Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Hi.ru uudelleenohjaus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Voinko luottaa Hi.ru hakukoneeseen? Se ilmaantui täysin tyhjästä.

Hi.ru selaimen kaappaaja on huomattu usein kun ollaan asennettu ilmaisohjelma Internetistä. Tämä johtuu siitä, että niputus tekniikka, jota käytettiin aktiivisesti tämän Venäläisen hakukoneen kehittäjien toimesta. Jos et tunne tätä levitystapaa niin sinun tulee tietää, että se voidaan välttää kun valvotaan ilmaisohjelmien asennusta. Tämän lisäksi, sinun pitää olla todella varovainen Venäläisten ohjelmien kanssa, koska tämä voi johtaa tartuntaan. Kaikki tiedot joita tarvitaan välttämään Hi.ru viruksen ilmaantuminen selitetään tämän artikkelin toisessa osassa. Jos tarvitset nopean ratkaisun, joka auttaa sinua korjaamaan selaimesi, tarkista tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla ja poista ei toivotut tiedostot. He joilla ei ole tällaista ohjelmaa asennettuna tietokoneella voivat valita ReimageIntego ohjelman. Meidän tutkijatiimimme käyttivät sitä poistamaan Hi.ru viruksen ja se toimi loistavasti.

Tämän selaimen kehittäjien mukaan, tämä hakukone on yksi useimmin vierailluista Venäjällä. Ensi vilkaisulla se vaikuttaa tavalliselta hakukoneelta jossa on hakulaatikko ja eri linkkejä. Löytyy kuitenkin satoja PC käyttäjiä, jotka eivät ilmeisesti Venäjän kielisiä ja väittävät, että heidät huijattiin vierailemaan sivulla vasten tahtoaan. Tämä johtuu siitä, että tämä hakusivu on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka koettaa ansaita rahaa promotoimalla kolmansien osapuolien sivustoja. Jos Hi.ru aloitussivu on käyttäjän laukaisema niin se alkaa seuraamaan häntä joksikin aikaa. Kun se on saanut tarvittavat tiedot käyttäjän kiinnostuksen kohteet, tämä hakusivu alkaa näyttää pop-up mainoksia ja mainosjulisteita jotka on asetettu promotoimaan kolmansien osapuolien sivustoja tai ohjelmia. Ole varuillasi sillä tällaisia ohjelmia voidaan pitää ”potentiaalisesti ei toivottuina” ja tämä voi johtaa lisäongelmiin. Esimerkiksi, jos Hi.ru virus huijaa sinut ottamaan yhteyttä tekniseen tukeen, joka esitellään alla olevassa bannerissa, voit menettää rahasi. Useimmissa tapauksissa, tällaiset palvelut ovat hyödyttömiä ja ne on asetettu keskustelemaan keksityistä ongelmista, muista siis pysyä erossa niistä.

the picture of Hi.ru redirect virus

Yleensä tämä kaappaaja asettuu Google Chrome, Mozilla Firefox, sekä Internet Explorer nettiselaimille korvaamalla aloitussivun, ensisijaisen hakupalvelun ja uuden välilehden URLin kaikilla selaimilla. Vaikka se voi ensin vaikuttaa tavalliselta hakupalvelulta, sinun kannattaa poistaa Hi.ru poisto heti kun se ilmaantuu tietokoneellesi, koska sen tavoite on uudelleenohjata sinua kolmansien osapuolien sivuja näyttämällä sponsoroituja hakutuloksia. Kun siis punnitset plussat ja miinukset tästä ohjelmasta niin sinun ei kannata pitää sitä järjestelmässä. Jos luulet, että koneesi on kaapattu niin suorita täysi järjestelmän tarkistus ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla ja poista se heti.

the latest version of Hi.ru virus 

Kuinka voin saada tartunnan?

Hi.ru voi tunkeutua tietokoneellesi muiden ilmaisohjelmien avulla, koska sitä on levitetty aktiivisesti nipussa latausmanagereiden, media soittimien PDF luojien, ja vastaavien mukaan. Viimeisten tutkimusten mukaan, tämä selaimen kaappaaja leviää valinnaisena komponenttina Shopping Assistant, Vaudix, Mobogenie ja vastaavien PUPien mukana. Siksi sinun pitää olla todella varovainen kun lataat näitä ohjelmia tietokoneellesi koska Hi.ru virus tartunta voi johtaa erilaisiin epämukavuuksiin (pop-up mainosten ilmaantumiseen, selainten hidastumiseen, kaatumisiin, jne.). Jos haluat suojella tietokonettasi ohjelmistopaketeilta, sinun kannattaa tarkistaa Edistyneet/Kustomoidut asennustavat kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi. Vaikka se vie enemmän aikaa asentaa ohjelmia tietokoneellesi niin saat tavan estää ei toivotut komponentit. Lopuksi, muista varmistaa, että löydät ja poistat kaikki ”valinnaiset” lisäosat, jotka esitellään hyödyllisinä lisäosina, liitteinä, työkalupalkkeina ja laajennuksina.

Kuinka poistaa Hi.ru virus?

Jos olet yksi niistä PC käyttäjistä, joilla on tämä selaimen kaappaaja niin sinun kannattaa lopettaa saastuneen selaimen käyttöä koska tähän hakukoneeseen ei voida luottaa. Tässä tapauksessa, muista suorittaa täysi järjestelmän tarkistus luotettavalla turvallisuusohjelmalla jotta voit poistaa Hi.ru viruksen kokonaan tietokoneeltasi. PC turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, tämä selaimen kaappaaja leviää nipussa epäilyttävien komponenttien kanssa, joita on vaikea poistaa manuaalisesti. Voit kuitenkin koettaa poistaa Hi.ru viruksen järjestelmästä manuaalisesti alla annettujen ohjeiden avulla. Jos käytät niitä niin muista seurata jokaista askelta tarkasti.

 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Hi.ru uudelleenohjaus kuvankaappaus
Hi.ru uudelleenohjaus kuvankaappausHi.ru uudelleenohjaus kuvankaappaus
Hi.ru uudelleenohjaus kuvankaappaus

Manuaalinen Hi.ru uudelleenohjauksen Poisto-ohje:

Poista Hi.ru Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Hi.ru viruksen Windows käyttöjärjestelmästä, me suosittelemme poistamaan kaikki ohjelmat jotka tähän kaappaajaan liittyvät. Muista etsiä Shopping Assistant, Vaudix, Mobogenie, sekä vastaavat epäilyttävät merkinnät.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Hi.ru sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Hi.ru tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Hi.ru selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Hi.ru Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Hi.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Hi.ru Internet Explorer (IE) selaimelta

Sinun pitää poistaa nämä lisäosat poistaaksesi Hi.ru viruksen kokonaan: Shopping Assistant, Vaudix, Mobogenie.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Hi.ru sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Hi.ru poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Hi.ru uudelleenohjaus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Hi.ru pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Hi.ru Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Hi.ru sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Hi.ru poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Hi.ru Google Chrome selaimelta

Korjataksesi Google Chrome selaimen Hi.ru kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa Hi.ru start pageShopping Assistant, Vaudix, Mobogenie, sekä muut kyseenalaiset lisäosat.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Hi.ru sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Hi.ru poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-hi-ru-redirect.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Hi.ru redirect