Poisto Google Customer Reward Program scam (Poisto-ohjeet) - elo 2018 päivitys

Google Customer Reward Program scam Poisto-ohje

Mikä on Google Customer Reward Program huijaus?

Google Customer Reward Program – tyypillinen huijaus, joka koettaa huijata henkilökohtaiset tietosi

Google Customer Reward Program huijaus

Google Customer Reward Program on jälleen yksi huijaus, jota käytetään huijaamaan käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, saaden heidät uskomaan, että he voivat voittaa arvokkaan palkinnon. Yleensä sen aiheuttaja on mainosohjelman tyyppinen sovellus, joka voi kaapata kaikki nettiselaimet ja alkaa näyttämään vaarallista materiaalia saastuneella selaimella. Kun tämä huijaus tunkeutuu järjestelmääsi erilaisten ohjelmanippujen avulla, se alkaa näyttämään tätä tekaistua viestiä. IT-ammattilaisten mukaan, tämä kaikki tehdään, jotta voidaan ohjata käyttäjät ennalta määrätyille sivuilla ja huijata heidän henkilökohtaiset tiedot. Tämän lisäksi, Google Customer Reward Program virus voi huijata sinut ottamaan yhteyttä oikeisiin huijareihin, jotka voivat pakottaa sinut asentamaan vaarallisia ohjelmia tietokoneellesi.

Nimi Google Customer Reward Program
Tyyppi Mainosohjelma/huijaus
Päätarkoitus Huijata käyttäjien henkilökohtaiset tiedot, saastuttaa heidän järjestelmä haittaohjelmalla, ansaita rahaa maksu-klikkauksesta tavalla
Levitys Tekaistut mainokset, joiden aiheuttaja on mainosohjelma, joka kohdistaa järjestelmät ohjelmanipuilla
MITEN välttää Käytä vain alkuperäisiä asennustiedostoja, älä vieraile epäilyttävillä sivuilla, asenna antivirus ohjelma
Poisto Voit poistaa tähän huijaukseen liittyvän mainosohjelman FortectIntegoohjelmalla. Suorita täysi järjestelmän tarkistus, jotta löydät kaikki vaaralliset komponentit

Kuten me olemme jo maininneet, Google Customer Reward Program huijaus on läheistä sukua mainosohjelmalle, joka voi helposti tunkeutua järjestelmään niputuksella. Kun se on sisällä, virus kaappaa kohdeselaimet, jotta se voi aloittaa useat uudelleenohjaukset ennalta määrätyille sivuille. Tyypillisten mainosten näyttämisen sijaan, tämä virus aiheuttaa harhaanjohtavia pop-up viestejä, jotka teeskentelevät tulevansa Googlelta. Tässä on yleensä tällaisia tietoja:

Congratulations!
You can win the new Samsung Galaxy S9, iPhone X or iPad Pro. the only thing you have to do to receive a gift is to answer the following 8 questions.

Remember: 100 randomly selected users have received this invitation.
The number of gifts is limited. You have 0 minutes and 00 seconds to answer the following questions before ew give your gift to other graceful users! Good luck!
What device do you see now?
PC/Notebook
Smartphone
Tablet
Other

Huijauksen vaihtoehtoiset versiot näyttävät tältä:

Google Customer reward program
Congratulations!
We wish to thank you for the long use of a services from Google!
Every Monday we randomly select several users to take a short survey. In return, we offer them the chance to receive a valuable gift from our sponsors. This survey allows us to better understand users and make our products better. It will not take mew than 30 seconds of your time.
You can win the new Samsung Galaxy S9, Movie Card Streaming or iPad Pro. All you need to do to receive a gift is to answer the following 8 questions.
Remember: 10 randomly selected users have received this invitation. The number of gifts is limited.
You have 4 minutes to answer the following questions before we give your gift to another happy user. Good Luck!

Kuten voit huomata, nämä tekaistut pop-up viestit kehottavat uhria tekemään tarvittavat toimenpiteet, jotta hän voi voittaa älypuhelimen tai vastaavan palkinnon. Me voimme kuitenkin vakuuttaa sinulle, että palkintoa ei ole, ja että viimeinen Google Customer Reward Program kysymys on henkilökohtaiset tiedot. Me EMME suosittele paljastamaan mitään sinun liittyviä tietoja, esim. osoite, puhelinnumero, pankkitiedot, jne., koska sinusta voit tulla identiteettivarkauden uhri.

Tämän lisäksi, aivan kuin muut mainosohjelman tyyppiset sovellukset, myös tämä voi kerätä nettiselaukseen liittyviä tietoja. Sivut ja linkit joille menet, kirjanmerkit, IP-osoitteet, sekä muut samanlaiset tiedot voidaan siirtää hakkereiden palvelimille, siten ne ovat verkkorikollisten saatavilla.

Voidaksesi välttää huijauksen, me todella suosittelemme poistamaan Google Customer Reward Program virus tietokoneesi järjestelmästä. Voit käyttää FortectIntego ohjelmaa, koska ammattilaiset auttavat tällaisten ongelmien poistossa. Pidä aina mielessäsi, että tämän huijauksen takan piileskelevät ihmiset voivat helposti huijata rahasi, kirjaamalla sinut hyödyttömiin palveluihin tai vain varastamalla pankkitietosi.

Jos olet harkinnut Google Customer Reward Program manuaalista poistoa, meidän on pakko varoittaa, että me emme voi nimetä mainosohjelmaa, joka on vastuussa näistä tekaistuista viesteistä. Jos edelleen haluat korjata nettiselaimesi manuaalisesti, sinun pitää poistaa kaikki kyseenalaiset selaimen lisäosat, laajennukset ja liitteet. Tämän lisäksi, muista nollata selaimesi aikaisempaan tilaan.

Google Customer Reward Program huijausGoogle Customer Reward Program huijaus on tekaistu pop-up, jonka aiheuttaja on mainosohjelman tyyppinen sovellus.

Ole varuillasi, koska mainosohjelmaa voidaan levittää usealla tavalla

Jos haluat löytää päätavat, joilla mainosohjelma leviää, on todella tärkeää ymmärtää, että tällaiset sovellukset pääsevät järjestelmään ilman käyttäjän apua. Kaikkein yleisimmät mainosohjelman levitystavat:

 • Ohjelmaniput. Vältä lataamasta sovelluksia kolmansilta osapuolilta, jotta voit estää ylimääräiset komponentit. Yleensä tällaiset komponentit eivät ole hyvin esillä, joten ainoa tapa niiden estämiseksi on Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa. Muista poistaa ruksi valinnaisista komponenteista, joita nipussa tarjotaan.
 • Kolmansien osapuolien asennustiedostot. Kolmansien osapuolien asennustiedostot ovat yleensä täynnä ylimääräisiä ohjelmia, sillä se on päätapa, jolla kehittäjät hyötyvät ohjelmistaan. Pysyäksesi turvassa, sinun kannattaa välttää näitä sovelluksia. Jos kuitenkin käytät niitä, valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja tarkista huolellisesti kaikki lataukset. Sinun kannattaa myös poistaa ruksi kaikista tuntemattomista.
 • Epäilyttävät linkit ja sivut. Kiinnitä huomiota millaisilla sivuilla vierailet. Tällaiset sivut voivat sisältää linkkejä vaarallisiin kohteisiin tai sivuille, jotka ovat täynnä vaarallisia komponentteja.

Välttääksesi huijaukset, muista varmistaa, että sinulla on luotettava antivirus tai vakoiluohjelman poistaja tietokoneellasi. Tämän lisäksi, pidä se päivitettynä, jotta se pitää huolta järjestelmästäsi kunnolla.

Poista Google Customer Reward Program huijaus poistamalla siihen liittyvä mainosohjelma

Poistaaksesi Google Customer Reward Program viruksen, sinun pitää poistaa mainosohjelma ja muut vaaralliset komponentit järjestelmästäsi. Tähän kuuluvat selaimen laajennukset, erilaiset tarpeettomat sovellukset, sekä selaimen lisäosat, joita et muista asentaneesi. Sen tekemiseksi voit tarkistaa järjestelmäsi päivitetyllä vakoiluohjelman poistajalla tai suorittaa alla olevat ohjeet, jotta voit poistaa nämä virukset manuaalisesti. Muista, että sinun pitää nollata selaimesi, jotta mainosohjelma poistetaan kokonaan.

Jos haluat korjata järjestelmäsi nopeammin, me suosittelemme asentamaan haittaohjelman poistajan. Alla annetut ohjelmat ohjaavat sinut Google Customer Reward Program poistoprosessin läpi. Muista varmistaa, että päivität nämä ohjelmat ennen kuin suoritat täyden järjestelmän tarkistuksen, jotta voit poistaa kaikki vaaralliset komponentit. Kun huijaus on poistettu, harkitse myös salasanasi vaihtoa.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Google Customer Reward Program scam Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos huomasit tämän huijauksen nettiä selatessasi, seuraa alla olevia ohjeita, jotta voit poistaa Google Customer Reward Program pop-up ikkunan Windows Järjestelmästä:

Poistaaksesi Google Customer Reward Program huijaus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Google Customer Reward Program huijaus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Google Customer Reward Program scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Google Customer Reward Program scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen materiaali Firefox selaimelta näiden ohjeiden avulla:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Google Customer Reward Program huijaus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Google Customer Reward Program huijaus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Google Customer Reward Program huijaus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poistaaksesi tämän huijauksen Google Chrome selaimelta lopullisesti, suorita nämä ohjeet:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Google Customer Reward Program huijaus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Google Customer Reward Program scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä