos haluat korjata järjestelmäsi nopeammin, me suosittelemme asentamaan haittaohjelman poistajan. Alla annetut ohjelmat ohjaavat sinut Google Customer Reward Program poistoprosessin läpi. Muista varmistaa, että päivität nämä ohjelmat ennen kuin suoritat täyden järjestelmän tarkistuksen, jotta voit poistaa kaikki vaaralliset komponentit. Kun huijaus on poistettu, harkitse myös salasanasi vaihtoa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Google Customer Reward Program scam Poisto-ohje:

Poista Google Customer Reward Program scam Windows järjestelmistä

Jos huomasit tämän huijauksen nettiä selatessasi, seuraa alla olevia ohjeita, jotta voit poistaa Google Customer Reward Program pop-up ikkunan Windows Järjestelmästä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Google Customer Reward Program scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Google Customer Reward Program scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Google Customer Reward Program scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Google Customer Reward Program scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Google Customer Reward Program scam Internet Explorer (IE) selaimelta

Poistaaksesi vaaralliset komponentit IE selaimelta, lue nämä ohjeet kunnolla:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Google Customer Reward Program scam sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Google Customer Reward Program scam poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Google Customer Reward Program scam Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Google Customer Reward Program scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Google Customer Reward Program scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista vaarallinen materiaali Firefox selaimelta näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Google Customer Reward Program scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Google Customer Reward Program scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Google Customer Reward Program scam Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi tämän huijauksen Google Chrome selaimelta lopullisesti, suorita nämä ohjeet:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Google Customer Reward Program scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Google Customer Reward Program scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Google Customer Reward Program scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Google Customer Reward Program scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Google Customer Reward Program scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-google-customer-reward-program-scam.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Google Customer Reward Program scam