Poista Hi.ru uudelleenohjaus (Poisto-opas) - marras 2016 päivitys

Hi.ru uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Mikä on Hi.ru uudelleenohjaus?

Voinko luottaa Hi.ru hakukoneeseen? Se ilmaantui täysin tyhjästä.

Hi.ru selaimen kaappaaja on huomattu usein kun ollaan asennettu ilmaisohjelma Internetistä. Tämä johtuu siitä, että niputus tekniikka, jota käytettiin aktiivisesti tämän Venäläisen hakukoneen kehittäjien toimesta. Jos et tunne tätä levitystapaa niin sinun tulee tietää, että se voidaan välttää kun valvotaan ilmaisohjelmien asennusta. Tämän lisäksi, sinun pitää olla todella varovainen Venäläisten ohjelmien kanssa, koska tämä voi johtaa tartuntaan. Kaikki tiedot joita tarvitaan välttämään Hi.ru viruksen ilmaantuminen selitetään tämän artikkelin toisessa osassa. Jos tarvitset nopean ratkaisun, joka auttaa sinua korjaamaan selaimesi, tarkista tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla ja poista ei toivotut tiedostot. He joilla ei ole tällaista ohjelmaa asennettuna tietokoneella voivat valita FortectIntego ohjelman. Meidän tutkijatiimimme käyttivät sitä poistamaan Hi.ru viruksen ja se toimi loistavasti.

Tämän selaimen kehittäjien mukaan, tämä hakukone on yksi useimmin vierailluista Venäjällä. Ensi vilkaisulla se vaikuttaa tavalliselta hakukoneelta jossa on hakulaatikko ja eri linkkejä. Löytyy kuitenkin satoja PC käyttäjiä, jotka eivät ilmeisesti Venäjän kielisiä ja väittävät, että heidät huijattiin vierailemaan sivulla vasten tahtoaan. Tämä johtuu siitä, että tämä hakusivu on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka koettaa ansaita rahaa promotoimalla kolmansien osapuolien sivustoja. Jos Hi.ru aloitussivu on käyttäjän laukaisema niin se alkaa seuraamaan häntä joksikin aikaa. Kun se on saanut tarvittavat tiedot käyttäjän kiinnostuksen kohteet, tämä hakusivu alkaa näyttää pop-up mainoksia ja mainosjulisteita jotka on asetettu promotoimaan kolmansien osapuolien sivustoja tai ohjelmia. Ole varuillasi sillä tällaisia ohjelmia voidaan pitää ”potentiaalisesti ei toivottuina” ja tämä voi johtaa lisäongelmiin. Esimerkiksi, jos Hi.ru virus huijaa sinut ottamaan yhteyttä tekniseen tukeen, joka esitellään alla olevassa bannerissa, voit menettää rahasi. Useimmissa tapauksissa, tällaiset palvelut ovat hyödyttömiä ja ne on asetettu keskustelemaan keksityistä ongelmista, muista siis pysyä erossa niistä.

the picture of Hi.ru redirect virus

Yleensä tämä kaappaaja asettuu Google Chrome, Mozilla Firefox, sekä Internet Explorer nettiselaimille korvaamalla aloitussivun, ensisijaisen hakupalvelun ja uuden välilehden URLin kaikilla selaimilla. Vaikka se voi ensin vaikuttaa tavalliselta hakupalvelulta, sinun kannattaa poistaa Hi.ru poisto heti kun se ilmaantuu tietokoneellesi, koska sen tavoite on uudelleenohjata sinua kolmansien osapuolien sivuja näyttämällä sponsoroituja hakutuloksia. Kun siis punnitset plussat ja miinukset tästä ohjelmasta niin sinun ei kannata pitää sitä järjestelmässä. Jos luulet, että koneesi on kaapattu niin suorita täysi järjestelmän tarkistus FortectIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla ja poista se heti.

the latest version of Hi.ru virus

Kuinka voin saada tartunnan?

Hi.ru voi tunkeutua tietokoneellesi muiden ilmaisohjelmien avulla, koska sitä on levitetty aktiivisesti nipussa latausmanagereiden, media soittimien PDF luojien, ja vastaavien mukaan. Viimeisten tutkimusten mukaan, tämä selaimen kaappaaja leviää valinnaisena komponenttina Shopping Assistant, Vaudix, Mobogenie ja vastaavien PUPien mukana. Siksi sinun pitää olla todella varovainen kun lataat näitä ohjelmia tietokoneellesi koska Hi.ru virus tartunta voi johtaa erilaisiin epämukavuuksiin (pop-up mainosten ilmaantumiseen, selainten hidastumiseen, kaatumisiin, jne.). Jos haluat suojella tietokonettasi ohjelmistopaketeilta, sinun kannattaa tarkistaa Edistyneet/Kustomoidut asennustavat kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi. Vaikka se vie enemmän aikaa asentaa ohjelmia tietokoneellesi niin saat tavan estää ei toivotut komponentit. Lopuksi, muista varmistaa, että löydät ja poistat kaikki ”valinnaiset” lisäosat, jotka esitellään hyödyllisinä lisäosina, liitteinä, työkalupalkkeina ja laajennuksina.

Kuinka poistaa Hi.ru virus?

Jos olet yksi niistä PC käyttäjistä, joilla on tämä selaimen kaappaaja niin sinun kannattaa lopettaa saastuneen selaimen käyttöä koska tähän hakukoneeseen ei voida luottaa. Tässä tapauksessa, muista suorittaa täysi järjestelmän tarkistus luotettavalla turvallisuusohjelmalla jotta voit poistaa Hi.ru viruksen kokonaan tietokoneeltasi. PC turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, tämä selaimen kaappaaja leviää nipussa epäilyttävien komponenttien kanssa, joita on vaikea poistaa manuaalisesti. Voit kuitenkin koettaa poistaa Hi.ru viruksen järjestelmästä manuaalisesti alla annettujen ohjeiden avulla. Jos käytät niitä niin muista seurata jokaista askelta tarkasti.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Hi.ru uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Hi.ru viruksen Windows käyttöjärjestelmästä, me suosittelemme poistamaan kaikki ohjelmat jotka tähän kaappaajaan liittyvät. Muista etsiä Shopping Assistant, Vaudix, Mobogenie, sekä vastaavat epäilyttävät merkinnät.

Poistaaksesi Hi.ru uudelleenohjaus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Hi.ru uudelleenohjaus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Hi.ru Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Hi.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Hi.ru uudelleenohjaus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Hi.ru uudelleenohjaus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Hi.ru uudelleenohjaus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Korjataksesi Google Chrome selaimen Hi.ru kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa Hi.ru start pageShopping Assistant, Vaudix, Mobogenie, sekä muut kyseenalaiset lisäosat.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Hi.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä