Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Help recover files.txt virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Hei! Ei ole epäilystäkään, olen vakavissa ongelmissa. Koetan kuvailla ongelman tekemällä sen selväksi teille ja toivon, että voitte auttaa minua. Löysin itseasiassa dokumentin nimenltä ”help recover files.txt” jokaisesta kansiosta. Tämän lisäksi kaikki tiedostonimet alkavat oorr. ja en voi avata niistä yhtään. Sen tekemiseksi minun pitää maksaa 1 Bitcoinia 96 tunnin kuluessa. MItä minun pitäisi tehdä? En todellakaan halua maksaa näille rikollisille mutta en voi menettää tietojani koska jotkut tiedostot ovat todella tärkeitä ja minulla ei ole varmuuskopioita. Onko keinoa ratkaista tämä ongelma?

’Help recover files.txt’ on vaarallinen lunnasohjelma. Tässä joitain tietoja siitä:

’Help recover files.txt’ on lunnasohjelma joka kuuluu korkeimpaan tietokonevirusten vaaraluokkaan. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet tämän lunnasohjelman ottavan kohteekseen Kreikan ja Balkanin alueen ihmiset, myös muualla tuhannet PC:t ovat saastuneet, tämä tarkoittaa, että Help recover files.txt lunnaohjelman leviäminen ei ole rajoitettua.

Kysymyksiä kohteesta

Se on luokiteltu tiedoston salausvirukseksi koska, päinvastoin kuin FBI virus, tämä verkkouhka on ohjelmoitu salaamaan kaikkein tärkeimmät tiedostot, kuten videot, dokumentit ja valokuvat. Voidakseen estää pääsyn henkilökohtaisiin tiedostoihin, Help recover files.txt virus käyttää RSA-2048 avainta tai AES CBC 256-bit salausalgorytmiä. Kun salaus on valmist niin uhri saa ilmoituksen joka selittää mitä tietokoneelle on tapahtumassa ja mitä hänen pitää tehdä henkilökohtaisten tiedostojen salauksen poistamiseksi. Viesti yleensä sanoo:

”Hi,
What happened to your files?
All your files were protected by a strong encryption with RSA-2048
More information about the encryption keys using RSA-2048 can be found heres https://en.wikipedia.org/RSA
What does this mean?
This mean that the structure and data within your files have been irrevocably change and only we can help you to restore it.
How did this happen?
Especially for you, on our server was generated the secret key pair RSA-2048 – public and private
All your files were encrypted with the public key, which has been transferred to your computer via the internet.
Decrypting of your files is only possible with the help of the private key and decrypt program that is on our server
You can buy our tool with the private key that will recover all your files. It cost’s four bitcoins and you need to send it to bitcoin address 14mf7A1oCZ7bjpkqaoXCHp2VLRhuv***** . 1 bitcoin ~= 240 US $.
You can make bitcoin payment without any bitcoin software. For this you can use one of this bitcoin exchanger from this exchange list to send us bitcoins .”

Uhrille annetaan myös henkilökohtainen avain joka pitää lähettää ’Help recover files.txt’ lunnasohjelman kehittäjille kun maksu on suoritettu. Kun puhutaan maksusta, tämä lunnasohjelma vaatii 1 Bitcoinin maksua (noin250 USD) 96 tunnin kuluessa.

Vaikka sinun pitääkin poistaa tiedostojen salaus niin turvallisuusasiantuntijat, me mukaanlukien, eivät suosittele verkkorikollisille maksamista. Ensimmäiseksi, se ei takaa että saat dokumenttisi ja valokuvasi takaisin. Toiseksi, voit vahingossa paljastaa luottokorttitietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi verkkohuijareille. Jos siis haluat palauttaa tiedstosi niin koeta Kaspersky virus-fighting utilities, Photorec, tai R-Studio ohjelmia tiedostojen palauttamiseksi. Poista myös ’Help recover files.txt’ lunnasohjelma lopullisesti, voit käyttää siihen Reimage ohjelmaa tai muuta ammattilaisten haittaohjelman poistajaa.

Help recover files.txt virus

Kuinka Help recover files.txt virus leviää?

Jos ’Help recover files.txt’ salaa tiedostot PC:llä niin se tarkoittaa, että järjestelmä on saastunut Trojan-Ransom.NSIS.ONION.air sovelluksella. Tämä Troijalainen aktivoituu yleensä kun käyttäjä klikkaa sähköpostiviestiä tai saastunutta linkkiä. Jos siis saat viestin jonka mukana on väittämän mukaan tärkeitä liitteitä niin älä avaa niitä ilman vahvistusta. Muussa tapauksessa voit aktivoida ’Help recover files.txt’ viruksen. (Poisto-ohjeet annetaan sivulla2).

Kuinka voin palauttaa tiedostot jotka tämä lunnasohjelma on salannut?

Onko sinulla Help recover files.txt lunnasohjelma? Älä tule huijatuksi ja ÄLÄ maksa vaadittuja lunnaita koska se ei takaa tietojen palauttamista. Paras asia minkä voit tehdä, poista files.txt virus virus kokonaan ja käytä sitten työkalua joka on ohjelmoitu palauttamaan menetettyjä tiedostoja. Tässä tapauksessa luotettavia ohjelmia ovat Kaspersky virus-fighting utilities, Photorec, tai R-Studio.

Tämän ongelman korjaaminen onnistuu myös manuaalisesti. Ohjeet tämän tekemiseksi on annettu alapuolella. Me EMME kuitenkaa suosittele Help recover files.txt lunnasohjelman manuaalista poistoa koska voit vahingossa poistaa vääriä tiedostoja. Sinun on siis parempi käyttää ohjelmaa, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Help recover files.txt viruksen Poisto-ohje:

Poista Help recover files.txt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Help recover files.txt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Help recover files.txt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Help recover files.txt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Help recover files.txt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Help recover files.txt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Help recover files.txt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-help-recover-files-txt-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä