Vakavuus luokka:  
  (93/100)

Poista HSDFSDCrypt virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - Parannellut Ohjeet

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

HSDFSDCrypt virus kohdistaa Saksaa puhuvia tietokoneen käyttäjiä maailmanlaajuisesti

HSDFSDCrypt lunnasohjelma hyökkäys

HSDFSDCrypt on uusi lunnasohjelma virus, joka huomattiin ensimmäisen kerran Marrasskuun 6, 2017. Kohdejärjestelmän saastuttamisen jälkeen, virus salaa kaikki tallennetut tiedot AES-256 salauksella ja samalla se nimeää alkuperäiset tiedostonimet satunnaisilla merkeillä. Lopuksi virus luo Wo_sind_meine_Dateien.html tiedoston, joka tallettaa tiedot tiedostojen salauksesta.

Lunnasviesti vaikuttaa olevan suunniteltu vain Saksan kielisille tietokoneen käyttäjille. Lunnasviesti tervehtii uhria valtavalla mustalla rivillä, jossa lukee “Ihre Dateien wurden verschlüsselt!” se on suomeksi “Sinun tiedostosi on salattu!” Lunnasohjelma pyytää ostamaan 0.12 Bitcoinia (tämän hetkinen arvo 861 USD tai 743 EUR) ja siirtämään ne annettuun Bitcoin lompakkoon niin pian kuin mahdollista.

Vaarallinen virus vaatii lunnaiden maksua seitsemän päivän kuluessa; muuten sen kehittäjät “päättelevät, ettei sinulla ole kiinnostusta tiedostojen salauksen poistoon” ja poistavat salausavaimen välittömästi.

Ironista tässä tapauksessa on että salauksen poisto-ohjelman lisäksi, viruksen kehittäjät ehdottavat antamaan tietoja miten virus saastutti järjestelmän ja kuinka voit suojata itseäsi tällaisilta hyökkäyksiltä tulevaisuudessa.

Me todella ehdotamme, ETTET maksa lunnaita, sillä rikolliset eivät ehkä anna mitään ratkaisua salauksen poistoon. Sen sijaan, Losvirus.es tiimi ehdottaa lunnasohjelma poistoa ja tarttumaan toimeen, jotta voit suojella tietokonettasi samanlaisilta hyökkäyksiltä tulevaisuudessa. On sanomattakin selvää, että HSDFSDCrypt poisto voidaan suorittaa ohjelmalla, kuten ReimageIntego.

Pidä aina mielessäsi, että olet tekemisissä vaarallisen tiedoston salaajan kanssa ja se ei ole ohjelma, joka voidaan poistaa Ohjauspaneelin kautta. Tämän lisäksi, tällaiset virukset voivat poistaa joitain tiedostoja ja pudottaa haittaohjelmia järjestelmään, kuten keyloggerit, Troijalaiset tai vakoiluohjelmat.

Siksi me todella suosittelemme poistamaan HSDFSDCrypt viruksen automaattisesti ja ei koskaan manuaalisesti. Suorita poisto Vikasietotilassa Verkolla (katso ohjeet artikkelin alta).

HSDFSDCrypt virusHSDFSDCrypt lunnasohjelma on tiedostoja salaava virus, joka vaati lunnaita saastuneen tietokoneen omistajalta. Se puhuttelee uhria Saksan kielellä.

Uuden lunnasohjelma viruksen levitys

HSDFSDCrypt viruksen sanotaan leviävän roskapostin avulla, ole siis varuillasi ja vältä avaamasta kyseenalaisia sähköposteja, jotka saat sähköpostiisi. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että sähköpostilaatikko ei näytä vain turvallisia viestejä, koska jotkin rikolliset tietävät tapoja, miten ohittaa sähköpostien turvallisuus ja roskaposti suodattimet.

On tärkeää muistaa, että suurin osa tällaisista viruksista liikkuu turvallisen näköisissä sähköpostin liitteissä, jotka eivät aluksi vaikuta epäilyttäviltä. Voit esimerkiksi saada sähköpostin joltain, joka väittää olevansa tunnettu organisaatio, kuten Amazon tai Netflix.

Sinua voidaan pyytää avaamaan ”liitettyjä dokumentteja” tärkeiden tietojen löytämiseen. Tässä tapauksessa tulet löytämään vain tiedostoja salaavan viruksen. Ole siis tarkkana ja älä anna huijareiden huijata sinua näin helposti.

Poista HSDFSDCrypt haittaohjelma miettimättä

Älä epäröi ja aloita HSDFSDCrypt poisto välittömästi. Sinun ei kannata antaa tämän vaarallisen viruksen huijata sinua luulemaan, että lunnaiden maksu olisi hyvä idea, vaikka sinulla ei olisi muita salauksen poistotapoja. Useimmissa tapauksissa, lunnasohjelman kehittäjät eivät anna tiedostojen palautuskeinoja uhrille, vaikka he maksavat lunnaita.

Poista HSDFSDCrypt virus pudistaaksesi vaaralliset tiedostot tietokoneelta ja aloittaaksesi tiedostojen palautuksen alla kuvatuilla tavoilla. Yksi niistä voi auttaa sinua palauttamaan joitain tiedostoja.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen HSDFSDCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista HSDFSDCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

Suorita puhdas tietokoneen käynnistys poistamalla haittaohjelman tiedostot, jotka liittyvät HSDFSDCrypt virukseen, heti. Sinun kannattaa valita ja asentaa suosimasi haittaohjelman poistaja, jotta voit aloittaa poistoprosessin.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto HSDFSDCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita HSDFSDCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista HSDFSDCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen HSDFSDCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että HSDFSDCrypt on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan HSDFSDCrypt tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Täältä löydät listan tavoista, jotka voivat auttaa sinua palauttamaan tiedostojasi, jotka lunnaita vaativa virus on salannut.

Jos tiedostosi ovat joutuneet HSDFSDCrypt salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro tila

Voit luottaa Data Recovery Pro ohjelmaan, sillä se on luotettava ohjelma, jota käytetään usein saastuneiden tai poistettujen tiedostojen palauttamiseen. Vaikka me emme voi taata, että se toimii tiedostoihin, jotka HSDFSDCrypt on salannut, se on kokeilemisen arvoinen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka HSDFSDCrypt lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Etsi Volume Shadow Copies tiedostot helposti

Voit koettaa joidenkin tiedostojesi palauttamista ShadowExplorer ohjelmalla. Me todella suosittelemme käyttämään tätä tapaa, koska lunnasohjelma on voinut jättää Volume Shadow Copies tiedostot järjestelmääsi. Jos olet onnekas ja tämä tapahtui sinulle, niin ShadowExplorer auttaa sinua palauttamaan useimmat tiedostosi.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi HSDFSDCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-hsdfsdcrypt-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta HSDFSDCrypt ransomware virus