Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Gotosearch.ru virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Pitäisikö minun antaa Gotosearch.ru olla minun ensisijainen hakukoneeni?

Gotosearch.ru virus on ärsyttävä selaimen kaappaaja joka antaa käyttäjän tutkia kyseenalaista ja vaarallista materiaalia Internetissä. Selaimen kaappaaja leviää nipussa erilaisten ilmaisohjelmien mukana ja tulee tietokoneille ilman käyttäjien lupaa. Käyttäjät näkevät vain kaappaajan tulokset, muutettu kotisivu ja hakukone. On valitettavasti mahdotonta tehdä mitään muutoksia ja resetoida selainten asetuksia. Viruksen suunnittelu estää käyttäjän tekemät muutokset. Kehittäjät eivät epäile, että usean haku yrityksen jälkeen palaisit tälle sivustolle. Vaikka se väittää tarjoavansa tuloksia Google Custom hausta, niin et löydä sen avulla mitään hyödyllistä. Kaappaajat muokkaavat hakutuloksia ja lisäävät niihin sponsoroitua materiaalia, koska kehittäjät haluavat sinun klikkaavan niitä ja, että vierailet promootio sivuilla. Tällä tavalla epäilyttävä liiketoiminta toimii. Tämän kaltaisten ohjelmien kehittäjät luovat maksu-klikkauksesta tuloja ja yhteistyökumppanien markkinointia, asiakkaat ovat myös usein todella hämäriä ja epäilyttäviä. Voit päätyä vaaralliselle sivulla tai saada lunnasohjelman Gotosearch.ru kaappaajan kautta. Jos tämä sivusto ilmaantuu näytöllesi, niin tarkista tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla (esim. Reimage) ja poista tämä tietokone tartunta. Sinun ei kannata odottaa, koska kaappaaja voi asentaa erilaisia laajennuksia ja liitteitä selaimiisi, jotka voivat hukuttaa näyttösi mainoksilla tai aloittaa seuraamaan nettiselaamistasi. Poista Gotosearch.ru heti!

The example of Gotosearch.ru virus

Selaimen kaappaaja voi vaikuttaa miltä tahansa tavalliselta hakukoneelta, pelkistetyllä suunnittelulla. Siinä ei ole kuitenkaan mitään tietoa kehittäjistä, se ei anna Yksityisyyden Suojaa tai muita dokumentteja ja se ilmaantuu tietokoneellesi täysin tyhjästä. Jos selaimesi on kaapattu, niin sinun tulee tietää, että Gotosearch.ru virus ei itsessään ole vaarallinen. Selaimen kaappaajat eivät voi vahingoittaa tietokonetta tai varastaa henkilökohtaisia tietoja, ne voivat kuitenkin saastuttaa tietokoneet epäsuorasti. Voit esimerkiksi klikata määrättyä linkkiä tai mainosta ja päätyä vaaralliselle sivulle, joka on luotu levittämään haittaohjelmia ja viruksia. Gotosearch.ru uudelleenohjauksen takia, voit olla pakotettu vierailemaan potentiaalisesti vaarallisilla sivuille. Pidä aina mielessäsi, että kehittäjät eivät ole vastuussa kolmansien osapuolien materiaalista, sen turvallisuudesta ja luotettavuudesta. On itseasiassa vaikeaa sanoa ottavatko he mitään vastuuta koska he eivät anna itsestään mitään tietoja. Näiden tosiasioiden valossa sinun kannattaa aloittaa Gotosearch.ru juuri nyt.

Kuinka välttää Gotosearch.ru selaimen kaappaaja?

Gotosearch.ru kaappaaja voi ilmaantua kun käyttäjät asentavat sovelluksia huolimattomasti. PUPin luojat ovat tietoisia tietokoneen käyttäjien pahasta tavasta asentaa ohjelmia suositellulla asennustavalla. ”Pika”, ”Perus” , jne. moodit piilottavat erilaisia sovelluksia ja eivät kerro niiden asennuksesta. Jos haluat välttää selaimen kaappaajia, mainosohjelmia ja muita PUP ohjelmia, niin sinun ei kannata luottaa näihin tapoihin vaan valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa. Se näyttää sinulle listan valinnaisista ohjelmista ja antaa sinun päättää niiden asennuksesta. Tämän lisäksi, asennuksen aikana tulet näkemää ruksi laatikon, joka sanoo, että suostut asettamaan Gotosearch.ru sivun kotisivuksi tai ensisijaiseksi hakukoneeksi. Muistaa poistaa ruksi tästä laatikosta. Jos haluat suojata tietokonettasi erilaisilta tartunnoilta, niin asenna tehokas anti-virus ohjelma ja harkitse jokaista klikkausta verkossa.

Selaimen kaappaajan poistaminen

Poistaaksesi Gotosearch.ru kaappaajan, sinulla on kaksi vaihtoehtoa joten sinun tulee tehdä päätös paljonko arvostat aikaasi ja kuinka taitava olet. Selaimen kaappaajan eliminointi voidaan tehdä manuaalisesti tai automaattisesti. Kuten voit kuvitella, manuaalinen poistotapa vaatii enemmän aikaa ja vaivaa, joten ennen tämän haasteen hyväksymistä, lue Gotosearch.ru manuaaliset poisto-ohjeet alta. Jos haluat säästää aikaa ja tehdä elämästäsi helpompaa, niin valitse automaattinen poistotapa. Pidä mielessäsi, että molemmat poistotavat ovat turvallisia ja tehokkaita!

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Gotosearch.ru viruksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Gotosearch.ru Windows järjestelmistä

Jos tietokoneessasi on Gotosearch.ru virus, sinun pitää löytää ja poistaa se järjestelmästä, kuten myös sen komponentit. Seuraa ohjeita tarkasti ja muista tarkastaa kaikki selaimet jotka tietokoneessa on asennettuna.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Gotosearch.ru sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Gotosearch.ru tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Gotosearch.ru selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Gotosearch.ru Mac OS X järjestelmästä

On todella harvinaista, että Mac käyttäjillä olisi selaimen kaappaaja, jos se on kuitenkin tapahtunut, niin seuraa ohjeita tarkasti ja poista virus. Poistaa sen jälkeen vaaralliset laajennukset ja liitteet selaimiltasi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Gotosearch.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Gotosearch.ru Internet Explorer (IE) selaimelta

Poistaaksesi Gotosearch.ru kaappaajan järjestelmästä, sinun pitää tarkistaa lisäosien lista ja poistaa kaikki kyseenalaiset laajennukset jotka Internet Explorer selaimeen on asennettu.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Gotosearch.ru sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Gotosearch.ru poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Gotosearch.ru virus Microsoft Edge selaimesta

Poistaaksesi viruksen kokonaan, sinun pitää poistaa epäilyttävät komponentit myös Microsoft Edge selaimeltasi.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Gotosearch.ru pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Gotosearch.ru Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Selaimen kaappaaja on voinut asentaa erilaisia liitteitä ja laajennuksia Mozilla Firefox selaimelle. Nyt sinun pitää tarkistaa laajennusten lista ja poistaa kaikki kyseenalaiset merkinnät.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Gotosearch.ru sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Gotosearch.ru poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Gotosearch.ru Google Chrome selaimelta

Gotosearch.ru virus voi saastuttaa Google Chrome selaimen ja asentaa erilaisia lisäosia ja laajennuksia. Seuraa alla olevia ohjeita ja poista kaikki kyseenalaiset merkinnät.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Gotosearch.ru sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Gotosearch.ru poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Gotosearch.ru Safari selaimelta

Poistaaksesi selaimen kaappaajan, sinun pitää käydä asennettujen laajennusten lista läpi. Poista kaikki epäilyttävät merkinnät Safari selaimelta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Gotosearch.ru tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Gotosearch.ru on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Gotosearch.ru poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-gotosearch-ru-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä