Poisto Jokerlivestream.com (Viruksen Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Jokerlivestream.com Poisto-ohje

Mikä on Jokerlivestream.com?

Jokerlivestream.com on sivusto, joka käyttää hämäriä toimia saadakseen luottokorttitietosi

Jokerlivestream.com mainosohjelma

Jokerlivestream.com on videoiden suoratoistosivusto, joka antaa väittämän mukaan sinun katsoa urheilua ilmaiseksi. Sivulla on kuitenkin paljon salattavaa ja piilotetut ominaisuudet eivät heti ole esillä, joten käyttäjien täytyy tarttua varotoimiin henkilökohtaisten tietojen ja rahojen suojaamiseksi.

Mennessään Jokerlivestream.com sivulle, käyttäjille tarjotaan ladattavaksi Google Chrome laajennus ”Sports Kingdom.” Jos he kieltäytyvät, niin pop-up ilmaantuu useaan kertaan. Itse sovellusta, vaikka se voidaan ladata virallisesta lähteestä, tulee kohdella potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana, joka pommittaa käyttäjiä pop-upeilla, tarjouksilla, alennuksilla, kupongeilla, julisteilla ja muulla tunkeilevalla materiaalilla.

Tämän kaiken lisäksi, jos haluat katsoa Jokerlivestream palvelun tarjoamia videoita, niin sinut uudelleenohjataan useasti ja sinulta pyydetään luottokorttitietoja, väittämän mukaan, maan vahvistamiseksi.

Paljon todennäköisempää on, että korttia tullaan laskuttamaan kuukausittain, vaikka palvelun tarjoaja lupaa olla koskematta rahoihisi. Jos siis asensit laajennuksen tai sinua ohjataan jatkuvasti sivulle, niin sinun kannattaa poistaa Jokerlivestream.com tietokoneelta turvaohjelmalla tai poistaa ei toivottu sovellus manuaalisesti.

Nimi Jokerlivestream.com
Tyyppi Mainosohjelma/PUP
Palvelun tarjoamat edut (Live) HD urheilulähetysten katsominen
Vaikutetut selaimet Chrome, Firefox, Edge, Explorer, jne.
Vaikutetut järjestelmät Enimmäkseen Windows
Oireet Selain vaihtaa kotisivun, ohjaa oudoille sivuille, useat ja tunkeilevat mainokset
Levitys Ohjelmapaketit, epäilyttävät sivustot
Tunnistus työkalu ReimageIntego ohjelma tunnistaa tämän mainosohjelman

Jokerlivestream.com on usein yhteydessä mainosohjelmaan, vaikka sivun ylläpitäjät koettavat houkutella ”hyödyllisillä” ominaisuuksilla – urheilun livelähetysten katsomista. Ole kuitenkin varuillasi, sillä väitetty upea ominaisuus, kuten live urheilu lähetykset, ei ole ilmainen ja sivuston ylläpitäjät koettavat kerätä tuloja mehukkaista mainoksista. Ne eivät valitettavasti ole turvallisia ja voivat johtaa vakavampiin tartuntoihin. Tämän kaiken lisäksi, Jokerlivestream tarjoaa sivustoilmoituksia, jotka myöhemmin pommittavat käyttäjiä tunkeilevilla mainoskampanjoilla.

Paras vaihtoehto on poistaa Jokerlivestream.com järjestelmästäsi. Sen poistamiseen sinun kannattaa käyttää erityistä haittaohjelman poistajaa tai askel-askeleelta ohjetta tämän artikkelin alla. Potentiaalisesti ei toivotun ohjelman poistaminen on paras ratkaisu tämän vaarallisen sovelluksen käsittelyyn. Tällaiset sovellukset tarjoavat vain useita tunkeilevia mainoksia, aiheuttavat epäilyttäviä uudelleenohjauksia sivuille, kuten Jokerlivestream, keräävät selaustietoja, jne.

Jokerlivestream.com potentiaalisesti ei toivottu ohjelma

Selaimen kaappaajat voivat ottaa haltuunsa Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari, sekä Internet Explorer selaimet helposti ja vaihtaa niiden asetuksia ilman lupaa. Kaappaaja ei tietenkään ole läheskään yhtä vaarallinen kuin Java pohjainen haittaohjelma tai tietojen varastaja, jne. Jokerlivestream pitäminen koneella voi kuitenkin johtaa tällaisiin tartuntoihin, jos et ole tarpeeksi varovainen.

Tämän lisäksi, Jokerlivestream palvelun käytännöt ovat vaarallisia ja voivat johtaa rahojen menetykseen. Kun luet ”goplayz” (maksutietoja pyytävä sivu) Yksityisyyden Suojan ja Käyttöehdot, me löysimme seuraavaa:

By starting your Blender Bunch LTD membership, you are expressly agreeing that we are authorized to charge you a monthly membership fee at the then current rate, and any other charges you may incur in connection with your use of the Blender Bunch LTD service to the Payment Method you provided during registration (or to a different Payment Method if you change your account information).

Tällä tavalla Jokerlivestream.com huijaa ihmiset rekisteröitymään palveluun, jonka pitäisi olla ilmainen. Ongelmana on, että maksujen lopettaminen on kohtalaisen vaikeaa, koska epäilyttävät käytännöt ovat yleisiä, kun halutaan saada käyttäjät maksamaan mahdollisimman pitkään. Haluatko palauttaa rahasi? He valitettavasti ohjaavat sinut Käyttöehtoihin, jotka kertovat maksujen palautuksen olevan mahdotonta. Ja sitten sinulta veloitetaan $49.95USD/kuukaudessa, kun olet käyttänyt viiden päivän ilmaisen koekäytön.

Jokerlivestream.com hämärät toimet

Jokerlivestream.com poiston suorittaminen on välttämätöntä, jos haluat palauttaa muokautut nettiselaimesi takaisin alkuperäiseen tilaan. Jos huomaat muutoksia selaintesi kotisivuissa, uuden välilehden osoitteessa tai muissa osioissa, niin se on varma merkki PUP tartunnasta. Jos etsit työkalua, joka auttaa löytämään kaiken epäilyttävän materiaalin järjestelmästä, niin me suosittelemme lataamaan ja asentamaan ReimageIntego ohjelman.

Levitystekniikat ja estovihjeet

LosVirus.es, asiantuntijoiden mukaan, mainosohjelmaa voidaan levittää usealla eri tekniikalla. Niputus on kuitenkin kaikkein tavallisin mainosohjelmien levitystapa, jolla vaarallinen materiaali sisällytetään tavallisiin ohjelmapaketteihin. Voit välttää tämän valitsemalla Kustomoidun/Edistyneen asennustavan selaimestasi.

Mainosohjelmat voivat ilmaantua myös kolmansien osapuolien sivustoilla. Mainosten tukema ohjelma naamioidaan usein väittämän mukaan hyödylliseksi ohjelmaksi, kuten ajureiden päivitin, rekisterin puhdistaja, PDF muunnin, jne. Pysy kaukana kaikista tuntemattomista lähteistä, joihin voit törmätä netissä. Jos törmäät vaaralliseen sivuun, poistu sieltä heti.

Lisäsuojan takaamiseksi voit valita asennettavaksi luotettavan antivirus työkalun. Älä arastele sijoittaa aidosti luotettavaan ohjelmaan ja pidä huolta tietokoneesi järjestelmästä kunnolla.

Poistovihjeet Jokerlivestream.com pop-up poistamiseksi

Jokerlivestream poisto voidaan suorittaa kahdella tavalla. Esimerkiksi, jos olet kokematon käyttäjä, niin me suosittelemme käyttämään vain maineikasta ohjelmaa mainosohjelman poistoon. Muista varmistaa, että valitset luotettavan työkalun ja voit suorittaa koko poistoprosessin automaattisesti.

Jokerlivestream kysyy luottokorttitietoja

Voit myös poistaa Jokerlivestream.com viruksen manuaalisten ohjeiden avulla. Olemme tarjonneet joitain ohjeita tämän artikkelin alla. Tämä ohje neuvoo sinua poistamaan verkkouhan Windows laitteeltasi ja selaimilta, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, ja Safari.

Jos olet jo sallinut Jokerlivestream.com ilmoitukset, tässä keinot niiden pysäyttämiseksi:

Google Chrome:

 • Klikkaa Menu > Settings > Advanced
 • Etsi Content Settings osiossa Privacy and security
 • Valitse Notifications
 • Allow osiosta, etsi Jokerlivestream.com
 • Valitse More Actions ja valitse Block

Jokerlivestream ilmoitukset

Mozilla Firefox:

 • Mene Menu > Options > Privacy & Security
 • Valitse Notifications osiosta Permissions
 • Valitse Settings
 • Etsi Jokerlivestream.com ja valitse Block alavalikosta

Safari:

 • Klikkaa Safari ja mene Preferences
 • Valitse Notifications
 • Etsi Jokerlivestream.com merkintä ja valitse Deny

Internet Explorer:

 • Mene Settings ja mene Internet Options
 • Valitse Settings osiosta Privacy tab
 • Etsi Jokerlivestream.com merkintä ja poista se

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Jokerlivestream.com Poisto-ohje

Poista Jokerlivestream.com Windows järjestelmistä

Poista mainosohjelma Windows järjestelmästäsi. Jos tarvitset apua tässä prosessissa, niin käyttä alla olevia ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Jokerlivestream.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Jokerlivestream.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Jokerlivestream.com Microsoft Edge selaimelta

Jos Microsoft Edge selaimesi on joutunut tämän mainosohjelman kaappaamiseksi, voit palauttaa ei toivotut muutokset näiden askeleiden avulla:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Jokerlivestream.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Jokerlivestream.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Palauta kaikki muutokset, jotka tehtiin Mozilla Firefox selaimellesi, näiden askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Jokerlivestream.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Jokerlivestream.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Jokerlivestream.com Google Chrome selaimelta

Voit poistaa epäilyttävän materiaalin Google Chrome selaimesta alla olevien ohjeiden avulla. Muista suorittaa jokainen vaihe, kuten näissä ohjeissa on kuvailtu:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Jokerlivestream.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Jokerlivestream.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Jokerlivestream.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Jokerlivestream.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Jokerlivestream.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Jokerlivestream.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä