Vakavuus luokka:  
  (5/100)

Poisto Home.tb.ask.com

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on Home.tb.ask.com?

Home.tb.ask.com ión LAILLINEN hakukone joka voi ilmaantua nettiselaimillesi täysin tyhjästä. Tämä johtuu siitä että sitä promotoidaan kolmannen osapuolen sovelluksen avulla, jota käytetään myös promotoimaan erilaisia selaimen lisäosia, hakukoneita, työkalupalkkeja sekä muita sovelluksia. Aivan kuten Ask.com, home.tb.ask.com on yhteensopiva kaikkien nettiselainten kanssa, se voi siis ilmaantua Google Chrome tai Internet Explorer selaimelle heti kun se on päässyt PC:lle. Siellä se voi ilmaantua ensisijaisen aloitussivusi ja hakukoneesi sijaan. Tämän seurauksena, home.tb.ask.com voi ilmaantua aina ku aloitat nettiselaamisesi. Pääsyy siihen, että haluat päästä eroon tästä hakusivusta on sen kyky voida näyttää sinulle kaupallista materiaalia hakujesi joukossa ja se voi johtaa sinut tuntemattomille sivustoille. Tämä tehdään jotta voidaan ansaita rahaa yhteistyökumppanien markkinoinnilla. Se ei ole LAITONTA mutta se voi olla kohtalaisen ärsyttävää. Tämän lisäksi, Home.tb.ask.com voi kerätä tietoja nettiselaamisestasi ja voi jakaa tiedot yhtesityökumppanien kanssa. Jos siis halua poistaa home.tb.ask.com sovelluksen niin sinun pitää poistaa se tehtävien hallinastasi sekä kaikilta nettiselaimilta. Me suosittelemme PC:n tarkistusta päivitetyllä haittaohjelman poistajalla jotta voit olla täysin turvassa.

Kuinka Home.tb.ask.com voi ilmaantua tietokoneelleni?

Kuten me olemme jo maininneet, home.tb.ask.com voidaan asentaa manuaalisesti tai ilmaisohjelmien ja muiden kolmannen osapuolen ohjelmien avulla. Jos haluat välttää sitä, sinun pitää aina kiinnittää huomiota ilmaisohjelma asennukseen valitsemalla Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Tämän jälkeen sinun pitää kiinnittää huomiota käyttöehtoihin jotka yleensä näytetään yhdessä asennusikkunassa. Jos home.tb.ask.com onnistuu luikertelemaan PC:lle niin se tulee ilmaantumaan kaikilla nettiselaimillasi. Se voi ilmaantua korvaamaan aloitussivusi, ensisijaisen hakukoneesi sekä uuden välilehden sivusi. Ole hyvä ja ÄLÄ jätä tätä huomiotta! Jos tämä sovellus on ilmaantunut tietokoneellesi ilman sinun tietämystäsi niin sinun pitää poistaa home.tb.ask.com. Teknisesti se ei ole virus mutta se voi uudelleenohjata sinut ei toivotuille sivustoille näyttämällä mainoksia hakutuloksissasi.

KUINKA POISTAA Home.tb.ask.com?

Jos haluat päästä eroon home.tb.ask.com uudelleenohjauksista, käytä näitä ohjeita:

  • Poista ohjemat jotka liittyvät home.tb.ask.com sovellukseen tietokoneeltasi

1. Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Poista sovellus.
2. Kun olet Lisää/Poista Sovellus/Poista Sovellus listalla, etsi Ask Työkalupalkki, Ask Updater, Ask Search sekä muut sovellukset joiden kehittäjä on Mindspark Interactive Network.
3. Paina ’Poista’ ja sitten OK tallentaaksesi muutokset.

  • Resetoi kaikki nettiselaimesi:

Internet Explorer:
1. Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta -> ’Hallitse lisäosia’.
2. Etsi tuntemattomat lisäosat (Ask Työkalupalkki, Ask Updater, Ask Search, jne.) ja poista nämä merkinnät.
3. Kotisivun vaihtamiseksi, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta uudelleen ja valitse ’Internet asetukset’.
4. Poista Search.tb.ask.com ja anna haluamasi sivuston nimi.
5. Ensisijaisen hakukoneen vaihtamiseksi, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta uudelleen ja valitse ’Hallitse lisäosia’ -> ’Hakupalvelun tarjoajat’,
6. Aseta haluamasi hakukone.

Mozilla Firefox:
1. Avaa Mozilla Firefox, klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse ’Lisäosat’ -> ’Laajennukset’.
2. Esi tuntemattomat lisäosat (Ask Työkalupalkki, Ask Updater, Ask Search, jne.) ja valitse roskakori kuvake näiden merkintöjen poistamiseksi.
3. Kotisivusi vaihtamiseksi, klikkaa Firefox, Valitse ’Asetukset’
4. Täällä, poista Search.tb.ask.com ja anna haluamasi sivusto.
5. Ensisijaisen hakukoneen vaihtamiseksi, klikkaa menu kuvaketta ja kysymysmerkki kuvaketta.
6. Täällä, klikkaa ’Vianetsintä tiedot’ ja klikkaa ’Resetoi Firefox’.

Google Chrome:
1. Avaa Google Chrome, klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse ’Työkalut’ -> ’Laajennukset’.
2. Esi tuntemattomat lisäosat (Ask Työkalupalkki, Ask Updater, Ask Search, jne.) ja valitse roskakori kuvake näiden merkintöjen poistamiseksi.
3. Kotisivusi vaihtamiseksi, klikkaa menukuvaketta ja valitse ’Asetukset’ -> ’Käynnistettäessä’ osio-> ’aseta sivut’
4. Täällä, poista Search.tb.ask.com klikkaamalla ”X” ja anna haluamasi sivusto.
5. Ensisijaisen hakukoneen vaihtamiseksi, klikkaa menu kuvaketta -> ’Asetukset’ -> ’Haku’ osio
6. Täällä, klikkaa ’Hallitse Hakukoneita…’ ja lisää haluamasi hakukone.

Lopuksi sinun kannttaa tarkistaa tietokoneesi Reimage, Webroot SecureAnywhere AntiVirus tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla jotta voit olla varma, että tietokoneesi täysin turvallinen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Home.tb.ask.com kuvankaappaus
Home.tb.ask.com kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-home-tb-ask-com.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä