Vakavuus luokka:  
  (99/100)

HolyCrypt lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mitä tiedetään HolyCrypt lunnasohjelmasta?

HolyCrypt virus on uusi lunnasohjelma tartunta joka on juuri päästetty irti. Tämä virus ei ole monimutkainen tekniikoiltaan joilla se kaappaa tietokoneet tai salaa tiedostot, mutta nämä tunnetut tekniikat tuntuvat palvelevan viruksen kehittäjiä hyvin. Kaikkein kiinnostavin yksityiskohta tässä viruksessa on, että sen vaarallinen skripti on kirjoitettu Python kielellä ja itse ohjelma on 64-bittinen. Muuten virus käyttää RSA ja AES salausavaimia uhrien tiedostojen lukitsemiseen ja sitten se vaatii lunnaita salauksen poistamisesta. Useimmat lunnasohjelmat antaa uhreille takarajan maksun suorittamiseksi ja se usein menee umpeen viikossa. Tämä viruksen luojat eivät hukkaa aikaa vaan uhkaavat tuhota salauksen poistoavaimen jopa 24 tunnin kuluttua salauksesta. Koska ihmiset pelkäävät menettävänsä tiedostonsa niin he usein maksavat lunnaat, silti heille jää lukittu tietokone. Rikolliset vain katoavat heti kun he saavat rahansa. Vaikka tiedostosi olisivat kuinka tärkeitä niin me suosittelemme säästämään rahat ja aloittamaan HolyCryptin poiston. Tämän tekemiseksi, käytä luotettavaa haittaohjelman poistajaa, kuten SpyHunter ja sen jälkeen voi koettaa palauttaa joitain tiedostoja sopivilla työkaluilla, joista kerromme alla.

An illustration of the HolyCrypt ransomware virus

Heti kun virus pääsee uhrin tietokoneelle niin tartunta tunnistetaan merkistä (salattu) joka on lisätty jokaisen saastuneen tiedoston nimeen. Tämän jälkeen, tiedostot ovat käyttökelvottomia. Virus levittää ymyös kopioita dokumentista jossa on lunnasviestistä koko tietokoneelle, jotta saat hieman valoa tilanteestasi:

YOUR COMPUTER HAS BEEN LOCKED!
Your documents, photos, databases and other important files have been locked with strongest encryption and unique key, generated for this computer. Private decryption key is stored on a secret Internet server and nobody can decrypt ypur files until you pay and obtain the private key.
The server will eliminate the key after 24h.
Open http://test_ransonware.onion.link and follow the instruction for the payment

Kuten viestistä selviää, se on kirjoitettu kohtalaisen huolimattomasti, siinä on kirjoitusvirheitä ja tämä muistuttaa, että lunnasohjelman luojat ovat rikollisia jotka koettavat ansaita rahaa nopeasti. Tämän lisäksi, virus luo myös kuvatiedoston nimeltä alert.jpg jotta se voi näyttää lunnasviestiä myös tietokoneen työpöydällä. Jos uhri päättää hankkia tiedostonsa takaisin niin hänen pitää lähettää 3 salattua tiedostoa osoitteeseen HolyCrypt@aol.com ja sitten hänelle annetaan lisää ohjeita. Kuten me olemme jo maininneet, näiden vaatimusten totteleminen ja maksaminen hyödyttää vain verkkorikollisia. On siis huomattavasti viisaampaa poistaa HplyCrypt ja miettiä muuta keinoa tietojesi palauttamiseksi.

Kuinka voit saada tämän viruksen?

HolyCrypt ion monimutkainen virus joten sillä on useita tapoja joilla se voi saastuttaa tietokoneesi. Voit esimerkiksi löytää sen tietokoneeltasi kun olet vahingossa avannut saastuneen sähköpostin. Lunnasohjelmien levittäminen roskapostien avulla on kaikkein yleisimmin käytetty tapa levittää näitä ilkeitä luomuksia käyttäjien tietokoneille. On sanomattakin selvää, että oudot sähköpostit ja erityisesti epäilyttävät liitteet ovat asioita joita sinun ei todellakaan kannata avata. Pysy myös erossa vaarallisista verkkopalvelimista. Jos sivu on täynnä vilkkuvia mainoksia, latauspainikkeita, ilmoituksia voitoista, jne. on luultavasti parempi poistua sieltä heti. Tällaiset sivut luovat täydelliset olosuhteet HolyCrypt virukselle tietokoneesi saastuttamiseen.

Mitkä ovat HolyCrypt poiston vaihtoehdot?

Voit poistaa HolyCrypt viruksen helposti haittaohjelman poistajalla, kuten SpyHunter. Viruksen manuaalinen poisto ei ole suositeltavaa. HolyCrypt on monimutkainen ja vaarallinen ohjelma ja sen tiedostot on piilotettu useaan eri tietokoneen kansioon. On siis todella vaikeaa löytää niitä manuaalisesti. Tietokoneen tarkistaminen luotettavalla haittaohjelman poistajalla löytää ja poistaa tällaiset komponentit automaattisesti. Jopa kaikkein monimutkaisin anti-virus ohjelma on tehoton tällaista salausta vastaan. Voit kuitenkin kokeilla muita ohjelmia tiedostojen palauttamiseen kun HolyCrypt poisto on valmis. Voit kokeilla PhotoRec, R-Studio  tai Kaspersky virus-fighting utilities ohjelmia.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan HolyCrypt lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma HolyCrypt lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen HolyCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista HolyCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto HolyCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita HolyCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista HolyCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen HolyCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että HolyCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi HolyCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä