Poista Gotosearch.ru virus (Viruksen Poisto-opas)

Gotosearch.ru viruksen Poisto-ohje

Mikä on Gotosearch.ru virus?

Pitäisikö minun antaa Gotosearch.ru olla minun ensisijainen hakukoneeni?

Gotosearch.ru virus on ärsyttävä selaimen kaappaaja joka antaa käyttäjän tutkia kyseenalaista ja vaarallista materiaalia Internetissä. Selaimen kaappaaja leviää nipussa erilaisten ilmaisohjelmien mukana ja tulee tietokoneille ilman käyttäjien lupaa. Käyttäjät näkevät vain kaappaajan tulokset, muutettu kotisivu ja hakukone. On valitettavasti mahdotonta tehdä mitään muutoksia ja resetoida selainten asetuksia. Viruksen suunnittelu estää käyttäjän tekemät muutokset. Kehittäjät eivät epäile, että usean haku yrityksen jälkeen palaisit tälle sivustolle. Vaikka se väittää tarjoavansa tuloksia Google Custom hausta, niin et löydä sen avulla mitään hyödyllistä. Kaappaajat muokkaavat hakutuloksia ja lisäävät niihin sponsoroitua materiaalia, koska kehittäjät haluavat sinun klikkaavan niitä ja, että vierailet promootio sivuilla. Tällä tavalla epäilyttävä liiketoiminta toimii. Tämän kaltaisten ohjelmien kehittäjät luovat maksu-klikkauksesta tuloja ja yhteistyökumppanien markkinointia, asiakkaat ovat myös usein todella hämäriä ja epäilyttäviä. Voit päätyä vaaralliselle sivulla tai saada lunnasohjelman Gotosearch.ru kaappaajan kautta. Jos tämä sivusto ilmaantuu näytöllesi, niin tarkista tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla (esim. FortectIntego) ja poista tämä tietokone tartunta. Sinun ei kannata odottaa, koska kaappaaja voi asentaa erilaisia laajennuksia ja liitteitä selaimiisi, jotka voivat hukuttaa näyttösi mainoksilla tai aloittaa seuraamaan nettiselaamistasi. Poista Gotosearch.ru heti!

Selaimen kaappaaja voi vaikuttaa miltä tahansa tavalliselta hakukoneelta, pelkistetyllä suunnittelulla. Siinä ei ole kuitenkaan mitään tietoa kehittäjistä, se ei anna Yksityisyyden Suojaa tai muita dokumentteja ja se ilmaantuu tietokoneellesi täysin tyhjästä. Jos selaimesi on kaapattu, niin sinun tulee tietää, että Gotosearch.ru virus ei itsessään ole vaarallinen. Selaimen kaappaajat eivät voi vahingoittaa tietokonetta tai varastaa henkilökohtaisia tietoja, ne voivat kuitenkin saastuttaa tietokoneet epäsuorasti. Voit esimerkiksi klikata määrättyä linkkiä tai mainosta ja päätyä vaaralliselle sivulle, joka on luotu levittämään haittaohjelmia ja viruksia. Gotosearch.ru uudelleenohjauksen takia, voit olla pakotettu vierailemaan potentiaalisesti vaarallisilla sivuille. Pidä aina mielessäsi, että kehittäjät eivät ole vastuussa kolmansien osapuolien materiaalista, sen turvallisuudesta ja luotettavuudesta. On itseasiassa vaikeaa sanoa ottavatko he mitään vastuuta koska he eivät anna itsestään mitään tietoja. Näiden tosiasioiden valossa sinun kannattaa aloittaa Gotosearch.ru juuri nyt.

Kuinka välttää Gotosearch.ru selaimen kaappaaja?

Gotosearch.ru kaappaaja voi ilmaantua kun käyttäjät asentavat sovelluksia huolimattomasti. PUPin luojat ovat tietoisia tietokoneen käyttäjien pahasta tavasta asentaa ohjelmia suositellulla asennustavalla. ”Pika”, ”Perus” , jne. moodit piilottavat erilaisia sovelluksia ja eivät kerro niiden asennuksesta. Jos haluat välttää selaimen kaappaajia, mainosohjelmia ja muita PUP ohjelmia, niin sinun ei kannata luottaa näihin tapoihin vaan valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa. Se näyttää sinulle listan valinnaisista ohjelmista ja antaa sinun päättää niiden asennuksesta. Tämän lisäksi, asennuksen aikana tulet näkemää ruksi laatikon, joka sanoo, että suostut asettamaan Gotosearch.ru sivun kotisivuksi tai ensisijaiseksi hakukoneeksi. Muistaa poistaa ruksi tästä laatikosta. Jos haluat suojata tietokonettasi erilaisilta tartunnoilta, niin asenna tehokas anti-virus ohjelma ja harkitse jokaista klikkausta verkossa.

Selaimen kaappaajan poistaminen

Poistaaksesi Gotosearch.ru kaappaajan, sinulla on kaksi vaihtoehtoa joten sinun tulee tehdä päätös paljonko arvostat aikaasi ja kuinka taitava olet. Selaimen kaappaajan eliminointi voidaan tehdä manuaalisesti tai automaattisesti. Kuten voit kuvitella, manuaalinen poistotapa vaatii enemmän aikaa ja vaivaa, joten ennen tämän haasteen hyväksymistä, lue Gotosearch.ru manuaaliset poisto-ohjeet alta. Jos haluat säästää aikaa ja tehdä elämästäsi helpompaa, niin valitse automaattinen poistotapa. Pidä mielessäsi, että molemmat poistotavat ovat turvallisia ja tehokkaita!

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Gotosearch.ru viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos tietokoneessasi on Gotosearch.ru virus, sinun pitää löytää ja poistaa se järjestelmästä, kuten myös sen komponentit. Seuraa ohjeita tarkasti ja muista tarkastaa kaikki selaimet jotka tietokoneessa on asennettuna.

Poistaaksesi Gotosearch.ru virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Gotosearch.ru virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Gotosearch.ru Mac OS X järjestelmästä

On todella harvinaista, että Mac käyttäjillä olisi selaimen kaappaaja, jos se on kuitenkin tapahtunut, niin seuraa ohjeita tarkasti ja poista virus. Poistaa sen jälkeen vaaralliset laajennukset ja liitteet selaimiltasi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Gotosearch.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poistaaksesi viruksen kokonaan, sinun pitää poistaa epäilyttävät komponentit myös Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Selaimen kaappaaja on voinut asentaa erilaisia liitteitä ja laajennuksia Mozilla Firefox selaimelle. Nyt sinun pitää tarkistaa laajennusten lista ja poistaa kaikki kyseenalaiset merkinnät.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Gotosearch.ru virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Gotosearch.ru virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Gotosearch.ru virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Gotosearch.ru virus voi saastuttaa Google Chrome selaimen ja asentaa erilaisia lisäosia ja laajennuksia. Seuraa alla olevia ohjeita ja poista kaikki kyseenalaiset merkinnät.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poistaaksesi selaimen kaappaajan, sinun pitää käydä asennettujen laajennusten lista läpi. Poista kaikki epäilyttävät merkinnät Safari selaimelta.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Gotosearch.ru virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Gotosearch.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä