Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Jager lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Jager viruksen analyysi

Hakkerit eivät lepää sillä he ovat keksineet uuden tiedostoja salaavan haittaohjelman, nimeltä Jager virus, tunnetaan myös nimellä JagerDecryptor. Tämä lunnasohjelma vaikuttaa olevan monimutkainen ja hyvin ohjelmoitu haittaohjelma. Se käyttää sekä AES että RSA algorytmiä henkilökohtaisten tiedostojen salaamiseen. Se ei vielä ole levinnyt laajalle mutta sen odotetaan leviävän seuraavien viikkojen aikana. On siis tärkeää pysäyttää se ennen kuin se saavuttaa suosiota. Jos tämä haittaohjelma on jo saastuttanut laitteesi ja olet menossa paniikkiin niin ota rauhallisesti. Tässä artikkelissa, me tulemme kertomaan miten voit poistaa Jager viruksen tehokkaasti. Voit aloittaa asentamalla Reimage ohjelman sillä se auttaa sinua kunnollisessa poistamisessa.

Joistain viruksista eroten, kuten NoobCrypt, jonka salauksen virustutkijat purkivat nopeasti, tätä uhkaa ei kannata aliarvioida. On onni, että haittaohjelmien asiantuntija Jakub Knoustek, on saanut näytteen joten on mahdollista, että asiantuntija onnistuu kehittämään salauksen poistotyökalun. Erityisesti AES-256 salauksen ansiosta, Jager lunnasohjelma lukitsee tiedostosi. Voidakseen salata tiedostot täydellisesti, jotta käyttäjä ei voisi poistaa salausta helposti niin lunnasohjelma käyttää myös RSA avainta. Tästä seuraa se, että ainoa ratkaisu tiedostojen salauksen poistamiseksi on hankkia yksityinen avain joka on matemaattisesti sukua julkiselle avaimelle. ES IV tiedostopääte lisätään saastuneisiin tiedostoihin. Tiedostojen nimissä voi olla myös “!ENC”.

Jager ransomware payment page

Kaiken kaikkiaan, jos tiedostot ovat todella tärkeitä, sinun ei silti kannata edes harkita lunnaiden maksamista. Verkkorikollisilla ei ole velvollisuuksia palauttaa tiedostojasi vaikka maksaisit lunnaat. Tästä puhuen, hakkerit nauttivat uhrien terrorisoinnista asettamalla aikarajan lunnaiden maksuun. He hoputtavat uhreja ostamaan JagerDecryptor ohjelman salauksen poistamiseksi. Tämän lisäksi he ilmoittavat, että he antavat sinun poistaa salauksen yhdestä 200 KB tiedostosta jotta he voivat vakuuttaa sinut salauksen poistajan toimivuudesta. Jos uhri ei maksa lunnaita 72 tunnin aikana niin tiedostojen sanotaan olevan lopullisesti kateissa. Joka päivä lunnassumma myös kasvaa 25%. IT-asiantuntijat eivät valitettavasti ole onnistuneet kehittämään salauksen poistajaa, koska hakkerit ovat lopettaneet yhden palvelimistaan josta viruksen näyte saatiin. Sinun kannattaa siis todellakin keskittyä Jager viruksen poistoon.

Milloin tämä lunnasohjelma saastutti tietokoneeni?

On hyvin todennäköistä, että tämä virus leviää vaarallisten verkkopalvelinten ja p2p tiedostonjako palvelinten avulla. Se leviää myös roskaposteilla, jotka ovat useiden hakkereiden suosiossa. Verkkorikolliset ovat hioneet tämän strategian huippuunsa. Käyttäjät, jotka avaavat tekaistuja sähköposteja kuljetuspalveluilta tai verovirastoilta, voivat langeta huijaukseen. Älä kiirehdi avaamaan mitään sähköposteja joissa on liite jonka sanotaan olevan laskuja tai tuotteen toimitusasiakirjoja. Jos odotat pakettia niin ota yhteys toimittajaan suoraan. Varovaisuus ei säästä sinua vain Jager haittaohjelmalta vaan myös muilta tiedoston salausviruksilta.

Jager poisto-ohjeet

Me neuvomme sinua valitsemaan suoraan automaattisen poistotavan. Kun otetaan viruksen monimutkainen rakenne huomioon niin sen manuaalinen poistaminen voi olla tuhoon tuomittu. Asenna siis haittaohjelman poistaja, kuten Reimage tai Malwarebytes Anti Malware. Ohjelma poistaa lunnasohjelman hetkessä. Se poistaa Jager viruksen lopullisesti. Tämän lisäksi, tämä ohjelma on myös arvokas työkalu joka estää myös haittaohjelmien pääsyn tietokoneellesi, kuten exploit kitit. Tulevaisuudessa Jager virus voi levitä näiden vaarallisten tiedostojen avulla, joten kunnollinen suojaus on tarpeen.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Jager lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Jager lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Jager viruksen Poisto-ohje:

Poista Jager käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Jager

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Jager poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Jager käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Jager pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Jager on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Jager ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä