Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Home.bitmotion-tab.com virus (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Home.bitmotion-tab.com koettaa ansaita käyttäjien luottamuksen houkuttelevalla suunnittelulla

Home.bitmotion-tab.com kuvankaappaus

Bitmotion virusta pidetään epäilyttävänä hakukoneena, joka ei tarjoa vain hakukonetta, mutta promotoi sen laajennuksia jatkuvasti. Siksi voitkin huomata Bitmotion Uuden Välilehden aikaisemman sijaan. Jälkimmäisen luoja on Victory Commerce Ltd. Sitä kuitenkin promotoidaan työkaluna, joka parantaa nettiselaamista; se on itseasiassa leimattu selaimen kaappaajaksi, joka voi muokata selainten asetuksia ja estää käyttäjien normaalin Nettiselaamisen.

Onko Bitmotion virus? Teknisesi se ei ole, mutta se voi aiheuttaa vaivallisia asioita.

Kun olet sallinut Bitmotion laajennuksen, se voi:

 • muokata selainten kotisivun ja uuden välilehden asetukset ilman kunnollista lupaa käyttäjiltä;
 • laukaista chrome-extension://iinglghmhcgdgjjlafobajghjamdchik/newtab.html sivun, heti kun uhri avaa saastuneen nettiselaimen, uuden välilehden tai klikkaa laajennuksen kuvaketta selaimen menupalkissa;
 • muokata hakutuloksia;
 • näyttää tunkeilevia online mainoksia;
 • uudelleenohjata epäilyttäville kolmansien osapuolien sivuille;
 • asentaa avustusobjekteja saastuneille selaimille;
 • kerätä eri tietoja käyttäjistä.

Bitmotion Tab uudelleenohjaus ilmiö voi tulla ongelmaksi hetken kuluttua. Pidä mielessäsi, että tämä selaimen kaappaaja koettaa rahastaa sivuilla, joita se promotoi, siksi se laittaa kolmansien osapuolien mainoksia hakutuloksiin.

Kun käyttäjä klikkaa maksettua hakulinkkiä, niin selaimen tartunta käynnistää uudelleenohjaukset ennalta määrätyille sivuille parantaakseen suosiotaan. Vaikka jotkut näistä sivuista voivat olla turvallisia vierailla, muut voivat tarjota vaarallista tai siveetöntä materiaalia, tai jopa aiheuttaa uhan tietokoneen tai sinun yksityisyydelle.

Pidä siis yksityisyytesi mielessä, kun käytät tätä laajennusta, jonka me yllä mainitsimme. Sallimalla Bitmotion Tab viruksen, suostut paljastamaan sähköpostisi kehittäjille, ja annat sen lukea ja vaihtaa kirjanmerkkisi sekä vierailemasi sivustot. Kaiken tämän lisäksi, Bitmotion-tab virus kerää hakusanasi, linkit joita klikkaat, IP-osoitteen ja vastaavat tiedot.

Loinen tulee ärsyttämään sinut hengiltä, koska kuvatulla hakukoneella on tausta, joka liikkuu koko ajan. Tämän lisäksi, Bitmotion laajennus voi lähettää sinulle kyselyjä ja kilpailuja, yleensä ne pyytävät henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi ja sähköpostiosoite. Tällaisia tietoja voidaan käyttää roskapostin lähettämiseen. Kiinnitä huomiota näihin ilmoituksiin:

“We may use an intermediary to conduct these surveys or contests. These companies may use your personal information to help the BitmotionTab communicate with you about offers from the [ tab ] and our marketing partners.”

Vaikka yritys väittää, että näillä kolmansilla osapuolilla ei ole Victory Commercen lupaa käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, et voi koskaan olla varma. Siksi sinun kannattaa pitää Home.bitmotion-tab.com poistoa todella tärkeänä. Voit koettaa käyttää haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego sen tekemiseen.

Jos ylimääräisten ohjelmien käyttö viruksen poistoon ei ole oikea vaihtoehto sinulle, voit poistaa Home.bitmotion-tab.com viruksen myös manuaalisesti. Voit löytää yksityiskohtaiset ohjeet tämän suorittamiseen artikkelin alta.

Home.bitmotion-tab.com virusHome.bitmotion-tab.com hakukone korvaa aikaisemman kotisivun ilman suoraa käyttäjän lupaa.

Estä PUP tyylisten ohjelmien pääsy tietokoneelle

Välttääksesi Bitmotion kaappaajan asennuksen, sinun tulee olla todella varovainen, kun asennat eri ilmaisohjelmia Internetistä. Jos sinulla on tapana kiirehtiä ja toimia huolimattomasti uusia ohjelmia asentaessa, niin sinun pitää löytää myöhemmin keino sen poistamiseen. Voit kuitenkin estää sen asennuksen muutamalla helpolla muutoksella ohjelman asennusvelhoon.

Kun avaat halutun ohjelman asennusvelhon, niin sinulle annetaan sen Yksityisyyden Suoja ja Käyttöehdot, jotka ovat tärkeitä, lue ne siis huolellisesti. Myöhemmin sinua pyydetään valitsemaan asennustapa, valitse siis Kustomoitu tai Edistynyt ja etsi ilmoitus, joka sanoo sinun suostuvan asentamaan ylimääräisiä ohjelmia. Poista ruksit niiden kohdilta ja suorita asennus loppuun.

Kaappaajan tärkein kohde ovat Chrome käyttäjät Yhdysvalloissa. Joitain tapauksia on huomattu myös Bulgariassa. Siksi näissä maissa olevien käyttäjien tulee olla todella varovaisia.

Poista Bitmotion virus nopeasti

Paras tapa suorittaa Bitmotion Tab poisto on käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa. Jos sinulla on antivirus ohjelma, niin se ei ehkä löydä tätä tunkeilijaa, koska tällaiset ohjelmat löytävät yleensä kriittiset virukset, kun bitmotion-tab on vain vakoiluohjelman tyyppinen loinen.

Jos ihmettelet kuinka poistaa Bitmotion Tab manuaalisesti, säästä aikaa ja käytä alla olevia ohjeita – ole todella varovainen ja suorita askeleet tarkasti, jos haluat kääntää muutokset, jotka potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on tehnyt. Muussa tapauksessa selaimesi pysyy panttivankina. Voit poistaa Bitmotion viruksen myös resetoimalla selaimesi asetukset.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Home.bitmotion-tab.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Home.bitmotion-tab.com Windows järjestelmistä

Poista ohjelmat, joiden kehittäjä on Victory Commerce Limited.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Home.bitmotion-tab.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Home.bitmotion-tab.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Home.bitmotion-tab.com Mac OS X järjestelmästä

Tarkista asennetut sovellukset ja poista kaikki merkinnät, jotka liittyvät home.bitmotion-tab.com sivuun.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Home.bitmotion-tab.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Home.bitmotion-tab.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Tarkista Internet Explorer epäilyttävien lisäosien varalta. Jos löydät niitä, niin poista ne ja resetoi selain alla olevien ohjeiden avulla.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Home.bitmotion-tab.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Home.bitmotion-tab.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Home.bitmotion-tab.com virus Microsoft Edge selaimesta

Kaappaaja voi saastuttaa myös Microsoft Edge selaimen. Seuraa näitä ohjeita sen korjaamiseksi:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Home.bitmotion-tab.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Home.bitmotion-tab.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista kyseenalaiset laajennukset, jotka ovat onnistuneet tunkeutumaan Firefox selaimelle ilman lupaa.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Home.bitmotion-tab.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Home.bitmotion-tab.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Home.bitmotion-tab.com Google Chrome selaimelta

Chrome selaimessa, me Laajennukset välilehteen ja poista tämä laajennus:
Bitmotion extension

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Home.bitmotion-tab.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Home.bitmotion-tab.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Home.bitmotion-tab.com Safari selaimelta

Jos Safari selaimen kotisivuksi on asetettu Bitmotion Tab, sinun pitää poistaa Bitmotion – New Tab laajennus, sekä muut epäilyttävät merkinnät. Resetoi sitten selaimesi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Home.bitmotion-tab.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Home.bitmotion-tab.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Home.bitmotion-tab.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä