Poisto Jokerlivestream.com (Viruksen Poisto-opas) - päivitetty tammi 2020

Jokerlivestream.com Poisto-ohje

Mikä on Jokerlivestream.com?

Jokerlivestream.com on sivusto, joka käyttää hämäriä toimia saadakseen luottokorttitietosi

Jokerlivestream.com mainosohjelma

Jokerlivestream.com on videoiden suoratoistosivusto, joka antaa väittämän mukaan sinun katsoa urheilua ilmaiseksi. Sivulla on kuitenkin paljon salattavaa ja piilotetut ominaisuudet eivät heti ole esillä, joten käyttäjien täytyy tarttua varotoimiin henkilökohtaisten tietojen ja rahojen suojaamiseksi.

Mennessään Jokerlivestream.com sivulle, käyttäjille tarjotaan ladattavaksi Google Chrome laajennus ”Sports Kingdom.” Jos he kieltäytyvät, niin pop-up ilmaantuu useaan kertaan. Itse sovellusta, vaikka se voidaan ladata virallisesta lähteestä, tulee kohdella potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana, joka pommittaa käyttäjiä pop-upeilla, tarjouksilla, alennuksilla, kupongeilla, julisteilla ja muulla tunkeilevalla materiaalilla.

Tämän kaiken lisäksi, jos haluat katsoa Jokerlivestream palvelun tarjoamia videoita, niin sinut uudelleenohjataan useasti ja sinulta pyydetään luottokorttitietoja, väittämän mukaan, maan vahvistamiseksi.

Paljon todennäköisempää on, että korttia tullaan laskuttamaan kuukausittain, vaikka palvelun tarjoaja lupaa olla koskematta rahoihisi. Jos siis asensit laajennuksen tai sinua ohjataan jatkuvasti sivulle, niin sinun kannattaa poistaa Jokerlivestream.com tietokoneelta turvaohjelmalla tai poistaa ei toivottu sovellus manuaalisesti.

Nimi Jokerlivestream.com
Tyyppi Mainosohjelma/PUP
Palvelun tarjoamat edut (Live) HD urheilulähetysten katsominen
Vaikutetut selaimet Chrome, Firefox, Edge, Explorer, jne.
Vaikutetut järjestelmät Enimmäkseen Windows
Oireet Selain vaihtaa kotisivun, ohjaa oudoille sivuille, useat ja tunkeilevat mainokset
Levitys Ohjelmapaketit, epäilyttävät sivustot
Tunnistus työkalu FortectIntego ohjelma tunnistaa tämän mainosohjelman

Jokerlivestream.com on usein yhteydessä mainosohjelmaan, vaikka sivun ylläpitäjät koettavat houkutella ”hyödyllisillä” ominaisuuksilla – urheilun livelähetysten katsomista. Ole kuitenkin varuillasi, sillä väitetty upea ominaisuus, kuten live urheilu lähetykset, ei ole ilmainen ja sivuston ylläpitäjät koettavat kerätä tuloja mehukkaista mainoksista. Ne eivät valitettavasti ole turvallisia ja voivat johtaa vakavampiin tartuntoihin. Tämän kaiken lisäksi, Jokerlivestream tarjoaa sivustoilmoituksia, jotka myöhemmin pommittavat käyttäjiä tunkeilevilla mainoskampanjoilla.

Paras vaihtoehto on poistaa Jokerlivestream.com järjestelmästäsi. Sen poistamiseen sinun kannattaa käyttää erityistä haittaohjelman poistajaa tai askel-askeleelta ohjetta tämän artikkelin alla. Potentiaalisesti ei toivotun ohjelman poistaminen on paras ratkaisu tämän vaarallisen sovelluksen käsittelyyn. Tällaiset sovellukset tarjoavat vain useita tunkeilevia mainoksia, aiheuttavat epäilyttäviä uudelleenohjauksia sivuille, kuten Jokerlivestream, keräävät selaustietoja, jne.

Jokerlivestream.com potentiaalisesti ei toivottu ohjelma

Selaimen kaappaajat voivat ottaa haltuunsa Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari, sekä Internet Explorer selaimet helposti ja vaihtaa niiden asetuksia ilman lupaa. Kaappaaja ei tietenkään ole läheskään yhtä vaarallinen kuin Java pohjainen haittaohjelma tai tietojen varastaja, jne. Jokerlivestream pitäminen koneella voi kuitenkin johtaa tällaisiin tartuntoihin, jos et ole tarpeeksi varovainen.

Tämän lisäksi, Jokerlivestream palvelun käytännöt ovat vaarallisia ja voivat johtaa rahojen menetykseen. Kun luet ”goplayz” (maksutietoja pyytävä sivu) Yksityisyyden Suojan ja Käyttöehdot, me löysimme seuraavaa:

By starting your Blender Bunch LTD membership, you are expressly agreeing that we are authorized to charge you a monthly membership fee at the then current rate, and any other charges you may incur in connection with your use of the Blender Bunch LTD service to the Payment Method you provided during registration (or to a different Payment Method if you change your account information).

Tällä tavalla Jokerlivestream.com huijaa ihmiset rekisteröitymään palveluun, jonka pitäisi olla ilmainen. Ongelmana on, että maksujen lopettaminen on kohtalaisen vaikeaa, koska epäilyttävät käytännöt ovat yleisiä, kun halutaan saada käyttäjät maksamaan mahdollisimman pitkään. Haluatko palauttaa rahasi? He valitettavasti ohjaavat sinut Käyttöehtoihin, jotka kertovat maksujen palautuksen olevan mahdotonta. Ja sitten sinulta veloitetaan $49.95USD/kuukaudessa, kun olet käyttänyt viiden päivän ilmaisen koekäytön.

Jokerlivestream.com hämärät toimet

Jokerlivestream.com poiston suorittaminen on välttämätöntä, jos haluat palauttaa muokautut nettiselaimesi takaisin alkuperäiseen tilaan. Jos huomaat muutoksia selaintesi kotisivuissa, uuden välilehden osoitteessa tai muissa osioissa, niin se on varma merkki PUP tartunnasta. Jos etsit työkalua, joka auttaa löytämään kaiken epäilyttävän materiaalin järjestelmästä, niin me suosittelemme lataamaan ja asentamaan FortectIntego ohjelman.

Levitystekniikat ja estovihjeet

LosVirus.es, asiantuntijoiden mukaan, mainosohjelmaa voidaan levittää usealla eri tekniikalla. Niputus on kuitenkin kaikkein tavallisin mainosohjelmien levitystapa, jolla vaarallinen materiaali sisällytetään tavallisiin ohjelmapaketteihin. Voit välttää tämän valitsemalla Kustomoidun/Edistyneen asennustavan selaimestasi.

Mainosohjelmat voivat ilmaantua myös kolmansien osapuolien sivustoilla. Mainosten tukema ohjelma naamioidaan usein väittämän mukaan hyödylliseksi ohjelmaksi, kuten ajureiden päivitin, rekisterin puhdistaja, PDF muunnin, jne. Pysy kaukana kaikista tuntemattomista lähteistä, joihin voit törmätä netissä. Jos törmäät vaaralliseen sivuun, poistu sieltä heti.

Lisäsuojan takaamiseksi voit valita asennettavaksi luotettavan antivirus työkalun. Älä arastele sijoittaa aidosti luotettavaan ohjelmaan ja pidä huolta tietokoneesi järjestelmästä kunnolla.

Poistovihjeet Jokerlivestream.com pop-up poistamiseksi

Jokerlivestream poisto voidaan suorittaa kahdella tavalla. Esimerkiksi, jos olet kokematon käyttäjä, niin me suosittelemme käyttämään vain maineikasta ohjelmaa mainosohjelman poistoon. Muista varmistaa, että valitset luotettavan työkalun ja voit suorittaa koko poistoprosessin automaattisesti.

Jokerlivestream kysyy luottokorttitietoja

Voit myös poistaa Jokerlivestream.com viruksen manuaalisten ohjeiden avulla. Olemme tarjonneet joitain ohjeita tämän artikkelin alla. Tämä ohje neuvoo sinua poistamaan verkkouhan Windows laitteeltasi ja selaimilta, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, ja Safari.

Jos olet jo sallinut Jokerlivestream.com ilmoitukset, tässä keinot niiden pysäyttämiseksi:

Google Chrome:

 • Klikkaa Menu > Settings > Advanced
 • Etsi Content Settings osiossa Privacy and security
 • Valitse Notifications
 • Allow osiosta, etsi Jokerlivestream.com
 • Valitse More Actions ja valitse Block

Jokerlivestream ilmoitukset

Mozilla Firefox:

 • Mene Menu > Options > Privacy & Security
 • Valitse Notifications osiosta Permissions
 • Valitse Settings
 • Etsi Jokerlivestream.com ja valitse Block alavalikosta

Safari:

 • Klikkaa Safari ja mene Preferences
 • Valitse Notifications
 • Etsi Jokerlivestream.com merkintä ja valitse Deny

Internet Explorer:

 • Mene Settings ja mene Internet Options
 • Valitse Settings osiosta Privacy tab
 • Etsi Jokerlivestream.com merkintä ja poista se

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Jokerlivestream.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poista mainosohjelma Windows järjestelmästäsi. Jos tarvitset apua tässä prosessissa, niin käyttä alla olevia ohjeita:

Poistaaksesi Jokerlivestream.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Jokerlivestream.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos Microsoft Edge selaimesi on joutunut tämän mainosohjelman kaappaamiseksi, voit palauttaa ei toivotut muutokset näiden askeleiden avulla:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Palauta kaikki muutokset, jotka tehtiin Mozilla Firefox selaimellesi, näiden askeleiden avulla:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Jokerlivestream.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Jokerlivestream.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Jokerlivestream.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Voit poistaa epäilyttävän materiaalin Google Chrome selaimesta alla olevien ohjeiden avulla. Muista suorittaa jokainen vaihe, kuten näissä ohjeissa on kuvailtu:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Jokerlivestream.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Jokerlivestream.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä