Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Instant Support mainokset (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mikä on Instant Support?

Instant Support ads

Jos huomasit epäilyttäviä mainoksia selaimellasi ja näet tuntemattomia prosesseja käynnissä prosessien listalla niin sinun tulee tietää, että Instant Support virus on tunkeutunut järjestelmääsi. Vaikka olet varma, että et ole asentanut sitä niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi mainosohjelmien ja vastaavien PUPien varalta koska niitä on aktiivisesti levitetty nipussa muiden ohjelmien kanssa.

Tämä sovellus on merkitty mainosohjelmaksi PC asiantuntijoiden mukaan. Me olemme valmistelleet tämän raportin Instant Support Työkalupalkista kertoaksemme sinulle mikä tämän ohjelman tavoite on ja me tarjoamme sinulle myös ohjeet kuinka voit poistaa sen tietokoneeltasi.

Miksi sinun ei kannata luottaa Instant Support virukseen?

Kuten me olemme maininneet aikaisemmin, tämä sovellus voi luikerrella järjestelmääsi helposti ja kun se on tehnyt tämän, se asentaa laajennuksensa nettiselaimillesi. Ei myöskään ole väliä mitä nettiselainta käytät, Google Chrome, Internet Explorer tai Mozilla Firefox, tämä mainosohjelma vaikuttaa niihin kaikkiin.

Instant Support teeskentelee olevansa hyödyllinen teknisen tuen tarjoaja, sinun ei kuitenkaan kannata luottaa tämän sovelluksen kuvaukseen. Nämä Instant Support laajennukset lähettävät sinulle erilaisia pop-up viestejä, jotka pelottavat sinut harhaanjohtavilla viesteillä, että tietokoneesi on saastunut ja sinun pitää hankkia apua HETI. Nämä pop-up viestit ehdottavat, että soitat tietokonetuki asiantuntijalle.

Se näyttää sinulle tukipalvelun numeron, ÄLÄ kuitenkaan soita siihen! Muussa tapauksessa tulet yllättymään kun saat seuraavan puhelinlaskusi. Instant Support henkilökunta tulee puhumaan sinulle tietokoneestasi, mutta sinun tulee tietää, että näiden puheluiden minuuttihinta on todella korkea.

Me todella suosittelemme jättämään nämä pop-upit huomiotta. Muista että voit saada tällaisia harhaanjohtavia pop-uppeja jotka tarjoavat PC tukea, ei vain Instant Support ohjelmalta mutta myös muilta mainosohjelmilta. Jos haluat poistaa tällaiset turhat häiriöt niin me suosittelemme asentamaan ReimageIntego haittaohjelman poistajan, joka löytää ja poistaa Instant Supportin ja muut mahdolliset tietokoneuhat.

Instant Support adsInstant Support mainokset

Instant Support levitystavat:

Instant Support mainosohjelma leviää muiden freeware ja shareware ohjelmien avulla. Jos lataat ilmaisohjelmia netistä niin sinun pitää olla todella varovainen, koska on mahdollista asentaa niputettuja ohjelmisto paketteja. Tämän PUPin kehittäjät eivät ilmoita ylimääräisistä sovelluksista jotka on lisätty ohjelmisto pakettiisi ja et tiedä niistä jos et tarkista sitä itse.

Saadaksesi selville sisältääkö ohjelmasi valinnaisia latauksia, sinun pitää valita oikea asennustapa. Ohita ”Perus”, ”Pika” tai ”Tavallinen” asennutapa ja valitse sen sijaan ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennus. Nämä kaksi asennustapaa antavat sinulle mahdollisuuden hallita latauksiasi ja valita mitä ohjelmia haluat asentaa ja mitkä haluat ohittaa.

Voit estää ei toivotut sovellukset poistamalla ruksin ehdotuksista asentaa niitä. Sen jälkeen voit jatkaa ja suorittaa asennuksen loppuun.

Instant Support poisto-ohjeet:

Voit poistaa Instant Support viruksen haittaohjelman poistajalla tai ilman. Voit poistaa tämän PUPin manuaalisesti. Tämän tekemiseksi me olemme valmistelleet askel-askeleelta poisto-ohjeet tämän artikkelin alle. Jos kuitenkin olet uusi tietokoneen käyttäjä niin voi olla todella haastavaa löytää kaikki saastuneet tiedostot joita tämä ohjelma on voinut piilottaa syvälle tietokoneen järjestelmään.

Tästä syystä me todella suosittelemme käyttämään ammattilaisten turvallisuus työkalua, joka löytää piilotetut roskatiedostot ja poistaa ne. Sinun pitää kuitenkin muistaa, että haittaohjelman poistajat tarvitsevat jatkuvaa päivitystä. Muussa tapauksessa ne eivät löydä virusten uusimpia viruksia. Yleensä edistyneet anti-virukset on varustettu automaattisella päivityksellä joka on päällä valmiiksi.

Jos se ei ole päällä niin se kannattaa käynnistää. Jos tämä toiminto on päällä ja anti-viruksesi vaikuttaa päivittämättömältä niin voit päivittää virustietokantasi itse, tämä onnistuu vierailemalla anti-viruksen valmistajan sivulla tai etsimällä päivityksen itse. Päivitetty ja täysin toimiva anti-virus ei vain poista Instant Support virusta, se suojaa sinua myös reaaliajassa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Instant Support mainosten Poisto-ohje:

Poista Instant Support Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Instant Support sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Instant Support tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Instant Support Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Instant Support tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Instant Support Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Instant Support sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Instant Support poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Instant Support mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Instant Support pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Instant Support Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Instant Support sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Instant Support poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Instant Support Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Instant Support sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Instant Support poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Instant Support Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Instant Support tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Instant Support poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-instant-support-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Instant Support ads